Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Vegyél el még egyet.
    Én sem az event növényt ültetem éjszakára. Még nem tudom mit fogok. nem néztem a felröpit. nem bosszantom magam.Keverem a felszerelést is.
    Tavaszig vársz? Persze igazad van, akkor kell palántázni.xD

patakvera, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok kedves játszótársak. Dolgozgatok, ültetek most már nem paradicsomot, hanem ami az eventhez kell.Ma nagyon hideg van, behozom a virágokat a folyosóról, mert féltem őket. Hogy hová teszem az még rejtély. Legyen a hátralévő napotok szép és termékeny. pá

3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok, szép estét!
    Felülvizsgálaton voltam egész délelőtt, délutánra még reggel bejelentkeztek a nagynénim,így vendégekre értem haza, majd a papírokat be kellett vinni a helyi műintézménybe, ott további instrukciókat kaptam a holnapi napra vonatkozóan - még több papír-, így holnap délelőtt megint be, remélem a hét további részében csendes kellemes őszi napok következnek,hasonló időjárással.
    Rohangálások miatt lassan haladok, munkáskuponok megvannak. Estére mogyoró,hagyma, esetleg rózsi.
    Kívánok jó pihenést!

mazsok, patakvera és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  4. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Teljesen ki vagyok akadva mennyi felröpim van...nem is tudom hogy mitőlxDNekem téli jázminom van ültetve...az pont jó lesz érésben...ha nem alszom túl megint...o_O
    Várunk tavaszig vele..addig ugysem történik semmixD
    Hogy állsz eventel????;)
    Szia Mami!
    Nem mondod??meguntad a paradicsomotxDcsaaaak viccelek..szebb a korallnövényke;)
    Ablakba ted a növényeidet az bizti tetszik nekik...vagy túl nagyok?

patakvera kedveli ezt.
  5. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt kedveseim. Nálunk fagyott, jó hogy behoztam a virágaimat Egyenlőre az előszobába, hogy szokják a melegebbet.Van nagyobb és van ami az ablakban lesz. Kicsi a lakásom 53 négyzetméter, Az előszobába nem lehetnek, mert hely sincs és csak a bejárati ajtó fölött van egy keskeny ablak az ajtó szélességében, ott jön be fény. A muskátlik kinn maradtak. Azok minden évben újak.Sajnálom őket az enyészetnek adni, de ha nincs hely nem tudok mit tenni. Nyáron meg szépek. Lapozok. Haladok az eventtel 2 kitevő megvan. Majd jutok ameddig jutok. Kívánom, legyen szép napotok, legyenek sikereitek, kapjatok és adjatok sok sok szeretetet. pá

mazsok és patakvera kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    nálunk szerencsére nem fagyott...de ahogy láttom közeleg nagyon az az idő is.Hétvégén le kell szednem a megmaradt chili paprikákat is...ne menjenek tönkre...a bohócpaprikáim itt bent szoktam megérni teljesen..ízéből mit sem veszitvexDEgy virágom van kint a kála...de nem hozom be...kaptam...és hát őszintén szólva hatalmas és nincsen helyem hova rakni...irtó nagy cserépben volt tavaly is..kerülgetük össze vissza...neki sem tetszet a hely...szóval nem szenvedek idén vel....kintfelejtem...jövőre biztos kapok egy újabb túlélőt:wuerg:
    Eventel szerintem jól haladok...reggel kb.50-50 felröpim jött..nem tudom az jó e???ahogy elnéztem még mennyi kell.gondolkodóba estemxDmég 2 ültetés korall kell..és aszem megvagyok....estére már valami jó hosszút ültetek...keverem a túracsomagokat is serényen.....
    Többiek....???sok dolguk van bizti...mert csak a gépek zümmögésér hallomxD

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  7. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok kedveseim. Csere napok vannak. Nincs jégmadaram, nem tudom lehet e már küldeni, vagy cserélni. Egy ilyen jó lenne, de ha nem sikerül, hát akkor nem. A tatut azt biztos nem , az sincs, de szerintem még nem is lehet cserélni. Én azt is tudom, hogy én le vagyok maradva és nem sok olyanom van ami Nektek nincs, de szívesen adok ha van. A felhő sorok közűl sok a sötét, de mindegy is. Csináljatok jó üzletet. pá

mazsok, Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A jégmadárfészek nem részese a mini akciónak.

patakvera kedveli ezt.
  9. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Köszönöm gyors tájékoztatásodat, kedves Laboviti.
    Kedves játékos társak. Olvastam, hogy majom kenyérfát cserélnek 2 kerti berkenyére. Nekem jó lenne egy majom kenyérfa, mert nincs, de csak 1 kerti berkenyém van cserére. Akinek 1 az 1 - ért elég azzal cserélnék. köszönöm.

10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt:) Szívesen küldenék,a Tündérke névre mehet?

11. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Igen. Köszönöm előre is. Küldjem a kerti berkenyét?

12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Elméletileg küldtem a fákat,berkenyét nyugodtan tartsd meg.:):)

13. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Nagyon szeretek játszani. Az unokám szerettette meg velem. Az életben már nagyon sok meglepetés ért. Most nagyon kellemes dolog történt velem. Kaptam egy szóra majom kenyér fát. Kedves SZERENCSELOVAG nagyon köszönöm, a fákat, az önzetlen segítséged. Köszönöm és kívánom Neked is így teljesüljön minden kívánságod. ♥

14. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Itt csodásan süt a nap!:) Jó a kedvem nagyon....csak vasárnap kell dolgozni mennem,de erre még nem is akarok gondolni.:(8)

Köszönöm a sok jó tanácsot! Amint befejezi a munkát-már viszem is a dokihoz.:) Sajnos most amikor ő szabad és melózok...de nem ússza meg-már figyelmeztettem rá!o_O
    Remélem sikerül a munkahely neked?
    Küldöm a kivit! ;)

mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  15. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép reggelt, napot!
    Mami örülök veled. Még ritka ez a fajta fa.
    Janzi örülök, hogy felbukkantál. Rég jártál erre.
    Vera vidd anyudat, ahogy össze tudjátok hangolni a dolgokat.
    Eventtel hogy álltok?
    Nekem most érik az utolsó eventgaz. Felhő beüzemelve, kész az összes felszerelés is.

Itt is gyönyörű idő van. Legyen is, még nincs kedvem befűteni

Kamylla Füli hová lettetek??
    Mazsok még alszol???

16. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Üdv! Most csak benéztem, hamarosan megyek meloba. délutános müszak :(
    Mazsok drága, áll még az multkori ajánlatod, az olakra? Amit igértél, hogy küldesz cserenapon?

17. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves Anubisz ha tudok én is szívesen segítek. Nekem is sokan segítettek és én sem szeretnék lemaradni. Nagyon jó kapni, de talán még jobb adni. szeretettel csakén

18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt topiklakók!
    Eventem mindjárt kész keverem a hiányzó túracsomagokat nagy lendülettel.
    Anubisz persze hogy áll,tessék küldeni nekem a baglyot mit szeretnél...és amit csak tudok küldöm isxD
    Janzi néha betévedsz láttom...;)
    Csajok...mit csináltok ma???nekem ma is lista van egész napra...nem is hiszem hogy bele tudom sűriteni estig.....:wuerg:
    Később még benézek....jók legyetk..pusza:inlove:

patakvera kedveli ezt.
  19. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt kívánok minden kedves játékos társamnak. Ragyogóan süt a nap, de melege nincs. Ez is jó, mert ilyenkor az embernek jobb a kedve, az esős időben a kedvünk is olyan borús. A felhősorom üzemel. még van mit keverni, felröpiket gyűjteni. Talán meglesz. Ha nem akkor sem dől össze a világ. Játszom, hisz ez játék, igaz jó játék. Legyen szép napotok. Az eventtel haladjatok. Most el, de még jövök pá

patakvera és mazsok kedveli ezt.
  20. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nekem listám sincs, nem akarok úgy járni, hogy estére elkeseredek, mert nem végeztem mindennel. Így meg leszek elégedve magammal, hogy mennyi mindent elvégeztem.
    Kész vagyok az eventtel, már csak a túracipőkre vártam, de reggelre azok is megérkeztek.
    Szia!
    Szurkolok, meglegyen minden, amit szeretnél az eventból. Jó idő van, megyek unokámmal az oviba, kerti partit rendeznek. Délután még jövök.
    Jók legyetek addig is.xD

patakvera és mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.