Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Halihó mindenkinek:).Nagyon borongós időnk van ilyenkor az ember kedve is a bányász brekus popója alatt van:).Lényeg a lényeg a bingós event miatt jöttem,ha valakinek szürke marha hiánya van próbálja meg az 1 magyar tarka+3 tehénke kombót (hátha) nekem potyogott belőle jó néhány szürke boccantó,az event többi része nem vészes.Idáig sem volt gondom a felröpikkel de most,hogy kaptam egy gesztenyegazdát :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: valakitől a teljes gesztenyés felhősorral még könnyebb dolgom lesz.A rossz idő miatt ne lógassuk az orrunkat elég ha az eső lába lóg:).A FELHŐK FELETT MINDIG SÜT A NAP:).

Ölel mindenkit sok szeretettel: pormacs

2. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép estét minden topikosnak!
    Bocsika a késésért de hát ma meggyűlt a bajom a család idősebb tagjaival...jobban mondva tegnap...nem akarok senkit megbántani..de mindenki tudja hogy mamákkal papákkal csínján kell bánni...nem csak azért mert idősebbek hanem mert érzékenyebbek is..szóval kijutott nekem a jobból..de nem panaszkodni jöttem.
    Örülök hogy megjött Ildikó....és Fülike is..már nagyon hiányoltalak..és neked Pormacs...köszönöm a szavakat..nagyon édes pofi vagy...és igenis most kérek egy ölelést gyorsanba.
    Az eventre kiváncsi leszek...Topi??mi volt a meglátásod amikor olvastad..?meg tudjuk csinálni?engem aggaszt az a része hogy bizonyos idő elteltével lehet csak a sálakat begyüjteni....főleg ugy hogy pénteken nem nagyon leszünk itthon..szóóval para van.
    Pizsimet fellötték..holnap jövök korán mert időben érek haza..és csak estére kell vacsit készitenem.
    Szép álmokat nektek..sok pusza mindenkinek.

3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    [​IMG] Hoztam egy kis napsütést. Asszem ránk fér. Folyamatosan esik az eső.
    Pormacs, .
    Néztem az event kiírást. Hát szürke marhából nagyon rosszul állok. De nem fogok venni, ki kell tenyésztenem őket. Megpróbálom a javaslatodat. Nagyon jó a gesztenyés felhősor. Én most kibabráltam magammal, a munkásom mindent leszedett. Nem figyeltem. Majd csak 2 nap múlva lesz újra használható.:(
    Fülike már nem tudtam elképzelni, mi van Veled. De ha csak a munka miatt nem tudsz jönni, akkor legalább baj az nincs.Eventet azért csinálod?
    Mazsok Csak óvatosan Mamával. Remélem nem beteg, nem az a baj.
    Mikor dolgozol? Holnap du. arrafelé van dolgom. Hmm??? Tudod miért kérdem!!
    Event szerintem nem nagy gáz, megoldható, sok része a pajtából. Csak az a fránya szürke marha.....:cry:
    Kíváncsi vagyok a külön alakzatokra adott ajikra. Kiabálj, ha segítség kell.

Mami szóljál ám nyugodtan, ha valamit nem értesz, próbálunk majd segíteni. Még nekem sem árt egy újra olvasás, hogy minden letisztuljon a fejemben.

Hölgy-világ, mazsok, pormacska1 és 2 más kedveli ezt.
  4. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt, kedves játékos társaim.
    Félek az eventtől, olvastam és még elolvasom egy párszor. Csak tenyésztek, tenyésztek. van össz- vissz eddig 6 szürke, lesz még több is. Most ez köt le, meg persze a gondolat, hogy hogy kell majd, mit kell majd..stb A pajtában van ami kell hozzá. Én a felröpikkel vagyok bajban, mert az nem nagyon jön, eddig legalább is mostohán bánt velem. Na majd lesz valahogy. Kedves Topi köszönöm hogy gondoltál rám. Nekem is van gesztenye felhősorom, és megálltam, nem üzemeltem be. Szokás szerint elfelejtettem és learattam, de legalább az ajándékokat nem osztottam ki. Legyen szép napunk az eső ellenére is. Még jövök pá

Hölgy-világ, mazsok, pormacska1 és 2 más kedveli ezt.
  5. patakvera

patakvera Fórum félistene

Kedves Tündérke!
    Minden tiszteletem a tiéd. Feldolgozni azt gondolom lehetetlen.... Nem terhelsz-szerintem könnyebb talán egy nagyon picikét-ha az ember kibeszéli magából a bánatát. Egy szülőnek azt gondolom a legnagyobb félelme-rémálma-egy gyermek elvesztése....
    :) Én meg teljesen elfelejtettem az eventet...:DxD

6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép napot kívánok mindenkinek! :)
    Kedves Topipogi köszönöm hogy aggódtál miattam. :)
    Az eventet nagyon gyorsan kell megcsinálnom, van rá 3 napom. Péntek, szombat, vasárnap mivel jön haza a fiam, így max. 1x tudok majd csak feljönni mert csak is kizárólag a családdal szeretnék lenni.
    Hétfőn már utazik vissza, így sütök, főzök jó sok mindent, aztán be a fagyóba adagolva az ételeket amit majd magával tud vinni. Hiába tud főzni, azért az otthoni másabb. A másik meg hogy ilyenkor beszélgetünk minden féléről, nevetgélünk stb...... Már nagyon várom azt a pár napot, mert a telefon az nem ugyan olyan mint amikor együtt vagyunk.

Mamika Drága! :) A felröpi tuti hogy meglesz neked, estére ültess komfortba hosszú érésűt, az biztos jól fogja adni. Az event növény mindenhol ültethető, így az biztos hogy meglesz nálad is. Csatnit egyél előtte mielőtt elkezded szaporítani, meg ártatlanság, karácsonyi süti, pinki sütivel meg zárd le, így hosszabban fog tartani a bónusz a szupitrágyánál is és a többinél is.
    Mamika nemesítés nélkül nem tudom használ e valamit a felhősor.
    Engem a sálak aggasztanak, meg én is tenyésztem a szürkéket. :)
    Hogy ha elakadsz küldj baglyot és ide is írj, mert lehet hamarabb kapsz segítséget mint ahogy én válaszolnék rá. Tapasztalt farmosok vannak ebbe a topickba, tele jó indulattal. :)

Szia Mazsi! :)
    Biztos meglesz az event, nem félek én tőle hogy ne tudnád megcsinálni.:)
    Én azon töröm az agyamat lehet beinvesztálok egy sál csomagra.
    0 perccel a zászlót hamar meg lehet termelni és nem is kell olyan sok szupi táp.
    Én minden esetre minden szomszédomnak sálat küldök, hisz azt a legnehezebb beszedni. :)
    Pormacs szomszikám! :)
    Végre Te is előkerültél. :) Kipróbáltam a keverést, volt hogy adta, volt hogy ugrott, meg volt hogy veszítettem. Jaj nem tudom miért feledkeztem meg azokról a szürke marhákról, pedig baby boomkor tenyésztettem is, csak tovább léptem és így pár darab maradt. :(
    Totál kiment a fejemből hogy most fog kelleni.
    Vigyázzatok magatokra, sikeres tenyésztést és felröpikben gazdag sikeres event befejezést kívánok Mindenkinek! Ahogy időm engedi és nem fagyok le, feljövök. Hogy ha lefagyok, akkor majd csak a fórumot olvasom megnyitás nélkül.
    El is felejtettem írni nektek, mivel nem igen tudtam elképzelni milyen is lesz a bingó event, kerestem bingós játékot hogy kipróbáljam, gyakoroljam mert ugyan tudom hogy népszerű játék, de én még nem játszottam.
    1 óra se telt bele mérgelődve abba is hagytam, majd megbeszéltem magammal ha olyan lesz, én biza nem csinálom meg.

Utoljára szerkesztett: 20.10.15
  7. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kedves Vera. Köszönöm kedves együtt érző szavaidat. Van egy olyan mondás ..Ha bánatod van mondd el megfeleződik az. Ha örömöd van, mondd el megsokszorozódik az. Ahol lakom az város, de inkább falu. Mindenki ismer, mert 73 óta dolgoztam itt, mint óvónő. Nagyon sok gyermeknek voltam óvónénije. Több képesítés nélkül dolgozó, de iskolába járó fiatal tanult, vált óvónővé. Sok óvodásom hozta hozzám gyerekét. 99 be mentem nyugdíjba, közben elvégeztem Egerben a hitoktatói tanulmányaimat és nyugdíj után tanítottam az iskolásokat 1 - 8 osztályt hittanra 12 évig. Szeretet vesz körül, és segítenek mindenben, velem vannak. Ez boldogság, és büszke is vagyok rájuk és én is velük érzek.....jó helyen lakom, jó emberek között.
    Az event már van 13 szürke marhácskám. Még tenyésztem, csak nagyon fogy a szupitáp.
    Puszilok mindenkit kedvesek vagytok.

8. pormacska1

A következőt tudnám javasolni a gesztenyés felhősor felesleges aktiválására,végy le egy tetszőleges kitehetőt a felhőről,rakd el a ládába vagy helyezd ki egy tetszőleges helyre,csak akkor rakd vissza ha szükség van a felhőre,nálam az összes alkatrésze kint van akerge kertbe és a gazda a kincsesen így még hasznot is hoznak:).Na pá mindenkinek:p.

Hölgy-világ, -Fülemüle-70 és mazsok kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Jöttem gyorsan és elkezdtem az eventett...jó lesz...tartottam tőle de semmi extra nincsen benne...ami nehéz lenne...ugy gondoltam.

Szia!
    A napsütést meghagytam mert olyan jóóóóxD
    Neeem nincsen semmi baj mamával..papával annál inkább aggódunk érte nagyon...de hát ez van...majd sikerül megoldani.
    Délelöttös vagyok...szóval elméletileg ha nem ázok el akkor már 1óra után itthon vagyok.;)Gyere csak errefelé...van nagyon finom capuccinóm:inlove::D
    Kiabálok persze..farmtelon majd megy a segitség kérés;)
    Szia!
    Ne aggódj Mami...meg lesznek a marhák is és letisztul minden az eventnél..megtalálják a gondolatok is egymást.:)
    Figyeltem a gesztenyére..amikor kapkodok akkor mindenre figyelek...ha ügyesen akarom csinálni akkor meg hibát hibára halmozokxD
    Szia Vera!
    Kapd már össze magad...mert mindjárt megdoblak egy izzó bogyóval:D:D:inlove::inlove:EEEEVEEEENT VAAAAAAN!!!:p
    Szia Füli!
    Igyekszem nagyon...bár most nálunk is családi hétvége lesz...meghívtuk papát ittalvósra...szóval lesz hangzavar meg nevetgélés itt isxD
    Szóval eventel nekem is sietnem kell...mert ha megkérdi mit csinálok még mindig a gépnél??mit mondok??aratok vetek?:wuerg:xD
    Szia Pormacs!
    Hogy te milyen kis okos vagy:D:Djó ötlet:p

10. -Fülemüle-70

Szia Mazsi! :)
    Na ez az, én úgy kapkodtam hogy az egyik területet learattam véletlen! ÁÁÁÁ
    No hallod én meg mit mondjak majd miért nem főzök, nem csomagolok.
    Apait-anyait beleadok, de befejezem idő előtt. Esőerdőben fák vannak kint, eddig nem vettem le, de most leszedem, csak a citrancs marad! DDDDD
    Hamar akarok keverni, így igen gyorsan le kell termelni azt a 9 ezer növényt.

Szomszikám áruld már el mi a haszon ha leszedem amikor nem aktiválom ha kérhetném szépen.
    Előre is nagyon szépen köszönöm. ;)

11. pormacska1

Némi tp a pók pedig 2000 csp-ad.A legnagyobb haszna pedig az,hogy nem tudod learatni feleslegesen és nem mérgelődsz:p.

12. -Fülemüle-70

Aha Köszi az infót. :) Bár én bejeöltem mit akarok learatni, azt direkt nem raktam bele!
    A csp mindíg jól jön. :)

13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Neee kapkodj annyira..mert igy jársz....de szerintem te hamar kilövöd a bingótxDérzem én...és tudom is;)megtáltosodsz és csak ugy szárnyalsz majd a traktorralxD
    nem olyan sok a növény..csak az idő kevés..értem én;)Aztán ügyesen a főzéssel is meg a csomagolással...nehogy elcsomagold a farmot is:D
    Kamyról még mindig semmi???sírjak most a farmbarátném után???akkor előkerül:cry:
    Mindenkinek szép álmokat....sok pusza:inlove:

14. patakvera

Köszi...most jól megégettél ezzel a piszok bogyóval!:p Nahát-felébredtem-event van vazeg!:D

15. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt kedves játékos társak. Hatalmas köd van. A szemben lévő ház körvonalait lehet látni csa. Remélhetőleg ha feloszlik, süt majd a napocska. Lapozok.
    Az event, nagy szó. Termelek, a tenyésztésem meg lett még eladásra is tenyésztettem és lett egy kis CsP. 9.000 ez borzasztó sok. jó van idő is. Nem panaszkodom. Megyek egy kis bevásárló körútra. Még jövök. Most milyen jó lenne, ha nektek mit hozzak? és a rendelést oda is tudnám adni. Így ez csak udvariassági kérdés Kértek valamit???? A szomszédom mikor megkérdezi mit hozzon a boltból a válaszom többek között 10 dkg. tíz ezrest. Hozzak Nektek? Jó ma egy kicsit vicces kedvemben vagyok. Legyen szép napunk "dolgozzunk" és haladjunk. Még jövök pá

16. pormacska1

Szia mami :).Ha elmész a boltba és kérsz 10 dkg tíz ezrest és az eladó azt mondja 20 dkg MARADHAT?Hevesen kéretik (tyúk) bólogatni:p.

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép napsütéses napot kívánok!!!

Köszi az ötletet. Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe. ?? Biztos azért, mert ritkán vannak munkások befogva. Most nagyon pihentek voltak, és túlbuzgóak.xD
    Ügyes vagy, nekem még 2 db tehénke hiányzik, majd este legyártom őket. Ami a pajtából kell az eventhez, azt már be is adtam.
    Légyszi nekem is hozzál, ha csak 5 dkg, annyival is megelégszem.xD

Látod???? Süt a napocska már igazából is. Csak ki kellett raknom a képet róla.
    Ne dobálózz azokkal a bogyókkal. Szegény Vera..........látod, mi történt??;)xD Aztán mikor majd be kell adni, akkor meg keresgélheted, hová gurultak.:D

18. patakvera

:D Na igen...de te fogod összeszedni őket,mert beállt a derekam...:mad:;)

-Fülemüle-70 és mazsok kedveli ezt.
  19. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot!:)
    Remélem halad az event mindenkinek??A sálak meg a többi felröpi csak nekem jön nehezen???nem is tudom mi klesz...nem látom a nap végét...és az eventét semxD

Szia Vera!
    Na szerencséd...nem égetett meg a bogyó..ez már meg volt fújva:pVazeg...turbó fokozaton nyomasd a gazat:D:D:DHol tartasz?
    Szia Mami!
    Örülök hogy jó kedved van..maradjon is igy...nálunk sütött a napocska...de vakitott..milyen fura volt ennyi sok rossz sötét idő után egy kis nap.
    Na akkor gazdagodtál is pluszban a tehenekkel...ez nagyon jó:)
    Jaaaj én kérek szépen a boltból azt amit magadnak kérsz..elég a 10dkg nekem is..csak naponta legyenxDés ha esetleg cukrászda felé mész akkor kérnék egy képviselő fánkot,csokitortát,és egy naaaaagy somlóit sok tejszinhabbal..a sorrendet nem baj ha összekevered:DJó lenne ha itt laknál a közelben...milyen csajos partikat cspnánk:D
    Sziiia!
    Hamarabb kellett volna kép róla..kellett már nagyon ez a szép napocska;)
    Nem égette meg verát...elöször egyenként megfújkáltam a bogyókat:)akkor ha elgurultak megyek Verához...és megkeresem a bogyóimat:D:inlove:

20. patakvera

3000 körül...most hosszú érésűre raktam,mert ülni sem bírok a gép előtt...
    Puszi nektek mára.8)

-Fülemüle-70, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.