Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt mindenkinek. El vagyok keseredve, mert a kicsi kocsimat a doktorbácsihoz kellett vinnem. Megállapította, hogy nem lát semmi baját, és nála nem jelentkezett amit mondtam róla. Amikor haza hozta és leállította itt az udvarban végre megtapasztalta amiért elvittem. A tünet. amikor beülök és beindítom pöccre indul. Elmegyek a boltba leállítom. bevásárolok és indítani akarom, nem akar indulni. Addig addig hogy segítséget kell kérnem, hogy kábellel egy másik akkuról indítsuk be. Akkor is azonnal indul. ezt már megtettük 3x így nem lehet. Vegyek új akkut kérdeztem, de azt mondta a szerelő nincs sem a kocsinak, sem az akkunak baja. Abban maradtunk, hogy ha a faluban lenne ilyen eset akkor neki szóljak, és azonnal jön kábellel. ez is több mint a semmi. Nagy szükségem van a kocsira, mivel csak azzal tudok bárhová is elmenni, mivel eléggé fájnak a lábaim. Húúúú...most jól kimagyaráztam a dolgokat. Remélem érthetően írtam le. Lapozok. A tenyésztésről nehezen jön az utolsó feladathoz az a kutyus valójában még egy sem, átugorja és pont az nem jön. Olyan kutyákat kapok ami a tenyésztéshez nem kell. Ez van. Legyen szép napotok ölellek Titeket mami

2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Éjjeles voltam-most kezdek csak magamhoz térni.... a tenyésztést gyorsan letudtam. Most árulok egy keveset aztán indulunk lánykámmal téli cipőt venni.
    Puszi mindenkinek! Legyen nagyon szép hétvégétek!
    Köszönöm az ajánlatot,de nagyon lemaradtam a cserenapról- a munka előrébb való volt.:mad:

3. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Szép napot, hétvégét mindenkinek!!

Szia!
    Nekem is nemrég rendetlenkedett a kocsim. Gyujtókábelt kellett cserélni. Rángatott néha, és sokat fogyasztott. Ami eléggé elkeserített. :cry: Elvitte egy körre a szerelő, persze nála nem produkálta a tüneteket. Nem merte, megijedt tán.xDxD
    Nekem is úgy adta a tenyésztésnél, hogy ugrott, pont az jött nehezen, ami kellett volna. Sőőőőt!!! Kaptam egy 00K9-es ügynököt is. Csak néztem, először azt se tudtam hová tegyem, aztán rájöttem, hogy az a legmagasabb szintű kutyika.
    Szia!
    Ügyes vagy, éjjeles műszak után rögtön tenyésztettél. Én jó sok kutyatápot adtam el. Jól felment az ára.
    Szép cipőt vegyetek.........na meg jó is legyen.
    Szia!
    Ezek a mai facsemeték nem bírják sokáig. Nem tudom mit csinálnak velük. Termőre fordul, pár év, és kész.
    Megépítettem a terményest a kutynak, de nem raktam ki, miután az utolsó kutyát is bevontam a tenyésztésbe, várni kell picit, hogy szaporodjanak. Már kezdtem aggódni, hogy nem tudom megcsinálni, mert kevés kutyám volt.
    Nagyon édi sünikéd van, tetszik. Nálunk a kertben néha látom őket. Szuszognak, fujtatnak. Amíg volt kutya, addig minden este meglátogatták a kutya tálját, hátha maradt benne valami.
    Nagyon jó lesz a hétvégi menü, egyel több terítéket rakjál.xD

4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép délutánt kívánok !
    Eventet gyorsan lezavartam, akkorákat ugrott most, csak pislogtam nagyokat!
    Megvan a rózsa kutyaólhoz a két kutya, meg a tűzcsaphoz is az ügynök!
    Igaz még nem építettem meg, mert még nézegetem őket a pajtába.

Mamika Drága, ne szomorkodj kérlek.
    Nekem is nemrég volt az autóm doktorbácsinál, sajnos az autó használata ezzel jár. :(
    Hol ez a baja, hol az. Valami mindig előjön, általában nálam akkor amikor a legnagyobb szükségem van rá. Ilyenkor kénytelen a fiam vinni ha éppen szabadnapos. Hogyha meg nem, akkor kérek másik időpontot. Sok papírral, aktával ugyan én be nem megyek gyalog Pestre.
    Tudom hogy te neked nagyon fontos. Szomszédodat nem tudod megkérni hogy segítsen elvinni?
    Más:
    Mamika ha nagyot ugrik az jó, nagyon jó. :) Jön majd a kis sapkás is biztos.

Szia Vera!
    Igen a munka , család mindennél előrébb való, ezzel én is így vagyok.
    Belehúztam a munkába, így tudtam rajta lógni egy kicsit.
    Legközelebb hátha sikerül megeresszél egy baglyot, aztán amit tudok átküldöm neked! :)
    Nem semmi, éjjeles munka után tenyésztesz, aztán meg még cipőt is mész lánykáddal venni.
    Neked is kellemes hétvégét kívánok. Pihenj ha tudsz, az éjszakai műszak megtudja viselni az ember szervezetét. Anyukám és Apukám nyomdába dolgozott, sokat éjszakáztak, emlékszem Ők is mennyire fáradtak voltak! :(

Szia Topipogi!
    Köszönöm a dicsérő szavaidat. Tegnap kaptam meglepetésként az új ruhácskámat.:inlove:
    Varrónéni nagyon ügyeset, szépet alkotott .;) Valami tünemény egy leány! :inlove:
    Én bízom benne, talán a mostani titok fáknak is lesz valami szerepe egyszer, nem csak egy gazdaköri és aztán pajta ha már a piacon is lement az ára.:p
    Kaphatnánk elixír fát is titokként ha már cukorfa is van! xD
    Gratulálok a tenyésztésedhez! Ezek szerint most mindenkinek ugrik jó nagyokat.
    Most nem adok el a piacon egy darabot sem, nincs jó ára még az új állatoknak, csak az alapnak megy szépen fel az ára. Jó ötlet, én nem is néztem mennyi a piacon a táp.
    Na de ha ott szupitápot keverek, hogy keverjek kutyatápot.
    Kár hogy nem lehet még gyorsabbá tenni azt a malmot, vagy lenne egy harmadik része, amivel csak szupitápot kevernénk.;)
    Tányért kitettem, gyere csak nyugodtan van bőven.
    Nálunk is szokott lenni süni a kertbe, meg vakond is. Imádom őket, bára vakond amilyen kis aranyos, olyan szépen felássa a gyepet. De azért nem bántjuk, csak kezdjük előröl a munkát. DDDDD
    További szép hétvégét kívánok, ma már nem biztos hogy tudok jönni.

Utoljára szerkesztett: 7.11.15
    kamylla64, Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  5. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép napot kívánok. Jelentem befejeztem a tenyésztést. Csak panaszkodnom kellett és valahogy gyorsabban jöttek a D.J. kutyusok.
    Nagyon rendes az autó doktorbácsija. Elviszem és ő hazahoz, és visszaviszi a kocsimat. Ha kész hazahozza és én viszem haza a kocsimmal a szerelőt. Tényleg nagyon rendes emberek vesznek körül. Nagyon szeret a jó Isten, nem kéne panaszkodnom.....Lapozok. Tejfölös zöldbab leves lesz a vacsorám, szeretem nagyon minden zöldet. Babának tényleg nagyon aranyos a sünikéje. Mikor Cilikém kicsi volt az apja hozott neki kis sünit, akkora visítást csapott örömében, meg akarta simogatni és cseppet megszúrta kicsi úját, de megtanulta megfogni, észre vettem hogy tele van tetűvel az állatka, ezért megegyeztünk , hogy elengedjük a kertben, és hagy keresse meg az anyukáját. Azonnal beleegyezett, csak egy kicsit gondolkozott , és megjegyezte, neki is rossz ha én nem vagyok otthon, így minden OK volt. Sokáig beszéltünk róla vajon együtt vannak e már. Sokáig nem felejtette el a pici gomb szemeit. Legyen szép napotok tovább is. pá

6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép hétvégét, délutánt !

Kutyatenyésztés nem jött jól ki, alig van 35 szupitápom, még talán a munkáskuponok meglesznek, de 1-2 szintűek jönnek,talán 1x kaptam egy dj pörgét. De nem is bánom,nekem a farm jobb alsó szegletében viháncoló kutymuty tetszik a legjobban:), jó volna ha maradhatna is eme animáció az event után, olyan életszerű,nagyon jól sikerült!

Topi,sárgabarack fánkat már tavaly ki kellett volna vágni, anyum foggal-körömmel ragaszkodik,hátha.Kiöregedett szegény, már akkor se volt fiatal fa mikor tulajdonunkba került, s azért velünk,még 10 évet kihúzott. Idén meg is dőlt enyhén, így jövő évben muszáj lesz kivágni:(

Mamika, hajlok arra,mint az előttem szólók, leírás alapján nem lehetséges,hogy inkább elektronikai hibája van a négykerekűnek?

Füli gratulálok az új őszi dizájnodhoz. Sünibarátok vagyunk,sőt kutyánk is mióta közelebbi ismeretséget kötött a tüskékkel, hozzánk is átjárt egy összeszedni a lehulló gyümölcsöket, s azért jó,mert ahol sün van,ott tuti nincs egér és rokonai..

kamylla64, patakvera és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  7. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó estét mindenkinek.
    Lehetséges minden. Most nagyon figyelünk a 4 kerekűre, majd elválik. Nagy szükségem van rá.
    Ma már elbúcsúzom. Kívánok mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát és szép álmokat. pá

8. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!

Jelentem cipő megvásárolva-13.000ft-ról volt leárazva 7000ft-ra.... elefánt márka-nagyon jó minőségű
    bélelt kis cipőcske. Lett volna 40-es méret még magamat is megleptem volna.:p Sajnos kislányommal össze kellett,hogy vesszek....:sleepy:....lány létére utál vásárolni.... viszont 10 évesen már ne csinálja a hisztit szerintem. :mad: Utána elvittem a nagymamához-ma délután jön haza.... egy kicsit el kell vele beszélgetnem.8) Adtam neki egy kis házi munkát-zoknipárosítás-de nem nagyon jött össze. >:( Na persze közben a tévét nézte.o_O Sajnos nagyon elrontottam....:sleepy:....most meg már kezd kamaszodni. El kell csípnem,mert a fejemre nő! 8)

Drága Mami!
    Nálam is gyengélkedik a 4kerekű... Jövő hónapban viszem a szerelőhöz. Remélem sikerül nekem is valami rendes szakit kifognom.:music:

9. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Kívánok mindenkinek szép napot.
    Az én napom szerencsésen kezdődött. A folyosó csúszik a köd miatt, meg a botom is csúszott és elterültem, mint a nagy Alföld. Azért szerencsés a napom, mert hála a jó Istennek semmi bajom azon kívül, hogy a nyakam megrántottam, nem lett. Nagyon megijedtem. A 2. emeleten lakó fiatal ember sietett segítségemre, nagy megijedve. Én nyugtattam, nincs semmi baj, megköszöntem az aggódását és a segítségét. Hát nem szép az élet?
    Legyen szép napotok, ma még biztosan jövök.

patakvera, kamylla64 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

Szép Vasárnapot Kívánok Mindenkinek!
    Tenyésztést befejeztem, sok elmaradásom volt, sőt van is még bőven. :(
    Egyszer majd meglesz.
    Hurka, kolbász, krumpli, vörös káposzta dinsztelve kész.
    Szívesen látok Mindenkit ebédre aki szereti.
    Kisebbik fiam telefonált, sikeresen elintézte a kollégiumot.
    Nagyon örül neki, meg én is. Ahol lakott albérletbe sajnos 3 lakótársa olyan szinten elkezdett alkoholizálni hogy egyik nap sem tudott nyugodtan tanulni tőlük. Mind ezt 1 hónapja kezdték.
    Fiam meg eddig bírta.
    Más:
    Topicunk házigazdája, Mazsok fantasztikusan ügyes, nagyon szépen köszönöm még egyszer a meglepetést Neki.:) Köszönöm a program nevét is, igyekezni fogok megtanulni varrni vele, jó tanítványa leszek, csak legyen hozzám türelme! DDDDD

Szép napot Mamika Drága!
    Kérlek nagyon vigyázz magadra, mennyire húzódott meg a nyakad?
    Ígérd meg kérlek ha holnap is fáj megmutatod az orvosnak.
    Előttem írtál, megnyitottam, rám is rám hoztad az aggódást.
    Óvatosabban Mamikám , nem játék az esés. Lásd az én példám, csak megcsúsztam, beütöttem a fejemet és agyrázkódásom lett, pedig csak felmostam a konyhát. Igaz kapkodtam, azóta nem teszem, nem kapkodok semmivel.
    Kamy is biztos aggódik miattad. Jó lenne ha betévedne pár szó erejéig, már miatta is nagyon aggódom. Babóci is el van tűnve, remélem Ő is jól van.
    Itt a tél a nyakunkon, vigyázzatok magatokra.

Szép vasárnapot Ildikó!
    Mi is nagy állat barát vagyunk. Igaz macskánk nincsen, van egy idős törpe nyuszim, meg kettő idős kutyám. A nyuszit ha takarítom neki megy a két kutyámnak, így akkor kénytelen vagyok őket bezárni a szobába. Nem tartjuk őket az udvaron, kis termetűek, meg már idősek.
    Én panelba nőttem fel, 2 éve lakunk kertes házba. Nehezen szoktam meg. Nem is tudtam ahol vannak sünik ott nincs egér! :( Én amióta itt lakunk állandóan aggódom mikor beköszönt a hideg be ne menjen sehova a kis huncut szürke egérke. Köszönöm hogy leírtad, így már nem aggódom, nem féltem a spejzomat! DDDD

Szép vasárnapot Vera!
    Nagyon ügyesen vásároltál a lányodnak. Nehéz kifogni a jó akciókat, főleg ha fél árba veszed meg majdnem. Lánykád ne félj majd rájön arra milyen jó is vásárolni, csak győzd őt vinni. :)
    Hisztis korszaka minden gyermeknek van, ha lány, ha fiú. Kinövik hamar, csak türelem kérdése az egész, meg a szép szó hozzájuk. Mindenki elkényezteti a gyermekét, ez így természetes.
    Nálunk Anyu a mai napig kényezteti az összes unokáját, sőt még én is szoktam őket.
    Igaz ez fordítva is igaz, mert tőlük is visszakapom, hiába szólok rájuk nem kellene.
    Bocsánat hogy hosszúra sikeredtem, vagy ha bántó amit írtam.
    Tudod Vera minden tiszteletem a Tied. Éjszaka dolgozol, alig alszol, gyermeket nevelsz ez azért nem semmi.
    További kellemes napot kívánok .:)
    Megpróbálok ma még jönni, csak engedjen be a net. Tegnap is kidobott, vagy újra kellett indítanom a játékot. :( Nem tudom nálam van e a hiba, ma meg nézettetem a gépemet. Lehet valamit megint elnyomkodtam rajta.

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nagyon kevés szupitápid van, annyival semmire sem mész. Nekem 100 fölött volt, de kevésnek bizonyult.Az a kutyi a sarokban nekem is nagyon tetszik. Ha a kurzorral megsimized, akkor csóválja a farkát, meg hátsó lábra áll.
    Hááát..........nem tudom ez a süni-egér dolgot. 3 hete 2 egerünk volt, persze a konyhába mennek, /van eszük/ a szemetesnél fogtam meg egérfogóval. Kis csoki csodákat tesz. Kitettem az egérfogót, 2 óra múlva már megvolt az egér.
    Szia!
    Nagyon ügyesek voltatok cipővásárlás terén. Nem Ő az egyetlen, aki utál vásárolni. Az én 2 lányom se szeret.
    El tudom képzelni, milyen párosítás lehetett.xDIlyet az én kisebbik lányom is csinált, és úgy hagytam a zokniját. Reggel, mikor fel akarta venni, fel volt háborodva, hogy felemás. De mondtam neki, gondolkozzon, ki párosította így össze. Nagy csend volt, és szó nélkül megkereste az összeillő darabokat.o_O;)
    Szia!
    Nagyon örülök, hogy így állsz a dolgokhoz, még a rosszban is meglátod a jót. Hiszen igazad van, lehetett volna tényleg komoly baj is. De azért fogadd meg füli tanácsát a nyakaddal kapcsolatban. Ha nem múlik a fájdalom, mindenképpen mutasd meg a dokibácsinak. Vagy dokinéninek.
    Szia!
    Azért légy résen egér ügyben. Sose lehet tudni.....:eek:
    Nagyik dolga a kényeztetés. Az a sok szeretet, amit ad az ember, az visszajön.Semmi bántót nem írtál, én nem találtam ilyesmit.
    Nálam is szórakozik a net, de lehet, valami vírus csámcsog a gépemben???? Jövő héten majd kiderül, elviszem, takarítsák ki a masinát. Ha utána is ezt csinálja, akkor már csak a játék lehet a hibás.

Vettem egy boszorkánytojást. Akkor nem raktam ki, elfelejtettem. Nemsokára megérik, de azt is elfelejtettem, ez mire jó. Nem tudjátok véletlenül??

12. -Fülemüle-70

Szia Topipogi!
    Arra a tojásra gondolsz amit Hellowenkor lehetett venni?
    Várj mindjárt kikeresem neked és ide hozom a linket.
    Most valahogy egyből felengedett, igaz nálam volt a bibi, megint sikerült 2x valamit letöltenem, rákattintottam hogy engedem! :(
    Kerestünk vírust 3 programmal, az nálam nincs.
    Na mindjárt jövök és hozom mit tud a tojgli.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Új-házikedvenc-a-halloween-alkalmából.13178/
    Én a Kincses szigetre tettem ki, had gyűljön a banán.
    Jó BTP-t ad szerintem.

Utoljára szerkesztett: 8.11.15
  13. Hölgy-világ

Szép estét kívánok!
    most engedett fel as masina, ill. most kap jelet.. egész napos köd mellé még szitálás is, szóval idő az változatlan.

Füli, Topi, két rágcsáló nem fér meg egy kertben, de a süni téli álmot alszik,míg az egér és fajtája nem. Nálunk a kisházban volt hajlamos besurranni,de mióta nincs termény: mák,árpa,kukorica, azóta nincs szerencsére. Igaz ott a kinti kamrában van eltéve az alma, dió, de mint írtam nincs, és ne is legyen..
    Holnap már melo van.
    Tündérmami vigyázz magadra, kis állott vizes borogatás biztos nem árt meg a nyakadnak, óvatosan mozgasd, de tényleg menj dokihoz,ha nagyon fáj..

Legyen szép jövőhetetek!

patakvera, kamylla64 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  14. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép estét mindenkinek!
    Gondolom már mindenki nyugovóra tért...és csak én ügyetlenkedem itt.Topikot ma ugy olvastam hogy kislányom olvasta fel nekem én meg az ágyában pihentem....a naaagy lovas párnáján....lehet ezért éreztem ugy hogy lódobogás van a fejemben.Aludtam is rá egyet...szóval irok most egyet nektek.Nem tudok idézni mindenkit...meg kimegy a fejemből minden...vicces...de most nem az benne lenni.Család aggódik miattam és a dokival fenyegetnek..nem vagyok én beteg...csak nagyoon fáradt...összeszedem magam és dolgozom,hazajövök itt is...de kész,mintha ki lenn mérve az erőm mint az aksinak.Megyek holnap vitaminért a gyógyszertárba és a zöldségesbe.
    Kész az eventem...nehezen lett meg a türelmem elfogyni látszódott,végszóra 2 olyan kutyuska jött ami még hiányzott.Azóta nem vetettem és aratam,és most sem teszem...nem tudom mikor tudok itt lenni.
    Igérem holnap reggeli capuccinómat veletek iszom meg...addig alszom egy nagyot ismét..pusza nektek.

15. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Nagyon szép reggelt és csodás napot kívánok. Érjetek el sikereket, a munkahelyen és a családban is vegyék észre és értékeljék, milyen remek emberek vagytok. Adjatok és kapjatok sok sok szeretetet. Sok szeretettel gondolok Rátok. Ma még biztosan jövök. pá

16. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok szép estét mindenkinek!!
    Szia!
    Nagyon köszönöm, érdemes volt megvenni ezt a tojcit. Már minden megvan nekem a szigeten, a sok felhő ad tp-t rendesen, úgyhogy a főfarmra raktam ki, most avval akarok gyorsan /hihi/ haladni. Na ez már nem az a szint ahol ez gyorsan megy.
    Nagyon kell vigyázni ezekkel a letöltésekkel.
    Szia!
    Biztos őszi fáradságod van. Valami jó nagy vitaminbomba kéne Neked. Vagy egy alapos kivizsgálás?? Az idő is olyan, néha nagyon fárasztó, meg ez a meleg is, habár én örülök neki. Alig kell fűteni.

17. Hölgy-világ

Szervusztok!

Mazsi már én is aggódom,nem kellene inkább a családra hallgatni? Nem akarnak rosszat neked,hisz szeretnek szükségük van rád! Nélküled nem műxik rendesen a harmónia! Inkább orvos, légyszi,légyszi..

Anyumat is elkapta a vírus, nem csoda,ebben a hetek óta tartó fel-leszálló-szitáló ködben, kedvükre grasszálnak a bacik.>:( Így munka után vásárolok, főzök,mosogatok, patikába költöm a pénzt, és leletekért mászkálok.
    Ma már egy kolléga kiesett, holnapra várhatóan még egy kolléga néz orvos után..:(
    Tündérmami, voltál ma valamerre? Autó,szuperál?

Szép estét kívánok!

18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Na igen....maajd nekiállok,mert magamra idáig nem figyeltem rendesen oda...majd most!!!Jó hogy kevesebbet kell fűteni...tetszik nekem is...habár én szeretem a meleget...kell az nekem.
    Szia!
    na persze...félenk hogy kidőlök a sorból és minden rájuk marad...őskáosz lenne itthonxD
    Ma délután éreztem a torkomat is már...kapart vagy mi..gondoltam a por...hazajöttem és a konyhpulton láttom ott van egy csomag negró és más cukorkás papir zacsija....na akkor már rosszat sejtettem...lánykám most odajött fáj a torka alig tud nyelni..szóval lefujtam a torkát tantum verdével...tudtam én..csak ugy nem fáj a torkom.Orvos lesz mifelénk a program ugy láttom.:wuerg:

19. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép reggelt minden kedves játszó társamnak.Azt hiszem ez az idő kedvez az influenzás tünetű állapotnak. Nem akarom elkiabálni én évek óta, mióta nem járok sem óvodába sem hittant tanítani, egyszóval gyerekek közé azóta ez a jellegű betegség elkerül. Nem szeretném elkiabálni. A szív műtét óta a doktorbácsival telefonon konzultálunk, és akkor megyek ha már kevesen vannak, hogy elkerüljek minden betegséget. Hála Istennek eddig sikerült.
    Mazsok nagyon szép őszi képet tettél föl. Csodálatos. Szeretem az ősz varázslatos színeit, ilyenkor beülök a kocsikámba , ami most jól viseli magát, és be az erdőbe, és az erdei úton lassan haladva gyönyörködöm. Az idén sok okból kifolyólag ez elmaradt, most mehetnék, de már ami van levél a fán az már nem olyan szép. Most a Te képed kárpótol egy kicsit.
    Most elmegyek, de még biztosan jövök. Kívánom legyen szép napotok és sok örömötök. pá

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt!
    Nagyon fúj a szél mifelénk,tessék felöltözni nagyon-nagyon!o_O
    Köszönöm Mami a dicsérő szavakat...én is nagyon szeretem az ősszt de csak akkor amikor ilyen szép...az esős és szeles latyakos őssz már nem a kedvencem.Közel van hozzánk egy kis erdő és egy tanösvény...ha jó az idő ott gyönyörű minden...de igazad van,már nincsenek szép ősszi lombozatu fák.
    Tegnap raktam ki titkos fákat...még a múltkori eresztésből...és lett egy xxl pitomba fám,hááát anak nagyon örültem...raktam ki éjszakára is és abból meg lett egy xxl tűzvirág...szóval volt öröm este is meg reggel is.Nevelgetek pillangókat,galambokat...kell a gazdaköribe...kutyusok vannak kint szép számmal,és persze a tűzcsapok is..nagyon viccesek;)
    Mit csináltok??új eventről valami hír???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.