Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép napot mindenkinek!!
    Szia!
    Anyudnak jobbulást kívánok, Te vigyázz magadra, mert ha Te is kidőlsz, akkor mi lesz. Na meg a munkahelyen is lassan elfogynak a dolgozók.
    Szia!
    Tegnap olyan áprilisi idő volt. Sütött a nap, 10 perc múlva esett az eső, aztán megint sütött a napocska. Egyáltalán nincs hideg.
    Torokfájás?? Voltatok dokinál??
    Ebből a titokfa eresztésből nekem is a java xxl-es lett. Lehet, hogy megunták a sok morgolódást??
    Mostmár nekem is kint van a tűzcsap, előbb kutyikat kellett gyártanom.
    Semmit se tudok az előttünk álló eventről. Félek, pajtaürítős lesz. Pénteken elutazom, csak szombaton jövök, el se fogom tudni kezdeni időben. Ajjaj....:eek:

Szia!
    Kerüljön is el jó messzire az influenza.
    Én csak azért nem szeretem igazán az őszt, mert tudom, hogy utána a hideg lesz az úr. De hogy szépek az őszi fák, azt elismerem.
    Hogy van a nyakad???

kamylla64, patakvera, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó estét. Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök. Szerintem megmaradok. Javulgat a nyakam is és a derekam is. Nem szeretnék megint elesni. Az ijedség és a fájás vasárnap délután és hétfőn jött ki igazán, de most már javulok. Utólag bevallom nagyon megijedtem. Mivel szedem a vérhígítót mindjárt bekékülök, hát mit mondjak milyen is a bal oldalam? el lehet gondolni. Nem látni, a ruha takarja, nem fáj, ki bánja. Ne is beszéljünk róla többet. Az idő... nálunk is fújt a szél, de legalább tisztította a levegőt. A napocska bújócskát játszott. örülni kell, hogy még jó az idő, nem kell a gázért nagyon sokat fizetni, mert nem fogy annyira, mintha fagyna. Egy szóval ne panaszkodjunk. Most elbúcsúzom mára. Legyen békés szép nyugodt éjszakátok és álmodjatok szépeket. pá

Szép napot kedves játékos társaim.
    Hol vagytok? Jó éjszakát és szép álmokat kívánok ismét. pá

Utoljára szerkesztett: 11.11.15
  3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Hazaértem...ma délelőttre mentem hogy tudjunk menni a lámpás felvonulásra..Márton napi...hagyomány lett nálunk,minden évben megyünk.A menetelés végén mindenki kap meleg teát és kalácsot...régebben sajtos pogi volt most kakaós kalács...nagyon finom.:pNagyon fáradt vagyok....sok meló volt..és igyekeztem jönni a farmra is...
    Mi van veletek....???ma senki...,mindenkinek sok dolga van láttom...hiába a meló az melóxD

4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép estét mindenkinek!!
    Szia!
    Itt is volt felvonulás, Lányom volt a 2 gyerekkel. Unokámék az oviban csináltak lámpást, avval vonultak. Itt libazsíros kenyér volt.
    Ma rohangálós napom volt, reggel hosszút ültettem, tudtam, hogy nem nagyon lesz időm jönni.
    Holnap már több időm lesz, azt hiszem.o_O
    Szép álmokat mindenkinek!!!

5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt!
    Korán keltem...dolgom volt..most meg már felesleges visszafeküdnöm.Jó idő van...a nap is süt...tehát nem lesz ma rossz kedve senkinek sem az idő miatt:)
    Zsivaj van nálam...nekiestem megint egy pár gazdakörinek...szigetes és farmos állatok rohangálnak kint a farmomon...na jóó..mondjuk a lajhárok nem rohangálnak...meg a vakondok sem nagyon:wuerg:xD
    A megmaradt titokfákból lett még tűvirág xxl és egy nektarinfa...hát annak igazán örültem..igy már 2 van:inlove:
    Topi jó volt a felvonulás...rengetegen voltak....olyan jó volt látni hogy ennyi ember megmozdul;)

6. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

ragyogó napsütéses napot mindenkinek. Ha süt a nap a kedvünk is sokkal jobb. Kívánom, legyen jó a kedvetek, és érezzétek magatokat nagyon jól. Ne betegeskedjünk. Az élet szép, észre kell venni a legkisebb pozitívumot. Ma még biztos jövök. Adjatok és kapjatok sok sok szeretetet. pá

7. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Jelentem jól vagyok, holnap már nincs munka! Pihenés lesz.
    Hoztam nektek az event ismertetőt:Bolondos gombák és Top
    Én valami komolyabbra számítottam, a TOP nyereménye se valami fényes. :(
    Több szomszédom is rám írt emiatt nem indul még sem.
    Most azon töprengek van e értelme egyáltalán neki állnom ennek az eventnek.
    Még egy eventet se hagytam ki igaz, de ez olyan semmilyen.
    Semmi kihívás nincs benne. :(
    Azért Nektek jó eventet kívánok, akik indulnak hajrá, nagyon szurkolok nekik. :)
    Hajrá Magyarok!

kamylla64, patakvera, mazsok és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Rohangálok mint pók a falon, fáradt is volnék rendesen. Tegnap megbosszulta magát a dolog,mert egyik bolt előtt leszállva a bringáról nem tartottak meg a lábaim, zúgtam egy nagyot, épp,hogy artézi víz nem tört fel a beton alól, fáj is rendesen a megnyomorgatott térdem. Szerencsémre itthon van a derekamra gyull.csökkentő kence-fice, jó vastagom kenegetem vele a 'sütikalácsomat'..
    Tegnap jó idő volt, ma azonban, még csak ködöt láttam.. Holnap péntek 13, nem tudom mit tegyek,hogy jó legyen..;)
    Még nem volt időm megnézni a kiírást, megyek még 2-3-8 fele ma is, kint a kertben még mindig falevél event!

Fülike nagyon aranyos mókuskád van!

Tündérmami,azért megnyugtató,hogy nem lett komolyabb baj az esésből, nem mindegy!

Ma még szándékomban áll benézni..nem biztos,hogy sikerül..sajna anyum lebetegedett, elkapta tőlem, héten feküdt, de ennek más gyógyszere nincs, csak a kifekvés, és egyenletes hőmérséklet. Vasárnap egyik unoka szülinapja, menni kell köszönteni, muszáj meggyógyulni!:)

kamylla64, patakvera, mazsok és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szerbusztok kedveseim. Ejnye ejnye Ildikó. Eltanultad tőlem az ólajtó szisztémát? Vagy az alföld formációt?. Írtam, hogy ne legyetek betegek, vigyázzatok magatokra. Csak mondom és nem hallgattok rám?. No jó elég a humorból. Tényleg vigyázzunk magunkra.
    A betegek gyorsan gyógyuljanak meg.
    Baba kedves nagyon szép kis mókuskád van. Cilikének amikor kis csoportos ovis volt ez volt a jele. Mókuska. Ugye milyen érdekes......
    középső és nagy csoportban gyöngysor. Hívhattam mókuskámnak és gyöngyömnek. Mókuskám....jaj gratulálok a színt lépéshez. Nagyon ügyes vagy.
    Még lehet, hogy jövök pá

10. -Fülemüle-70

Szép estét kívánok!
    Olvasgatlak Titeket egész héten, ki hogy van és most meg mit olvasok?
    Most Ildikó is beállt a sorba a betegek közé. :(

Mazsi beteg, Mamika elesik, Ildikó elesik.
    Lányok vigyázzatok magatokra.
    Köszönöm a kedves dicséretet, igazából ez nem az én fejemből pattant ki, már mint a mókus.
    Mazsi kedves annyi csodálatos ruhával lepett meg, hirtelen nem is tudtam mit vegyek fel.
    Mindegyik nagyon.nagyon szép lett, egy egész komplett ruhatáram van télire. :) Nagyon nagy meglepetés volt számomra, még egyszer itt is megköszönöm
    kedvességedet és ami munkát bele tettél Mazsok! Azért kérlek pihenj is néha, Te is annyit dolgozol, meg a család is ott van.
    Mamika köszönöm a szintlépéshez a gratulálást.:)
    A következő ezen a szinten szerintem majd csak 1 hónap múlva lesz. Utána végre kitudom tenni a Kivi madárkáimat. Eddig bent porosodtak mert csak a 95. szinttől lehet babért termelni a tápjukhoz. Szupitáppal nem etetem őket, a piacon a tápjukra meg nem költök.
    Egyre több szomszédom írja nem indul a TOP 1000 be, kíváncsi leszek hogy fog alakulni, hányan indulnak.
    Hétfőn én is leadom a tippemet, abba veszíteni való nincsen.
    Még tegnap gondolkodtam rajta elindulok, pajta készletet is számoltam, viszont a nyeremény miatt ezt kihagyom, nekem nem ér annyit. Majd jövőre indulok, ha a nyeremény is tetszeni fog.
    Holnap este 18 órától szupitrágy és kacsakata akció lesz. Ezt csak azért írom hátha valakit érdekel és fel akarja tölteni a készletét. :)
    Hétvégén nem jövök, jön haza még is a fiam, vasárnap délután meg visszük vissza őt egy valag cuccal kocsival persze. Most azon agyalok mit főzzek, mivel kocsival visszük így több mindent tudok neki elkészíteni. Hogy ha valakinek van valami jó ötlete ami el áll mélyhűtőbe, szívesen fogadnám. :)
    A lényeg hogy húsos étel legyen. Kár hogy a fasírt, a rántott hús az csak frissen jó. :(
    Rakott kel, lazagne az is csak frissen jó. Lazagneval várom, Kamy receptje nagyon bejött a családnak. Mikor kérik, csak annyit mondanak: csinálsz Kamylazit nekünk?
    Akinek van valami jó húsos receptje és esetleg megosztaná velem nagyon megköszönném. Jöhet több is.
    Vigyázzatok magatokra, jobbulást a betegeknek. Ma már nem jövök, de holnap mindenképpen.
    U.i.: Fura lesz hogy nem kell felröpit küldeni, de ha valaki indul, dobjon rám egy baglyot, mert akkor besegítek és küldök neki minden nap. :)

Utoljára szerkesztett: 12.11.15
  11. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

megint csak beestem. látom már mindenki alszik. jóéjt.

12. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt kedves játszó társak. Legyen szép napotok. pá

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok, szép reggelt.
    [​IMG] Itt a finom friss kávé. Jut mindenkinek!!
    Visszaolvastam, megnéztem az event kiírást, nem fogunk beleszakadni. Top 1000 nem érdekel, eddig se vonzott, hogy kiürítsem a pajtát, most se.
    Fülike csak a pörkölt félék jutottak eszembe , fagyasztásra az a legjobb. Épp kacsaszív pörköltet csináltam tegnap, jutott a fagyasztóba is.
    Ildikó..ejnye....nem vigyáztál. Anyukám is elesett múlt héten, Ő is nyög azóta.
    Állandóan lefagyogat, befejezem írásomat, mert kezdek nagyon mérges lenni.
    Vigyázzatok magatokra!!!!!

14. patakvera

patakvera Fórum félistene

Hmmm....Most lehet,hogy keveredtek a hozzászólásaim. Képzeld Mami azt olvastam a soraidból a kocsi helyett,hogy " beülök a kocsmába.." o_O
    Szerencsés péntek 13.-át kívánok Mindenkinek!

Ma vette fel először reggel a cipőt a Drágám. Annyira jól áll neki és ezt is mondta: " Anya ez a cipő tényleg nagyon kényelmes! Örülök neki nagyon!" ....és megölelt. Most nagyon boldog vagyok!!!!:inlove::D
    8) Ez jó ötlet-én is kipróbálom majd,hogy úgy hagyom...;) Egér anyukámnál is előfordul. Nagyon fél tőlük. Amikor 1000rel rohan fel már készülök is a vadászatra.:(

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Szépnek néz ki az idő..főleg mert süt a napocska.
    Ildikó nem vigyázol magadra??Hirtelen elvesztetted az egyensúlyodat...nem kellemes dolog...hát még utána a hatása...amikor én taknyolok valahol..felpattanok mint a gumilabda és gyorsan körbenézek látott e valaki???na olyankor nem merek sántítani meg semmit se:wuerg:Pihentesd a lábadat...édesanyádnak jobbulást kivánok...vigyáz rá is nagyon.
    Fülike...sült és töltött húsok..fasirt...ezek jutnak eszembe ha fagyasztani kéne..esetleg lazane...mexikói..chilis bab....meg persze sok süti is..amit irtam neked múltkor az is...legalább 1 hónapig elvan a fagyóban ugy hogy semmi baja nincsen.Nálad akkor ma sütés főzés megy ezerrel...anyukád is segit gondolom:)
    Jelentem jobban vagyok....sőt nagytakaritás terveztem hétvégére a konyhában(de azt már 3 hete)
    Nagyon szivesen az új rucikat...volt kedvem hozzá és igy azért már más.;)HA JÖN AZ ÖTLET AKKOR MÁR PLÁNExD
    Anubisz...éjjel jössz...??ha hívtál volna hogy várjalak egy pohár borral akkor megvárlak..dobog a kandallóba pár hasáb fát...és....dumálunk.;)Délutános vagy gondolom és fáradt is.Ez az event könnyű lesz..belevágsz?
    Mamika szia...hideg van már reggel...beöltözöl rendesen??A lakásban fűtesz már...vagyis gondolom központilag van.
    Toopi sziiia....nem csináljuk a Top -ot...én sem..semmi pénzért...nem adom ki az egész pajtámat egy kitehetőért...de még 5ért semxDSpur vagyok...nehezen jönnek össze a dolgok..termény,állat,növény....termények....áááá jó az a pajtában.De szurkolok a magyaroknak...mindenkinek aki indul...hajráááá magyarok!!
    Kamyról még mindig semmi hír.....:(Kamyyyy???:(:(

Szia Vera!
    Húúú ezekért igen...én is nagyon tudok örülni..nálunk a kabáttal volt ilyen sztori...apa örjöng hogy kint marad a kocsiban..mi meg a 20kabátott próbáljuk fel...lányom hisztizik..nem tetszik meg nem jó...rábeszéltem hogy piszok jól áll..hazafelé már azt vette fel a kocsiban és amikor hazajött a suliból első nap akabátban akkor nem gyözött örömködni hogy milyen jó meleg...és amikor leült a buszon akkor nem ért a feneke a hideg üléshez.Na szóval..mindig vannak hisztik..múlt héten is voltunk vásárolni....durva volt....hiszti hegyek...én mivel beteg voltam meg sem szólaltam...nem is vett semmit..apa meg kikészült idegileg...azt mondta megveri a gyereketxDhát ez vicces volt...nem tudná soha megtenni...de az árusok akiket alányom beforgatott..na azok simán megtették volnaxDxD
    Szombaton megint megyünk..próbálok erőt gyüjteni addig...azt mondtam 2órát max...többet nem érek ár erre.

Utoljára szerkesztett: 13.11.15
  16. patakvera

patakvera Fórum félistene

Mindenki nagyon vigyázzon magára! Nem tudtam az előbb idézni valamiért! Mami nyakad?
    Ildikó? Anyudnak is jobbulást! Mindenkinek jó egészséget kívánok!!:music:

:wuerg::wuerg: Ismerős. Megértem amúgy a lányomat,mert én is utálok vásárolni! Na de mégsem járhatunk ruha nélkül.:) Nálunk a következő projekt a nadrág vásárlás lesz. Szerintem elmegyek előtte felderíteni a terepet,aztán csak oda viszem be próbára,ahol van az ő mérete.8) Hátha így csak a fele lesz a cirkuszi műsornak!;)

17. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

Szép napot!
    Most délben nézek be, hogy kicsit összezavarjalak benneteket xD Igen tegnap későn végeztem és csak bekukkantottam, de tul fáradt voltam. Bosszankodtam is hogy kaptam 2 óra ingyenmunkást, és nem tudtam kihasználni. Milyen event lesz most ami könnyü lesz?

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

19. Anubisz44

Anubisz44 Törekvő

köszönöm, akkor délután gombászunkxD Csak nehogy bolondgombát szedjek xD

20. -Fülemüle-70

Szép napot kívánok és kényelmes eventezést is egyben Mindenkinek!
    Topipogi nagyon szépen köszönöm a pörkölt tippet.
    A szívet, májat , zuzát, gombát csak én eszem meg, így tegnap este csirkemellből és csirkecombból megcsinálta a pörköltet. Válogatós fiúk, belsőség szóba se jöhet. :(
    Sült húst is csináltam ( megint ). Húsos káposzta fő, valami még kéne. Imádja a zöldborsó főzeléket, zöldbabot, az eláll a fagyóba? ( a zöldbabot én tejjel csinálom- ) Bab gulyásra is gondoltam.
    Meg arra, bepanírozom a húst, lefagyasztom, azt kitudja sütni pancsolás nélkül pikk-pakk.

Szia Vera!
    Jaj de örülök neki hogy a lánykádnak tetszik a téli topánka amit vettetek.
    A nadrágos dolog, szerintem jó ötlet, így nem kell sok helyre mennetek. :)
    Elképzeltem Mamit a kocsmába, van ilyen mikor kapkodva olvasunk és félreértjük. DDDDD
    Aztán utána pislogunk nagyokat, amikor meg már jól értjük, egy jó nagy nevetéssel zárul a napunk.

Szia Mazsok!
    Anyukám tegnap este óta az ágyat nyomja lázasan, így nincs segítségem, nem engedem neki.
    Tegnap volt 1 éve hogy a Nagymamám elment , anyukámat ez is megviseli. Pihenjen csak, ráfér nagyon, segített a héten nekem pont eleget.
    Olyanokat főzök ma ami magától kész, nem kell lesni, örködni felette. Holnap ahogy írtam Kamylazival várom. Én próbáltam már lefagyasztani fasírtot, de amikor megmelegítettem, na az nem volt jól
    Csak én ettem meg. Az is frissen jó. Csilis bab nem rossz ötlet, igaz én utálom, de most nem ez a lényeg. Legközelebb csak Karácsonykor jön, nem lesz ilyen hirtelen haza jövés.
    2 hónapra ugyan előre nem tudok főzni rá, de ha már 2 hétre megvan a mennyiség, azzal csak segítem őt, több idő jut a tanulásra. Itt a vizsga időszaka.

Szia Mamikám!
    Neked is nagyon szép napot kívánok. Könnyű event lesz, hamar be lehet fejezni.
    Én utána töltögetem a pajtám, most is tudnék indulni, készültem rá, akkor se pangana a pajtám, de mint említettem majd jövőre, kettő szomszim meg húzom magam után, vagy Ők engem! DDDDD
    További szép napot kívánok , jó játékot. :)
    Hajrá Magyarok! :)

Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.