Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok csajok!
    Kamy de jó hogy vagy már végre..legközeleb ne tessék eltünni..olvasom megvolt az okod rá...de nálunk jó helyen és főleg biztonságban vagy...szóval kérlek maradj vagy szólj és mi egy emberként állunk melletted;)Olvasom itt a sok jó receptett,karácsonyi főzés...halászlé az alap nálunk is,rántott hal krumplipürével,töltött káposzta,székelykáposzta,rántott hús meg gondolom töltött,krumplisaláta,és franciasaláta...mindenki azt eszik amit akar 3 napig...jaaa persze másnap azért van tyúkhúsleves főtt krumplival és paradicsomszósszal.;)Sütit azt rengeteget készitek aszem 12félét..el is fog fogyni...viszek ide-oda...de a mézeskalács az nem maradhat ki egyáltalán...muszáááájxDolyan jó kakaóhoz,capuccinóhoz majszolgatni.
    szia Füli drágám....nekem van tuti jó mézeskalács receptem...azonnal puha lesz és meg is marad.Ahogy magamhoz térek irom is azonalba mert jelenleg keresem a szakácskönyvemxD
    Topi...hol tartasz???nekem a 4 ellenfél majdnem közepénél tartok..küzdünk egyenlőre nagyon...
    Képzeld be vagyok tojva a bejglitől...félek hogy elrontomo_O:(
    Mamika hogy haladsz az eventel??vettél meleg zoknikát?...én most is abban ülök;)
    Vera mész éjjelre....jaaaj te szegény...nem sok idpd marad akkor...nálatok van mézeskalács sütés???

2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Jó reggelt kívánok Mindenkinek!

Szia Maszi Drága!
    Megköszönném a mézes kalács receptet hogy ha leírnád! :)
    Miért vagy betojva a bejglitől? Én amikor első alkalommal sütöttem, ugyan így voltam vele, féltem.
    Azóta mákosból, diósból 12 róddal sütök, amiből szilveszterre semmi sem marad.
    Halászlét nálunk senki nem szereti, nem leveses a család, így az kimarad.
    Ügyesen haladsz a traktorral, csak így tovább. Ne null percezz, csak ha nagyon muszáj, itt a nyakunkon a következő event, ki tudja még mi kell hozzá. Geszti felhősor zárás ideje azt hiszem 98 óra. Megyek, bújom az enciklopédiát, mert ha az élő legenda nincs kiváltva, sajnos nem tudom mennyi a kinemesített rózsa érés ideje így. :(
    Na majd töröm a buksim, megpróbálok olvasni a fejlődési topcba is, hátha találok valami jót.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az alábbi topicban is olvashatók a Játékostársaid tapasztalatai: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/page-19

4. -Fülemüle-70

5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziióóó!
    Hát persze...attól félek én is hogy nem sikerül..majd meglátjuk..ugy csinálok mindent ahogy a receptben van.Halászlé az megy nálunk máskor is...persze csak átpaszirozva és külön belefőzve 1-1 szelet halacska...az ugy a guszta...na meg egy kicsit csípősen...még a lányom is ugy szereti...friss kenyérrel...szóval...jó leszxD
    Megvárom hogy haladok az eventel..ha muszáj akkor o percezek csak persze...állatok vannak kint meg mamutok...és xxl fák...az csak adja elég jól majd;)
    Naaa a recept.
    MÉZESKALÁCS
    bögre:2,5dl
    8bögre finomliszt(1kg),1,5bögre porcukor,3teáskanál szódabikarbóna,1evőkanál mézeskalács fűszerkeverék,30dkg margarin,1 bögre méz,3tojás, ezeket mind összegyúrjuk.Én meg szoktam még turbózni 1 citrom és 2 narancs lereszelt héjával is...aki szereti azt is tehet bele.
    Vékonyra nyújtjuk,kiszagatjuk és előmelegitett sütőben 180fokon megsütjük.10percig...nem veszük ki sem hamarabb sem később...a legfontosabbb a sütési idő betartása!
    Bele szoktam mártani csokiba...ét vagy fehér...vagy tej...és szórni rá apróra vágott piritott mogyorót,pisztáciát...cukorkát vagy esetleg fehér csokiba mártva és kókuszreszelékkel mintha havas lenne.Darabos diót rárakni sütés előtt...meg vajkaramella darabokat...lehet kisérletezni..nálunk minden van...mindenki kiéli a kreativitásást...rénszarvasokat szoktam késziteni még belőlük...az a favorit idáig.Most idén ablakos mézekalácsot készitek...meglátjuk milyen lesz:)
    Bármi kérdés van mondjátok...:)

6. -Fülemüle-70

Mazsi köszönöm a receptet. Mártogatni csokiba nem fogom őket. 2 dobozzal postára adok fel a fiamnak. Átolvastam a linket amit Laboviti hozott. 8 perces rózsa 2x2 ön sima talajba szupitrágyával lesz, viszont így a geszti felhősorod a következő eventnél tudod használni,
    A nő mint a bolondgomba biztos kivan váltva neked is. Megyek megnézem hagymánál ha csak vizezem, meg trágyázom sima földbe mennyi az érése.
    Viszont akinek nincs 0 perces felhősora, annak nagyon jó a 8 perces rózsa.
    Tettem egy próbát, hagymánál ha csak vizezem és trágyázom sima talajon 9,20 perc. Estére nem is rossz betenni, a szupi trágya is megmarad.
    Próbáld ki a pórénál mennyi idő így. Amúgy ha lesz rá időd érdemes végig olvasni amit én most megtettem. Nagyon jó sok ötlet van, meg tapasztalat.

Utoljára szerkesztett: 27.11.15
  7. Szépséges napot kávézók!!
    Cudar hideg van erre mifelénk,befagy a sejehaj,elő is kerestem a tundrabugyeszt..:D
    Van egy kis szabadidőm,így gyorsan beestem..
    Főzés közben gépelek,remélem nem kozmál oda ahogy sokszor szokott..Sajtos sonkás pennét rittyentek a kiccaládom récére,ha minden igaz ehető is lesz..:D:D

Babám! mézeskalács receptet hozom,ezt szoktam készíteni,azt írja a repice hogy még egy hét múlva is nagyon finom.Na ez nálunk még nem lett kipróbálva,mert az első nap elszokott fogyni,fele még nyersen,a másik fele meg ahogy kezd hűlni..tavaly és az idén is csak két adagot csinálunk(vagy maszatolunk):D:D mert egyik éven sok volt a jóból és jött a hascsikarás,jajgatás,így többet nem kockáztatom meg.:p:eek:
    Ehun a repice.
    5 dkg Rama.15 dkg porcukor 1 db tojás,törött fahéj ízlés szerint,szegfűszeg ízlés szerint,1 cs. sütőpor,30 dkg liszt.

A lisztet, a sütőport és a finomra tört fűszereket elkeverjük. Hozzáadjuk a tojást, a cukrot, az olvasztott Ramát, és alaposan összegyúrjuk.
    Lisztezett gyúródeszkán kinyújtjuk, és tetszés szerinti formákat szaggatunk ki belőle. Kikent tepsiben, előmelegített sütőben lassan kisütjük.
    Kihűlés után a máz hozzávalóit sűrűre keverjük, és bevonjuk vele a figurák tetejét.

Verám! kitartás,gyorsan zavard le..Nem irigyellek az már biztos..
    Mazsikám! minden szavad melengeti a szívemet...jó újra veletek,köszönet mindenkinek mindenért..Nah még a szemem is könnybe lábadt,a fene az érzékeny formámat...:inlove:
    Ezt a mézeset elmentem Én is,nem árt ha van több is belőle,ha puha ha kemény másnapra egy szem sem szokott maradni..:D
    Ennyi féle sütit csinálsz? jesszus atyagatya,kimondani is sok...nálam a háromfajta sütése is kikészít..:p
    Kalács sütésem kezdő háziasszonyként... többet ástam el,mint sütöttem,így pár próbálkozásom után felhagytam egy jó ideig a kel tészták készítésével..ahol már úgy kezdték a receptet a szakácskönyvben, hogy " végy két deka élesztőt,már lapoztam is tovább..pár év kihagyás után újra nekiveselkedtem és akkora volt a sikerélmény hogy azóta is sütök,most már elég finoman..
    Drágáim! ma még gyüjjök,most rohanok mert odaég a penneszoszom...

8. -Fülemüle-70

Szép napot kívánok!
    Köszönöm ezt a receptet is mentem, bizony jó ha van többféle a tarsolyomban.
    Nálunk nincs díszítés, épp elég 5 nagy dobozzal megbirkóznom. Tavaly díszítettem, egy párat, mire közölték velem a sima jobb. Azóta csak a fán vannak a díszített mézes figurák. :)
    2 hét múlva a 12 bejgli készen lesz, becsomagolom alaposan és csak 1-1 darabot hagyok elöl.
    Mazsi nagyon ott van a sütés terén, én is csak lesek nagyokat.
    Drágám még kalácsot nem csináltam, az is olyan mint a bejgli? Viszont ott hova teszed a tölteléket mert azt fonni kell. Bocsi a buta kérdésemhez, sima és kakaós kalácsot már csináltam, ott a tésztába tettem bele a kakaóport.
    Én ma nem főzök, maradt tegnapról zöldbab főzelék és fasírt.:D

9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!!

Szia!
    A 4. ellenféllel kűzdök én is, de csak akkor mehet a verseny, ha unokám is jön, mert naagyon tetszik neki /persze fiúxD/. Mikor abba hagyjuk, mondom neki, hogy tankolni kell. Tegnap felébredt ebéd után, és rögtön avval kezdte, hogy már biztos tankoltam, míg ő aludt.
    Nem fogod elrontani, max. esetleg nem lesz olyan szép márványos. Na és akkor mi történik?? Úgy is elfogy.
    Szia!
    Vicces, de nálunk is a maradék tegnapi fasírt a menü része.
    Karácsonykor nálunk már évek óta aszalt szilvával töltött karaj van szenteste krumplipürével, savanyúsággal /főleg cékla/ . Csak hogy ne merjem a szép terítőt feltenni.xD
    Első nap tepsibe sült sajtos csirkecomb van, aztán még az ünnepek elött készült töltött, vagy székely káposzta.Amit épp szeretnének, azt csinálok 23-án. Hal nincs, míg élt a férjem, nagy horgász volt,és akkor azt mondtam egyik évben, hogy nem vagyok hajlandó még karácsonykor is halat enni, igy lett a z aszalt szilvás husi. Első évben mikor ezt csináltam, kicsit be voltam carva, mi lesz, ha nem ízlik a családnak. Szent este ott fogunk lenni kaja nélkül.:eek: De szerencsére nem így történt, és azóta mindig ezt csinálom. Az utolsó szeleten össze szoktak veszni. Na és beigli, meg ilyen süti, olyan süti. 23-án van kisebbik lányom névnapja, arra külön kell valamit sütni. Mikor elneveztük, nem tudatosult bennem, hogy mikor van a névnapja.o_O

Vera kitartás, csak elmúlik ez a dolgos hét vége is.

Kamylla hogy sikerült az ebéd?? Nem égett oda??
    Valamit nem jól csináltam, titeket nem akart idézni a masinka.:wuerg:

patakvera, Hölgy-világ, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

Sziasztok , szép délutánt!
    Hoztam a decemberi event kalendáriumot:
    Event kalendárium - dec
    Már most látom a sütés főzés alatt se fogunk unatkozni! :)

Szia Topipogi!
    Nagyon aranyos lehet a kis unokád, mint ahogy írtam nekem is tetszett, irtózatosan jól meglett csinálva. :) Had száguldjon a kicsi fiú, még a végén ő is farmozni fog hogy ha majd megnő! :)
    Megkérdezhetem hány éves?
    A terítővel egyszer én is így jártam, fiatal asszony koromban. Nagymamám horgolta nekem a szép fehér nagy terítőt, eszembe se jutott hogy leeszik a fiaim. :( Nem csak leették még borult is rá üdítő.
    Próbáltam mindennel kiszedni a foltot, nem sikerült, így mai napig emlékként őrzöm a szekrényben.
    Aztán rutinosabb lettem, vettem szép színes ünnephez méltó terítőket. xDxDxD
    Nem baj az ha a leányodnak akkor van a névnapja, a neveket nem az események határozzák meg, hanem hogy ami nekünk tetszik.

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Óóóó már komoly óvodás, februárban lesz 4 éves. Szereti nézegetni a farmot, vannak kedvencei a felhőn, ha eszébe jut, akkor meg kell őket keresni. Meg mindet átbeszéljük, ez mit csinál, az mit csinál.
    A terítők így járnak.:wuerg:xDxD Biztos szép az a terítő, még foltosan is.Nekem már sikerült vörösbort is kiszedni, pedig már bele volt száradva. De vannak nagyon makacs foltok, amik örökre maradnak.-.-Nekem is van télapós, nyuszis terítőm. Csak nehogy összekeverjem őket.xD

patakvera, Hölgy-világ, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

Topipogi szia!
    Pár év és az unokád csak úgy repíteni fog a farmon! :)
    Inkább ez a játék, mint egy durva lövöldözős, meg a fene tudja még mik vannak.
    Leírnád hogyan tudtad kiszedni a foltot? Így is szép, viszont hogy ha sikerülne úgy örülnék neki. Igaz akkor is a szekrénybe tartanám emlékként. :)
    Szerintem lehet a család észre se venné ha nyuszis terítőt tennél ki, eltakarja a tányér.;)xDxD

13. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép reggelt kávézók!
    Nagyooon hideg van odakünn.
    Babám! a kalács nálunk majdnem olyan mint a bejgli,csak nagyobb és vastagabb..kissé más a tésztája,de a technikája majd ugyanaz...fonott kalácsot is szoktam csinálni,de nem csak kakaóval,de különböző töltelékkel is megtöltve,sőt háromfajta ízesítéssel is összefonva..
    Mazsikánk az profi,látom a spájzán,ahol néha megbújok és kieszem a vagyonából..:D:D;)
    Tizenkettő bejgli? még kimondani is rengeteg.Mire kigyúrod kileszel karra combosodva rendesen.:D:D

Mamink tegnap nem volt,remélem nincs semmi gond..Ma lesem és megnyugszom ha látom..

Babóciról tudsz valamit?

Topikám! édes lehet az uncsikád,most vannak a legszebb korban,vagy mindig?:):inlove:

Csudi jól hangzik a karácsonyi menüd,az aszalt szilvát natúrban is nagyon szeretem,rájárok többször is,bár a cukrom nem igazán szereti,de Kamy az nagyon..gondolkodom az aszaltgyümis karajodon,ha rája érsz kérném idepingálni hogy is kell elkészíteni..

Tegnapi penném épségeben elkészült,talán egy adagra való maradt,ezek szerint ízlett mindenkinek..:);)

Mazsikám! akartam írni neked,megírtam vagy háromszor amit akartam,majd bejelenti hogy nincs ilyen gazda...a harmadik nekifutásra már a szememet forgattam mikor elutasított.:mad::eek:>:(

Vera, Ildikó, Mamika, legyen nektek is csudaszép napotok..

Ennyi voltam,ha tudok még benézek..

14. -Fülemüle-70

Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Szia Drágám!
    Nem én gyúrom a bejgli tésztát, van kelesztő gépem, dagasztó gépem. :)
    12 bejgli az nálunk nem is sok, a dupláját csináltam régebben és kézzel anno.
    Baba de a kalácsba hova teszed bele a tölteléket? Még mindig nem fogja fel az agyam.:(
    Mazsi spejzába én is átsurranok, de pszt maradjon titok.;)
    Már fő az ebéd, resztelt máj lesz, főtt krumplival és házi cékla.
    Gondoltam aki korán kel arany szamarat lel, na tévedtem mert nem ugrik semmit a tenyésztésem.:cry:
    Én se láttam Mamit tegnap, Verát olvastam éjszakás volt, Ildikót se láttam.
    Babóciról semmit nem tudok, írtam neki emailt de nem jött válasz. :(
    Megnéztem az Aggregátor napi bérlését, nem olcsó mulatság lesz.
    Alakul a tenyésztés:http://kepkezelo.com/images/vt01y7mfo1ehke0vmoxs.jpg

Utoljára szerkesztett: 28.11.15
    patakvera, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  15. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt minden kedves játszótársamnak.
    A negyedik ellenfelemet szeretném megelőzni, de a 2. és 3. ajándék között vagyok, tehát még fál úton sem. Hétfő mindjárt itt van és amint látom nem leszek kész. Nem jönnek a felröpik. Nem baj. Nem ez lesz az első és nem is az utolsó ami nem lesz kész. Legyen szép napotok pá

16. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Drága Babám! jah úgy sokkal könnyebb ha gépesítve van mindened..Én még kézzel harcolok meg vele..:pkiélem agressziómat.;)
    A kalácsot ugyanúgy kell tölteni mint a bejglit,kisodrod vékonyra,majd rászórod a tölteléket..Én lekvárral először megkenem,majd úgy szórom rá a diót,vagy mákot és felcsavarom mint a bejglit..kissé ducibb lesz,na várj..hozok róla egy képet...
    Ez a bejgli:http://2.bp.blogspot.com/-V4IG0Mgd2...U/ceValTCI8uE/s1600/bejgli+kesten+%281%29.jpg
    ez meg a kalács:http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/4/2/7/_/makos_dios_es_fonott_kalacs_1427810_4437.jpg
    ott van a fonott változata is,azt lehet három ízesítéssel tölteni..

Szóval akkor téged látlak időnként elsuhanni Mazsi spájzában?:D lebuktunk asszem..;):wuerg:

Mamika remélem jól van,Babócikát meg sajnálom hogy eltűnt a látókörünkből,igazán megszerettük a lányt...

Gratula a tenyésztéshez, kis mákosta..:inlove::)meg köszi a szupitápot,nagyoooon jól jön..Én most nem tenyésztek,tartogatom a híresztelések szerinti rénszarvas tenyésztésre...

17. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!!

Szia!
    Tényleg jobb lenne ez a játék, mit valami agresszív lövöldözős. Mesébe us csak a szépet szereti. Amik ma nagyon mennek, azok a szörnyű rajzú mesék, rögtön kiabál, hogy kapcsoljuk el a csúnya mesét.:)
    Nem tudom ide írhatom-e a szer nevét. L.O.C. Ha nem ismered a szert, akkor elárulom, hogy úgy kell rendelni olyantól, aki ennek a cégnek a szereivel foglalkozik.
    Szia!
    Bármilyen korban van, mindig azt mondjuk, hogy az a legszebb kor.xD
    Az aszalt szilvás husi nagyon egyszerű. A kicsontozott karajt leteszed magad elé, a tetejére 2 sorban késsel lukakat gyártasz, és beledugdosod az aszalt szilvákat. Ha olyan nagyon nagy fajta, akkor ketté szoktam vágni. Aztán besózom, borsozom, köménymagot is szórok rá, és baconnal betekerem. Husi ne látsszon ki sehol. Pici víz alája, nagyon pici zsír, lefedve kb másfél óra, aztán leveszem a z edény tetejét, és már csak addig sütöm, míg a bacon szépen megpirul. Az a jó ebben, hogy délelött megcsinálom, sütésre készen várjon. Így nyugodtan tudunk karácsonyozni,5-kor bedobom a sütőbe, 7-kor eszünk. csak a krumplipüré az, amit akkor frissen csinálunk, de azt is előkészítjük.

18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Szuper jót pihentem...és arra keltem hogy esik a hó..gyönyörű..it tapadunk lánykámmal az ablakra mint a matricákxD
    Már az 5.ellenfélel kezdtem el a versenyt....de még csak az elején vagyok.Csak befejezem:)

Nagyon szivesen a receptett...meg tudod turbózni a mézeskalácsot rendesen...elöször mindenki csak a simát ette...aztán rájöttek a turbó ízrexDés az jobban fogyott...de végeredményben mindegy volt...ez egy jó recept.Fiad biztosan nagyon fog örülni hogy pakkot kap;)
    Olvasgatam már én ezt a topikot és ötleteket...de tudod picike agyam van...sok minden nem fért el benne...és igy maradtam a pórénál mert többet ad.Jók ezek a 0percezések de nem fogok szupitrágyázni..csak ha minden kötél szakad...és a pórénál az 45 perc...ha már a felhősorom nem aktiv.
    Kamy...most már ne tessék szipogni maradj csak itt velünk....remélem azért volt tegnap ebéded a családodra...nem égeted le.;)
    Nagyon jó ez a mézes...nem bánod meg:p
    Sok süti kell....mama és papa szeretik...és fogy is...átjönnek haverok ünnepek előtt közben, után...és ami marad...28.án azt szépen kiporciózóm fagyis dobozkákba...minden sütiből 3db megy bele...lányom kincses doboznak hívja,....amikor valaki betoppan...vagy hétvégén januárban egy kis sütit kívánunk...csak kiveszük és ott van frrissen...megjegyzem...nem sok dobozka szokott bekerülni a fagyóba...és február végére semmi nincs ott.xD
    A kelt tészták nekem sikerülnek mindig.....most félek a bejglitől...de majd igyekszem nem elásni:D
    Szia!
    Aranyos lehet...és már nagyfiú...tehát el is hiszem hogy ott van veled...nemsokára ő csinál mindent a farmonxD
    El fog fogyni mindenképpen..nem lesz nyers vagy égett akkor nincsen gond;)Mákosat nem bizti hogy készitek..vagy csak 1-et...de akkor amásik milyen lesz???azt még nem tudom...mert a recepted az 4 rudra szól...

Szép reggelt Kamy....majd én küldök egyhírvivő baglyot neked...megy a hóeséselxD
    Szóval még bejársz stikában aspejzomba...??na vigyáz csak...nehogy elronsd a pocidat...mert jövő hét szom,baton elkezdődik a mézeskalács...és utánna sorban jön szépen a többi sütikém is;)
    Nálunk is inkább diód meg mákos kalács a favorit...édesanyám szoktam késziteni..és isteni finom...bejgli helyett...de most a ház ura bejglit óhajt:wuerg::D:inlove:
    Szia Mami !
    Ne csüggedj....majd beindul az a traktor az utolsó napon és száguldasz...ültetsz estére extra hosszút??????azok tuti jól adnák...nekem csak állatok vannak kint meg xxl fák és mamutok...147 felröpi jön reggelente..és plusz még valamennyi napközben és persze az esti aratás.

Na lebuktatok csajokxDxDxDmost már ketten déjzsmáljátok a spejzomat.....??ezért nincsenek egerek...nehogy megeyétek azt is...inkább sütök többet és jut nektek is;)

Topi nagy gratula a szintlépésért..ügyes vagy és köszike a sok tp-t is...igérem rendes szomszéd leszek de azért szólj rám időnként ha elfelejtem:wuerg:xD

19. -Fülemüle-70

Szia Drága Mamikám!
    Éjszakára ültess hosszút 2 területre, hogy ha van szupitrágyád komfortba,vizezve, köré meg 1x1 be.
    Meglátod csak úgy jönni fog a felröpi. Nálam a szegfű a nyerő.
    Meglesz az, biztos vagyok benne. :)

Drágám a kezem nem bírná ezt a sok adagot, így muszáj volt gépesíteni.xD
    Viszont csak karácsonykor veszem elő, nagyon vigyázok rá. Főleg azért mert egyiket Nagymamámtól kaptam, a másikat a két fiamtól.:D
    Nagyon szívesen a szupitápot, marad a rénikre is feltéve ha igazak a hírek.;)

Szia Topipogi!
    Ismerem a céget, köszönöm hogy megírtad nekem!
    Engedelmeddel ezt a receptet lementem.
    Juj a mai mesék a tévében tényleg katasztrófálisak, még jó hogy a kis unokád nem szereti.:)

Szia Mazsi!
    4 rúdra kaptál receptet, akkor ha többet akarsz mondjuk 8 rudat, a dupla mennyiséget veszed hozzá.
    No para, menni fog. :)
    Hű lebuktunk most Kamyval, viszont jól laktunk ám, finom volt minden.:p
    Holnap adom fel az első csomagot, ráírom romlandó.
    Teszek bele sok-sok mindent, időhiányban szenved, 2 nagy vizsgán már túl van.
    A csoki jót tesz az idegrendszernek, amúgy is édes szájú.

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziiia!
    Jaaa neeem ,én ugy értettem hogy sok a 4rúd is...mert én nem igazán szeretem a bejglit...de a felét csak nem merem megcsinálni mert mi lesz ha egyik másiki nem sikerül..akkor még mindig van esély a másik kettőnek.Hiába,ilyen parás vagyok amikor elöször készitek valamit.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.