Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok fiúk lányok:).
    Mint fentebb írta drága Füli megváltozott a tenyész terepek működése tessék elolvasni figyelmesen ne a tenyésztős eventnél legyen a sírás rívás és fogaknak csattogtatása:D.Drága Tündérmama merre vagy remélem sikeres volt az event?:DKedves mazsok már olvastam a kollégáddal kapcsolatos problémákat,amiket leírtál azok alapján magától is rendeződni fog a helyzet,ne mérgelődj>:( rajta nem érdemes egyébként biztosan nem lesz semmi baja mert mindenki tudja,hogy a rész....re és a hü....re vigyázz az ég.:music:Üdv Bandi 66 nagyon jók a hozzászólásaid mindig vidám leszek tőle,ja és legalább nem egyedüli úriemberként vagyok itt a sok fehérnép között;).
    Tudom tudom jöjjek gyakrabban mert hiányzom nektek:( :DxD (mint a púp a hátatokra xD )
    Nos egyenlőre elsomfordáltam :music:

Ölel mindenkit: porcicó :inlove::inlove:

2. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
    -Fülemüle-70 jó hogy felhívtad a figyelmet a karbantartásra! Éppen abban az időben szoktam gazdálkodni így legalább nem lépek be fölöslegesen:)
    Mazsok ! Nem irigyellek! Betanítani valakit aki okosabb akar lenni nálad:(hát ez bizony nagyon idegesítő! De talán a főnökasszonyod helyre tudja tenni.:) Föl a fejjel!:)

patakvera, mazsok, pormacska1 és 2 más kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Porcicó!
    Teljesen egyet értek veled, nagyon át kell olvasni a tenyész terep működését.
    Próba képen először csak 1 terepen indítok tenyésztést, mert ez nagyon más lesz és szokni kell.
    Hogy ha már mindent értek, akkor indítok többet. Jaj remélem lesz Baby Boom is.
    Hiányoztál igen és már nem egyedüli Úriember vagy itt.:D
    Ó sok férfi a fehér nép nélkül elveszne!;)
    Mamikát ma én se láttam. Biztos nagyon fog neked örülni.

patakvera, mazsok és pormacska1 kedveli ezt.
  4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Porcicó után gondoltam bejövök, cidri továbbra is megy, alig fűtenek, mondjuk manufaktúrás - kézzel gyártott- csokoládékra-bonbonokra-pralinékra-marcipánra nem is javallott a meleg,így marad az orrfújás és bundabugyi és bekecs,meg a kalucsni..hihi..
    Holnapra eltávot kérek Judit napozunk. Ma mire összebogarásztuk az ajándékokat Jutkáknak, és hazaértem 15:30 volt.

Bandi mindenre hallgatok, rád bízom, bár a csajok,és mami is az Ildikót használja, így belegondolva én se tudom kit-hogyan neveztek el szülei..;)

5. -Fülemüle-70

Szia Ildikó!
    Kellemes névnapozást kívánok.
    Olvasom miket készítesz, finomabbnál finomabb édességeket. :)
    Nagyon érdekes lehet a munkád, de azért jó hogy felöltözöl és vigyázol magadra.
    Remélem kapunk valami videó félét ehhez az új tenyésztéshez.
    Már negyedjére olvasom.:(

patakvera, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Persze mert az agyam is le van dermedve, elfelejtettem írni, nem gyártom, én a végkifejlet vagyok,csomagolom,dobozolom, szállításra készítem elő a nyalánkságokat.de hidd el,ettől is csömört lehet kapni egy idő után, bár én még nem. Nagyon szigorú rendszer működik,még a selejt-hibás- termék is visszakerül,újra feldolgozásra.

patakvera, mazsok és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

Szia Ildikó!
    Azért ne feledjük a csomagolás, dobozolás se semmi feladat.
    A hibás termékeket neked kell kiszűrni? Mert ha igen akkor az még plusz munka.
    Sajnos fogalmam sincs hogy működnek ezek a dolgok.
    Az a lényeg szereted a munkád.
    Nekem jöhetnek a hibás termékek is!;)

patakvera, mazsok és Hölgy-világ kedveli ezt.
  8. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép estét mindenkinek.
    Nem lett meg az event, az 5. arany és gyémánt kimaradt. de meglett a jégszobrász. Nem baj, örülök így is.
    Kitolok a hideggel igen van 3 pár zoknim szerintem egyszerre 2 fogok felhúzni, ha jön a hideg. Aki fázós az tudja, milyen rossz egész nap reszketni mint a kocsonya. Majd csak jön a nyár... decembernek nem sokára vége, aztán január, február és itt a nyár... addig meg ...no majd lesz valahogy, úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna.
    Húúúúú ...micsoda változás ígérkezik a tenyésztésben...majd belejövünk. Holnap erőt gyűjtünk, és utána mindent bele. Most búcsúzom. Gratulálok az eventet befejezőknek. Legyen jó éjszakátok és szép álmotok. pá

patakvera, -Fülemüle-70, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  9. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Szia Hölgy-világ! Olyan ismerős a neved. Régóta játszol már?:):) Lehet hogy ismerlek abból az időből amikor még más néven játszottam:)

10. pormacska1

Szia mami :D.Nagyon örülök,hogy megjöttél,ami az eventet illeti már nem sok hiányzott ezek szerint,no majd legközelebb,az érdemi része megvolt.Sajnálom,hogy ennyire fázós vagy pedig még hidegek sincsenek,én nem panaszkodom kiváló a fűtésem,párom szokta is mondani mindjárt hűvösebb van ha kimegyek a szobából.Egy nagy meleg ölelést tudok neked küldeni használd egészséggel :).Jó éjt mindenkinek,én még nem alszom majd csak reggel.

11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Sajna sokat nem tud...ilyenkor amikor délutános vagyok...vannak problémák...este vagysi késő délután már nem mer elindulni..lánykám szintén...szóval van telefonálgatás..és sietek haza...szerencsére 10perc és itthon vagyok.
    Már nincsen velem a kolléganő..átpaszoltam a másik műszaknak.Nem mondtam rá sem,mi rosszatxDazt mondtam alkalmatlan vagyok ilyen okos hölgyek betanitására...és nevetek...föni asszony értette..és megoldottaxDxD
    Szia!
    Nem hagyom magam,jól nevelt vagyok és nem vitatkoztam vele...észt én aztán nem adhatok:wuerg:xDxD
    Nagyon jók az anyák ha ott vannak melletünk...és igenis elkél néha kéretlenül is a segitségük;)

jÓ EZ AZ ÚJ TENYÉSZTEREPES DOLOG...BÁR SKAT MÉG NEM ÉRTETTEM...EGY DOLOG AMI MAJD ÖSSZEZVAR MEGINT.eL KELL OLVASNOM MÉG EGYSZER.
    Szia Pormacs!
    Olvasgatok...olvasgatok...még 1x-2x tuti átrágom magam rajta...de attól lehet még itt fogok siránkozni egy cseppet...:wuerg::cry:xD
    Megoldodótt a dolog...nem is köszön a kolleganő...meg van sértödve mert másnak átadtam...sajnáltam a váltótársamat mert igencsak le volt amortizálva agyilag...látszott rajtao_Ode hát ez van...adja tovább ő is pár nap múlva:wuerg:Igen ?,vigyáznak az ilyenekre...azt mondták ne bántsam mert már elég idős...és elvitte a kor az eszét.Ez szerintem nem lehet...vagy nem mentség...szégyelje magát aki nyugdíjas korára nem tanult meg szépen viselkedni emberek között...és csak a rossz jön ki a száján.Ez a véleményem.
    Igenis hiányzol innen:inlove:de szoktam is mondani;)nem vagy pup...gyere csak...;):p
    Jaaaa igen és kérek külön ölelést:D
    Szia Csigabiga!
    Nem baj ha okosabb nálam...csak az a rossz ha okoskodik és kapkod...mert azt itt nem leheto_O
    Lazaság van nálunk..mindenki mindenkit tegez...akár milyen korú..de figylünk a másikra...és ez a hölgyike nagyon kilóg innen mert már áskálódik több embernél is.:wuerg:>:(
    Szia!
    Jaj te szegény...gyere hozánk dolgozni...még ilyenkor is nagyon meleg van...halászgatyó és top a divat nálunk....nagyon jó idő van.;)Buli lesz nálatok akkor..jó is az;)
    Ha tudnád kit hogyan neveztek el...szerintem te is meg én is belezavarodnánk....xD
    Na én aztán adnék a szigornak meg a visszadolgozásnak:inlove::inlove:
    Szia Mami!
    Szoktam ám rád gondolni...mifelénk is hideg van...és fázós vagyok ám én is nagyon...ezért van mindenféle zoknikám...sőt mamuszom....idén csizma mamusz lesz a divat nálunk...láttál már olyat??nagyon jóóóó...szerintem meg kéne lepned magad eggyel;););)

Pormacs??itt vagy méééég?

12. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szép szerda estét, kedves végkifejlet Ildikó! :)

Kézműves csokik világában dolgozol? Hát ez szuper lehet.
    Kedvezményetek (ha máskor nem Karácsony táján) van a finomságokra?

Szia kedves Pormacska kolléga! :)

Örülök, ha sikerül feljavítanom a hangulatodat! Te mióta játszol?

Szíííía Fülikém! :)

Kérésed szerint küldök pár hibás terméket.....

Csoki 2

Ennyi mára elég is lesz szerintem. Nem venném a lelkemre, ha kísértésbe esnél a végén itt nekem. :) :D

Isten hozott eme kedves helyen Angyalkám! :)

Hiányzol ám nagyon! Ugye tudod!?
    Remélem minden rendben Veled/Veletek!!!!

Baráti ölelésem küldöm Hozzád!
    VUK! De így legyen ám! Oxigén? :)

Szia kedves Mazsok! :)

Pletyizni (persze csak, ha egészséges keretek között maradunk) bármikor, szívesen és persze bármiről! :)

Eventnek sikerült a végére jutnod? Persze lehet, hogy írtad ám már korábban, csak nem mindegyik hsz-t olvastam vissza!

Utoljára szerkesztett: 9.12.15
    patakvera, mazsok, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  13. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!:)

14. -Fülemüle-70

Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Hú de sokat írtatok este.
    Nálunk is hideg van, inkább esne a hó, azt elviselem.
    Többszöri átolvasás után értem az új tenyész terep működését, viszont arra a következtetésre jutottam amíg meg nem szokom, először egyet indítok el. Nekem tetszik, végre nem kell farmot bontani, nem kell egyenként betenni az állatokat és hozzáadni a szupitápot, bájitalt.
    Néha a kezem fájdult bele a sok kattintgatásba, területek ugrálásába.
    Lányok, fiúk jó lesz ez. Mint minden újdonságot ezt is megfogjuk szeretni.

Szia Drága Mamikám!
    Gratulálok az eventhez. Még a jégszobrász is meglett.:)
    Hogy ha nem érted a tenyésztést majd akkor nyugodtan kérj segítséget.
    Pormacsi is szívesen fog segíteni, nagy tenyész mester.
    Bandinak is biztos menni fog, lehet én is a két fiú után fogok visítani ha elakadnék.:D

Szia csigabiga!
    Esetleg elárulod nekünk a régi játszó nevedet?
    Talán több játékos is van aki ismer régről.
    Viszont így Ildikó nem hiszem hogy megismer ha nem tudja a régi énedet.:wuerg:

Szia Drága Mazsi!
    Visíts csak nyugodtan ha nem fog menni az a tenyésztés!;)
    Lehet én is visítok majd jó hangosan.:D
    Örülök hogy megszabadultál a tanítványodtól. Ne törődj vele ha nem köszön, sajnos nem vagyunk egyformák.

Szia Kedves Bandi!
    Nagyon szépen köszönöm a csokikat, mind befaltam.:D
    Kamylla nekem is hiányzik, remélem mihamarabb fog jönni!
    Mit szólsz az új tenyésztéshez?
    Most el, de majd még jövök, lehet kiabálva! DDDDD

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia Bandi!
    A pletyizést persze csak a szó jó értelmében gondoltam...féltem és vigyázom a topik tagokat és persze a hangulatott..itt nem lehet helye még rossz gondolatnak sem...persze kivétel ha éppen trágyázunk és büdi van:D
    Igen készen vagyok vele..eventett meg kell csinálnixD
    Szia Csigabiga!
    Hol tartasz a farmon...mit csinálsz éppen...állatok ilyesmi??Régi farmodból már semmi nincsen meg??nem néztél utánna??
    Szia Fülike!
    Igen jó ez a tenyésztés biztosan mert nem kell farmot bontani..már azért megérte...csak nem igazán értem még...időm jelenleg nincsen olvasgatni:(majd este...de akkor már..megint félig aludva...más olvasok:wuerg:xD
    Na ez jó lesz..szólni kéne a többieknek hogy mind a ketten síkitunk majd..ne ijedjenek meg...de lehet a szomszédok megdobálnak paradicsommal:wuerg::D:D
    Nem törödök vele..én köszönök mert igy neveltek...neki a szegénységi bizonyitványa ez.8)

16. -Fülemüle-70

Szia Mazsikám!
    Szerintem én hamarabb fogok akkor visítani.
    Jaj de jó lesz, mami is visít majd velünk!:D
    Szomszédokkal nem törődünk nem hallják, viszont a két fiú tuti hallani fogja.;)
    Gondoltam hogy Te köszönsz, nem is feltételeztem ilyet rólad.:inlove:
    Topipogi hol van? Hiányzik.:( Lehet ő is beáll a visításba. DDDDD
    Fáradtan ne állj neki tenyészteni, csak próba képen 1 terepen.
    Várj nem is ma lesz a tenyésztő event hanem holnap. Jaj addig tudunk vele ismerkedni.
    Miért hittem hogy ma lesz.
    Nem tudom hogy sikerült így idézzelek, de már nem szenvedek vele.
    Marad így. Váu és csak rájöttem, sikerült.

17. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Mikor kell, és meddig visítani? Ki lesz hozzá a karmester? Milyen hangnem, mennyi decibel, és meddig kell kitartani? Ezekről pontosan számoljatok be, hogy ne rontsam el az összhangot. BENNE VAGYOK!!!!!! A jónak sosem lennék az elrontója. :D:music:
    Kedves lányok, fiúk, jó olvasni titeket. Sokat szórakozom és vidámmá tesztek. Ma egy kis szünet a kora délutáni időben a karbantartás miatt. Most el de még jövök.

patakvera, mazsok, Hölgy-világ és 2 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Sziasztok topclakók! :)
    Hoztam az event ismertetőt:https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventismertetők.281/

Szia Drága Mamikám! :)
    Ez nagyon jó! Tetszik.:D
    Igazából majd addig visítunk míg a két fiú meg nem hallja.
    Minél hangosabban hogy meghallják.xD
    Én visítok is de ha kell karmester is leszek Mazsival együtt.
    Vállalom a legmagasabb hangot a skálán, talán még menni fog! DDDDDD

19. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

OK. Szuper. Fiatal koromban Salgótarjánban volt pedagógus kórus. Az én lakóhelyemtől 12 km. Jártam és az alt szólamban voltam. A karnagyunk Virág László volt. Jártunk kórus versenyekre. Fekete ruhánk volt amire egy szál virágot tűztünk azt jelezve, hogy mi vagyunk, a valóságban pedagógus de a karnagyunk miatt virág kórus. De szép idők voltak.....
    Kipróbáltam a tenyésztést. Nem vészes. Ha nem jönnék, legyen szép estétek és jó éjszakátok. pá

patakvera, mazsok, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  20. pormacska1

Hali a hó mindenkinek:).
    Drága mazsok hát persze,hogy neked is küldök egy nagy meleg ölelést és még bárkinek aki kéri (sorszámot nem kell húzni ):p
    Szia Bandi kérdésedre válaszolva még nincs kettő éve,hogy játszom de a jó társaság miatt úgy érzem mintha már nagyon-nagyon régen farmolnék:D.Mint szokták mondani jó társaságban repül az idő:inlove:.

patakvera, mazsok és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.