Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Örülök hogy benéztél..ritkán jársz erre...jó sok melód van ha kell menni 2 ünnep között:(
    Etesd csak a pingvint...ad pontokat meg pénzt is.
    Gondolom jól teltek az ünnepek és a kis srác örült nagyon:p;)töltődtél egy kicsit te is:)

2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!! Szép estét mindenkinek.
    Visszaolvasva látom, mindenkinek nagyon jól sikerült a karácsony. Nekünk is.
    Mostmár csend van, kisebbik lányomék hazautaztak tegnap, nagyobbik a 2 unokámmal elmentek a másik nagyszülőkhöz. Anyukámmal vagyunk kettecskén. Esszük a maradékot. De még van.
    Jó sokat kártyázunk, múlatjuk az időt.
    Köd van, nem akar elmúlni.
    A netes szolgáltatónk is meglepett, tegnap reggelre nem volt net. Ma jöttek megcsinálni. Más ajinak jobban örültem volna. Mazsok itt is köszi a segítséget, még jó hogy ilyen rendi szomszédom van.:)

3. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nálunk is morzsa party van..de már unjuk..ma ebédre carbonara spagetti volt..és mindenkinek nagyon izlett a sok hús után.
    Mi is kártyázunk..tanitjuk a lánykámat...gondolhatod...sokszor dőlünk a nevetéstől.
    A nettes szolgáltató kapja össze magát...még jó hogy kész vagy az eventel.
    Nagyon szivesen a segitséget...csak kiabálj és rohanok is...

4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot!! Itt tényleg süt a napocska, a sok szürkeség után kimondottan jól esik.

Szia!
    Lassan a morzsák is eltűnnek. És újra főzni kell.:eek:
    Na........el tudom képzelni azt a tanulást. xD
    Ma el kell mennem az okmányirodába, kész a jogsim. Olyan kép lesz benne, hogy anyám sem ismer rám.:D
    Szilvesztert hol töltitek?

5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziia!
    Tényleg szépen süt a napocska..most készülünk meglátogatni mamát...hazafelé meg sétálunk egyet lánykámmal....a ház ura meg hagy ne mondjam hol vanxDőt várják már a halacskái:D
    Ma nem főzök...még maradt carbonara spagetti...csinálok egy jó kis öntetett hozzá...és isteni lesz..tegnap mindenki el volt tőle ájulva milyen finom...és örömrivalgás volt amikor mondtam hogy ma is az lesz:)ilyen se volt még hogy mindenkinek ilyen elege legyen a húsból és sütikből:music:
    Húúú akkor szép kép lesz benne..egy anya felismer....a többi meg nem számit;)
    Szilveszterkor itthon...nem hívtak sehová....igy itthon édes hármasban leszünk.:p
    Nálatok nagy buli lesz?

6. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot kávézók!
    Mazsika,Topika,kissé irigykedem,mert itt olyan nyirkos borús az idő,olyan hogy az ember kedve a béka ....alatt..
    Eltelt az ünnep,túléltem és még pihenni is tudtam egy pöppet...Kaja még rengeteg maradt,de senkinek sem kell,mára cukorborsó főzeléket kértek,ahogy megfőtt azon mód rajt a fedő,nem kell senkinek..:p

Nálunk szilveszteri buli nem lesz,ha csak Én nem csinálok egy oltárit,ha elgurul a gyógyszerem...:D:D

Láttátok az event leírást? nem lesz felhősor,így annyira nem is érdekel az egész..

Még valamit akartam...jah..hol vannak a többiek? Vera,Füli,Mami,Csigu,Ildikó,Bandi,Anubisz,Pormacs?

Drága mindenki! most el,de még benézek...

7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia Kamy!
    De jó hogy benéztél....gondolom nálatok is kaja undor lehet...ki az asztalra a piritós,hagyma,zsír....és egy kis tea...mindenki rácsapna szerintem.xD
    Küld csak a főzeléket...szeretem nagyon..csak ugy simán:p;)
    Láttam az event leirást....csinálom mert jobb vagy komolyabb dolgom nem nagyon van...aztán majd meglátom mi lesz belőleo_O:D
    Szerintem mindenki lustizik ,rokonoknál van meg ilyesmi..az elvetemültek meg farmoznak:D:D:inlove:

8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!!
    Küldök Neked napsütést. Szuper volt, kimentem kicsit a kertbe molyolni.
    A főzeléket nekem is átküldheted. Csak üresen, nem kell rá semmi.
    Ma rántott levest csináltam, pirított kenyérkockákkal. Ezt kívántuk.
    Itt se lesz buli. Átjön a barátnőm, aztán elleszünk, mint a befőtt.xD
    Én biztos csinálom az eventet, mintha kötelező lenne.:DCsak hogy ki tudjam pipálni.
    Szia!
    Osztozzunk a főzeléken, jó????;)
    Már itt-ott tüzijátékoznak, vagy csak kipróbálják.
    Én nem vagyok elvetemült........xD...........vagy mégis?? Lustizok, és farmozok.......így együtt.
    Nem lesz felröpi az eventben. Hurrá.

9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziiia!
    Fincsi a rántott leves..lehet holnap csinálok is;)
    Jóó egye fene....osztozunk...jól is tud esni simán....múltkor rántott husival ettem...csodálkozott is a család...vagy csak a húst féltették tőlem?o_O:D:D
    Ne tűzijátékozanak még..minden évben féltem a cicámat...mindig bent hisztizik..de ha durrogást hall a függönyre felmászna...és akkor meg én vagyok a mérges rá>:(8)maradjon bent a seggén,lökött macska.
    Elvetemülten farmozunk:Dmeg lustizunk.xD
    Eventett csinálom,az csak jó ha nem lesz felröpi..nem is tudom hogy csinálom....jó gyorsanxD

10. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Mindenkinek!

Itt vagyok! Dolgoznom kellett vasárnap-hétfő-kedden! Most szabad vagyok hétfőig!:D Örömmel olvastam,hogy mindenkinek jól teltek az ünnepek!:D Nálunk is nagy volt az öröm! Mai nap takarítgatok,aztán pihike,mert nagyon elfáradtam ebben a pár napban! Event kiírást még meg sem néztem...:wuerg:

11. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!!
    [​IMG] [​IMG] Habot is hoztam a kávéra!!

Szia!
    Jól esett a sok nehéz étel után a sima egyszerű rántott leves.
    Biztos a husi volt az oka, hogy nagyon néztek. Elvetted az utolsó szeletet??xD
    Nem tudom, a macskám hogy reagál a durrogásra, valahogy eddig nem tünt fel, hogy félne. Míg volt kutyánk, őt bezártuk a garázsba, félt szegény nagyon.
    Még mindig nem tudom, mi lesz a szilveszteri menü. Ez katasztrófa.:eek::wuerg:Nincs kedvem se sütni, se főzni.

Szia Vera!! Megelőztél. Pihenjél, én is csak csinálgatom a dolgokat. Nem hajtom agyon magam. Örülök, hogy Nálatok is jól sikerült az ünnep. Szilveszterkor lesz bulizás??

12. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép reggelt kávézók!
    Még mindig tannyos az idő minálunk,brrrr nem szeressem.
    Mazsika! sok kajánk megmaradt,a töltött kápihoz hozzá sem nyúltunk,így azt tegnap bedobozoltam és ment a fagyóba..aztán egy szál stefánia vagdalt is erre a sorsra jutott..
    A tegnapi cukorborsó főzit mind vihetitek egy kanál sem fogyott belőle,meg a pöriből sem amivel nyakon akartam önteni,úgyghogy jut mindkettőtöknek bőven...Kakaó volt a menü nálunk,meg vajas :p:sleepy:kenyér...nah..érdemes nekem főzni?!
    Asszem az eventnek nekiállok Én is,ha nem tenném úgyis megbánnám.

Topikám drága! megy a főzi üressssen!!!:D:D
    ehune:http://rizsazzunk.blogcdn.p3k.hu/files/2013/10/borsikafuves-bfozelek-1024x683.jpg

Napsütés még nem ért ide,pedig nagyon várom..
    A Mi öreglány macsekunkat is félteni kell,mert már odavan a bőre, könnyen szívinfarktust kaphat...:pmár a függönymászás is gondot okozna neki,lassan szegénykém a nagy vadászmezőkre alussza magát...:(

Mentem,felpakolom a kocsonyát...
    Legyen szép napotok...

13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szióóó!
    Akkor tessék pihenni....egy hatalmasatxDÉn is neki akartam állni a takaritásnak.gondoltam előtte elmosogatok..és mirre készen voltam azt láttam hogy lánykám elkezdett takaritani.....aztán a reggeli után rámszólt hogy hagyjam..majd ő elmosogat...hát pilláztam...dehogy szólok...elvonultam lustizni és gyönyörű rend van a lakásban...vagy lehet felébredek??xD
    Nem egy nagy durranás az event...nem kell nekikészülni....nincsen felröpi ami nagyon jó....és nincsen felhősor sem...nekem igy is rengeteg van..néha alszom a felhőkön:wuerg::D
    Szia!
    HABOT STIPI-STOPI ELVETTEM..KÖSZCSI:D:D:D
    Nem az utolsó szelet volt...lehet tényleg sajnálták:D:D
    Bezárom lökött macskámat..nem engedem ki...most már fél a haveroktól is...sőt mamától is...tegnap tőlem is félt...mondtam neki ne majrézon mert kirázom a bundájából:Degyszerűen már vicc amit csinál.remeg a félelemtől...pedig aztán mi nem bántjuk..a haverok sem...és sír a félelemtől ha nem engedem ki amikor valaki átjön hozzánk.o_O
    A szilveszteri menű???hmm...rántott húsi sült krumpli,sonkatekercs,töltött tojás...héjában főtt krumplival,és persze a virsli hot-dognak álcázva.;)újévre sárgaborsóleves,füstölt főtt csülökkel...és sült malac krumplipürével...idáig ez van.Sütit senki nem akar...esetleg sörkiflit csinálok majd vasárnap ha marad virsli vagy csülök...és azzal töltöm.
    Szia Kamy!
    Nekünk is amit lehet elraktam a fagyóba....majd a jövő hónapban aranyat fog érni ez;)nálatok is.
    Nálunk hot-dog teával...de már 3 napja piritós van..lekváral,vajjal vagy májkrémmel.
    Ma nem főzök csak rántott levest....fel van háborodva a család..hagyjam már a főzést...együnk zsíroskenyeret hagymával...hááát jóó..ha nekik jó nekem is:D
    Igen figyelj a cicusodra...megállna a szive ha mellette dobnának el egy petárdát...xD
    Kocsonya???? én is kérek..szeresem:inlove::D

14. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok Capuccino Barátok!
    Tegnap este hazahoztak megártott a pancsolás hiába gyógyvíz,o_O mikor vissza tujáztunk barátném lakására,meg már sarki hideg szél fújt ám piszokul,villamost meg nem fűtik.. Bedurrantak az ízületeim, ne tudjátok milyen, nem bírtam ilyen állapotban barátok szeme előtt,inkább telóztam testvérkének.
    Másodikról majdnem kézben vitt le tesó, de sikeresen levánszorogtam..:( Takaró alól lesek kifele a szikrázó napsütésbe,de ha belegondolok,hogy -5 fok..
    Nálunk a fagyóból tegnap öcsi elvitte a maradék karácsonyi menüt,annyira ízlett nekik,hogy otthonukban reggeli-ebéd-de még vacsorára is az ment.
    Így holnap főzök lencselevest, anyum ma du. süt almás, mákos-meggyes, és cseresznyés rétest, sajtos rudat. De van még mandulás-csokis tallér,meg szaloncukor,sőt sárgabarackos-kekszes táblacsoki is akadt. :)
    Event kezdése várakozom..

15. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Jaj te szegény...ez most nem hiányzott neked...Nem tudom ugyan milyen lehet de el tudom képzelni mennyire fájhat.
    Nálunk nme lesz lencse a ház ura nem szereti..igy marad a sárgaborsó..finom..szeretjük nagyon..amikor kislányom kéri akkor neki veszek lencsefőzeléket..konzervet...mert abba is csal beleszik..és kész a többit én eszem meg...és pár falatkáért meg nem állok neki főzni.
    Az összes süti a fagyóban van...már teljesen undor van nálunk..haveroknak sem kell..sőt hozni akartak nekünk...na neeee...mindenki a fagyót pakolja teli káposztával és sütikkel.Szoktam mondogatni hogy majd jönnek a szűk hónapok...jó lesz...sütikre meg az van irva hogy meglepi..senki nem tudja milyen sütiket válogattam dobozonként...igy mindig van öröm.
    Eventett elkezdtem..vagyis drága szomszédasszonyom elkezdte nekem..

16. patakvera

patakvera Fórum félistene

Csak itthon szolidan.;)
    Pihengessél,hogy holnap azért meg tudd nézni a tűzijátékot!
    Cukorborsót mind befaltam volna a pörivel együtt!;)

kamylla64, -Fülemüle-70, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  17. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Sziasztok! Szép estét vagy inkább már éjszakát:)
    Olvasom amit írtatok:D látom mindenkinek elege lett a sok karácsonyi finomságból:D:D. Én is lefagyasztottam a maradékot jól jön az még a szűkös időkben!:D Csak a sütim fogyott el még egy morzsa sem maradt belőle:D
    Hölgy-világ nagyon sajnállak mert tudom milyen az amikor minden izület fáj:(és még a mozgás is nehezére esik az embernek.Minél előbbi jobbulást kívánok neked!!:)

kamylla64, -Fülemüle-70, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Adjon Isten minden jót,

Vegye el mind a nem jót!

Mitől félünk mentsen meg,

Amit várunk legyen meg

Ez ÚJ ESZTENDŐBEN!

19. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok szép napot!!

Nagyon Békés, Boldog, Új évet kívánok, mindenkinek olyan legyen, amit szeretne.
    Szia!
    Nem érdemes főznöd, ne is strapáld magad. Jó a vajas kenyér.Tegnap megsütöttem a fokhagymás sült husit mára. Nem a hús volt a nagy szám, hanem a finom zsírja. Mert hát meózni kell!!xD
    Szegény cicus. Hány éves?? Nekünk 8 éves volt az első macskánk, beteg lett, adtak neki injekciót, amire allergiás volt, és végzett vele, a második 11 évet élt, egy autó elütötte, lebénult a hátsó fele, el kellett altatni. Most a cicánk két és fél éves.
    Küldöm a napsütést, de hideg van nagyon. 2 napja lemenekítettem a garázsba a leánderemet is.
    Szia!
    Én is fagyasztottam bejglit. Aprósütit, kókusztekercset nem, az bírja. De most el fog fogyni.....szerintem.
    Event halad.
    Kinyitottam az utolsó adventi ablakot. Nagyon fog hiányozni.
    Szia!
    Erre a borsóra jó sokan jelentkeztünk.xD
    Én is azt hittem, hogy csendesen szilveszterezünk, de valahogy másképp alakult.
    Szia!
    Te aztán nem zárod szerencsésen ezt az évet. Hála égnek, én nem tudom milyen ez a kórság. Gyógyulj meg gyorsan, pihenj sokat a meleg takaró alatt. Éhenhalni nem fogtokxDxD, ahogy olvasom.
    Szia!
    Nagyon mértéktartóan sütöttél, de legalább már nincs rá gond.xD

20. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Drága hölgyeim és uraim kívánok mindenkinek boldog új évet+sok-sok szerencsét,vidámságot,egészséget :inlove::inlove::inlove:.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.