Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépségeset mindenkinek!
    Végre látlak benneteket,látom az írásaitokat..vagy megcsinálták a hibát,vagy Én bénáztam el valamit, amiért nem láttam a höszöket...
    Mazsikám! rántott husi még maradt pár szelet,de már a kutyának sem kel... a sütinek viszont már se híre, se hamva...:Dazért neked dugtam el pár darabot...:inlove:;)

Ma fájdalmamra röptettem egy csibémet,lelkemet is kiraktam neki,de semmi levél semmi aktivitás...most kaptam helyette egy szintén kuka csibét, akinek félig van a zöldje,gyanítom hogy ennek is röptetés lesz a sorsa..

Most már látom hogy Füli nemvolt,majd jó hangosan át üvöltök neki a kerítésen,hogy itten pár embernek hiányzik..:(

Szia Ildikó!jáj...rombolás lesz nálatok? ezért nem irigyellek,de a menü ami nálatok volt,az mind jöhet,a krokettért meg egyenesen odavagyok...

Topika! még úgy látszik mindig gebasz van a fórummal,mert téged is idéztelek,aztán seholsenem vagy...

Randa kegyókkal nem foglalkozom,az a gazdaköri feladat még várat magára egy jó darabig...:p:inlove:annyi tyúkomat nyulamat nem eszik meg az biztos,nálam már jó ideje éhezik a dög...:D

Mamika hol van?! írt? vagy csak Én nem látom?
    Remélem minden rendbe van vele,meg mindenkivel...

Mentem,mert dolog van, ha tudok még benézek....

patakvera, csigabiga3, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  2. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok reggeli italos barátaim :).
    Gondoltam kicsit besomfordálok hozzátok.
    Látom Tündérke is megvan bár reggelente nem mindig ébreszt bennünket ( ejnye-ejnye ):inlove:
    Látom Kamylla is megjött bár aki több helyen is tevékenykedik annak be kell osztani az idejét ;)
    Bandi nagyon irigyellek amiért Pécsett laksz imádom Pécset,3 nyarat töltöttünk a környéken kétszer Püspökszentlászlón és egyszer Orfűn voltunk,de egyszerűen nem tudtam betelni a környék és a város szépségeivel:D
    Drága Hölgy-világ látom nálatok is van egy kis probléma a laktózzal:(
    Anubisz nagyon ügyes vagy szerintem mindenki ugyanennyire örült minden újdonság kiváltásánál mint te :p
    Drága Mazsok ezek a neonos kütyük szerintem csak most elérhetőek,ne tartogasd a lakatokat mert event végén beváltják:oops:
    Kistücsök64-kamylla64 mi farmneved,próbáltam írni a dekorok miatt de nincs ilyen gazda szöveget nyom nekem>:(
    Topipogi látom mostanában te is ritkábban jössz,na pont én mondom:wuerg:
    Egyébirányokban baglyoztam Fülinek,hogy jöjjön minél előbb mert meglincselitek:D

Szép napot mindenkinek:):)

patakvera, kamylla64, csigabiga3 és 2 más kedveli ezt.
  3. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Hozom a sajtos-burgonya krokett recijét ami alapján csinálom: - mert Mazsok kérte- a kevés mennyiség csalóka, a leírtak 8 adagnak felel meg,amit nálunk 4 felnőtt és egy erőst fejlődésben lévő gyerek simán bepuszilt.

Hozzávalók:

50 dkg krumpli, 1 dl tej, 2 tojás, 15 dkg reszelt sajt, 2-3 dkg liszt, petrezselyem, só, bors, olaj

A krumplikat megpucoljuk, enyhén sós vízben puhára főzzük.
    Ha elkészültek, várjunk egy kicsit, amíg kihűlnek, majd egy krumplinyomóval törjük őket minél apróbbra.
    Ha ezzel megvagyunk, üssük bele a tojásokat, öntsük hozzá a tejet, vágjunk bele petrezselymet, szórjuk bele a sajtot, borsozzuk, és ha kell, sózzuk meg, majd a lisztet lassan adagolva gyúrjuk jól formálható masszává.
    Ezután már nincs más dolgunk, csak egy kis zsemlemorzsában megforgatni, és bő olajban kisütni.

Mamikát én is hiányolom, nagyon rég volt,remélem semmi baja sincs, és sikerült a kütyüket a 2. felhősorra is kiraknia. Mostanában olvastam,voltak gondok a fórumokon, nem jelentek meg a h.szólások.

Amint látom Pormacs is fodrásznál volt, új fazont kapott, tisztes úri kandúrnak néz ki! Laktózzal néha összeveszünk mióta rendes tehéntejet fogyasztunk.

Topi, néha a hüvelyesekkel is összekülönbözöm, sőt társult melléjük tegnap a párolt káposzta is.

Kamylla örülök én is nagyon neked, rombolás egy kis falrészt érint ugyan, de igen lesz.. Fülivel sikerült kapcsolatot teremteni?

patakvera, kamylla64, csigabiga3 és 3 más kedveli ezt.
  4. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép estét minden kedves lánynak és fiúnak. Vagyok, mert lettem. Az időjárás bánik el velem. Azt hiszem , csak hiszem , ilyenek lehetnek az alkoholtól mámorosak, mint mostanában én. Nem nagyon de szinte egész nap imbolygok egy kicsit. Én lennék az im- bolygó hollandi? Pihenek, mert a csontjaimnak sem tesz jót ez az esős idő... lapozok.
    Kedves betérő társak, örülök nektek. A húségesen író társaimnak, köszönet amiért hiányzom. Ti is hiányoztok. Minden nap elolvaslak titeket és gondolatban veletek vagyok, a finom ebéd láttán megindul a nyál elválasztás.
    A kertben pajta feltöltést végzek. Tudjátok a célom, hogy mindenből legyen 5 ezren felül. A hosszan érőkkel van sok baj, mert azt éjszakára ültetek és így lassabban halad, de azért halad.
    A mentorságról. ..Az első csibém kitörölt valószínű az életéből, a második még megvan, de hiába kérem nem válaszol. Vagy nem tud vagy nem akar. Jó lenne tudni, hogy rutinos vagy teljesen kezdő a 4. szintre lépett. Nem szeretném kioktatni, nem tudom hogy segítsek neki, olyan szívesen teszem hisz örülök neki. Nem panaszkodom, mert legalább van még, nem únt meg.
    Most elbúcsúzom mára, legyen szép és nyugodt éjszakátok. Pá

5. pormacska1

Mami te egy gyöngyszem vagy,pont ezért szeretem én is a magyar nyelvet mert ilyen dolgokat lehet kihozni belőle mint amit írtál. " im-bolygó hollandi " páratlanul szép szó vicc xDxDxDxDxDxD

Sajnos a páromnak is gondjai akadakt a laktózzal,plussz még a glutén is beszállt a buliba,de ha odafigyelünk akkor nincs semmi baj.

Utoljára szerkesztett: 12.1.16
    patakvera, kamylla64, csigabiga3 és 2 más kedveli ezt.
  6. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Végre itt vagy teljes rózsaszinedben:DKüld csak a rántot husit...na abból sosem marad nálunk:p
    Köszi a potya sütit...az mindig jól jön...gyógyir mindenre:(
    Képzeld...a csibéimmel...vagyis kettővel tudtam kommunikálni egy kicsit...a harmadikkal nem...egyáltalán nem...és ahányszor törlöm és új csibét kérek...ugyanazt kapom vissza:wuerg:most vártam pár órát az új csibe kereséssel...hátha nem küldik vissza hozzámo_O:D
    Szia Porcicc:inlove:
    Mondhatnám hogy Tom mert olyan a logód....imádtam azt a játékot...a lányom telefonján olyan voltam vele mint egy gyerek...amig meg nem unta:inlove::D
    A lakatokkal már nem tudok mit csinálni...a felhősor és egy kitehető megvan...a két olcsó kitehető nem jött össze..nem tudtam összeszedni szupitáp hiányában:wuerg:
    Te is ritkán jössz..ki lesz porolva a bundád...és csomó kötve a bajszocskádra:wuerg::D:D

Ildikóóóóó....köszönöm szépen...jaj de aranyos vagy....nálunk is nagyüzemben fogyott a krokett...amikor csináltam...recept elveszett...és azóta nincsen.Szerintem jó a recept...az előző régi receptemből annyi maradt meg picike agyamban hogy kellett bele reszelnem egy kicsi szerecsendiótxD
    El is mentem azonalba:inlove:
    Mamika...én is bolygó hollandi vagyok..állandóan aludnék...a család rámszólt tegnap hogy nem iszom eleget...na az lehet...de valószinű hogy a hajnali kelés sem tesz jót...mert fél 5kor kezdődik a műszakomo_O
    A csibékkel te is ki vagy a vízből...vagy fészekből:music:Nem is tudom mi anem jó??olyan csibe aki meg sem nyekken...vagy hogy egyáltalán nincsen csibe...??na ezt én mondom??gyorsan a számra csapok..vagy a kezemre hogy leirta...pusza neked szép álmokat.

7. pormacska1

Hát lehet ellenálni ilyen szíves meghívásnak:D:inlove::D

patakvera, kamylla64, mazsok és még 1 ember kedveli ezt.
  8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Mazsok:) Hogy haladsz te a mentorprogrammal?:music:

9. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!! Szép napot!

Pormacs elég sokat rohangálok mostanság, meg hogy a fórum is vacakolt velem, azért voltam ritkán. De ígérem, ha tudok mindig jövök, nem bliccelem el. Nem úgy mint ma a vonatjegyet.xD Ahol felszálltam, ott nincs jegyárusítás. A kalauz meg csak elment mellettem, és azon kívül, hogy rámnézett, több nem történt. Én meg nem szóltam utána, hogy bocsi, szeretnék jegyet venni. Már amúgyis készültem leszállni.

Ildikó nem jó, ha az ember valamire allergiás, de azért odafigyeléssel lehet segíteni rajta. Rólam meg múlt héten megállapították, hogy nikotin allergiám van. Még jó, hogy nem cigizek. De a füstjétől is undorodom. Köszi a receptet, mentettem én is, ha nem haragszol.

Mazsok már nem sok lakatod hiányzik, ne csináld!!!!!! Biztos össze tudod kaparni a pajta aljáról azt, ami hiányzik. Nézz be minden zugba, hátha megtalálod őket.

Mami, Mazsok ahogy olvaslak Titeket, én már nem is igazán akarok csibéket.:eek:

Kamylla vagyok én, csak láthatatlanul.xD

Fel vagyok háborodva!! Megcsinálom a moziba a feladatot, de mozipontot azt elfelejt adni.

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tapasztalatok alapján a mozipontok érkezése akár több órát is igénybe vehet. Kérlek, legyél türelemmel.

patakvera, Hölgy-világ és kamylla64 kedveli ezt.
  11. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt kedveseim. Ragyogóan süt a nap, gyönyörű kék az ég. Most egy kicsit jobb az ember kedve. Nem kell a villanyt égetni egész nap.
    Kedves prcicó, köszönöm szavaid. A magyar nyelv csodálatos. Az unokáimmal szoktunk olyat játszani hogy hányféle képpen lehet kifejezni mondjuk egy cselekvést. Sokat mulatunk közben. Pl. a hastáncos nőnek jár a hasa, nem pedig megy a hasa...és sok ilyen hasonló szófordulat és nem tudjuk abba hagyni egy jó darabig.
    Ma még biztosan jövök. Most kívánok nagyon szép napot Nektek. pá

12. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Olyan szépen süt a napocska...jó kint lenni..sokat azért nem mert a szél is fújj...valami mindig van.xD
    Szia!
    Na ugye??Szóval ahogy időd engedi...várlak ám itt téged is :Degyefene nem lesz porolás meg csomókötés:D:inlove:
    Szia Janzi!
    Elég érdekesen...van kettő...aktiv csibém...szerintem aktivak a másikhoz képest akivel semmi de semmi kapcsolatom nem volt...tegnap kiraktam ugyanis szegényt a kosárból mert aszem megzápult:wuerg::cry:a másik kettő csibémmel váltottunk már levelet és aszem 2x kaptam is csibepontott...nem kapkodok vele..ugyan minek..jó csibéhez idő kell:p
    Te is mentor vagy??taktika esetleg,:)
    Szia!
    Nikotin alergiád van??húú ilyet sem hallottam mégo_O
    Na elkezdtem..meglátommeglesze??de ha nem akor síjok ám nagyon:cry:tenyésztek..boom nélkül!!én sem vagyok 100-aso_O:wuerg:
    Nem adott mozipntott?nem lehet hogy találkozott a kalauzal..és jegy nélkül mozipont sem járxDxDxDna jóó csak vicceltem..egyszer én is jártam igy...és kiléptem nem moziztam uitánna jó sokáig:eek:

13. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Köszönöm a felvilágosítást, de ilyen még nem történt velem, eddig rögtön megkaptam. Viszont most, hhogy beléptem , a pontok is megérkeztek. Most már ezt is tudom...........türelmesnek kell lenni.o_O
    Szia!
    Nagyon tetszik ez a játék, a magyar nyelvvel ezt lehet sokáig játszani.
    Szia!
    Na........látod??? Mik vannak. Még én se hallottam róla, csak utáltam eddig. Mostmár papírom is van, hogy a közelemben tilos a dohányzás.xD
    Látod-látod, meg kellett volna rögvest csinálni az összes lakatot. De biztos nem hiányzik sok.
    Megkaptam a mozipontokat, most hogy beléptem, avval fogadott a játék. Megnyugodtam.
    Úgy mellesleg ma is bevonatoztam...........szintén blicceltem, de most még kalauzt se láttam.

14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Mazsok:) Ha 2 aktív a remek,ha 3 aktív lenne az már királyság lenne.;)
    Mióta vagy mentor,és hányadik szinten robogsz?:music:
    Még nincs 10 napja a mentorkodásomnak,de 2 aktív csibém a pontokat szorgalmasan küldik,és haladnak is előre.:)A harmadik lusta,ma kidobtam és 1ben vissza is kaptam.12 óra múlva újra repítem,és csak reménykedek,hogy mást kapok újnak.:music:Taktika nincs,mert kiszámíthatatlan a csibék játékszenvedélye.:) Ahogy írtad is,1 mondás jutott eszembe lassú víz partot mos.

15. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!
    Tavaszias szeles időnk volt ma,annyira nem is volt gáz,tundrabugyeszt pár napja nem kellett felvenni..:pSzia Pormacs!
    Néha elvagyok tűnve, időnként meg előkerülök,de tudjátok ezt úgyis már..nah igen..pár totyikba benézek,olvasgatok,néha pár bötűt ott is hagyok,de leginkább a kávézóban honolok,hiába nah nagyon finom kávét lehet kapni Mazsi kávézójában...
    Most már tudod hogy Kistücsi is Én lennék...;)

Szia Ildikó! lementettem a krokett repicéjét,ezt a mennyiséget garantáltan bepusziljuk Mi is..eddig zacsis mélyhűtött ilyent csináltam,ugyanis egyszer nekiálltam és nem is tudom mineknevezzem valami lett a tésztából,azt vártam mikor indul el,annyira csúf volt..gyorsan el is ástam a kerteben,sok földet rápakolva,nem hogy feltámadjon nekem...:D:D
    Azzal a kis falrésszel is lehet hatalmas káoszt csinálni...tapasztalatból mondom...:p

Szia Mamikám! ez a bolond időjárás bolygatja meg az embert,attól imbolyog néha...jómagamat is még mindig elkap a szédelgés,de a tavalyi vizsgálatok semmit sem találtak nálam,tök egészséges vagyok csak szédülök néha,szokjam meg...lassan meg is szokom...
    Csibéim:a háromból egy ír,küldi a mentorpontokat,a másik nem ír,nem is küld pontokat,de legalább fejlődik rója a szinteket..a harmadik még új,az előzőt tegnap megröptettem...
    A zuram csibéi hallgatnak mint a sír,egy levére sem válaszolnak,de legalább nem pirosodnak,lassan csinálgatják a farmjaikat..

Mazsim..Nem ezt a höszödet idéztem,de ezt adta be..már nem nyavalygok emiatt.annak is örülök hogy látom az írásaitokat...
    Gyüjjök a rikító pink színemmel,hisz tudod,ha rajaérek már itt is vagyok...:D ment a husi,meg a süti,remélem kinyitottad az ablakodat,nem lett rajta a feltét üvegszilánk...:D
    Nem is rossz az arány 3 csibéből kettő ír az jó...nehéz ez a mentorság,nagy nehezen a második mentorszintet taposom,de ahogy elnézem még maradok is itt sokáig..:p
    Csiguszt hiányolom, látom teccikél,de nem ír..:(meg Verát se nem látom..ha jön és olvassa... itt kívánok neki boldog névnapot...

Topika! randa büdös cigaretta szagát sem szeressem,egyszer még tini koromban megkínáltak,Én meg azt sem tudtam melyik felét kell bekapni, lett is röhögés...nem is próbáltam azóta sosem...
    Szia Lovag! szerencsés vagy hogy két aktív csibéd van,az első csibéim amit kaptam mind pirosban villogtak,majd röptetésük után,újra villogókat adott a rendszer..jó pár röpi után végre kaptam pár zöld aktívat is...

Mentem,de még benézek...

16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Na papiron is utálhatod a cigifüstöttxD
    Kéészen van..megcsináltam...még 50 szupitápom sem maradt...szóvala kövi tenyésztéskor megy majd a rinya rendesen:wuerg:Blicelj csak..néha azt is kell..nem szabad minden jótól megfosztanunk magunkat:D:D:inlove:
    Szia!
    Háát aszem hétvégén lettem mentor...és az első szinten vagyok...ahogy mondtam..lassan haladok:)Azóta lett egy harmadik csibém aki szintett is lépett..nagyon nehéz velük kapcsolatba lépni..még idei csibék fenekükön a tojáshéj:D:DÉn 3x reptettem aszem a csibémet mire mást kaptamo_O
    Sziiijjjja Kamy!
    Na meeegy mindig szegény baglyom...frisitges azért rendesen:D
    Ki volt nyitva az ablak...nagy gáz lenne minden vacsi után üvegest hívatni:wuerg:xDVan 3 is.és aktívak..ma újitottam még egyet.....na vannak csipogni ritkán csipognak de ez vanxD
    Igen Csiguszt én is hiányolom...majd meglátogattom aszem---átmászok a keritésen:)gyere velem te is:Dmajd egymást taposuk ahogy mászunk át...közbe Verához is benézünk.Na segitettem neked behozni Vera ajándékát.....

17. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Megint esik az eső és fúj a szél. Csoda ha az embernek mindig van valami baja? Csibém van 2, de hallgatnak. Pedig kérdezgetem őket levélben. No nem baj A baj nem is itt kezdődik, hanem ott, hogyha reggelre megfagy nem tudok elmenni a havi vérvételre, nem szeretném ha a kocsim korcsolyázna. Na majd reggel meglátom, megyek vagy maradok.
    Kedves lányok, fiúk aludjatok jól álmodjatok szépeket jó éjszakát kívánok.

csigabiga3, mazsok, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Na gondolom, vicces volt............nekik. Lyánykoromban cigiztem, na nem sokáig. Valahogy akkor is éreztem, hogy nem kéne. Vera biztos dolgozik, akkor nem szokott jönni.

Gratulálok, látod, sikerült, és még sztp-od is maradt. Szorgalmasan gyártsad a tápokat. Most néztem körül a gazdakörikben honnan tudok szerezni. Már van is 30 db, amit találtam, és kiváltható.
    Nem akartam bliccelni, de rákényszerítettek.xDxD

Lehet, nekem is jelentkeznem kéne mentornak?? Régen jelentkeztem, de mióta újra indult, azóta nem.

csigabiga3, mazsok, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  19. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

csigabiga3, pormacska1, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  20. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Ragyogóan szép napot kívánok Nektek. Szerencsére el tudtam menni a laborba, nem csúszott az út.
    Valóban bájosak az állatokról készült felvételek. Ez is kedves. Köszönet érte.
    Most csak ennyi telik tőlem, ma még biztos jövök. Legyen szép a napunk. pá

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.