Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. patakvera

patakvera Fórum félistene

Nagyon remélem!8)
    Nekem inkább 2.3.4. szintű volt több!;)
    Nekem is hiányoznak!:( Kiáltsunk együtt értük-hátha meghallják! Füüüüliiiiii.....csiiiiiigusz....
    Köszönöm a névnapi köszöntőt!:D Nem is fogom hagyni magam! A 15 év alatt megküzdöttem a "jó híremért"- egy lusta di..nó nem fogja ezt lerombolni!;)
    A pecás nekem sem volt a kedvencem....:(8)
    Na ott a sok tapsolós smile!:D
    Ez így van! Még ha csak beköszönsz az is jó nekünk! :) Persze ha írsz is....:D

Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Na végre........nekünk sincs mindig igazán komoly mondanivalónk, aztán csak írkálunk. ;)xD

Szegény cica. Elképzeltem.:wuerg:
    Szia!
    Köszi a gratulációt is, na meg a sok tapsikolósat is.
    Szia!
    Jelentkeztem mentornak. Na majd meglátjuk mi lesz. Beszámolok, ha lesz miről.
    A muszklisban érem el a legjobb eredményeket. Nyuszira sose ütök, nem bántom őket, de biztos lassú vagyok.

3. patakvera

Kislányom ha itthon tartózkodik,akkor ládát nyitogat nekem....8)....szerencsés keze van! Én maradok a muszklisnál!;)

4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Az csak akkor jó, ha tényleg szerencsés, de ahogy írod, nálatok ez nem probléma. Unokám szereti a ládákat nyitogatni, de nagyon változó, nem mindig sikerül.

5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziia!
    Mindenről beszélgetünk..ha van egy jó kis recepted(mostanában nem tudom mit is főzek vacsira) akkor azt is szivesen veszem.Nagyon ügyesen taposod a szinteket....száguldasz nagyon.Hamar utolérsz minket.
    Nézted az eventett???lehet te is tudnád csinálgatni...jó minden nyeremény.
    Jaa nem mászok keritést.....megyek akkor a kiskapun ha láttom világos vanxD
    Sziiia!
    Szegény macsek.....biztosan irtóra szégyelte magát...fél oldalán volt szőr a másikon nem.Erről jut eszembe..ma az egyik kollégám elég vicces frizurával jött dolgozni..édes anyukája levágta hajnyiróval a haját...de nem volt jól beállitva a magasága...szóval olyan foltos....nagyon bizarr volt...senki nem tudta megállni nevetés nélkül..egyszerűen nem lehetett.:DBiztatam azért hogy hamar megnő a haja..és inkább fodrászhoz menjen legközelebb.;)
    Nem szolom le Andersent....ilyet nem tennék:p
    Szia!
    Szerintem nekem a gépem lassú és nem akarja hogy játszak..pedig kell a sok zsetonxD

csigabiga3, Hölgy-világ és patakvera kedveli ezt.
  6. patakvera

Ma viszont én próbálkoztam be a lufikkal. Egészen meg vagyok elégedve magammal!8)xD

csigabiga3, Hölgy-világ, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Vera:) Mennyit sikerült 1 körben begyűjtened?:music:

8. patakvera

ÖÖÖ....talán 24 volt a legtöbb! Nem nagyon néztem....8)....csak a pontokat,hogy hogyan gyűlnek a mókusra!xD Na ha lesz újra jegyem megnézem!;)

9. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

A meg vagyok elégedve magammal,az hány zsetont jelent ? ;)

10. SZERENCSELOVAG

Értelek és várom majd. Jó taktikát nem tudnál írni nekem erre,mert 2 pontig jutok.:sleepy:

11. patakvera

300 egyenlőre,de nagyon kevés volt a belépőm....8)....a mókusra hajtok-igaz már van egy!
    Kislányom gépén játszom és nagyon érzékeny az egere. Alig kell egy nagyon picit megmozdítanom és már célkeresztben is van a következő lufi! Drukkolok neked is!;):music:

12. pormacska1

Hát nem tudom ennyire azért nem jó ez a repülő mókuci engem valahogy nem fogott meg,nem érzem szükségét a kiváltásának:)

13. SZERENCSELOVAG

Köszi a drukkot,de sajnos az én egerem lassú ehhez a mókához. :music:
    1et értek,nekem a Pitomba az igazi kihívás.;)

14. patakvera

Őszinte legyek számomra a többi nyeremény sem annyira érdekes. Te mire hajtasz?

15. pormacska1

Személy szerint jobban örülnék valami magasabb szintű ólnak,de hát istenem kinek a fa kinek a fané:D
    Pontosan én is így érzek a mostani kínálattal,na nem baj addig gyűjtögetek aztán ha megújul a kínálat akkor talán lesz mire elkölteni a zsetonokat;)

16. patakvera

Egyetértek! :)

17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Skacok..képzeljétek...megvan a repülő mókusom..ugy örülök majd be...rok:D

18. pormacska1

Akkor a pihe puha mókuci jó lesz törölgetni:D

19. SZERENCSELOVAG

Szia Mazsok:) Gratula hozzá.:) Melyik játékkal szerezted meg?

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Jaaaj mááár...vicceltemxDxDxDxDcsak a fontoságát akartam jellemezni..itt a gép előtt már sikitozni sem merek:D
    Szia!
    Köszcsi....a pontjaim megvoltak.....csak még nem váltottam be semmire...még maradt is egy csomó...de majd máááskor másvalamire.Most már nincsen olyan amit annyira szeretnék.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.