Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Szép napot, süt ugyan, de piszok hideg van.
    Ezért teát hozok, hogy felmelegedjetek.
    Csigabiga nálam már 90 %-ban mindenhol ólak vannak. Föld alig. Most mintha jobban jönnének a felröpik.
    De hát befagyott tavon nehéz horgászni, csomagolok, induljunk délre.

2. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Csodás napot kívánok. NosztalgiázunK? Jó is az. Igen ismerősek a helyek, a városban. Régen volt....
    Azért jók az új képek, jó a változás is.
    Legyen szép napunk, most csak bekukkantottam, és remélhetőleg még jövök. pá

patakvera, kamylla64 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  3. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Tavaszt hozó, szép szombatot Mindenkinek! :)

Hallottátok, láttátok a rövidtávú időjárás előrejelzést? Jövő hét közepétől, már bőven 0 fok felett lesz a hőmérséklet. Hétvégére pedig újra 10 fok vagy még melegebb várható! A legszebb hírek egyike ez volt ma reggel a számomra!!!

Szia Topipgi! :)

Kóstoltam a teát, amit hoztál nekünk Első osztályú volt, akárcsak a szervírozás. :) Jéghorgászat során is lehet sok-sok halacskát fogni.

Zenét (a hat kubai férfi előadásában a Hotel California) sikerült már meghallgatnod? Ha igen, hogy tetszett?

Szép napot Tündérke! :)

Nosztalgiázni jó, mert gazdagítja a lelkünket, hiszen ezt csak a pozitív dolgokkal kapcsolatban tudjuk megtenni!

Neked is minden jót és szép hétvégét!
    Gyere minnél előbb!

Szia Csigabiga! :)

Mit jelent Nálad az, hogy "gyéren jönnek"?
    Esetemben minden aratás után, több mint 70 db tollal vagyok gazdagabb.
    Inkább a horgokat és a fémlapocskákat hiányolom jobban.

Még érkezem....

Legyetek jók és természetesen VUK!

Utoljára szerkesztett: 23.1.16
    pormacska1, patakvera, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Egészségedre. Neked, és mindenkinek!!!
    Megnéztem, csak röstellem.......kiment a fejemből, hogy megírjam, naagyon tetszett. Nagyon tudom becsülni, akik ilyet össze tudnak hozni.
    Nekem az elején nagyon sok horog jött, aztán csökkentettem a földterületet, most is az a legtöbb, de már toll is van . Lehetne persze több is. Fémlapocska meg a legkevesebb, pedig sok fa van kint. meg is leszek az eventtel, ha ma nem, akkor reggelre tuti.

5. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Íme a Horgászbolt, Egyéb rész "kifosztásának" eredménye...

Trópusi fogócska

A többi valahogy nem hozott lázba. Milyen jó így nekem. Mivel nem kell min izgulnom vagy bosszankodnom. Ez utóbbit amúgy sem szoktam sosem. Legalábbis itt a játékban (a több mint 5 év alatt), nem nagyon volt rá példa. :)

pormacska1, patakvera, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  6. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Sziasztok! Szép estét!
    Cseréljünk!:D Nekem a horgok jönnek számolatlanul:Dde elég sok a földterületem nincs kinn minden ólam :) Nem vagyok telhetetlen amit akartam azt már megszereztem:)

kamylla64 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  7. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Helóka! Itt vagyok. Van 711 pontom. Ha azt szeretném, hogy a felhő sor a kitevőkkel meglegyen ahhoz kell 750 pont. Na nem lesz meg akkor elkótyavetyélem, amire jut. Holnap szórom a pontokat.
    Mára már elbúcsúzom. Kívánok mindenkinek békés nyugodt éjszakát, és szép álmokat. pá

8. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Mára elbúcsúzom Tőletek!

Jó pihenést és.....
    Mindenkinek! :)

VUK!

Ezt a kis csöppséget, pedig csak úgy küldöm, hogy mosollyal az arcotokon menjetek csucsukálni..

Tenyérnyi kutyus :)
    (Talán 1 hetes lehet)

Utoljára szerkesztett: 23.1.16
    patakvera és kamylla64 kedveli ezt.
  9. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Itt minden tiszta hóóó.....és nagyon szép:inlove:olyan jó kinézni..tele van a kertünk cinegékkel..mindjárt kapnak is valamit enni...aztán cicus bent marad:wuerg:
    Ne haragudjatok hogy nem voltam...de sok munka is volt..és születésnap is..torta készités miegyéb...szóval azt sem tudtam merre vagyok:wuerg:8)De minden jól sikerült..és ma a pihenős napom van.Az eventett nem tudtam befejezni....nekem nem jöttek a tollak...nem hogy nagyon de szinte alig...napi 75toll jött.....összvissz egy nap....szóval...ez van.Nem tetszik az ilyen lutris.....de hát mindenkinek van esélye....;)
    Pihenjetek ma..aki teheti szánkozon,korizon....mi is ezt teszük:Dutánna meg melegszünk egy kis teával és forralt borral:p

10. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok! Szép havas napot mindenkinek!!

Szia!
    Már nem tudtam, merre jársz, épp készültem kiabálni.
    Milyen torta készült???
    Én jól zártam az eventet, még az egyebek közül is sok mindent tudtam választani.
    Nem tudok korizni, szánkóhoz itt kevés a hó. Gyerekeknek elég csak. Maradok bent.
    Szia!
    Cuki kutyit hoztál. 2 hetesnél biztos nincs több. Én is kiraboltam a boltot, de nem vagyok olyan ügyes, fényképet nem tudok hozni.:(

patakvera, kamylla64 és mazsok kedveli ezt.
  11. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziiia!
    Húú ha tudtad volna merre járok...annyi dolgom volt...ki se látszódtam belőle:wuerg:
    Nagyon finom lett a torta...az egyik réteg mangó krémes volt..a másik eper...valódi gyümölcsből....nem volt igazi nyári izük...de valami fantaszitikus volt...mindenki el volt tőle ájulva:inlove:főleg az ünnepelt..ma még egyszer megköszönte a tortát:inlove:
    Költöttem rá egy csekély aranyat...megvan a felhősor és a legjobbak az egyebek kategoriából.Vettem titokólat is...és plusz 1 vidrám is lett.....de meg is lettem szórva baglyokkal rendesenxD
    Család lement korizni..én meg stikában utánuk a fényképezőgéppel....és ne tud meg...rókát láttam...összenéztünk pár másodpercre és eltünt a nádasban...nagyon szép példány volt:p

pormacska1, csigabiga3, patakvera és 2 más kedveli ezt.
  12. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Halihó capuccinós Barátaim! :)

Ma reggel (a legnagyobb bánatomra) újra kellett havat lapátolnom. Na jó nem volt akkora mint pár hete (15-20 cm), hanem csak néhány centi, de a látvány inkább lehangolt mint lelkesített. Bár be kell valljam nagyon szép a havas táj, még akkor is, ha egy lakótelepen látható. Viszont nemrégen kinéztem az ablakunkon és örömmel konstatáltam, hogy szinte teljesen elolvadt már a járdákon. A többi meg majd a jövő héten fog, hiszen beteljesülni látszik a vágyam.
    Vagyis itt lesz a TAVASZ!!! :) :D

Ezen felbuzdúlva, sok szeretettel hoztam nektek egy tanulságos történetet...

"Egy leány panaszkodott az édesapjának, hogy rosszul mennek a dolgai. Belefáradt az állandó eredménytelen harcba. Nem tudta, hogyan menjen tovább az életében, mert kimerültnek érezte magát. Úgy tűnt számára, hogy valahányszor megold egy problémát, mindig új probléma jelenik meg életében.
    Édesapja szakács volt. Kézen fogta őt és elvitte a munkahelyére. Fogott három fazekat és vizet forralt bennük. Amikor forrni kezdett a víz, az egyikbe sárgarépát, a másikba tojást és a harmadikba kávészemeket rakott. Főzés közben egyetlen szót sem szólt, csupán rámosolygott a leányára. A lány türelmetlenül várakozott, magában azt kérdezve, vajon mit akar tenni az édesapja. 20 perc elteltével apja eloltotta a tüzet, majd egy tálba rakta a tojásokat, egy tányérba a sárgarépát és kitöltötte a kávét egy csészébe.
    Ezután megkérdezte lányától:
    - Kedvesem, mit látsz itt?
    - Tojást, sárgarépát és kávét - válaszolta.
    Ekkor arra biztatta, hogy tapintsa meg a sárgarépát. A lány megtapintotta és érezte, hogy puha. Ekkor arra kérte, hogy hántsa le a tojás héját és a lány, érezte, hogy a tojás nagyon kemény. Ekkor arra kérte ott, hogy kóstolja meg a kávét. A lány nevetve kortyintott az illatos nedűből, majd megkérdezte:
    -Mit jelentenek mindezek, apám?
    Az édesapja elmagyarázta ekkor neki, hogy mind a három elemet ugyanolyan körülmények közé helyezték: forró vízbe.
    Csakhogy mindhárom elem különbözőképpen reagált erre:
    A sárgarépa megpuhult és törékennyé vált.
    A tojások erősen megkeményedtek.
    Ellenben a kávé, megváltoztatta a vizet.
    -Mit gondolsz, te melyikhez hasonlítasz ezek közül? - kérdezte lányától az apa. Amikor a mostoha körülmények kopognak ajtódon, te hogyan válaszolsz erre?

Egy látszólag kemény sárgarépa vagy-e, akit megérint a fájdalom és elveszíti keménységét?

A tojáshoz hasonlítasz, aki képlékeny szívvel és folyékony szellemmel indul, azonban egy kegyetlen esemény után, keménnyé és rugalmatlanná válik? Te kívül ugyanolyan maradtál, azonban belül megkeseredett a szíved?

Vagy, egy kávészem vagy? A kávé megváltoztatja a forró vizet, a neki fájdalmat okozó elemet.

Amikor a víz eljut a maximális forráspontra, a kávé kiengedi legjobb aromáját és zamatát.

Ne hagyd magad legyőzni! Emelkedj sorsod fölé és az élet kegyetlenségei csupán megfelelő alkalmat jelentsenek számodra ahhoz, hogy kiengedd "édes kávé zamatodat"!
    A döntés a Te kezedben van!"

Javaslom legyünk kávészemek! :)

pormacska1, csigabiga3, patakvera és 3 más kedveli ezt.
  13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia Bandi!
    Minden évszakban megvan az a nagyon szép ami jellemző rá.A télben imádom a havat...a hóesést...amikor a téli sportokat ki lehet próbálni.nagyon hideg legyen hogy a bacikat is elpusztitsa.
    Ellenben én is nagyon várom majd a tavaszt...a nyíló virágokat...a nap simogatását...a föld finom illatát...kimozdulni a kertecskémbe...szóval igen...majd márciusban már én is várni fogom a tavaszt.
    nagyon aranyos...vagyis inkább tanulságos mese volt ez....én nem is tudom melyikhez tartoznék...ugy gondolom a megpróbáltatás nagysága,komolysága változtat ezeken...mikor milyené kell váljon az embernek.Mindenből még a rossz dolgokból is lehet tanulni.

14. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Ebben teljesen igazad van. Már, hogy minden évszaknak megvan a szépsége, a varázsa.
    Például ilyet nyáron se itt nálunk, se sehol az országban nem lehet látni, mint ezt a mesébe illő képet

Pár napja fogadja ez a látvány a turistákat, a Mecsek egyik szép részén

15. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép reggelt és remek hét kezdést kívánok minden játszó társamnak. Kedves Bandi. köszönet a történetért. Jó elgondolkodni azon, hogy hogyan viselkedünk egyes élet helyzetekben. A cselekedeteink minősítenek minket. Az egyik lelki vezetőm egy ferences szerzetes mondta, nem az a lényeg hányszor buksz el, hanem hogy hányszor tudsz felállni. Felállni! ez a lényeg. Mondták már ezt mások is másoknak is de bárki mondta igaza volt. Jó a történeted, tetszett. Elgondolkodtam rajta. Köszönöm.
    Nagyon ködös, ízületeket próbáló idő van. Nem szerettem volna elhagyni a lakásomat, de mennem kell a szerelőhöz. Ami elromolhat, az elromlik...A tolató radarom elromlott és mivel hozzá szoktam, hiányzik. Ma javítják meg.
    Ma még jövök, legyen szép napunk. pá

Utoljára szerkesztett: 25.1.16
  16. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Ma is esett a hó....bentről a jó melegről nagyon jó volt nézni...olyan varázsos még ha dolgoztam is közben.;)
    Bandi nagyon szép a kép amit hoztál.....tetszik:)
    Megy a horroros event...ültetek,vetek...és közben borzongok:wuerg::DHol vannak a többiek??Nem csavarogni..vagy el vagytok veszve a horroros földeken...megyek fokhagymával a nyakamban...keresztel a kezemben keresni titeket...közben cidrizek piszkosulo_O

17. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép délutánt!
    Felénk most havazik úgy egy órája kb. (15:35 körül kezdte),pont kimentem a konyhába elkészíteni a holnapi pizza feltétet.
    Holnap ebédre anyum nem akart túl nagy faxnit keríteni az ebédnek,és tejberizst akaródzott. De anyum féle tejbepapiból nem kérek, inkább főzök. Ettől eltekintve 'csakazértis' megfogja csinálni,szerintem.
    Közben a kerifiam farsangi jelmezén dolgozom,ha már itthon vagyok. Tegnap délután sütőporos vajas pogácsát sütöttem, mondom én unatkozom rettentően..:D
    Jó,hogy van naptárunk, sose nézem meg,és ilyenkor mikor beköszön a horror- vagy valdemar, csak nézek mint Rozi a moziban! o_O De ha már ott voltam.. olvastátok a szülinapi event kiírást? Egyre bonyolultabbá teszik évről-évre,de miért?? :music:

18. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Itt is esett valami, de nem igazán hó, de nem is ónos eső. Mióta hazaértem, ki se dugtam az orromat, így nem tudom, most mi a kinti helyzet.
    Milyen jelmezt csinálsz??
    A tejberizst szeretem, de a tejbegríz.........brrrrrr.:p A pizza is jöhet!!!
    Nézzed a naptárt, az fontos.
    Szia!
    Itt vagyok a boszikorsóba próbálok vámpírparadicsomot tuszkolni.xD Csinálom, ahogy eszembe jut, a régi gazdaköriket szeretném befejezni. Még sok mminden hiányzik.
    Néztétek a holnap kezdődő event kiírást?? Jól bonyolítják a dolgokat, de meg fogunk birkózni vele.

Bandi, Tündérke Kamylla csigusz, és a többiek.............Merre jártok???

19. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép estét. Olvastam az event leírást. Mit mondjak... majd meglátjuk. Nálam mindig a felröppenőből van kevés... no majd most...
    Nálunk is esett a hó, de én nem szeretem. Mert hideg, csúszik,...De most van itt az ideje, így csak hagy essen. Most tombolja ki magát a tél, és márciusban meg jöjjön a szép tavasz, és majd a jó meleg nyár.
    Búcsúzóm mára. Nyugodalmas és békés éjszakát, és szép álmokat kívánok nagy nagy szeretettel. pá

20. patakvera

patakvera Fórum félistene

Szép napot Nektek!

Letelt végre a 4 nap munka!:D
    Csináltam,de 1 kitehetőm nem lett meg-időhiány miatt!>:( Vidrám sem lett pénzhiány miatt!>:(
    Na én egyiket sem tudnám-csak 2014-ben kezdtem a játékot!;) Na jó tippjeim lennének...xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.