Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt mindenkinek. Nagyon barátságtalan az idő. Köd olyan, hogy az orromig sem látok el. Hideg, igazi tél. Már csak február és itt a nyár.....na és délután a szülinap...hú.... lesz mit csinálni, de legalább nem unatkozunk. Most elmegyek erőt gyűjteni. Legyen szép napunk. pá

2. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    Szép napot mindenkinek!!!
    itt is köd van, de már kezd felszállni. Csúnya, barátságtalan idő van.
    Vera nekem sincs vidrám. Majd lesz. Ezen nem bosszankodom.
    Nem szedtem le az ólakat, úgyhogy szerintem kevés felröpim lesz. :oops:

3. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Sziasztok! Szép napot!
    Bandi nagyon tanulságos a történet amit hoztál és a kép is szép.:)

Be be nézek csak nem mindig van mondanivalóm. Sajnos ez a borús téli idő engem is megvisel depis leszek tőle:( De most kisütött a napocska talán nekem is jobb kedvem lesz:)
    Örömmel jelentem megszereztem a denevér barlangot és a teliholdas eventtel talán a tenyésztés is összejön. Vettem én is talányos ólat most van egy csomó békám a gólyám biztosan örül nekik:D Ha valakinek kell béka a következő cserenapon szivesen oda adom:D

pormacska1, kamylla64, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  4. patakvera

patakvera Fórum félistene

Cserenapkor küldök 3. szintű deni ólat...;)

pormacska1, kamylla64, csigabiga3 és 2 más kedveli ezt.
  5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot!
    Nem szomorkodni és depisnek lenni..elvégre szülinap van....én az eleje óta játszom..vagyis az első pár hónap maradt csak ki..de azóta is szeretem...de nem vagyok függőxD
    Vetek aratok mint jó kislány vagyis asszonyka....xD
    Csigusz gratula a denikhez...ügyes vagy nagyon;)Cserenapkor én is segitek..van szines deni ólm;)
    Topi....elfelejtettem hogy hosszút kel ültetni...nekem is ólak voltak kint és elég jól jött...123 felröpim van.
    Naaa hol vagytok???:D

6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Kész döntöttem,holnap du. vissza ballagok a Dokihoz,kiíratom magam.
    Igaz,holnap délelőttre bejelentkezett sógornőm a kiskrapekkal:inlove:, elleszünk,főzni nem kell.
    Topi, Saint-Exupéry kishercegének lesz beöltözve Janókám, nem azért,mert "az én fiam borja" :inlove:, de remekül fog neki állni a szerep. :D
    Kivételesen a felröpikkel meg voltam elégedve, 115 habzsák az első aratásból.

7. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!
    Mazsok egyáltalán nem vagyok megelégedve a 44 felröpivel. Pedig jó ólak voltak kint. A horgászosban nagyon jól jöttek a felröpik.

Ildikó ezek szerint már jól vagy. Kisherceg.........nagyon szeretem. Biztos sikere lesz.
    Jó éjszakát mindenkinek!

8. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt mindenkinek.
    Lassan egy hete nem látom a napocskát. Sűrű köd, hideg, sötét, nincs az embernek kedve... csak a napocska sütne azt sem bánnán, ha harap.
    Jó munkát a farmon. Legyen szép napunk. pá

pormacska1, kamylla64, patakvera és 3 más kedveli ezt.
  9. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Sziasztok! Szép napot!
    Jobban röpködnek a habzsákok mint a tollas csalik de még nincs elég csicseriborsóm.Most azt termelek ezerrel :D
    Előre is köszönöm Mazsi :)
    Tündérke én sem szeretem ezt a borús nyúlós időt de nálunk már néha néha kikukkant a napocska:) nagyon várom már én is a tavaszt:)

10. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Borus az idő..de valahogy akkor sincsen rossz kedvem..nem igazán tudja elrontani semmi.Csibéim megvannak aktivak...lehet velük komunikálni is..szóval meg vagyok elégedve..nem is engedem el őkat...sőt 2 csibe szerintem marad is a szárnyaim alatt;)legalábbis nagyon remélem.Férjhez is mentem..szóval farmfeleség is vagyok....és tanitom farmférjemet eventett csinálnixDmár amennyi időm van a farmra mostanság:music:
    Aratok -vetek...fújom a gyertyákat is nagy buzgón.Sok minden diszt kreáltam a tortára...evidens hogy ahogy haladok ugy készitem a habcsokókat.Szerintem nem rossz kis event...tetszikxD
    Hogy haladtok velem csajok?
    Pormacs eltűnt?

11. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok! Szép szerda estét Mindenkinek! :)

És megjött és megjött és megjött!!!! Már a TAVASZ, ahogyan vártam az ősz vége óta! :) :D

Event:
    Jópofa ez a mostani szülinapos Event! Nehéz is + nem is! Praktikus is + nem is!
    4,5 óra múlva lesz az első csicseriborsós aratásom.
    Egy aratásból (mindegyik területen) nekem 94 db [​IMG]érkezik. Megpróbálok még optimalizálni egy kicsit és talán meg lesz majd a 100 db/aratás!
    Remélem cserébe sok-sok hasznos jutalmat kapunk!!!!! Főelg az AB-nek örülnék a legjobban, mivel azt lehet a legnehezebben begyűjteni.

pormacska1, csigabiga3, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  12. topipogi

topipogi Fórum félistene

Sziasztok!!
    szép estét topiklalók!!!
    Gőzerővel ültetem, vetem, aratom a csicseriborsót. Felröpim nagyon kevés. Éjszakára mogyorót vetettem, csak a szigeten lesz csicseri.
    Ott most annyira nem hajtok. Banánjaim gyűlnek, nincs mire költenem egyenlőre.Nekem is tetszik ez az event. Nagyon remélem, hogy mindennel kész leszek.
    Bandi itt nem nagyon látom a tavasz első jelét sem, akkora a köd.:eek:
    Mazsok már megint férjhez mentél??? Ez hányadik házasságod??:wuerg:xD

pormacska1, csigabiga3, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  13. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép jó reggelt kedves fiúk, lányok. Bandinak jó, mert nála tavasz van. Nálam a Palócföldön még híre sincs. Küldj egy kicsit ide, legalább a napocska süssön.
    Az event megy, de lassan, azért biztosan. tetszik, jól összehozták.
    Legyen szép napunk. pá

14. patakvera

Szia Mindenki!

Szép napot kívánok nektek. Eventet csinálgatom-lesz ami lesz! Farmférj??? Azt hol lehet igényelni???xD

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

16. patakvera

kamylla64, Hölgy-világ és mazsok kedveli ezt.
  17. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek!
    Olyan szép napsütés van..és enyhe idő..remélem marad hétvégére is.;)
    Jól haladok én is..hála neked:inlove:majd igyekszem meghálálni;)
    Nekem idáig vannak felröpik...nincsen vele gondom..de majd most meglátjuk hogy több habcsokót keverek be:music:
    Ez aszem a 3.házaságom..vagy 4....nem is tudom...hűtlenek és csalfák voltak...:wuerg:o_O
    Szia!
    Láttom már Laboviti ügyesebb volt.:DDe vigyáz ám a farmférjekkel..nagyon csalfák tudnak lennio_OxD

18. patakvera

Az életben nem volt szerencsém...:(....Na majd itten!xD

pormacska1, csigabiga3, kamylla64 és 2 más kedveli ezt.
  19. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!
    Lányok múlt héten hétfőtől volt egy hatalmas megrendelésünk 2 hétre, és ma mind kiment. Ma az utolsó 5 ezer darabot kimeóztam, annyira büszke vagyok a csoportomra,és ugye ráadásul 1,5 hétig beteg voltam. Ígéretet kaptunk áprilisban egy újabb nagy megrendelésre. Holnap pihenünk,takarítunk,rendet rakunk, megírják a szerződésünket,meg azt a tájékoztatást kaptam,hogy kézbe kapjuk a munkáltatói igazolásokat is,így laza napunk lesz,ráadásul egy órával korábban el is jövünk,mert sajnos egy kollégánk elhunyt, búcsúztatója lesz....
    Más téma, most lehet 'nagyot mondok' de holnap este be is fejezem a szülinapi eventet.

Capuccinó sarok ezt olvastátok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/születésnapi-ajándék-az-ünnepelttől.13588/

Utoljára szerkesztett: 28.1.16
  20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Nekem pont forditva volt....de most remélem ez rendes farmer gazda lesz..mert ha nem kiteszem a szűrét.Próbáltam becsalni ide...de nem akar jönni.:pSzólj ha férjhez mentél a farmon:)
    Szia!
    Nagy gratula....én még mindig hajtok ezerrel hogy a megrendelés nálunk meglegyen...lemondtam a szombatot,két szombat zsinorban bent voltam..fáradt vagyok naaa...másnak is kell szombati pénz.;)
    Készen leszel az eventel??de ügyike vagy...én aszem 0percezni fogok ma vagy holnap délután.

pormacska1, patakvera, csigabiga3 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.