Capuccinó sarok

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mazsok, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    Nagyon ügyesek voltatok, akkor most jöhet a megérdemelt pihenés.
    Nagyon igyekszem, de én még biztos nem leszek kész holnap.
    Én már át is vettem a szülinapi tortát, gyönyörű 2010-es gyertyákkal.
    Szia!
    Nekem is 0 perceznem kell, de csak holnap fogok.
    Ma még a gesztenyés felhő zárolva van. Tortával jól haladok, de mostmár a felröpik nagyon kellenek.

2. patakvera

patakvera Fórum félistene

Gratulálok a sikeres munkához!!!:)
    Hmmm kaptam egy ajánlatot! Ma felvettem szomszédnak! ;) A többi az ő dolga-gyűrű-azt gondolom!;):p

3. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Jó reggelt kívánok.
    A villany ég, mert olyan sötét van. ................brrrrrr..
    Haladok szép lassan. Nekem is van szép tortám 2010 gyertyával. A felhősorból csak a bohóc hiányzik a tortásól meg egy gyertya. A felhősor meglesz, de a torta nem is tudom. Nincs szupertápom sem aranyam és igy az ültetés lassú. Majd meglátjuk.
    Van 3 csibém. 2 alszik mert nem csinál semmit, mintha nem is élne. Viszont a 3, nagyon aktív már a 18. szinten van. válaszol az írásomra. Most szomszédokat toborzok a számára. Már 4 sikerült még kell legalább 4 de több is jöhet. Boldog és tetszik neki a játék. Így én is örülök.
    Nos. Legyen szép napunk. pá

pormacska1, patakvera, csigabiga3 és 3 más kedveli ezt.
  4. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!!

Szia!
    Még a végén elkelsz!xD Szólj, ha lagzi lesz, megyünk.xD Már ha meghívsz minket.
    Szia!
    Itt is nagyon csunyácska idő van.
    még 1 gyertya hiányzik, de sok habcsók kell még, hogy az is meglegyen.
    Egy cipőbe járunk, nekem is 2 csibe szundikál.

5. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Nem 0 perces az majd csak 1 óra múlva...most 49 perces de jó lesz nekem igy is...ráérek megnézni...;)tényleg nagyon kellenek a felröpik...,csicseriborsó szinte megvan...most már csak a szigetre ültettem,ott gyüjtögettem.
    Szióóó!
    Izgis nagyon;)Persze hogy az ő dolga...az én vőlegényem gavallér volt és arany gyűrűt kaptam..megelégedtem volna az ezüsttel is....nem vagyok telhetetlen...de ő még ilyet nem csinált és profin szerette volna:D
    Szia!
    Nálunk szép idő van,maradjon is..kicsit sütött a nap is...csak jobb az ember kedve ilyenkor.Én az alvó csibéimre ugy gondoltam zápok..és kiraktam azokat a tojásokat...a mostani 3 aktiv..és egyik már sir hogy már a 39 szinten van.Nem válok meg tőle megigértem neki..szomszédok maradunk és segitek neki most is majd folyamatosan:inlove:

6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Tündérmami gratulálok a mentorsághoz,de főleg az aktív csibének :)

Verának gratulálok a gyűrűhöz,csak nehogy a végén egy szélhámos legyen.. ;)

Topi,hamarabb fejezed be mint én azt már látom, velem kibalalalajkázott a szolgáltató, de képzeljétek az a fránya habzsák meg elfogyott! Estére ültethetek hosszút..

Épp az imént hozott át az egyik szomszéd kóstolót, így holnap hurka sütés, vasárnap meg toroskáposzta lesz az ebéd, előtte - utána varrógép berregtetése..

Mazsi,örülök,hogy olyan jóidő volt-van felétek. Nálunk ma is köd volt, olyan 11 órától eső esett,majd negyed 4 felé kikandikált napocska, de már megint köd van,bokáig érő.

pormacska1, patakvera, csigabiga3 és 3 más kedveli ezt.
  7. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    Jaj de jó dolgod van..finom az a kostoló:pmegyek én is hozzád holnap:D
    Nálunk ma a vacsi paprikás csirke nokedlival...a ház ura beteg lett..és a kedvében próbálunk járni:sleepy:
    Remélem most már jobb idő lesz felétek is,melegedést mondtak...meg ezzel együtt szerintem frontérzékenységet és a vele járó fejfájást,nyügöséget.

Kamy??Hol vagy??Tessék jönni neked is :(

8. topipogi

topipogi Fórum félistene

Szia!
    A 49 perces se kutya, az is jó. De a 0 perceset nagyon élvezem.
    Ügyes csibéd van. Enyémek még ovisok.xD
    Szia!
    Majd holnap meglátom, hogy jön reggel a felröpi. Ma nem tudtam 0 percezni, mert átjáróház volt nálunk.:eek:
    Szuper kaja lesz Nálad. De amit elötte-utána csinálsz, azt nem irigylem.:p

mazsok, patakvera, csigabiga3 és 2 más kedveli ezt.
  9. Hölgy-világ

Hát Topi,inkább a mellette való ülés az ami fájdalmas egy idő után, de ebben az időszakban sűrűbben látom-találkozom a fiúkkal, és ez melegséggel tölt el, így inkább hadd berregjen az a masina,Csillagomra, kész élvezet varrni,az még úgy tud örülni minden apróságnak ami neki készül..vagy inkább magát a boldogságot látni rajta, öröm..

Mazsi, spájzban megtalálod..hihi.. a ház Urának, jobbulást!
    Jó éjszakát, és kellemesen eltöltött hétvégét kívánok!

Kamylla - Kistücsök - Erika, hol vagy???

Csigusz, haladsz az eventtel?

10. Sziasztok kávézók!
    Itten vónék,de még a túlélésre játszom..baci uraság letepert,ami még rosszabb, tovább is adtam..emberemmel lázasan, felváltva, töröltük az orrocskákat, hordtuk a teákat stb...
    Most már jobban vagyunk valamivel,de cáz cázalékosak még nem vagyunk..:p benéztem,mert hiányoztatok már nagyon..:inlove::inlove: eventtel kamyn végeztem,emberem is a farmjain,még tücsin van vissza az utsó tízes kék habosbabos.
    Ha megmaradok jövő héten aktívabban kávézgatok,de még tannyom nyálam egybe van,és a kiccalád sincs jól...ölelek mindenkit,amint jobb lesz a helyzet gyüjjök...:):)

pormacska1, Hölgy-világ, mazsok és 2 más kedveli ezt.
  11. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Sziasztok! Szép estét!
    Haladok már megvan 3 gyertyám de nem tudok mindent megszerezni csak arra hajtok a mi kivitelezhető:) Remélem így is meg lesz mind a 4 gyertya:)

12. patakvera

patakvera Fórum félistene

Természetesen!:)
    -.- Óvatos vagyok! -.- Résen leszek!-.-
    Jobbulást! Gyógyugassá!:music:

13. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szép reggelt mindenkinek!
    Örülök hogy ma itthon lehetek..lazulás van cseppet mert főznöm nem kell...a mosás meg gyerekjáték;)
    Utolsó 3 db csicseriborsó üvegem van a malomban..utánna átállitom a 3 kék habcsókra és kész.Azt figyeltem hogy minden gyertya ideje a meggyújtásig 8óra kivéve az aranybanánosat...mert az 16,.....ez azért nem fer...tudják hogy sokszor nem tudjuk elérnio_O

Szia!
    Aktiváltam a felhőt az első 49 perces után....nem tudtam mennyi felröpi kell és amikor rájöttem hogy jó pár kör...igy aktiváltam..de lett felröpi rendesen.
    Sziia!
    Spejzot megtalálom mindenhol...:Dma pihenj végre te is;)
    Köszönöm szépen a jókivánságot..bárcsak ugy lenne...ma bizti még rosszabbul lesz...estig dolgozik...ugyhogy szerintem alig várja hogy hazaérjen végre.
    Szia Kamy!
    Na te kis taknyos...vagyis mindenki.:music:Jól benyaltátok ezt a bacisort....nem kellett ez nektek..persze kinek kell.Én nem szeretném elkapni..de hát nem kívánságműsor.
    Gyógyuljatok gyorsan gyorsan;)
    Szió!
    Ügyesen....drukolok neked hogy a legjobbak meglegyenek;)

14. Tündérke

Tündérke Fórum hercege

Szép napot mindenkinek. A szokásos meteorológia: hatalmas köd, az orromig sem látok, pedig nem nagy az orrom, ugyanis pisze vagyok, tehát nagy fene köd van. Nem esik jól semmilyen tevékenység, pedig volna mit tennem, de leülök és jól átgondolom mit is tegyek. Nem főzök, majd amit találok azt eszem. Nem szeretek főzni magamnak. Csak nyitogatom a hűtőt, ez sem kell az sem jó és becsukom. A gyümölcs az a legjobb. Lapozzunk.
    14 kék habcsók kell, persze előtte a hozzávaló esszencia, van mit termeszteni lehet hogy meglesz, nagy a valószínűsége.
    Dolgozgassunk. A betegeknek gyógyulást, a fáradtaknak pihenést, és általánosságban, legyen szép napunk. pá

15. Hölgy-világ

Szervusztok!
    Ne haragudjatok,hogy nem hoztam kávét. Momentán engem jól felidegelt a firefox,rendszer így nem vágyom egyéb serkentőre!
    Nem tudtam a felhasználónév -jelszó kombinációval fellépni, hosszas e-mail váltás végén sikeredett most belépnem kis svédcsavarral,de mi lesz hosszútávon nem tudom, még!

Laboviti annyit fűznék a dologhoz,hogy a Farmerama belépő oldalán a support (linkje) alatt bejövő automatikusnak szánt kapcsolatfelvételi kezelőfelület nem működik, csak a hiba a.. üzenetet dobja fel,minden alkalommal, írhat az online 'paraszt' bármit rá! -.- Nem tudom szoktátok-e próbálni, bár aláírható,hogy a hiba az én készülékemben,vagy a firefox böngészőben bujkál!

Kamylla drága, kifeküdni szigorúan,hogy mihamarabb megszabaduljatok tőle!
    Visszamentem melozni,de bent is legtöbben taknyolnak, köhögnek, így aláírható,hogy visszaesek, nem fogom megúszni a náthát, de addig is mindent megteszek ellene, vitamin, lámpázás... de dolgozni kell..

16. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan a fórumon melyik és mikori hozzászólásomra gondolsz?

patakvera és Hölgy-világ kedveli ezt.
  17. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Csodás szombatot, minden kedves Capuccinós Barátomnak! :)
    Szia Kamyllám!
    De jó, hogy megérkeztél. Az már kevésbé, hogy elkapott egy csúnya vírus. Jobbulást Neked és mindenkinek a családodból, aki még szintén beteg lett.

Sok szeretettel tőlem-Nektek, csak úgy küldöm ezt a szép verset:

A szívek szabója

Élt egy szabómester, szíveket foltozott.
    Hozzá a sok ember, sok-sok munkát hozott.
    Mert a szép szívüket sok sérelem érte,
    s bár a szabó bérét vastagon megkérte,
    ki sem látszott sajnos, a temérdek munkából,
    s a szabóműhelytől egy nap sem volt távol.
    Nagyon unta pedig e monoton munkát.
    Mindig csak ugyanaz! Hidd el, te is unnád!
    Kíváncsi lett tehát, a szívet mi bántja,
    mi okozza vesztét, mért romlik el pántja?
    Hová lesz belőle a sok tiszta érzés,
    mért ül ki színére megszakadás, vérzés.
    Miért változik meg mesés dobbanása,
    s amikor kiürül, a csend koppanása
    mért okoz fájdalmat, úgy hogy belé szakad,
    ez a sok fájdalom, vajon miből fakad?
    Egy napon úgy döntött, utána jár végre,
    miért fáj a sok szív, miért hullik vére.
    Letette a munkát, bezárta a boltot,
    s indult, hogy megnézze, a szív mért nem boldog.
    Álruhában járta végig a világot,
    feljegyezte sorban, amit útján látott.
    Sok magányos szívvel hozta össze sorsa,
    amiből hiányzott a szeretetmorzsa.
    A hit, a bizalom elfogyott belőlük,
    szeretetlenséget láthatott csak tőlük.
    Haraggal és dühvel, méreggel bélelték,
    nem csoda, párjukat sehogyan sem lelték.
    Irigység és önzés, félsz uralta őket,
    látott férfiakat, hitet vesztett nőket,
    a szívük mélyéről, a szeretet hiányzott,
    szomorúság, bánat mételye virágzott.
    Mind a pénzt hajszolta, s jónak lenni féltek,
    bezárták szívüket, s mind maguknak éltek.
    Kedves ölelésben sohasem volt részük,
    elromlott motorjuk, legfontosabb részük.
    És a szabó tudta, szükségük van másra,
    nem csak szívcserére, vagy kijavításra:
    a sok embert inkább tanítani kéne,
    a szeretet tudása mindükre ráférne.
    Nem aludt éjszaka, s mit hozott a reggel?
    Körülvette magát sok-sok kisgyerekkel.

Árva kis lelkeket fogadott magához,
    és ekképpen kezdett újra a dolgához.
    Minden megfoltozott szívhez járt egy gyermek,
    aki akkor boldog, ha reá figyelnek.
    Hitte hogy a jó szív csak azon fog múlni,
    képes-e gazdája a gyermektől tanulni.
    Mert a kisgyerekek tiszta szívvel élnek,
    szeretetet adnak, ölelést cserélnek,
    mosollyal, hálával gyógyítják a szívet,
    tőlük lesz boldogabb, nyíltabb a tekintet.
    És Ők nem csak adnak, szeretetet várnak!
    Otthonban, és szívben meleget csinálnak.
    Örömmel lelkedet szép fehérre festik,
    s meggyógyul a szíved, ha figyelsz rá estig.
    Mert, ha az emberek megtanulnak adni,
    és begyógyult szívük képes befogadni,
    mikor egész évben van öröm-ajándék,
    s nem csak karácsonykor ébred fel a szándék,
    akkor szív-szabóra soha nem lesz szükség,
    szeretettel telve a szép szívek büszkék.
    Végre, a jósággal telik meg világunk,
    mikor egész évben csupa jót kívánunk!

/Aranyosi Ervin/

Úgy vélem az általam pirossal kiemelt rész az igazán megfontolásra érdemes mindannyiunknak!

Event:
    Szépen alakul nálam a torta szeletek eltüntetése....Remélem ti is így vagytok ezzel.
    Mint látható 4 gyertyát már sikerült meggyújtanom és persze el is fújnom, illetve ahogy a képen is látszik "elfájnom". ;)
    Jól van nem gonoszkodom, csak észrevettem a bibit. ;) Ettől még nagyon jól felépített és végig vihető event ez. Most is (mint 2010 óta a mai napig) valódi pénz költése nélkül aratok, vetek, eventezem, stb. A legvége ezért nem 100%, de majd meglátom hétfő 14 óráig meddig jutok....

Meggyújtott 4 gyertya a tortán

Utoljára szerkesztett: 30.1.16
  18. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ildikó..a gépezetben ritkán... gépeden lehet a hiba....mindenhol szinte ez van...fölösleges mondanom amit mindenki trombitál..tisztitás,újrainditás..esetleg böngésző csere..ezeket mind én is és mindenki tudja.Szoktam én is belefutni hibákba...de felesleges irnom a suppra....mert a válasz általában rám mutat...szóval ne boszankodj.Nem sokkal jobb a többi böngésző sem.Firefox vagy crom...ez a 2 a legjobb a játékhoz...persze a verzióktól is függ.Ne boszankodj...csak találsz valami megoldást rá.Sok vitamin a betegség megelőzésre...nehogy vissza es:(
    Bandi ez a vers nagyon szép..felolvastam a lánykámnak is...ő még annyira nem értékeli az ilyeneket...de én azért mondogattom neki.:inlove:

19. csigabiga3

csigabiga3 Junior szaki

Sziasztok! Szép napot!
    Bandi nagyon szép ez a vers:) és igazad van a pirossal kiemelt rész a legfontosabb!
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem az az érzésem hogy az event vége felé ritkábban jönnek azok a habzsákok:p Az elején még sűrűbben röppentek föl. Van már 5 gyertyám:D most az utolsóra hajtok.Viszont nem tudok mindent teljesíteni sok kimarad:D lóugrásban teljesítem a feladatokat:D

20. mazsok

mazsok Fórum admirálisa

Szia!
    igazad van,a legutolsó gyertya a legjobb...igyekez...majd én átrohanok a földeken és összeszedem neked a hiányzó felröpiket...hopp ma még nem küldtem...boccsssiiii.Rohanok..és dobálok át a keritésen is párat;)
    [​IMG] Hoztam nektek is egy kis nyalánkságot.Ma ezt kap tőlünk a ház ura:inlove:Gyertek hozzátok a tányérotokat ti is.;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.