GYIK Chrome Internetes Áruház - Áthelyezési útmutató

Kategória: 'GYIK archívuma', témanyitó: Kazimir, témanyitás ideje: 29.11.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Kazimir

  Kazimir Community Team Team Farmerama HU

  Kedves Játékosok!

  Háttér


  A Chrome Internetes Áruház integrációja egyfajta hibrid megoldás, amelynek segítségével a felhasználók regisztrálhatnak vagy bejelentkezhetnek akár szokványos Bigpoint-fiókjukkal, akár egyes harmadik feleknél fenntartott fiókjukkal (single-sign-on, azaz egyszeri bejelentkezés).

  Például: http://darkorbit.bigpoint.com/cws?aid=3306

  [​IMG]

  A Bigpoint hamarosan megszünteti az egyéb hitelesítő szolgáltatók használatának lehetőségét a Chrome Internetes Áruházban. Ezért az ezeket használó játékosok adatait át kell helyezni a Bigpoint felhasználói fiókra oly módon, hogy megadnak egy érvényes e-mail címet, és megváltoztatják a jelszavukat.

  Érintett játékok
  • Battlestar Galactica Online
  • DarkOrbit
  • Farmerama
  • Pirate Storm
  • Drakensang Online
  • Rising Cities
  • Zoomumba
  • Skyrama
  • Seafight
  Üzenet a felhasználóknak

  Azoknak a felhasználóknak, akiknek már van SSO-fiókjuk a Yahoonál, Google-nél stb.:

  Kedves [USERNAME]!

  Sajnos a [GAMENAME] többé nem támogatja a hitelesítést az általad választott szolgáltatón keresztül. Egyelőre nincs miért aggódnod – a felhasználói fiókodat továbbra is használhatod. Mindössze annyi a teendőd, hogy megadod az érvényes e-mail címedet, és készíthetsz egy új jelszót a fiókodhoz. Figyelem: a fiókodat CSAK érvényes e-mail címmel aktiválhatod újra! További információt és segítséget a hivatalos fórumon találhatsz, itt.

  [​IMG]

  Azoknak a felhasználóknak, akik egy SSO-fiókon keresztül próbálnak regisztrálni:


  Kedves [USERNAME]!

  Sajnos a [GAMENAME] többé nem támogatja a hitelesítést az általad választott szolgáltatón keresztül. Nincs még felhasználói fiókod a játékhoz, de szeretnél játszani? Kattints a következő linkre, amely a játék teljes verziójához vezet: [GAME NAME|link]. Egy kattintással már regisztrálhatsz is, aztán indulhat a játék! Várunk szeretettel!

  [​IMG]

  Hogyan kell a már létező SSO-fiókot áthelyezni (lépésről lépésre)

  1. lépés: Mindössze egy érvényes e-mail címet kell megadnod. Nagyon fontos, hogy a megadott e-mail cím valóban érvényes legyen, erre ugyanis szükséged lesz a következő lépések végrehajtásához és a jelszóváltoztatás megerősítéséhez.

  [​IMG]
  [​IMG]

  A linket követve a fiókközpontba jutsz, a jelszóváltoztatáshoz.

  2. lépés: Kövesd lépésről lépésre a jelszó-visszaállítás utasításait. A felhasználónév már előre ki lesz töltve. Miután megnyomod a „Következő” gombot, kapsz egy e-mailt a megadott e-mail címedre, benne egy linkkel, amelynek segítségével visszaállíthatod a jelszavadat.

  [​IMG]
  [​IMG]

  [​IMG]

  3. lépés: Ha megadtad az új jelszavadat, kapsz egy újabb e-mailt, amelynek segítségével megerősítheted a módosításokat.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  A megerősítő link visszavezet a fiókközpontba.

  [​IMG]

  A „Vissza” gomb megnyomásával pedig a játékfiókodba jutsz. Ettől kezdve bejelentkezhetsz a játék hivatalos webhelyén keresztül: [gamename].com.

  Köszönjük a figyelmeteket!

  A Bigpoint Csapata

   
  Utoljára szerkesztett: 29.11.16
  cili53, Gio, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.