Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Drága! :)
    Ha ennyi mindent összeeszel, biztos elcsapod a gyomrod! xD xD xD

-skorpio1977-, Dyny, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  2. Gremonzo

Gremonzo Utánpótlás-írogató

olyan egy kaptafára mennek az eventek, csak a nehézségük különböző. Darálj! Darálj!Most nem darálok, vagy őrölök, kihagyom

3. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Szia! :) Nekem sem... Lévén, hogy jelenlegi szintemen 37 féle fafajta áll rendelkezésre + titokfák, 75 féle növény, 47 féle ól +fejlesztés, 25 féle termény, a szigeten 31 faféle+titokfák, 22 fajta növény, 7 ól, 6 termény. :oops:
    Remélem, jól számoltam xDxD

Lehet, már elhangzott, de lesz egy nyilvános lista a Topnál, ahol figyelemmel tudjuk kísérni, ki, merre jár és tudunk szurkolni?

Dyny, Fätum, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Vélhetően elkerülte a figyelmedet a leírásban a következő:
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...i-macskaünnep-event-leírás.12876/#post-305314

hóóvirág, Gio és nemethpgabi kedveli ezt.
  5. OJani

OJani Kivételes tehetség

Mióta játszom egyáltalán nem volt csemetegőzös. Pedig pont ez az öngól számukra, mert már csak azért se fogok venni szupertrágyát. Pénzelje az őket akinek kedvében járnak.

pukinyúl, Pharmer500#2 és zsjudit kedveli ezt.
  6. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Jóreggelt!
    Hm, most friss fejjel azon gondolkozom, - lehet "úgy lesz eldöntve", ki marad a listán ua. pontszámmal, hogy:
    aki bejut a listára, az már bent van, és aki utána szedi össze az ua. pontszámot, az már nem...?
    Nem tudom, érthető-e?
    ...vagy rosszul gondolkodom?
    Szép napot mindenkinek, lassan indulok dolgozni. Hétfő lévén, későn érek haza, vszínű, akkor esek neki a magok szaporításának. Ha nem, mázlim volt...:)

Dyny, taga1, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Szia!
    Erről a kérdésről még nincs információnk.

nemethpgabi és hóóvirág kedveli ezt.
  8. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Nekem nincs lelkierőm összeszámolni mim van a pajtában miből mennyi féle lehet hogy lusta vagyok!:peste egy cédulát ragasztottam e monitorra, reggel nincs aratás! címmel...készitettem egy füzetet ide mellém és jegyzetelni fogom az ajándékokat!bár nem taktikázok nem indulok a Topba lesz amennyi lesz!!!!:inlove::inlove::inlove:

Dyny, hóóvirág, timeaeszenyi és 2 más kedveli ezt.
  9. imike911

imike911 Fórum hercege

Ez alapvetően nem rossz elgondolás, ez egyébként az ugyanannyi simit rövidebb idő alatt megcsinálót díjazná, de ... . A probléma az, hogy nem valós időben, hanem félóránként rendez (előreláthatólag) a rendszer. Tehát, mondjuk xxx lesz az 1000. , de ebből van 800. Bekerül, aki ezek közül a leghamarabb végzett, utána a következő félórában bejutottak, stb. , de így is lehet majdnem ugyanakkora lehet a tumultus az 1000.-el egyidőben végzettek esetén. Holtverseny pedig biztosan lesz, mert itt elég behatárolt az eredmények megoszlása, cc. 1-4000-ig, s 4000-nél biztosan jóval több játékos lesz.
    Tehát érdekes lesz. Mindenesetre még van több, mint 6 óra a kezdésig, de ha addig nem is jutnak dűlőre, csütörtök-péntek magasságáig jó lenne tudi a játékosoknak a rendezési elvet.

nemethpgabi, Dyny, Pharmer500#2 és 5 más kedveli ezt.
  10. fater030

fater030 Junior szaki

Sziasztok olvasgattam a hétvégén hogy sokan akik a toppon akarnak állni azoknak kosárvásárlás több ezer tízezres szupitrágya kk stb...
    Na ha most csak úgy lehet bent maradni hogy kosarakat vásárlunk akkor egy átlag magyarnak vagy kelet európai labdába se rúghat

oké hogy sokan költenek forintot a játékra de nem hiszem hogy 1-2 nagycsomagnál többet mi megengedhetünk és itt többet mondtak plussz az faért vehető gombolyag ez súlyos költség lenne. Ha tényleg lenne 1000 gazda aki ezt meglépné elég izé had ne mondjam ki milyen lenne a játék

pukinyúl, Dyny, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  11. anami1980

anami1980 Fórumszaki

tudod vannak fanatikusok is na én azért nem vagyok az én csak sztápot meg sztrágyát szoktam venni néha de szerintem vannak akik jóval többet áldoznak a játékra ha a magyar fizukat vennék alapul akkor nagyon kiváncsi lennék a magyar Topra nem szeretnék senki zsebében turkálni de a külföldön játszó játékosok könnyebben áldoznak egy egy csomagra....
    Én is költök rá de nem mindenáron ugyanis apa tuti elküldene melegebb éghajlatra, ha a konyhapénzt elfarmoznámxDxDxD

pukinyúl, Dyny, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  12. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Szia

Most olvastam ezt a hozzászólásod. Ezekszerint nem is kapunk a 100 feletti beadás után ajándékot?

13. Laboviti

hóóvirág és Anikó2014 kedveli ezt.
  14. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Arra leszek kíváncsi mennyi macskajáték kell a tophoz 350-nel már be lehet jutni a 1000-be vagy sokkal többre lesz szükség?
    Biztos sok fan van szóval nem lesz egyszerű de nem lehetetlen.

Dyny és hóóvirág kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát ha az eventkosarak korlátlan számban megvásárolhatóak ... plusz egyéb gyorsítók is rendelkezésre állnak ... mint szupertrágya és társai -korlátlan mennyiségben ... na akkor a 350 kevés lesz az aljához ;)
    Én A a cica topra nem is nevezek . csak komótosan amennyi az időmbe belefér ...
    Arra azért kíváncsi leszek hogy pont azonosság esetén mennyien kerülnek be a top 1000 be ;) Pl az utolsó helyen 361 játékos osztozik ... mind megkapja a top 100 nyereményét ?

nemethpgabi, Dyny, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  16. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Csak kiírtam egy irány számot én is többre számítok csinálgatni fogom ahogy tudom ha nem jutok be a topba akkor lesz semmi mert rengeteg egyéb nyereménnyel gazdagodok.
    Szerintem nem mivel valahogyan le kell szűrniük hogy ki van előrébb és gondolom az fog számítani ki adta oda előbb a macskajátékot.

Dyny, taga1, -gyöngy-581 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Persze biztosan lesz megoldás ;)
    Az előző hasonló játékoknál , mivel nem jegyzeteltem nem tudom pontosan mennyi ajándékot adtam a nyusziknak denkinek .... De az ajándékokkal elégedett voltam ... vegyesen kaptam , szinte mindenből volt a nyeremények között. most is hasonlóan jóra számítok ...
    De ha jól belegondolok ... itt minden hasznosítható előbb utóbb ;)
    Úgyhogy nyereményre fel !

nemethpgabi, Dyny, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  18. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Mind a 2 szer 400 fölött adtam be de akkor nem voltam szabin :D
    Jó lesz már várom:)

kekmaci75, Dyny, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  19. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

Igen, ez egy elég érdekes kérdés. mintha azt olvastam volna erről, hogy még nincs pontos infojuk a holtverseny-pontszámok kezeléséről...

nemethpgabi, Dyny, steve223 és 4 más kedveli ezt.
  20. fater030

fater030 Junior szaki

Azért a denissel nem érdemes összevetni mivel ott nem volt felröpi csak termelni itt a felröpik sokat be fognak folyásolni bár sztem a 6 órás növény 2-3 gombolyagot lefedez ami igen kevés szóval én éjszakára mindig hosszút ültetek kivétel most

Dyny, hóóvirág és -gyöngy-581 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.