Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anami1980

anami1980 Fórumszaki

Na Márti Mama ha elindult csapjunk a lecsóba! cicákra fel :)

2. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Kezdésnek 77 gomolyag!Jó kis event,szeretem az ilyet,mikor kis állatkák jelennek meg a farmomom! :D Kár,hogy csak 5 növényt kaptunk kezdésnek ! :(

MamaMeseKertje kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

fuh ez ultra gáz hogy csinált már meg valaki 234 macskajátékot? 10x perc alatt

Dyny, -kaktuszable-, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  4. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Biztos vagyok benne, hogy van rá logikus magyarázat.:)

Dyny, -kaktuszable-, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  5. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

sziasztok.hivatalosan 145 felröpivel kezdem + 0 perceztem 1 pár kört 700 felröppenőnél abbahagytam :9 mindenkinek sikeres eventet

6. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Szia az időeltolódást is vedd figyelembe szerintem a nagyvilágban nem mindenhol most kezdték el

-kaktuszable- kedveli ezt.
  7. pikom

pikom Fórummogul

Az élettelenje :D
    Havi fizetését elnyomta a csomagokra, család meg biztos éhezik otthon.. 8):sleepy:
    Amúgy valószínűleg valami turpisság meg turbómalom :D
    ---------
    Időeltolódás nincs, mert nem mindenhol 14:00 a kezdés, az eltolódáshoz igazítják, mindenki ugyanakkor kezdi.

Utoljára szerkesztett: 3.8.15
    Dyny, -kaktuszable-, Pharmer500#2 és 4 más kedveli ezt.
  8. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Egyre rosszabb döntéseket hoznak! Nesze nektek játékosok!

9. Novák_Péter_[Mester]

Novák_Péter_[Mester] Járnitanuló

A TOP 1000-be még belevágni sincs értelme! Ismét csak a pénz fog dönteni!

10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

125 db gombolyag kezdésnek.. néhány kör frissen nemesített rózsa és máris 458 gombolyagnál tartok.:)
    Ügyesek legyünk;):).

Dyny, csio70, icus08 és 8 más kedveli ezt.
  11. imike911

imike911 Fórum hercege

Azért nézzétek meg a listát. Van ott néhány "teszt" név. Nem biztos, hogy azok bent fognak maradni.

Dyny, -gyöngy-581, simi1955 és 3 más kedveli ezt.
  12. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sziasztok!
    most néztem be a TOP-ba csak kíváncsiságból .. csak hüledezek, valaki már 300 cicust simogatott meg, de ez ugye plusz 100 db, mivel az a kötelező eventsor .. én elvagyok képedve .. én nem indulok az biztos, mivel esélytelen ... :) De azért akinek sikerül, azoknak gratulálok! Etetgetem a cicusokat ... ameddig tart az event, és ennyi .. remélem, hogy lesz egy teknősöm ...

13. -Anettt-

-Anettt- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Alig bírtam meg állni,hogy reggel ne arassak le de sikerült.Kezdésnek 96 gomolyag. :)

Baby72, simi1955, MamaMeseKertje és 2 más kedveli ezt.
  14. LongNight

LongNight Fórumgróf

1 Aratás! : 354 felröpi..:inlove:

De hogy adhatott be az első ennyi idő alatt...:cry:

Dyny, simi1955, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  15. gymikii

gymikii Fórumlakó

Döbbenet, hogy van, aki már 234 macskát megetetett....Hogy?

Lillapilla73, kovacstne és Anikó2014 kedveli ezt.
  16. böbebaba05

böbebaba05 Fórum-zöldfülű

Hát nem értem, még jóformán el sem kezdődött az event és már ennyi macskát megsimogattak, ez megint a pénzesek eventje, mert pénz nélkül még csak szaporítási időszak van.:mad:

17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! hol lehet a listát megnézni?

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Hmmm... ha nem lennének olyanok, akik költenek a játékra, akkor nem tudnál büszke lenni a teljesítményedre, hisz nem lenne hol játssz. Ha nem lennének olyanok, akik nem költenek a játékra, akkor a fizetős játékosok is csak a pajtában nézegethetnék, amit megszereztek, hisz nem lenne kinek eladni... az egyensúly megtartása érdekében mindkét félre szükség van, ezért felesleges egymást hergeljük, főleg egy ilyen megmérettetés előtt.

Mindig az adott helyzet dönti el, hogy ki mire büszke: büszkén simogatok meg egy kivirágzott szobanövényt, még akkor is, ha az nem került pénzbe, büszkén forgok a tükör előtt az új ruhámban, de büszke vagyok magamra akkor is, ha a nagy, behemót céges kocsival be tudok parkolni egy szűk helyre.xD
    A farmon is büszkén nézegettem a pénzen megvett táltosom is, az ingyen megszerzettet is.:D

Az event percre pontosan mindenhol egyszerre kezdődik, én is most kezdtem.:D
    Majd jön East vagy Csocso s elmondja.:D:D Szerintem hibás a lista s fent maradtak a tesztelők nevei.

182 felröppenővel kezdtem, az 5 mag szaporodik.

kekmaci75, brozsa, Magdusnéne és 16 más kedveli ezt.
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

65 gombolyaggal kezdtem, sajna tegnap nagyon beteg voltam és nem bírtam a gép elé ülni, így ma reggel be kellett szedjem a hosszúérésüt, mert nem voltam benne biztos, hogy kibírja eventkezdéig.

stellácska26, csio70 és Ágica-1958 kedveli ezt.
  20. maganilona

maganilona Fórum-zöldfülű

szerintem is egyre rosszabb döntéseket hoznak mintha direkt el akarnák venni a játéktól a kedvünket mint a malomnál is miért kellet megváltoztatni hogy megvárjuk hogy megcsinálja az összes rendelést annyi bosszantás van hogy meggondolom hogy játsszak e köszi

yokas kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.