Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Én 140 felröpivel kezdtem az eventet,de bánatomra letermeltem pár kör 0 perces rózsát és így van most 480 darabom! Azért írom,hogy bánatomra,mert belestem a Top 1000-be és látom ám,hogy van aki már 234 cicussal rendelkezik ! És az event csak bő 1 órája kezdődött el. Mi lesz itt kérem szépen????Én azért másra gondoltam,azt,hogy ilyen hamar valakinek ennyi cicusa legyen,hmmmm!!! Nem tudom!!! El is döntöttem,hogy megcsinálom a 100-at és ezzel nekem vége is az eventnek! :) Kár volt beleölnöm a szupitrágya tartalékomat!
    Most így látom siralmas helyzetemet!
    Akinek tényleg nincs sok szupertrágyája,jó ha a 100 macskakaját le tudja termelni!!!
    Azért kívánok mindenkinek jó játékot és persze jó eventezést!
    Na azért egy kis pozitívum is: Tényleg nagyon szép lett a a grafika....

iboly54, Dyny, apumbiapa és 3 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Holnap reggel már az igazi listát látjuk, sőt én ma estére várom az első befutókat.

Dyny, hóóvirág, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A TOP-lista immáron üres. Lépj ki és vissza, majd ellenőrizd.

kukac42, Dyny, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  4. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Mert amit most látunk az nem igazi?? :)

hóóvirág és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. -CIcuska60-

-CIcuska60- Utánpótlás-írogató

Volt ID szám, de megadom még egyszer:
    -CIcuska60- ID: 5615746

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam még senkit nem hoz a TOP 1000-ben.Azt Írja:még nincs senki,aki nevezett volna.

hóóvirág kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Megtettem és tényleg üres! De amit láttam tényleg elkeserített! Alig pár perce 234 volt az elsőnek,de estére gondolom pár ezres tételekről beszélhetünk...
    Nekem már van 45 magom a földben! :) Haladok ezerrel! :)

nyuszika215, heureca3, brozsa és 8 más kedveli ezt.
  8. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Már üres.. amit láttunk , az valószínűleg az előzetes tesztelésből bennmaradtak listája volt.

9. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok!
    90 gombolyag reppent fel............jó-jó , rémnövény volt komfortban, de akkor is :cry:

kovacstne, heureca3, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  10. -East17-

Az ellenőrzés szerint 6 ajándékot küldtek neked, de ebből valóban csak 3 szerepel mindenhol. A jelenségről szóló hibabejelentőt elküldtem a központnak.

kukac42, csio70, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Köszönöm válaszodat! Megnyugtattál! ;)
    A cicusok már nagyon éhesek nálam,szeretnének enni. :) De még várniuk kell...

heureca3, _Cygnus_ és Tigrislady kedveli ezt.
  12. LongNight

LongNight Fórumgróf

Holnap azért már rajta vigyorgunk mi is, ugye szomszéd? ;):D

icus08, progabi, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  13. -CIcuska60-

-CIcuska60- Utánpótlás-írogató

Igen, közben egy küldő előkerült az éterből, még egy hiányzik, de ez a 3 darabon nem változtatott. Talán megjön a hetedik is és a gombolyagok is. Köszi

14. -East17-

Valószínűnek tartom, hogy megérkeznek később, csak a rendszer lassult le ennyire. Más farmon is kipróbáltuk, az ellenőrző panelen megjelenik, de magára a farmra még nem jut el. Várjuk a központ javítását a dologra.

-CIcuska60-, kukac42, times84 és 5 más kedveli ezt.
  15. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani nekem, hogy a karácsonyi süti+fehér ártatlanság+ gesztenyés felhő+tölgy rúna+ szupitrágyával mennyi idő alatt lett kész az eventgaz? Én kicsit megkésve kezdtem neki, 3 után. De nem sietek, a TOP nem érdekel, de majd meglátom, hogy adok-e be pluszt a 100-on felül.

16. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Na.. most ezt vajon miért írtad zölddel.... :D

17. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Sajnos nekem se jöttek át az ajik, 12 db szerepel a listán de a főtéren nem adta hozzá, már írtam Labovitinek is, elvégeztem amit írt, de csak nem adódik hozzá a gombolyag amit küldtek.

18. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó napot jó gazdálkodást! Nekem 180 felröpi sikerült elsőre, event növény elültetve és szépen haladunk a győzelem felé. Én is láttam a listát de már 10 perccel a kezdés után. Ezzel a kis lista bemutatóval valószínűleg sokak kedvét elveszik a Top 1000-től.:( Most néztem a lista nem mutat semmit, üres. Akkor viszont munkára fel, hátha nem is volt igaz amit láthattunk néhányan:D További sikeres eventezést mindenkinek.

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem indulok. Nincs annyi szupertrágyám, hogy a felröppenőket is azzal pótoljam.
    De minden magyar indulónak szorítok.:D Remélem, Kukori&Kotkoda megint vezet listát a magyarokról.

Az nem az igazi, csak a tesztelők voltak.

progabi, kukac42, heureca3 és 14 más kedveli ezt.
  20. LongNight

LongNight Fórumgróf

Mert mi van, ha az egyik szőrcsomó megharapja a kezem, és nem tudok kattintgatni..:pxD

kukac42, Lillapilla73, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.