Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ehhez ha a vizet és a trágyát is hozzáteszed akkor nálam 52 perc.

kukac42, -kaktuszable-, Szama és 2 más kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, és ahogyan olvashattad is az előbb: elküldtük a hibajelzést a központnak, várjuk a javítást.

kukac42 és simi1955 kedveli ezt.
  3. taga1

taga1 Fórum biztosa

Hol látjátok a listát, nálam azt írja, hogy még nem szerepel gazda rajta.

4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm a válaszodat ! Remélem mielőbb megoldódik a probléma.

5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

már letörölték róla az adatokat. azt hiszem 22 név szerepelt rajta, de arra következtettünk, hogy csak az előzetes tesztelők voltak.

Dyny és hóóvirág kedveli ezt.
  6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sajnálom...:sleepy:
    Pedig szurkoltam volna..
    Biztos vagy benne, hogy nem elég az aljához a szupitrágyád?
    Eszemben sincs erőltetni, csak szerettél volna indulni, és mi van akkor, ha mégis elegendő lenne az 1000-be jutáshoz?
    Cserenapkor küldjünk Nócinak Pannikat..:p
    Amúgy nálam is a felröpi a kérdéses mindig..persze, a szupitrágyán kívül...xDxD

heureca3, steve223, Kukackukac és 4 más kedveli ezt.
  7. Szama

Szama Fórum veteránja

Igen a vizet és a trágyát lehagytam, de azt is belegondoltam! Köszönöm!
    Ezt feljegyzem vhova, hogy máskor is tudjam, ha 6 órásat kapunk.

8. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

52 perc

9. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

na kész a 405db növény, mehet 2 területen az 1x1...
    egy kis infó. 2x2 42 db területen az eventnövény 10db felröpit adott. Tehát 2 nagy területen 30 db/aratás...4 aratás/nap...5 nap=600felröpi
    Ha esetleg valakinek infó kellene

icus08, gyulagazda45, katalinweb és 12 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, most értem haza munkából, téptem ezerrel, :pmármint ahogy egy teknőc tud,;):). Látom az event szépen fut, akkor kezdem én is, mindent bele, hajrá magyarok!:D:D:D:inlove::inlove::inlove:

csio70, kisszakács75, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Sziasztok!
    133 felrepivel kezdtem, 45 mag már földben 1 óra múlva aratom újra, cicusok már jöttek volna kajólni de egyenlőre visszatereltem őket pedig nagyon cukik már alig várom az etetést!!!:inlove:
    Sok -sok felrepit és fűzfát Mindendenkinek!:) ( Moziba nézzetek be nálam volt most pár vetítés!)

csio70, Evita-55, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
  12. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Kis csomagot meg vettem így már mind a 4 terület be van vetve valamint a malomban keverem az 1. macska játékot.
    Remélem sikerül a topba bejutni.

hóóvirág, _Cygnus_, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

első macskajáték készül 6 perc még :) este a macsekok koplalnak 5000Btp az első

Utoljára szerkesztett: 3.8.15
    hóóvirág, csio70, kisszakács75 és 3 más kedveli ezt.
  14. katalinweb

katalinweb Utánpótlás-írogató

Már strornózták a listát ne engem kérdezz hogy miért :)

15. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

Keveri a malom a 14 simogatóst. 56 perc alatt lesz kész turbóval, az újabb adag növény meg 58 perc alatt. Mire ezeket is lehet aratni, megint indulhat a malom, de akkor már onnantól 21 simogatóssal.

csio70 kedveli ezt.
  16. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Én is bakikkal kezdtem az eventet kivételesen (de hát ez egy kivételes event...:p).
    Persze szerencsére egyik sem olyan, ami az eventet befolyásolná (az egyik: a fák aratására elfelejtetem betenni a citromfüves turmixot a gyógyelixírekért, így csak 0 percezéshez használtam; a másik: 0 percezés alatt bennmaradt az ananászos süti, pedig ki akartam ütni, hisz a felszaporításhoz már úgyis csatni kell - 6x44x2 biogyapot oda...:wuerg::cry:).

Ugyanakkor elkövettem egy taktikai hibát is (ami sajnos abból eredt, hogy mivel a felröppenők általában lazán meg szoktak lenni, ezért a kezdésekre csak félgőzzel készülök rá, így pl. az ide vonatkozó felhőket az egyéb TP-s jutalmak miatt máskor, általában késés nélkül szoktam aratni, nem igazítom eventkezdéshez, és így mostanra - tapasztalat híján alaptalanul - azt hittem, többet nyom a latban): szóval 35 mamutfát leszámítva full 20 órás fákkal vártam a kezdést (mínusz 1-1 PPanni a főn és a szédültön) - így kaptam ezekről a területekről 46+40+41 felröppenőt; a 6 környi 0 perces biogyapot tapasztalatai alapján komfort hosszúérésűvel (biogyapot vagy annál még rövidebb is - szupertrágya nélkül ugye nem mindegy) ez alapján hozhattam volna területenként 44-et, amihez jött volna még néhány a szegélyekre rakott 20 órás fákból. Mondjuk nincs vész - sztem max. egy 8-10-zel indíthattam volna többel: A Bahán a gyömbér nem biztos, hogy 100%-kal adta volna, a főfarm-területen meg - bár pont a "felkészülési időszak":music: kezdetekor, tegnap délután nem voltam gépközelben - estig még komforton hororrgazt ültettem (az ottani fákat turbóztam), mert ez kellett ahhoz, hogy szükség esetén még az egyik horroros gazdaköriből is ki tudjak venni 60 sz.trágyát (szóval ez nem volt opció - az mégis többet érhet, mint 3-4 felröppenpvel több...8))...

Most, míg aktív a gesztenyés felhősorom, komfortba szupertrágyával (és KK-val) ültettem vissza a 2 felszaporítási kör után visszamaradt 405 magot (maradék területeken 1x1 bambusz, ill. borsó), és a következő kört is így fogom még csinálni (aki nem akarta még külön kipróbálni vagy nem tudja kiszámolni papíron, annak talán hasznos infó: komforton rúnás&felhős szupertrágyával, plusz a két termékkel, vízzel és sima trágyával az eventes érésideje 3ó28p).
    Ez tesztnek is jó lesz, ami segíthet dönteni a hogyan továbbról (1x1-en termeszteni szupertrágya nélkül és 0 percezni pénteken szükségletek szerint VERSUS végig komforton szupertrágyázni az eventnövényt) - egy macskajátékhoz 110 növény és 6 gombolyag kell; egy komfortról 12 (KK-zva 16) nettó termés jön le; vagyis ha durván 10 komfortról lehet kapni 6 felröppenőt, az azt jelenti, hogy kb. arányosan jön és 0 percezésre minimális sz.trágyát kell tartalékolni...
    Ha vki az utóbbi módszer szerint csinálja végig az eventet, akkor napi 4 aratással számolva 24x169=3894 sz.trágya kell (plusz mondjuk <1000 még 0 percezni)...

Meglátjuk...

ÜDV

Ui.: Bár a nevekből rájöttem meg aztán olvastam is, hogy a 14 órás listán tesztfarmok szerepeltek, de mindenesetre rávilágított még egy dologra, amit korábban kifelejtettem a spekulációkból: hogy FA-val lehet a malmot is 0-zni (ugye eventeseknél is?), ami egyrészt megemeli/eltörli az "elméleti maximumot", másrészt az utolsó órák hajrájában lehet szerepe (persze a macskáknak való odaadás még így is rendelkezik némi időfaktor fölött...)...o_O ((Még sosem próbáltam és nem is néztem: az ugye függ a betáplált mennyiségtől, hogy mennyi FA kell a nullázásához, nem darab-darab alapon megy, hogy nullázásonként X FA - mert utóbbi esetben ugye lehetne nullázni akár egyszerre 100 tápot is...o_O))
    Ui.: Ez a holtversenyes kérdés, remélem, megoldódik még max. 1-2 napon belül, mert az a további taktikákat is befolyásolhatja (ha a holtverseny esetén mindenki pozitív elbírálás alá esne, akkor akár lehetne játszani is egy alacsony holtversenyre (persze nyilván ennek "szervezettség" meg "önuralom" híján, ill. "biztosra menés" törekvése mellett persze gyakorlatilag kicsi az esélye, de nem lehetne kizárni), ha meg az idősorrend dönt, akkor pedig érdemes az utolsó előtti beadásig "altatni", az utolsót, ami után már biztosan nem tudunk többet etetni, viszont beadni, amint lehet; és - ha nagyon akarják ösztönözni a verengést és minél inkább a végéig "nyitottá" tenni a versenyt, ha nem is lenne fair, de egy fordított idősorrendet sem tartok kizártnak - akor meg mindent az utolsó fél órára kéne időzíteni, amennyit megkockáztatunk, hogy ne adjuk be korábban...). Szóval mindnek-mindnek más lenne a logikája...-.-

kekmaci75, SzilvaG, icus08 és 11 más kedveli ezt.
  17. matkoka64

matkoka64 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nekem nincs jelenleg semmi szupitápom, 4 fám van, majd amit az termel csak annyit tudok használni, nem vásárolok semmit, mégis megpróbálom így meddig jutok el. Sokmindenre nem számítok, de azért hajrá mindenkinek.

18. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    Nekem is 4 fám van, abból 1 szupertrágyás, 1 KKT-s, és egy KKSZ-es. A turbótrágyát és KK szupertárgyáját rányomom az összes
    mamutfára, illetve a szupertrágyára is. Így 1 db sztrágyafa egy nap alatt 6 db-ot termel, és két event köz összeszedek kb.
    80-120 db-ot. Szerintem így is meg lehet csinálni az eventet, illetve a gazdakörből kell kinyerni sztrágyát.

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A felhőhöz csak 100 cicát kell szórakoztatni .. az szupertáp nélkül is simán meglesz ;)

-kaktuszable-, LBetti, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Eltüntek a cicáim.egyik földön sem jelentkeznek, pedig most akartam 1-et simogatni, egy játékra játékra "pazaroltam "a növényekből.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.