Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

én ezt nem értem. ha azonos sorszámok lennének, akkor akár 25 ezer top 1000-es játékos is lehet vagy ennél több is.

2. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Nagyon aranyosak a cicák! Igazán sikeres grafika! 6 ajándékot tudtam keverni. Sajnos kevés a szuper trágyám pedig a felröpik miatt 0 perceznem kell majd a 100 cicát megetetni! Remélem menni fog! Sok sikert mindenkinek a sima eventhez és TOP hoz aki indul!!

csio70, hóóvirág, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Semmi baj,én meg olyan zavarodott lettem,hogy macska sehol és szó szerint vettem a főfarmot,gondolhattam volna,hogy a játéknál keressem.Meg voltam zavarodva,de már kigyógyultam belőle.gyorsan esznek a macsekok.Első 10 jól lakott.

Marika312, csio70 és Pug kedveli ezt.
  4. he1951

he1951 Haladó

En csak ket oraja tudtam kezdeni az eventet, a cicak mar nagyon varjak a kajat , de meg nem tudom etetni öket, nincs m8ivel. Felröpim 160 van , kezdetnek eleg jo. Sok felröpit, sok cicat !

5. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Az első gazda, aki fent van TOP-on, ő teszt vagy már +30 leadott kajánál tart?

Pug, kisszakács75, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ő már beleszámít a TOP játékba.

-vadocka70-, Pug, kisszakács75 és 4 más kedveli ezt.
  7. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Szerintem már a 100-at megcsinálta és a 30 a top 1000

csio70 kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Elméletileg 49 millió is lehet;), de tudjuk, hogy nem indulnak ennyien a TOP-ért. Ahol olvastam, ott kb 200 egyforma eredményre számítanak a végén. Ez nem hivatalos, úgyhogy mindenki aszerint kezelje a hírt.

A 0 percezést ne siesd el, ha nem a TOP-ra hajtasz. 600 felröppenő szerintem simán összejön, a Nublonoknál viszont szükség lesz a 0 percezésre.

2 cicával játszottam, 20000 csp-t kaptam érte.

hóóvirág, iboly54, Fätum és 6 más kedveli ezt.
  9. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Ezek a macskák jó hatással vannak a farmra :p( kezdem kedvelni őket.....)
    Működik a darts tábla , vagyis aratható, és mozi is van , bár nem tudom , miért kapom a pontokat , mert a játékot nem értem , és még a hüvelyk ujj is lefele fordul , de adja a 15 pontot és ez a lényeg xD

196 kék fonalnál tartok.

hóóvirág, csio70, Agnesasszony és 2 más kedveli ezt.
  10. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Üdv újra :) nem tudom ti hogy vagytok de azt hiszem én feladom!Egyszerűen semmit nem tudok csinálni annyira lassú,fagy állandóan.Gondolom túlterhelt a rendszer(mivel event kezdésig rendben pörgött a játék) de ez már totál kész,így nem lehet fél percenként F5-öt nyomkodok :( :mad:

Pug kedveli ezt.
  11. -East17-

Szia!

Lépj ki és vissza, ilyenkor törlődik a Gazdanapló és gyorsul a játék.

12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Már 23 etetés történt,halad ez,csak csinálni kell.Szerintem ezzel jól elszórakozom,nem lesz unalmas.A mozi nekem is bejön, de csak tejüvegen keresztűl látszik,nem lehet beindítani a start gombbal.Jobb ha nem is lenne,ha nem műkszik.Már mint nálam.

kisszakács75 kedveli ezt.
  13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Nagyon vártam ezt a cicás eventet, de most tök szomorú vagyok, hogy a Cica pereputtyra esélyem sincs. :( Azért ráhajtok 200 cicára, hátha összejön valamilyen értékesebb nyeremény. Bár a szerencsefaktor nálam nem működik. :)

_Cygnus_, hóóvirág, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  14. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok!
    Nokéremszépen... Az első öt cicus jóllakott. Ezeket hozta örömében: 1 sárkány talányos és 10.000 Csp a főfarmon; 1 valentin napi cserép a szédültről; 1 Pinki Pie süti a tölgyesen és 10.000 BTP a bahán. Kezdetnek nem is rossz. :D

_Cygnus_, hóóvirág, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Köszi a tanácsod de folyamatosan F5 vagy ki-be lépek:( a piacra felse tudok lépni mert 1. ik termékről lépnék a másikra máris forog a virág :( aratásról nem is beszélek ki-be kell lépnem,hogy területet tudjak váltani :(

16. -East17-

Teljes géptakarítás Ccleaner-el volt már? Illetve ha Chrome a böngésződ, akkor használj most másikat helyette.

17. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Igen volt és mozillát használok.De mint mondtam délelőtt teljesen rendben működött :(

18. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

már 60 fölött jár. valamit nagyon jól csinált. szerencsére nem csak én vagyok lemaradva :)

_Cygnus_ és kisszakács75 kedveli ezt.
  19. -East17-

Értem, és hasonlót tapasztaltam én is, de csak aratás során. Adj egy ID számot és lépj ki a játékból egy kicsit.

20. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

ID:46792867

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.