Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

valojaban igazad van.de ......
    vannak olyan szituaciok amikor merlegelni is lehet/kell.
    szerintem ez most pont olyan.
    vagy ugy gondolod mindent lökjek sutba amit eddig csinaltam ket aratas miatt a szomszedom földjein ?? ( amik jelzem szerintem könnyen behozhatok )

Gio, Dyny, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nem! Ilyet én nem írtam! Én lököm a sutba, de ez az én döntésem és megjegyzem azé is aki megkért arassak le nála!

Gio, times84, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  3. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Lehet, már megint túl röviden írtam le mondandómat: teljesen egyetértek veled, igazad van, ugyanúgy, mint
    azoknak akik segítenek másoknak,ha nem érnek rá. Nem ilyen jellegű válaszok miatt írtam, hanem azért, mert
    ha valaki csinált már farm törlést, az tudja. Manuálisan nem lehet törölni, a supportra kell írni ezügyben. Négy dolog
    kell hozzá: név, ID, jelszó és e-mail cím. (mivel az e-mail amivel vki regisztrált, megjelenik a hibajelentés mező felett)
    így ha valamilyen illetéktelen személy megtudja a név+jelszó kombinációt (mivel az ID is pillanatok alatt megvan, ha
    valaki belépett) akkor a farmot is tudja törölni (persze ez egy extrém eset, de miért ne ezt tenné, ha kárt akar szerezni)
    Ezért gondolom azt, hogy mindenkinek feleőssége a saját fiókjának a megóvása.
    Nem hiszem egyébként,hogy egy családban a gyerekek jelszavát nem tudják a felnőttek.

times84, Dyny, *-Lilór-* és 8 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Drágáim!

Ne morogjunk egymásra.. A BP döntése is érthető, meg a játékosoké is... nem extrém helyzetekre gondoljunk...
    Mindenkinek igaza van egy kicsit.. de a csevegőt ne erre használjuk... sztem.

Dyny, hóóvirág, Pharmer500#2 és 7 más kedveli ezt.
  5. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok! most olvastam a listat ,sok magyar van ! Hajra Magyarok ! Piros ,feher , zold ez a Magyar (Farmarama)fold!!! Nagyon szurkolok mindenkinek ! :)

*-Lilór-*, hóóvirág, csio70 és 7 más kedveli ezt.
  6. Fätum

Fätum Fórumőrült

Tripla lájk :D :D És a topik eredeti téma alapján, hajrá TOP-osok :D
    [​IMG] [​IMG]

Dyny, GA-BI-O-Farm, hóóvirág és 11 más kedveli ezt.
  7. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Igazad van, de a "nem extrém esetekre gondolás"-t kicsit felelőtlenségnek tartom, épp amiatt, amit előbb írtam, szerintem
    sosem lehet tudni. Másrészt viszont teljesen életszerűtlen az a helyzet, hogy valaki megkér valakit a családban, hogy arasson
    le neki, mert neki dolga van, és erre a pushing miatt nemet mond - ugyanez a helyzet barátok között, és olyanok között is,
    akik megbíznak egymásban - miért ne segítenének egymásnak a barátok? Nem is erre gondoltam extrém eseteknél.

Visszatérve az eventre:
    Szerintem már az 5 vagy 6 aratásnál tartok, nem is tudom. A felröppenők jönnek az eventnövénnyel együtt, szerintem azzal
    nem lesz baj. A malomban és szépen mennek a macskakaják, 5-vel adogatom őket le és várom a munkáskuponokat. Eddig
    jó az arány: 15 aratásból 3-4 kupon lett, és nem az 1 órás. Ez majd később nagyon jól jön. - remélem a nukblonok is hoznak
    elég kupont, most érdemes szerezni belőlük - szerintem.

Dyny, missuzy_53, hóóvirág és 6 más kedveli ezt.
  8. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Ki az, aki már 214 cicajátékot leadott eddig a pillanatig? (kedd - 10:29)

9. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

az akit nem szeretnek a csaladtagjai,a kutyai,a szomszedai,a vizilova es a sünije sem.
    ja es föleg Te kedves szomszed;)

viszont en mar kaptam tömerdek ajandekot a Bp reszeröl.

times84, Gio, Dyny és 18 más kedveli ezt.
  10. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!
    Hogy Ti milyen kis évődők vagytok egymással... :D

Én is kaptam sok ajit... :) 56 játékot kaptak a cicák is, most azokat fárasztják, amíg készül az újabb adag... :D

Gio, pikom, Dyny és 8 más kedveli ezt.
  11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

láttátok? skalimaci 2. a TOP listán!!!!

Nagy gratula Neki és persze minden TOP listás magyar játékosnak!!!

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

A macsekok első 20 ajándéka:

- I titokzatos csemete
    - 1 "Sárkány" titokzatos tenyészet

- 1 szupertáp

- 3 x 5.000 BTP
    - 2 x 10.000 TP
    - 3 x 5.000 TP
    - 10.000 CSP
    - 2 x 5.000 CSP

- 1 RA csatni
    - 4 Pinkie Pie sütije
    - 1 Valentin-napi cserép

Úgy látom, jóval több(féle) apró ajándék van, a denevéreket valahogy jobban komáltam...

Utoljára szerkesztett: 4.8.15
    ildiko44, times84, Gio és 14 más kedveli ezt.
  12. CitizenZero

CitizenZero Fórumprofi

Sziasztok, szép napot! Event lassan meggyeget, még a malom közelében sem jártam. :)
    Kérdés, az nem jogtalan előnyszerzés, ha a tesóm 10 titokólból 6 retro hód ++ kap? :wuerg:xD Akkor mostantól fa-t sem veszek neki!-.-

times84, Gio, Magdusnéne és 12 más kedveli ezt.
  13. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Olyan aranyosak a macsekok nem bírom megállni ha csak két ajándékot tudok már keverem is! Hajrá magyar játékosok!

Gio, _Cygnus_, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  14. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok. Én még csak 20 macskajátékot adtam a cicáknak . A jutalmak főleg Tp és Btp és pár db 3 órás munkás kupon.
    Nagyon gratulálok a Top-1000-be bekerült magyar játékosoknak. Szurkolok nekik 1000-rel.HAJRÁ!!!

-Anettt-, Gio, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  15. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Megnéztem a TOP1000-et, gratulálok nekik:D. Nagyon le vagyok maradvaxDxDxD

Gio, CitizenZero, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Még nem késtél le semmiről, csak csináld:D
    Szia!
    Ha ezt zölddel írtad volna, nagyot vigyorogtam volna rajta;), bár így is megtettem. Kicsit meghökkentettél a válaszoddal. Én a Te eredményedtől fényévekre vagyok kedves szomszéd. Ismerve az állatszeretetedet minimum a kutyákat ki kellett volna hagynod a felsorolásból... A többihez nem tudok hozzászólni:D. Gratulálok és további sok sikert kívánok.:D:D

times84, Gio, Dyny és 9 más kedveli ezt.
  17. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

121dik vagyok 4 ajival:)

times84, Gio, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Na ugye?:) Gratulálok hajrá!:)

Dyny, hóóvirág, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  19. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Nagy gratula!:)
    Csak így tovább!:)

hóóvirág és Khirra kedveli ezt.
  20. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Hajrá! Fog az menni.

Khirra, Evita-55 és Fätum kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.