Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. doomsday

doomsday Haladó

én modszerem 2x1 termőtalaj csatnival vizezve. kézzel aratva.

Gio, *-Lilór-* és kukac42 kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szépen szaporodnak az ismerős nevek a top 1000 listáján ;)
    Gratulálok nekik !

-kesudió-, kisszakács75, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  3. Fätum

Fätum Fórumőrült

Tyűha. Akkor hajrá-hajrá. :) Jár neked is a szurkoló csapat :)
    [​IMG] [​IMG]

Dyny, CitizenZero, -kesudió- és 11 más kedveli ezt.
  4. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Most lett meg a felhőm! Nem rohanok sehova. De! Találtam egy macskajátszóteret a kamrában, s ki lehet tenni a felhőre!
    Sajnos a tegnap a farmomra küldött gombolyagok valahova elgurultak!!! Pedig nekem ők is kellenének!

times84, CitizenZero, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Még 11 simi és a 100 meg lesz.3 órakor aratok,és még ma ezen kívül lesz két aratásom.Minden ajándékból adtak a macskák, csak:KKtrágyát és arany banánt nem. Legtöbbet kaptam TP,BTP,CSP és munkáskuponokból vegyesen.1-től 24 órásig. örülök neki,jó kis ajándékok.A szuper tápot viszont csak egyesével adogatja.Nem véletlenül?

Gio, CitizenZero, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A macskák ajándékai között a szupertáp egyesével, vagy hármasával érkezhet.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...i-macskaünnep-event-leírás.12876/#post-305313

magdi06 és hóóvirág kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Jó lett volna, ha ezt az elemet rakják az utolsó dobozba, akkor nem izgulna senki, hogy nem lesz kész. :D

Pharmer500#2, csopke1 és nyuszika215 kedveli ezt.
  8. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Azé' 23-al levagy maradva az első helyről :p
    Biztos azért, mert a hörcsögöt kihagytad :)
    - én kedvellek "majdnemszomszéd" :)

Gio, Lillapilla73, kukac42 és 6 más kedveli ezt.
  9. farmerVT

farmerVT Járnitanuló

összesítés: 100 ezer btp, 170 ezer tp, 110 ezer csp, 8 titokfa, 6 titokól, 3/1 órás - 4/3 órás, 1/12 és 1/48 órás kupon, 1 XXL barkács, 5/1 sztáp, 2/2 sztrágya, 3/1 kkt, 2 Pinkie, 3 Valentin, 3 csatni. Csak AB nem jött.
    drukkolók a topposoknak, míg szaporítom a nyulakat

Gio, CitizenZero, Tigrislady és 3 más kedveli ezt.
  10. imike911

imike911 Fórum hercege

Az élharcosok már a listán vannak, a sietősek a mai nap felkerülnek, a ráérősen, de azért haladók holnap kerülnének, ha addig be nem telik a lista. Onnantól jöhet a lökdösődés. Nagyon kíváncsi vagyok, hol lesz az ezer alja, ki fér be és ki lesz a KOPP1000-ben. Szurkolok a résztvevőknek.
    Én is az leszek, ha majd túllépem a százat, csak nem fog senki látni a listán, mert túl rövid a papír a tekerőben.

Gio, Dyny, CitizenZero és 14 más kedveli ezt.
  11. doomsday

doomsday Haladó

szerintem nem most kell ellőni a puskaport. ha van egy futoverseny általában aki középen van az szokott feltörni a vége fele. aki elöl van az általában elfárad. szerintem korai még megállapitani hogy ki nyeri meg.
    amig tart az event ünnepeljünk:

Gio, macska49, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  12. Hamu-Pite

Hamu-Pite Utánpótlás-írogató

Megdöbbenve láttam a Top1000 listában és itt is olvasom hogy vannak akik már készen vannak, holott csak tegnap délután kezdődött az event :eek:
    Állandó szupertápozás a titok??
    Én is Répás Csatnival nyomom, meg kezdetben szupertáp míg be nem ültettem a területeket, de még csak 10 macsekkal játszottam és most készül a másik 10 játék, többet nem is nagyon tudnék csinálni a felreppenők nem jönnek nagyon meg még kell termelni is azért.

13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

"Többet ér egy őszinte barát" Kukacka egyre jobban szeretlek, én is ezt vallom!

Már kaptam gratulációt, de a broza az nem én vagyok, igaz csak egy betű hiányzik:oops:

Nagyon aranyosak a macskák, pedig én kutyás vagyok.Sok gombolyagot Mindenkinek!

Gio, Dyny, CitizenZero és 13 más kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Összeakadtak a betűk. :) Az a szupertáp az szupertrágya.:)

Gio, Hamu-Pite, CitizenZero és 8 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha jól tudom az a " broza " is magyar játékos ;)
    Kíváncsian várom a lista frissítéseit ... ;)

Gio, broza, csopke1 és 2 más kedveli ezt.
  16. Timi-pagony

Timi-pagony Utánpótlás-írogató

Én most extra szerencsés vagyok! Tegnap partypörgetéssel nyertem egy 100%-os terménybónuszt, így kb másfél óra múlva kész a 100, utána jöhet a top1000, bár csekély esélyét látom, hogy benne legyek. :D :D

Gio, CitizenZero, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  17. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Holdfény,
    most frissítettem kb. 10 perce,
    csak nem írtam új hozzászólást, hogy ne velem legyen tele a topic;)
    Link az aláírásomban:

times84, Gio, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  18. doomsday

doomsday Haladó

csak aztán ne az legyen hogy háboru készülődjön honfitársaink között. ha igen , akkor igy legyen:

eddig sikerült egy macskát megsimogatnom. már csak 99 van. 10.000 tp volt a nyeremény

Gio, CitizenZero, macska49 és 3 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Pont ezen agyaltam tegnap én is, hiszen sokunknak ott van a kergén vagy a pajtában...ha ez lett volna az utolsó, legalább cserenapon hozzájuthattak volna azok, akik csak egy hajszállal maradnak le a végéről.:sleepy:
    Felhősorom megvan, 26 boldog cicánál tartok, 11 játék a malomban:p Úgy számolom, estére kb a felénél fogok tartani. Tehát a 200 meglehet, hála a bakiknak a 300ról lemondtam:sleepy:

A pénztárcaharcba természetesen nem szállok be, eddig sem érdekelt különösebben, de így, hogy nyilvánvalóvá vált, itt csak a sokat perkálók rúghatnak labdába, minden érdeklődésem elveszett, még az a kevés is, ami eddig volt. o_O Új kihívás viszont akadt, a gyerek totálisan felkészületlen farmján is belekezdtünk, kis segítséggel biztos eljut ő is valameddig.:oops: NAGYON ÉDESEK A CICÁK!!! Mondjuk itthon a cirmosom egyáltalán nem kért játékot, csak a jutifalatra gyúr:D

CitizenZero, macska49 és kukac42 kedveli ezt.
  20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hoztam megint a nyereményeimet, ami semmi extra, de azért én örülök ezeknek is, hiszen mind hasznos: tp-k, csp, pinkisüti 1 db, kupon 3 órás 1 db, zokni - akarom mondani turbótrágya - ;) 2 db, és a felhősor.

Gio, csio70, Tigrislady és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.