Cicakáosz - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jul 31, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    17 macskajáték kell az event befejezéséhez! :) Mivel a topp jelenlegi 1 helyezettjének már van 346 macskusz játéka,hát gondolom esélyem sincs bekerülni az 1000 legjobb közé! De ezt estig eldöntöm! Szerintetek belevágjak én is?? Végül is ez csak játék,akkor játszunk,nem? Na megyek agyalni! :)

2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nem vesztesz vele semmit, max. több ajit kapsz.;)

3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

4. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Nos, kedves Pharmer, akkor Neked is szorítáááás van!! ;)

5. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

szia, nagy gratula!!!
    köszi az infót, most frissítettem a TOP listát,
    található rajta egy PharmeRgazDa nevezetű játékos is... ;)

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azt megkérdezted a listádon szereplőktől, hogy kívánják-e felfedni a nemzeti hovatartozásukat a fórum nyilvánossága előtt? Nem feltétlenül szeretné mindenki megosztani ezt az információt a nagyvilággal, amennyiben a neve nem utal rá egyértelműen.

7. Kukori.és.Kotkoda

Ha valakinek kifogása van az ellen, hogy szerepel a magyar TOP listán,

csak írnia kell nekem egy üzenetet és törlöm a listáról
    : ugyanez a farmnevem is, köztudottan.

Talán emlékszel, hogy én csináltam a tavalyi listát is.
    Akinek nem magyar hangzású a neve, az úgy került föl a listára, hogy:

- a magyar fórumról ismerős, akkor pedig eleve tudjuk róla, hogy magyar
    - tavaly jelezte ő vagy egy ismerőse, hogy ő is magyar, írjam föl őt is a listára.

Valóban nem kértem senkitől személyi igazolványt.
    Egy játékban - a listáról való törlés lehetőségével együtt - ennyinek elégnek kell lennie.

Last edited: Aug 4, 2015
  8. Timi-pagony

Timi-pagony Utánpótlás-írogató

Timi-pagony most lépett a 109. helyre. :D :D És ami külön boldogság: 2 sárkányos ólból lett 1 tekim!!!! :D :D

9. -East17-

Amennyiben olvassa a fórumot és ezt a topikot. Nem igazán gondoltad ezt végig, úgy hiszem. Mindenkinek joga van a névtelenséghez vagy ismeretlenséghez. Hajlamosak vagytok elfelejteni a magánélet fogalmát, illetve azt, hogy az ilyen és hasonló listákat milyen emberek olvassák és gyűjtik az adatokat, neveket. Ezért találom aggályosnak a megkérdezés nélküli szétkürtölést. Nyilván, aki felvállaltan olyan névvel szerepel amiből beazonosítható az ország, ott nincs kérdés. De mi van azokkal akik esetleg szándékosan választottak olyan nevet ami nem utal semmire? Meglehetősen öntörvényűen kezeltek néha bizonyos dolgokat.

10. CateW

CateW Fórumlakó

Sziasztok!
    Az első 100 ajándékról kész a statisztika: 17 x 5000 tp, 12 x 5000 btp, 12 x 5000 csp, 7 x 1 szupertáp, 7 x 10000 tp, 6 x 10000 btp, 6 titokól, 5 x 10000 csp, 5 pinkie, 4 titokfa, 4 csatni, 4 x 1 órás kupon, 3 x2 szupertrágya, 2 x 3 órás kupon, 2 x valentin cserép, 2 x 1 KK turbó (zokni), 1 x 48 órás kupon, 1 x 5 szupertrágya.
    Azt gondolom, az XXL barkács, a 2 AB meg a 48 órás kupon a legértékesebbek, ezekből 1 jött a 100 ajándékból.
    Kb 1 órát buktam ilyen-olyan okok miatt, de kb most van az, hogy aki kosarak nélkül játszik, az is végezhetett az eventtel (első 3 kör 2x2 szupertrágyával, mellette felröpigyártás, utána 1x1 csatnival + vízzel, trágya nélkül). Szerintem max 1-200 ember van, aki sok pénzt fog áldozni rá és még csak ezután bukkan fel (később kezd neki vagy tudatosan altat).
    Mivel még 400-nál kevesebben vannak a listán, szerintem ez jelentheti azt, hogy költés nélkül is benn lehet maradni. Nekem valószínűleg kiesik a pénteki nap, szóval én nem táplálok hiú reményeket, de persze bármi előfordulhat :)
    A jó oldala az a dolognak, hogy nagyot bukni nem lehet, itt nincs az, hogy potyára bedob az ember sokmilliónyi gyümölcsöt és nem kap semmit, itt legalább kapsz ajándékokat minden csomagért. Ezeken a szinteken már 2 AB elég komoly értékkel bír (szintlépés 3 millió BTP körül van, szóval 2 AB ~ 1 millió btp nekem). Szóval így összességében a hezitálók szerintem folytassák ;)

11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

East! :)
    Jól látom, Te most többes számban általánosítottál? :p
    Vagy mert egy másik topikban valaki felhívta a figyelmed arra, hogy lehetnek rosszindulatú játékosok, és gondolkodóba estél?

12. -East17-

Szia!

Nincs ebben semmi meglepő szerintem, az utolsó mondat nem csak ide és nem csak erre vonatkozott. Tapasztalat.

Mivel átírtad, update: rosszindulatú emberek a játék kezdete óta vannak, ez nem új dolog számomra sem. De: nem olvasgatok minden topikot, csak gondolkozom, úgy általánosságban.

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

A tapasztalatot mindig elfogadom :p
    Tudom, akinek nem inge...szerintem Kukori és Kotkoda nem akart öntörvényű lenni, csak Ő is szurkol xD
    És a nagy szurkolásban nem is jutott eszébe...;)

14. Kukori.és.Kotkoda

1. Nevezd meg, kiket kéne szerinted törölnöm a listáról.

2. Talán emlékszel, hogy én csináltam a tavalyi listát is.
    Akinek nem magyar hangzású a neve, az úgy került föl a listára, hogy:

- a magyar fórumról ismerős, akkor pedig eleve tudjuk róla, hogy magyar.
    - tavaly jelezte ő vagy egy ismerőse, hogy ő is magyar, írjam föl őt is a listára.

15. -East17-

Ez a megoldás most is működhetne, de valakit ne az ismerőse protezsáljon be, mert az nem elégséges szerintem, hogy "ő a szomszédom és magyar". Ezzel még nem adott a beleegyezése. Tartsuk szem előtt a többiek esetleges inkognitóra vonatkozó óhaját vagy törekvéseit. Ez így tisztességes. Aki itt/nálad jelentkezett, vagy valóban fórumozó, ott a dolog egyértelmű. Így minden félreértés vagy panasz elkerülhető. Farmokat továbbra is gyűjtenének egyesek és a zaklatás is ismét felütötte a fejét sajnos.

16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

De hiszen Te válaszoltál rá abban a topikban...:oops:
    Mondom én, onnan indul a dolog...
    Valaki felhívta rá a figyelmed, és szerettél volna jelezni, óvatosan a TOP listával...

17. Gigi

Gigi Aktív író

Elmesélek valamit. Talán páran emlékeznek, 2 éve én csináltam egy ilyen listát. Olyanok kerültek fel és ezt az aláírásomba is betettem, akik maguk jelentkeztek szeretnének felkerülni vagy szomszédjuk ajánlják őket a beleegyezésükkel (mert ugye a fiúk a piacon dógoztak:)) . Lezajlott a TOP és zárás után egy magyar hangzású vezeték és keresztnevű játékos jelezte nekem ő nem magyar. Elsőre viccesen visszaírtam jó, akkor tiszteletbeli magyar farmosnak fogadjuk. A második levele már morózusabb hangvételű volt és nyomatékosan megkért tüntessem el onnan. A topik már zárva volt, a lista a topiknyitó hozzászólásba került. Sok levelezés és kérelembe került mire lekerült róla. Megírtam neki hogy kérését teljesítettem és elnézését kértem. Vissza sem írt. Nagyon zokon vette hogy más nemzetiségűek között szerepelt.
    Na csak ennyi. o_O

18. Kukori.és.Kotkoda

- Ezen túl csak azok a nem magyar nevű játékosok kerülnek föl a magyar TOP listára,
    akik ezt külön kérik.
    - Az aláírásomban szereplő listából törlöm azokat, akiket megnevezel.

Félek, itt van Elvis is a magyar TOP listán,
    visszatért közénk, de szeretné megőrizni az inkognitóját.
    Ha tudja valaki, melyik név alatt rejtőzik, írja meg légyszi, hogy törölhessem a listáról ... xD

19. -East17-

Konkrétumot ha adnál, hogy pontosan mire gondolsz. De biztosítalak: amit írtam, ahhoz nem igazán kell figyelmeztetés, nem először készülnek listák (tegnap még nem volt, tehát tegnap nem beszélhettem volna erről).

Fätum, kukac42 and hóóvirág like this.
  20. -East17-

Nem nevezek meg senkit, nem tartottam számon, nálad ki jelentkezett illetve ki az akit a szomszédja jelölt meg mint magyar játékost. Ezt neked kell számon tartani, kit milyen alapon vettél fel.

ördög0 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.