Cicakáosz - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Jul 31, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem tudom hogy fog alakulni. Nálam a szomszédok nem fognak bedobálni csak a legvégén és nem a topra mennek elsőre, hanem megnézik hogy be tudnak-e kerülni. Szerintem utolsó nap lehet nagy meglepetés.

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Vannak ilyenek is. Nagyon sok nagy gazda tart csak mamutot a farmon.
    Ha ehhez még hozzáadjuk azokat is, akik egy titokfa/ól akción képesek 45000 Ft-t elszórni (olvastam ilyenről) vagy a külföldieket, akik a hecc kedvéért eventről-eventre elszórnak 15-20 ezer szupertrágyát, akkor szűkül az a kör.
    Valami ilyesmire akartam célozni ma a Gangon, amikor úgy gondoltam, hogy pár ezer szupertrágyával nem lehet bejutni, de azt mondták, hogy pesszimista vagyok.:music:

Majd meglátjuk. Az hogy az első 100 macsek mit ad, el is dönti a továbbiakat.

3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Na jó, a hecc kedvéért, az más, annak van fílingje, meg kúúúl.
    De most muszájból, meg hogy kapjanak is érte vmit, HÁT NA NEHOGY MÁ', CSAKAZÉRTSE!xD

4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Bíztam a gangosokba és bíztam pharmerbe is hogy előveszi a matekot meg a maxokkal számol de én azt mondom számolni kell azzal is hogy mondjuk napi 6 aratás vagy 5 aratás de nem mindenki húz ébresztőt és nem mindenki alszik el egy azon időben és ott a család az élet és ez már a heti x aratásból 7 minusz minimum amúgy én 100-on túl akarok menni de nem akarok top player lenni :D mert tudom anélkül is hogy az vagyok :pxD bár hozzám képest egy denevér hamarabb elalszik és egy kakas később kell :D

5. kukori80

Neked csak a 999 .helyet kell megcélozni, meg nekem isxDNa jóóó, legyél Te a 998. és meg a 999. ;)

6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Nokéremszépen ez imígyen vagyon.
    Jelen időben határozott érdektelenségem okán kivetem a mamutfarengeteget és 1 nap 1 szüret.
    Igen, aki faszállítóvonatozás alkalmával rendszeresen tudott jelen lenni és volt rá affinitása, hogy a 2x2-es területe ellenére (első alkalommal máris felmerült a nagy alapterület probléma) a megszerzett mamutfákat bármilyen típusban nem visszafaszállítózta hanem eltette és az összetételen majd a későbbiek folyámán kívánt változtatni (erre még nem jövendt el az idő faszállítóvonathiány miatt) annak összejöhetett vagy pár db hiányában beteljesedet a mamutfafarm. Ehhez csak soványmalac szerencse kellet, mert nekem a titokizék nem jól adják a tutikat csak inkább a gagyikat, de a mamutfafarm mégis meglett a főfarmon és a 2. farmon "csak" 9db hiányzik, a 3. első farmon (wiwe vírusgazda) "csak" 4db hiányzik és nagyjából ugyanannyi csemetéből.

Mellékesen a TOP eventekről meg lett a véleményem a múltkori ellenőrzéses lakatyolások után. Nem mintha esélyem lett volna bármikor - de elgondolkodtam egy 1 éves folyamatos felkészülgetésről menety közben, amit gyorsan elhessegetem az event 'be"zárása után. Úgyhogy nekem nincs az a nyeremény, hogy besoroljak a TOPogásokba.

7. kukori80

Teljesen egyetértek, csak egy kis kiegészítés. A 24 órás kütyü csak 3 óráig él, tehát nem lehet egész nap élvezni jótékony hatását.

8. _Cygnus_

Tulajdonképpen a 3 óra több mint elég. Aki a Tp-re hajt, annál van egy nagy aratás, akkor fogja aktiválni ezt a 40%-ot is.

9. kukori80

Na ezt nem értem, de biztos késő van. Majd holnap utánaszámolok. Alap Tp-re adja a 40 %-ot nem? Nem a tojások általira hanem az alapra. Pl. ha egy kitehető alapból 300 tp abból 420 lesz.Ehhez jönnek még a tojások meg a lekvárok. Cakát:)

10. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Helló-Belló!

Felröppenő szempontjából - mi a jobb eventkezdés:
    1. - tele magas XXL fákkal minden? - PRÉMIUM GAZDA esetében nem belépni a területre 2 napig?
    2. - komforton szegfüvel várni? + széleken xxl fák?
    3. - magas pl. Xl vagy sima 20 órás fákkal - PRÉMIUM GAZDA esetében nem belépni a területre 2 napig?

Várom a tippeket :music:

11. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Én kimondottan szeretem a fákat eventkezdésre, de az xxl-ek nekem alig adnak valamit, így azokat inkább hanyagolom.

12. _Cygnus_

A sima fák jobban adják a felröppenőt, mivel az érésidő számít. Én mamutokkal és tönkölybúzával várom. A szigetre még nem tudom mit teszek, lehet sima fákat.

13. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

Köszi a tippeket - jól sejtettem, hogy inkább az idő számit mint a tp a feröpiknél :music::wuerg:

14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sosem gondoltam így a játékra, sosem számoltam mennyi tp jön össze/ nap, mert játszom és nem számolok. 1 mamutos gőzösben vettem rész, az elsőben, utána nem sokkal kihagytam több, mint 1 évet. Mikor újra játszani kezdtem, mondom: játszani!:D , akkor döbbentem le, hogy van, aki egész területnyi mamutot nézeget a farmján. Nem akarok vitatkozni, de akkor sem értem, miért lenne jó, hogy a pajtában pihenjenek a dolgok, amiket megszereztem, és ugyanolyan cuccok legyenek mindenhol, némi plusz tp-ért...számomra elveszítené a játék az értelmét, kihívás se igen lenne benne. Lehet, hogy hatékonyabb lenne, gyorsabban lépnék szintet, de minek a gyorsabb szintlépés, ha nem játszom azokkal a dolgokkal, amikhez hozzáférhetek a magasabb szint által, csak naponta 1x learatok 100 ugyanolyan fát? o_O Érted, mit nem értek?:D Hogy hová lesz a játék öröme...
    Minden esetre mindenki maga tudja, miért van itt. Én marha jót fogok játszani és 50 sztrágyát fogok ellőni, ahogy máskor. Most pedig megyek vissza a farmra, kicserélek pár ólat, fát, egyebet, kicsit még nézegetem a cserenapon szerzett újdonságaimat, úgyis virrasztok szegény kutyám mellett... nagyjából kiszámolom, miből mennyi kell majd, és mikorra lesz meg...meg persze-szokás szerint- jókat mosolygok a fanatikusok igyekezetén. ;) Jó éjt mindenkinek!Éljenek a macskák!

15. Andersen-farmer

Andersen-farmer Fórum nagymestere

Sziasztok! Én a csemetegőzöst várom már nagyon .. én is telepakolnám a területeimet mamutfákkal .. szerintetek már sosem lesz újra csemetegőzös? :(

Csücsimester, OJani and ulmo12 like this.
  16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Mondom, szerintem legalábbis rosszul számoltál, mert igaz, hogy csatnival 1x1-ről 4 mag jön, de mivel 1 db-ot el kellett ültetned, így a nyereség csak 3 db /kis terület. Így nem 3200 hanem csak 2400 db-okkal lehet számolni, de a valóságban csk kb. 750 terület van. Az egyszerűség kedvéért én 2000 növényt szoktam 1 körre számolni szaporulatként.

17. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,
    szerintem ne számíts rá.:-(

Eddig csak viszonylag kevesen hajtottak rá, hogy sok mamutjuk legyen: nekik nem kell többé
    szupertrágyát, turbó trágyát, KK trágyát venniük, mert önellátóak.

Ha adna mamutfát egy újabb csemetegőzös, szinte mindenki ráhajtana a mamutokra
    és akkor ki vásárolna ezekből a trágyákból?

18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Én is örülnék egy mamutos gőzösnek, mert nekem nincs szuptrágyát adó mamutom csak 2 db KK-t adó fácskám van.

hóóvirág likes this.
  19. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Mindenki örülne neki,
    de attól még sajna nem lesz szerintem.
    A csemete gőzös olyan lehetett a játék készítői számára, mint egy öngól.

20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

:) igen, valószinű.
    A cicás event tetszik, én megelégszem azzal is ha végig tudom csinálni és jó kis köztes ajándékokat kapok. ;)

Thread Status:
Not open for further replies.