Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

köszi az infót, fönn vagytok a magyar TOP listán:)

Utoljára szerkesztett: 5.8.15
    csio70, Gio, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem tudok annyit csinálni, de 500-ra teszem az alját. Péntek reggel akarok csak 0 percezni, legalább azt a szupertrágya mennyiséget meg akarom menteni, ha úgy érzem, hogy esélytelen vagyok.
    Ha vesztek, akkor vesztek.:D Vannak mamutjaim és egy hónap alatt összeszedem magam.

3. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok, nálam az első 100-ból az alábbi ajándékok lettek:

22 x 5000 BTP
    17 x 5000 TP
    16 x 5000 CSP
    6 x 10000 TP
    6 x 10000 BTP
    6 csatni
    4 pinkie süti
    4 titokfa
    3 x 1 szupertáp
    3 x 1 zokni
    3 x 1 órás munkáskupon
    2 valentin napi cserép
    2 x 3 órás munkáskupon
    2 x 12 órás munkáskupon
    1 x 48 órás munkáskupon
    1 x 2 db KK szupertrágya
    1 x 2 db szupertrágya
    1 titokól

Csinálom tovább, mindenkinek sok szerencsét!

4. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Igen az 500 még jó,de a 700 nekem már túl sokba kerülne,mindenemet bele feccöltem.

5. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

szia
    engem is felirhatsz
    jelenleg a 416 -ik vagyok

6. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Amíg várakozok hogy érjen a termés benéztem a moziba és sikerült 65 mozipontot gyűjtenem 4 farmaranyat szereztem:p

7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Egy jó játékos mindig tartogat meglepetéseket+ nem mutatja meg mi is van igazából a tarsolyában. Anno azért is írtam bármi megtörténhet a végéig. :D Le 0 magam meg is írtam, de ki tudja rajtam kívül mi van még ott ;)

8. skalimaci

skalimaci Fórum biztosa

durvan jol tolod a fejtagitast,nagyon ott van a megfogalmazasod a porondon. ;)
    birom nagyon az ilyen tipusu leosztasokat.

9. progabi

progabi Fórum biztosa

Sziasztok! Ma még nem jelentkeztem, úgyhogy itt az ideje. Szóval 76 cicát simiztem. Ahogy olvaslak benneteket, egyre jobban úgy érzem, esélyem sincs a bekerüléshez. Igazándiból ez egy cseppet sem zavar, így is indultam neki a játéknak... Lényeg, hogy sok-sok ajit kapok szinte ingyen és bérmentve. Gyűlik a csp, a TP, BTP és a termékek. No, aranybanán még nem jött csak szintlépéskor, akkor viszont rögtön 5 db. :D :D

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Sziasztok.
    Szerintem az 1000-ből még sokan ki fognak hullani úgy mint én is, mert ugyan bekerültem de nem topozok így 1-2 nap és sehol se leszek mint még nagyon sokan ugyanígy.

11. icus08

icus08 Járnitanuló

Sziasztok,szép délutánt mindenkinek. :)

Először is szeretném megköszönni Kukori.és.Kotkoda. gazdának a TOP-on induló magyar játékosok listáját,nem semmi munka van mögötte.(kalap emelős barifej)
    Ezúton szeretnék felajánlani számára a fáradozásiért (szigorúan eventmentes időszakban :D)1 húsvéti lekvárt és 1 zöld matrózteát.
    Egyenlőre én is fent vagyok a listán és amíg a lehetőségeim engedik szeretnék ott is maradni.Én az 1x1-es verziót választottam és csak vízzel locsolok.Naponta 5x tudok aratni és 105 cicajátékot készítek a malomban.Ha minden jól megy kb.550-600 db lesz a végére,amit betudok adni.A szupertrágya készletem sajnos nem ért az égig és csak a "0"perces szegfűre használtam belőle,amit igény szerint pénteken megismétlek.Ha a kiváró és péntek-szombaton startoló gazdák miatt lecsúszom a listáról,akkor is elmondhatom,hogy én mindent megtettem amit tudtam és remek ajándékokért egy jót játszottam ismét.Az eventet mindenképpen végigvittem volna,a többi csak ráadás. :)
    Az ajándékok nem olyan változatosak mint a denevéreknél de azért nem panaszkodom.Aranybanánon kívül mindenből kaptam.
    Mindent bele a listásoknak,hajrá magyarok. :)

GA-BI-O-Farm, csio70, jozsipapaa és 29 más kedveli ezt.
  12. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    Most estem haz, cupp a családnak, férj letaszítva, no nem a trónról, hanem a szg-ről... xD
    Én is írom egy papírra, mit kapok a cicáktól. Szerencsére nem kuponokat kapok ilyen sokat, - mert az nálam "fán terem" ;), - hanem BTP-t. Még CSAK :) a 70. simi-siminél tartok, de már kaptam 120.000 BTP-t. Az jóóóó! ;) Igaz kaptam RACS-ot, PP-t, de majd jó lesz "nyugalmi időszak"-ban szomszéd-ajinak.
    A reggel aratott rózsa szépen hozta a gombolyagokat, de ezek a cicusok..., mind elhasználták! :oops:
    Azt hiszem, ez lesz a tendencia, mert még nem született meg az a macs', akiért én hajnalban felkeljek aratni-vetni... xD
    Most megyek, K&K listát keresni... Remélem még mind megvagytok rajta! :)
    Cseh Laci 10 év után ismét világbajnok lett pillangón. Neki is nagy gratula! :)

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Szép lassan etetem a kedvenc kis állataimat, macskaimádó vagyok!!!!Miért? Mert ha hívom elmegy,ha elküldöm odajön, igazi egyéniség és pont.Olvasgatom is a hozzászólásokat és nem értem mi a gond azzal ha valaki a toppon van és tudjuk hogy magyar.Honnan? Hát onnan és pont.Szurkoljunk tovább nekik nagyonnnnn!!!!

Kukori.és.Kotkoda, _Cygnus_, Gio és 9 más kedveli ezt.
  14. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok! Elég gyatrán állok felreppenő ügyileg, de ma meg lesz a 3. ablak, és bele kezdek a 4.-be is. Kaptam eddig 3 titokólat, és 1 titokfát. XXL fám lett, 1 sárga ló és egy galamb. A harmadik titkos ólat még nem raktam ki.

Kukori.és.Kotkoda, _Cygnus_, Gio és 4 más kedveli ezt.
  15. marex62

marex62 Utánpótlás-írogató

Szia segits légyszives a farmomom mért nem láthatók a cicák?

16. times84

times84 Törzsjátékos

Szia :) Egy kis ideig engem is beírhatsz ;)

Kukori.és.Kotkoda és hóóvirág kedveli ezt.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Mert ki van kapcsolva a láthatósága. Menj be a városba az eventesbe és bal oldalon alul van egy macska, alatta egy kocka.
    A kockába rakjál egy pipát

Kukori.és.Kotkoda, _Cygnus_, Gio és 4 más kedveli ezt.
  18. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

szia!Kukori80 tanácsát kövesd :)

_Cygnus_, Gio, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ügyes vagy.Nálam is van mozi,de mint írtam nem lehet megnyitni,mert egy fehér anyag takarja.A játékot látom.Ez már 2 -3hete így megy.

vje0315, zsjudit és pormacska1 kedveli ezt.
  20. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok
    Most lettem kész a 100. leadva, a topba "nem indulok" de azért az ajándékokért egy- két kör fűzt még termelek a felröpikhez. Sajnos AB, XXL elkerült talán majd ezután.:)

Utoljára szerkesztett: 5.8.15
    Kukori.és.Kotkoda, _Cygnus_, Gio és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.