Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Nálam 17 db gombolyag főfarmon, 6 db szédültön... -.- Max 2 nagykockával van több az egyiken, Pannik sehol. Érdekes... Géppel, kb 5 mp eltéréssel arattam, csak a növényt. :oops: Még nem cicáztam, majd én is jövök a statisztikával. :)

Kukori.és.Kotkoda, _Cygnus_, Gio és 9 más kedveli ezt.
  2. he1951

he1951 Haladó

Isten eltesse a fiadat, az en nagyobbik fiam is Csaba de mar 40 eves.

suba_klara, _Cygnus_, Gio és 10 más kedveli ezt.
  3. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

A régi játékosok nagy előnyben vannak, hiszen az évek alatt, jól megérdemelten, annyi mindent felhalmoztak, amivel szemben egy kezdő játékos nem tud labdába rúgni. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen a sok éves munka megérdemli a gyümölcsét.

Viszont, szerintem, lehetne egy másik versenyt is csinálni, ahol nem az évek számítanak, hanem az aktivitás. Nem lehet használni SZT-ét, és semmi olyan dolgot, ami a régi motorosok előnye. Nem a mostani Top 1000 helyett, hiszen Ők megérdemlik, hanem mellette, ahol az újabb farmerek is megmutathatják, hogy mennyi lelkesedés és kitartás van bennük.

suba_klara, _Cygnus_, Gio és 9 más kedveli ezt.
  4. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Szia! Ólakra, fákra mit kaptál??

Csacskamacska, berzsike és hablaty kedveli ezt.
  5. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Kezdem azt gondolni, hogy a Pannik fordítva vannak bekötve. :D Az amúgy is kisebb tisztáson jön 17 gombolyag, a szédültön 15, és a főfarmon, ahol az egy szem Pannim van 10. Szinte tendencia eventről eventre, hogy a Pannis terület adja a legkevesebbet. Fura, de látom, hogy többen is tapasztaljátok.

6. kicsike4142

kicsike4142 Járnitanuló

Szia! Ez nem így van.. én 2010 óta játszom...rengeteg felhősorom van, amiből egyvalami hiányzik, nem tudok velük mit kezdeni.. olyan ajándékokat kapok, amiknek nem veszem hasznát! ha kapok még egy retro hódvárat.....szerintem kilépek....nem beszélve 89-es szinten a cseresznyefáról.. annak idején megdolgoztam értük..

_Cygnus_, genka53, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  7. imike912

imike912 Utánpótlás-írogató

Ez igen szép gondolat, bár el nem tudom képzelni, hogyan lehetne megoldani. Egy kézikapálós verseny 1x1-en gépek nélkül például???? Én biztos, hogy hagynám a többieket nyerni.

jozsipapaa, _Cygnus_, Gio és 13 más kedveli ezt.
  8. hablaty

hablaty Junior szaki

Grat mindenkinek:)Én még a 60.ajándékot se értem el,már nem is csinálok event növény.Van saját cicám és ha megsimogatom,feldobja magát:)nekem ez az ajándék:)Egyébként nöstény és a neve: bajuszos lollobrigida:)

9. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ja, és hogyan szűrjük ki az öreg motorosokat? Hiszen, ha csak aktyivityás kellene akkor nekik is megvan az "egerükben" a lelkesedés.

Mi lenne a neve KisMenők, TOPorgók, KezdőVetők, KopTERasz, Csibefutam,

Magdusnéne, csio70, jozsipapaa és 17 más kedveli ezt.
  10. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

92. kiscica is feldobta a talpát a farmon xD
    viszont holnap már nálam hétvégeeeeeee, juhéjj

Kukori.és.Kotkoda, Gio, skalimaci és 7 más kedveli ezt.
  11. MosdatlanLábakErdeje

MosdatlanLábakErdeje Aktív író

Ez így tökéletes... De mi van azokkal akiknek lassabb a gépük, vagy a net?! Azoknak külön kellene olyan event ahol nem aratni kellene, hanem mondjuk logikailag kapálni...

maoriwomen, -Encyberama-, times84 és 11 más kedveli ezt.
  12. berzsike

berzsike Fórumszaki

Nekem most nincsenek kint ólak , fák is csak mamutok azt hiszem 11db. Event növény megy nappal, éjszakára pedig hosszú érésüt ültetek a felröpik miatt.

13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gratulálok azoknak a játékosoknak, akik kész vannak, a többieknek hajrá!:)
    Kész vagyok én is, de csinálom tovább. Örülök minden ajándéknak, gyűjtögető vagyok, bár a ++hódoktól már én is kezdek rosszul lenni. Még nem raktam ki az ólakat, bízom benne, hogy hódot nem kapok.
    Jó játékot mindenkinek!:)

genka53, _Cygnus_, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. imike912

Erre speciel lenne is pár ötletem (ellentétben a játék, hogy is mondjam, igen-igen egyszerű termelési mechanizmusával szemben), de azt hiszem, hogy a játék üzemeltetői erre még nem állnak készen. Másrészt, lehet, hogy az sokaknak meg éppen logikailag lenne nehéz. De mondom, a tarsolyban lenne néhány ilyen ötletem.

kisszakács75, _Cygnus_, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. MosdatlanLábakErdeje

MosdatlanLábakErdeje Aktív író

Jó akkor később megpróbálok kitalálni valami még nagyobb hülyeséget, amire már neked sincs ötleted :)

16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

4 terület 8db 1x1-es kocka híján eventes füttyfa adott 44db gombolyagot. Normál esetben 4 aratással 4x44=176/6=29,33 ~ 30-35 mjáték / nap. Soványmalac vágtában kellene röppennie a gombolyagnak, hogy inkább a füttyfa legyen a korláta az mjátéknak. Bár értem, a "0" percezés is zabálja a szupertrágyát, meg a füttyfa is jobban nő vele.

170000 BTP
    70000 csp
    170000 TP
    3x "Rajna" talányos csemete
    5x "Sárkány" talányos tenyészet
    2x Barkácsdoboz XXL
    1x Cica bújócska kitehető
    1x Cicamica kitehető
    7x Kacsa Kata turbótrágya
    1x Macskaja kitehető
    1x Macskajátszótér kitehető
    1x Macskaünnep felhősor
    3x Munkás kupon 1 órás időtartamra
    4x Munkás kupon 12 órás időtartamra
    5x Munkás kupon 3 órás időtartamra
    1x Munkás kupon 48 órás időtartamra
    1x Pinkie Pie sütije
    5x Répás almás csatni
    2x Szupertáp
    3x Valentin napi cserép

Ez a 100 mjáték összesítése. Összességében nem adott jobban mint egy fix nyereménylistás gazdaköris event (ott még csillag is leesik). A normál fakiszervezett nyári napjaimhoz képes TP ügyileg meg nagyon sovány (az aratásmennyiségről nem is beszélve). Tudom, adott titokizéket meg munkásparasztokat is, de az event miatt a korlátozott mennyiségű FA készletemből is rááldoztam amit a munkásparasztkuponok összideje nem adott vissza. Lehet csak én nem szeretem a "random" nyereményes eventeket, de ez is csak a megvolt kategóriába esik nálam.
    + a kitehetők, felhősor fix nyeremény
    - felröppenőcsökkenés, szupertrágya nagyobb mennyiségű használat, nyereménylista, megnyert dolgok lista elérhetőség

Mivel látszik az ilyen eventstruktúra lett a nyerő majd kiforrja magát idővel (de mire megteszi, lecserélik új eventmechanikára, mert kell a változatosság xD)

vje0315, _Cygnus_, jozsipapaa és 11 más kedveli ezt.
  17. betjoli

betjoli Fórumprofi

Köszönöm szépen !

genka53, Gio, skalimaci és még 1 ember kedveli ezt.
  18. imike912

Végre minden farmomon van legalább egy macska - a felhőből. A kezem is egészen megmacskásodott a sok kattintgatástól.
    Miért nem lehet a macskákat géppel etetni???? Vagy simogatni, mit tudom én ...

_Cygnus_ és benedekbobe63 kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

http://kepfeltoltes.hu/view/150805/szulinap53_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

suba_klara kedveli ezt.
  20. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Nézzetek be az Event topikba..! Friss hír..:p
    Skalimaci!!! Így tovább! ;)
    És persze, Minden Kedves Magyar Játékosnak a TOP-ban! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.