Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Én ettől a cicától teljesen kivagyok, olyan édes ahogy hempergőzik. Nem lehetne megtartani valahogy? Esetleg megvenni ajándék kitehetőnek?

hóóvirág, nemethpgabi, Gio és 8 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Télleg, a matrinca. Kukac ne hisztizzél, hozok neked.;)

hóóvirág, nemethpgabi, Gio és 9 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én nem vagyok Nóci, de megkerestem Neked a linket:):https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/pletykagang-ahol-jónásné-is-szabadon-szárnyra-kelhet.12592/page-373#post-308681
    ----------------
    Bár nem ennek a topicnak a témája, de szeretném megosztani veletek a mai első örömömet 291. szintre léptem a bahán, úgy hogy az event kezdetétől csak a fűzvesszőt látta a sziget:).

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Azt hogy mindenki megkapja a nyereményt, akinek az 1000.-kel megegyező simije lesz.

A személyeskedést intézzétek el egymás között farmon belül!!! Az illető személye, farmneve ismert gondolom!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.8.15
    hóóvirág, kisszakács75, Dyny és 10 más kedveli ezt.
  5. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Felváltva 0 perceztem velük. Minden kockára adott, így körönként 44 db-t kaptam. 1 Pannival 30-as Legendával. Az articsókára is megadta a totált:)
    -gyöngy-581 Amit írtál, azt én is úgy gondolom, szerintem lukimi is, azért írtuk le, mert a tényeken nem változtat:)

hóóvirág, kisszakács75, Dyny és 6 más kedveli ezt.
  6. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Most járok a 90. simogatásnál, és egyből 2-szer is 48ó munkáskupont kaptam.
    Most végre megvannak a következő eventre is a munkások. Ha jól emlékszem,
    maradt még 1-2 rövid kuponom, azokat beforgatom a mostan eventbe, hátha
    kapok még pár csemetét, mert a cserenapnál a titokzatos ólakból beszereztem,
    ami kellett, de sajnos hiányzik a készletemből még 2 Kowhai fát. Ha jól tudom,
    a mostani fából, amit nyerni lehet, kifejlődik a Kowhai. Megyek és meg is nézem.

7. Momsza

Momsza Fórumprofi

Szia Gyöngy, köszönöm ezt olvastam csak nem tudtam, hogy ez már biztos. Tudom persze, a biztos majd a hivatalos lesz.
    Gratulálok a szintlépésedhez!:)
    Köszi Nóci.:)
    Igy akár 1030 játékos is nyerhet, de jó.:)

hóóvirág, Dyny, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  8. Marilla74

Marilla74 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Felírnál/felvésnél (remélve, hogy az tartósabb, és ott is maradok) :) engem is a magyar toposok listájára?
    Köszi
    Marilla74
    85.

9. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

250 beadás után:
    1sztáp:7 3sztáp:1
    2 banán:3:inlove:
    1zokni:6 2kata:1
    2sztrágya:8 5sztrágya: talán nincs is :)(nem kaptam)
    xxl barkács:5
    Titokfa:2 titokól: 8
    csatni:7 cserép:13
    pinkie: 13
    1h: 5 3h:1
    12h:6 48h:2
    Btp:420ezer
    tp:360ezer
    csp:280ezer

10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Akkor én is panaszkodok ez a legsiralmasabb event számomra jobb volt az a pár halas aji múlt hónapba mint ez csp tp btp-n kivül szinte más nem is jött ezek az ajik 90%-át teszik ki míg a denis nyulas halasnál több volt a jobb ajándék titokól fa kupon most meg nagyon ritkán jönnek be :) de a kövi ilyen jobb lesz

kukac42, Kukackukac, CitizenZero és 4 más kedveli ezt.
  11. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    A jelenlegi event során sztrágya csak 1-es, illetve 2-es kiszerelésben nyerhető.

12. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Szerintem én megöntöttem a negatív rekordot ! 4 területen a fűz 11db (azaz tizenegy ) felröpivel ajándékozott meg ! Akinek ennél több az örüljön...

kisszakács75, długa, CitizenZero és 3 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem,most fognak sokan belépni,tartalékolták a gombolyagot és a növényeket. Én azért mentem tovább, mert sok sok TP és BTP_ét kaptam.Már léptem is a Bahán,aminek nagyon örülök.Csinálom tovább, ahogy a készleteimből telik.Elég sok BTP pont kell a következő lépéshez:2100 ezer. Ez majd kicsit segít,ha még tovább simogatok. Azt tudom, hogy hamarosan eltünök a TOP-ból, de nem leszek szomorú!szupitápom elfogyott / pedig tervben volt,hogy a 2ooo-ből csak 500-at használok fel/ Nem sikerült!Még sosem amit elterveztem,mert belelovalltam magam a játékba.Még mindíg csinálom az ajándékokért,amig tart a gombolyagom,azaz, nagyon lassan jön,a növénnyel pluszban vagyok,de azért elégedett vagyok a játékkal.Nem kell mindenkinek az elsők között lennie.ezt elfogadom és drukkolok azoknak,akik még bírják az iramot.

14. zoldtara

zoldtara Járnitanuló

Sziasztok!

Én az elején 0 perces hagymáztam, minden kockára megadta az 1-1 db-ot.

hóóvirág, Gio, kisszakács75 és 7 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönjük a kimutatást,nagyon aranyos vagy,hogy ezt számon tartod! Ajándékot érdemelsz érte. Azt hiszem ez a lista hamarosan nagyot fog ugrani.Bocsi, de ezt kukori-kodkodának akartam íni-

Utoljára szerkesztett: 6.8.15
    -vadocka70-, Gio, kisszakács75 és 3 más kedveli ezt.
  16. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Rosszul tudod, mert 2-es, és 5-ös kiszerelésben nyerhető.

17. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Négy titokolból három retro hodvár és egy mosómedve. Szerintetek?xDxDxDxD

18. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Kukackám ne legyél ebben olyan biztos....! Ha a szűrőn fennakad az IP-cím egyezőség azzal vége. Esélyem sincs indulni, mert még csak 93 macskasimin vagyok túl, és nem lesz több időm az event hátralévő részében sem. Úgy döntöttem, hogy inkább szurkolok nektek. Az összes magyar játékosnak aki listás, vagy ezután lesz az - hajrá!:)

hóóvirág, kisszakács75, Dyny és 12 más kedveli ezt.
  19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A gyerek meg épp most nyitott ki 1 tekit... de valahogy ő mindig jókat kap.o_Oo_Oo_O

hóóvirág, Gio, kisszakács75 és 11 más kedveli ezt.
  20. benike909

benike909 Járnitanuló

Sokan írták, még az event előtt, amikor "előre panaszkodtam" a lehetséges gyenge nyeremények miatt, hogy mindennek örülni kell, mert "ingyen" ajándék. Most, amikor a felhő már beüzemelve, a TOP bár látótávolban az alja, végső soron kizárva, azért már kezdem nézni, hogy mit ad. Mert ajándék ide vagy oda, egy zokni vagy 5000 sima tp, bizony abszolút értelemben jelentős veszteség ahhoz képest, mintha simán visszapakolnám a mamutokat. De azért még gyűröm, hátha ad egy-két titokólat, amiből kapok valamit, amit csp-ért nem lehet. Itt viszont én már a narancs ólaknak is tudnék örülni, azokból soha sem lehet elég sok.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.