Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ördög00

ördög00 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Biztos hogy 52 perc, mert nálam 3 óra 28 perc.
    Mit csináltam rosszul? Meg tudnád nézni? Köszi.

Gazda: ördög00 ID: 37821443

Kukackukac kedveli ezt.
  2. kavics6729

kavics6729 Járnitanuló

Szerintem mindent jól csinálsz, emlékeim szerint az 52 perc a sima földre érvényes, a komfort 3 óra 28, még az elején használtam;)

Kukackukac és genka53 kedveli ezt.
  3. OJani

OJani Kivételes tehetség

Persze. :)
    Ajánlom is nekik. Tegnap ugyanis nem szerepeltek a tisztásomon valami fényesen. Talán majd ez a harmadik egy kicsit felrázza őket. xD

genka53 kedveli ezt.
  4. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

az 5% felhő meg levinné 1 óra alá? hm...ki kell próbálnom
    Nem a felröpi a problémám, hanem az a *** fűz. 110/db egy kicsit sok :(
    DE NYOMJUUUUUUK!

genka53, sziszi1965, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Gondolom a "gesztenyés" felhősort nem aktiváltad. Nem mindegy a földterület fajtája sem.

genka53 és kukac42 kedveli ezt.
  6. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Én meg azon vagyok kiakadva,hogy CSP ÉS TP jön folyamatosan BP-nél beragadt a gomb.(a macska dobozból)

genka53 és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  7. ördög00

Szia!
    De igen, aktiválva van. Szerintem elértetted, a kérdést és a normál földre írtad ezt.:)

8. -tanaka40-1

-tanaka40-1 Aktív író

Köszönöm szépen Neked is és mindenkinek aki segített. :)

OJani és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Komfortba vetetted.

hóóvirág, Kukackukac, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  10. cintike1

cintike1 Utánpótlás-írogató

Na megint itt vagyok és továbbra is értetlenül:music: megajándékoztam a 16 cicát és megint fent vagyok a listán;) Lehet el kellene gondolkodnom, de igazából nem akarok hiú ábrándokat kergetni:D

genka53, -kesudió- és LBetti kedveli ezt.
  11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az 52 percet normál termőtalajt használva értettem.

Kukackukac, genka53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Először is hozom a tippjáték első körös eredményeit (érkezési sorrendben - a találati sorrendnek ugye majd már a végeredmény ismeretében lesz értelme):

IdőpontNévTippKompenzációs pontok
    csü2316VividDarer42931,5
    2353_Cygnus_52031,25
    pé0010nolina196541531
    0051gulya6936530,75
    0510LongNight33328,5
    0600kismoslek30028
    0710-vadocka70-32527,5
    0801GA-BI-O-Farm43527
    0903marcika051734326,5
    0943icus0840826,25
    1006csio7040026
    1035Coff6638925,75

Tehát eddig 12 tipp érkezett, és a jelenlegi ismereteinkból kiindulva, az Ő átlaguk alapján a TOP alja: 388-389 lesz.:)

A tippjáték részletes leírását korábbi hozzászólásaimban, itt az eventcsevegőben találjátok. A lényeg, ha vki akar "nevezni": TopTipp0 farmra küldjön levelet a "topalja" tippjével (hivatalos eredmény), amelyben megadja azt a fórumnevét is, amellyel szerepelni akar; a tippeket vasárnap 14:29-ig lehet leadni, a korábbi tippekért több, a későbbiekért kevesebb "kompenzációs pont" jár. Nyeremény a részvétel "izgalmán", a győztes "dicsőségen", ill. a közös "tanulságon" kívül nincs.:)

----------
    Hogy vmi még ennél hasznosabbal is hozzájáruljak az topozás sikeréhez:
    Talán két jellemző termelési forma van: komfortok szuperozva és KK-zva vs sima csatnis 1x1; előbbi esetében a bruttó hozam (amit már nem vetünk vissza, utolsó aratás után) 3949, ami 35 (ha van korábbról maradék, akkor 36) macskajáték lekeverésére elég, míg utóbbi esetben ez a szám 3104, ami pedig (Valamivel több, mint) 25 macskajátékra elég. 35 macskajáték lekeverése alap malommal (rúnával, de felhő nélkül) 315 perc, turbósítva ugyanez 162,5 perc; 25 macskajátékra ugyanez 252, ill. 126 perc, ami azonban két malomra elosztható (18+17 vagy 13+12 felosztásban). Tanulság: malmainktól és termelési módunktól függően az utolsó teljes aratásnak vasárnap legkésőbb eventkezdés előtt meg kell történnie ennyivel - vagyis legkésőbb 11:18-ra (össz. 35 keverés turbó nélkül) vagy 13:01-re (össz. 25 keverés turbóval) el kell készülnie, máskülönben nincs értelme (köztes eseteket mindenki kiszámolhatja + természetesen rá kell hagyni néhány percet, amíg lejátszadozunk a macskákkal)...;)

ÜDV Mindenkinek: Pharmer

hóóvirág, Fätum, Dyny és 14 más kedveli ezt.
  13. ördög00

Szia!
    Igen,de ez volt a kérdés itt lent.

És ez volt a válasz:)

_Cygnus_ kedveli ezt.
  14. ördög00

Szia!
    Ok, így már rendbe.
    Köszönöm.

kukac42 kedveli ezt.
  15. zsugabubus

zsugabubus Fórumszaki

Kicsit fáradt vagyok. majdnem megajándékoztam a szarvast bal oldalon :)

SzilvaG, hóóvirág, denett és 15 más kedveli ezt.
  16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Örülj, hogy nem nyávogta el magát:):p

times84, hóóvirág, Fätum és 12 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

22 felröpi kell a 100 ajihoz meg lesz az event :) az első olyan eventem megy végig ahol tematikus a felhősor :D
    utolsó 9 aji csp btp tp csatni 1h kupon 48h kupon titokfa

olyat én is csináltam :D

hóóvirág, Fätum, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  18. LongNight

LongNight Fórumgróf

Event zárásra írd át;)
    Amúgy gratula a kezdeményezéshez, tanulságos lesz.:)

hóóvirág, Fätum, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  19. lazarre20

lazarre20 Járnitanuló

Én is magyar vagyok! Jelenleg 215 db cicussal

20. bakfis

bakfis Fórumszaki

:music: Nagyon izgalmas, és nagy öröm látni a sok magyar gazdát a TOP-ban. Mindenkinek drukkolok én is nagyon!!
    Amiért most írok az valójában azért van, mert látom hogy skalimaci nagyon nagyon közel jár ahhoz hogy átvegye a vezetést, neki külön drukkolok, de nagyon!! Szuper lenne ha ő lenne a győztes! ;) :)
    Hajrá minden kedves magyar TOP-osnak!!!!! :music:

nekem még 40 cicát kell simogatnom, csak hogy kész legyek, későn kezdtem hozzá, és nem is csábít annyira a nyeremény, hogy szupertrágyát áldozzak, így most a kispad jut csak, de így is nagyon élvezem! :inlove:

hóóvirág, Fätum, Dyny és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.