Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. times84

times84 Törzsjátékos

Találós kérdés....mikor vacakol a net egész nap?---igen a helyes megfejtés pénteken amikor másodjára izzíthattam volna a gesztenyés felhőt a többi nyalánksággal 0 percezni és fűzfát gyorsítani... Ez van..:)
    Még mindig jobban jártam mintha ma vacakolna--akkor tényleg mérges lennék :D
    Nem baj megmaradnak a cuccok a nublonra ;)

2. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

No 3 farmon szereztem összesen 376 nyereményt. Ebből egy sem volt AB -.- Nem értem minek rakják bele ... de legalább kuponokat kaptam ;)

hablaty kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia Ladym! Várom ismét a neved a listán :) Kukackám együtt megyünk ismét :inlove: látod :)
    Köszi!!

4. krexim

krexim Utánpótlás-írogató

A TOP szekcióba nekem ugyan esélyem sincs eljutni, de akik a lista végén vannak érdekes lehet a kérdés és még nem láttam rá semmi infót.

Azaz, ahogy pl. az előbb csekkoltam 3 versenyző is 250-el volt a végén. Lehet, hogy még vannak 30-an akik szintén 250-en állnak, de ugye az 1000, az 1000. :) Viszont nyilván az elérés időpontja is számít.
    Ugyanakkor ennyi játékosnál simán lehet, hogy többen is pont ugyanabban a másodpercben simogatták a 250. macskát.
    Nyilván lehet erre mondani, hogy simogass még egyet és akkor kikerülsz a veszélyzónából, de mindig azaz a játék lezárásának pillanatában is lesznek biztosan olyanok, akik pont emiatt mégse jutnak be.

Kukori.és.Kotkoda és hablaty kedveli ezt.
  5. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!
    Segítenétek? Az eventnövény a gesztenyés felhősorral, karácsonyi sütivel és a fehér ártatlansággal, szupertárgyázva, vizezve mennyi idő alatt érik meg?

hablaty kedveli ezt.
  6. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Kizárt dolog: csókot házastársakként csak mi tudunk váltani:p - tény és való, az utóbbi napokban inkább az együttes kötögetésre helyeztük a hangsúlyt, gombolyagokkal láttuk el egymást...:music:
    És ha már így szóba került, nem tudom, említette-e - én meghagytam Neki, hogy ildomosnak tartom, hogy Te is tudd: az "ÚGYNEVEZETT" "békás" felhosora "felügyeletére" legutóbbi cserenapok alkalmával kapott tőlem egy Nublon farmert, aki mindent lát, mindent tud, és érdekeimet képviselve szükség esetén közbelép...:p
    Csak hogy mindenkinek világos legyen, kivel is állsz szemben:

7. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

hello
    jelenleg 374-el, 304. vagyok, ugyan van még 24 óra, csak az a baj hogy mennem kell itthonról és csak holnap este leszek.
    kíváncsi leszek hogy elég lesz e a bentmaradáshoz, kicsitfélek hogy nem. :) :)

meszimarsi, hablaty, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  8. breki072

Igen, tudok róla :D a végét a felhőcskéjének azért egy kis bulibékával ami ment hozzá lezártuk xDxDxD Erről van e tudomásod??:p

9. balalajka

balalajka Törekvő

Gazdatársak!
    Köszi az önzetlen segítséget, de most már kitapasztalom!

Pharmer500#2 és hablaty kedveli ezt.
  10. hablaty

hablaty Junior szaki

Sziasztok:)Kedves Skalimaci,már mindegy mi lesz a vége,nekem akkor is te leszel a Top:)Gondoltam felajánlom neked,az összzes szupitrágyámat(mind a 10db-ot)De gyanítom,nem tudnál mit kezdeni,ekkora segítséggel:)Hajrá skalimaci!!!!
    Kedves Pharmer,én az utcsó,ufós eventnél nem kaptam nublom farmert,csak 1 Pataky Attilát,aki semmit nem csinál,csak áll egy kör közepén:(

Kukackukac, Lillapilla73, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Igyekszem.. bár kicsit kivagyok az elmúlt két naptól... :D

57 perc, azt hiszem.

12. balalajka

balalajka Törekvő

Szia Tesó!
    Hajrá, amíg lehet csináld Te is!

hablaty kedveli ezt.
  13. breki072

Szia! Szerindet ha tudnánk nem írtuk volna meg !! Aki tudná és itt lenne megírta volna!-.- Egyet a kedvedért kivettem és megnéztem 1,5 perc víz, trágya szuptrágya, Neked is meddig tartott volna letesztelni??

Dyny, anci091551, Pharmer500#2 és 4 más kedveli ezt.
  14. balalajka

balalajka Törekvő

Nagyon köszönöm, Te voltál az egyetlen, aki válaszra méltatott !

hablaty kedveli ezt.
  15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

... és közben rájöttem, hogy 58 perc az az 57... egy percet betévedtem, I'm so sorry... :)

Dyny, kisszakács75, hablaty és még 1 ember kedveli ezt.
  16. balalajka

balalajka Törekvő

Az már nem oszt, nem szoroz. :) Köszi még egyszer!

Köszi a választ! Az az igazság, hogy egy szomszédomnak próbálok segíteni azzal, hogy pontos időket mondok, hogy tudjon tervezni. Sajnos én nem voltam egész héten a gép mellett, így számomra ez a top sem jön össze.

Dyny, Tigrislady, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  17. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Mégiscsak itt vagyok, ma hajnalban érkeztünk nyaralásból, tehát csak belekezdtem a macskás eventbe.
    Tíz macskajáték után lett egy titokfám, meg egy csomó CSP-TP-BTP... Most keveredik további 13macskajáték, s még holnap délutánig próbálok annyit gyártani, amennyit csak bírok a készleteim (sima, KK-, szupitrágya) erejéig...:sleepy:
    Mindenesetre továbbra is tartom: nem fogok beszállni a TOP1000-be, de hajrá skalimaci és a többiek! ;)
    Amúgy olvasom itt, hogy 376 macskajándékozásból egy sem lett AB. Érdemes kattogni? o_O

Dyny, kisszakács75, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  18. Jegkorsz

Jegkorsz Fórum-zöldfülű

Köszönöm a sok szép ajándékot amit a cicák adtak. :)

hablaty kedveli ezt.
  19. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Nem vagyok benne biztos, hogy említettem neki ez a csekélységet...[​IMG]

De tagadhatatlan, hogy jövő héten a Nublon farmernek is nagy hasznát veszem, mert a farmra csábítja a tesókat. :inlove:
    Eddig a fűzfa volt az egyik kedvenc fám, de már nagyon unom az ültetését... :cry:

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
    Kukackukac, csio70, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  20. breki072

Én az 1x1 re írtam. Azért a 100 simi megvan azaz az event kész!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.