Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem az utolsó is!

2. Bársonyka

Bársonyka Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segitsetek hogyan kell benevezni a Top 1000-be: Az venettel kész vagyok napók óta , de hiába kattintok a serlegre nem birom bedobálni a cicáim .
    Köszönöm a segitséget!

hablaty kedveli ezt.
  3. OJani

OJani Kivételes tehetség

Ez mindenkinél más, változó. Nekem már jött néhány AB. Meg lett néhány titok ólam. Bár jöhetne több is. :)

padamak és hablaty kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A serlegnél nincs is ilyen lehetőséged. Csak add oda továbbra is a macskáknak az ajándékokat és ha eléred a lista mostani alját, meg fogsz jelenni benne. A serlegre kattintva csak azt tudod ellenőrizni, hogy most mennyivel állnak az oda bejutottak.

hóóvirág, Fätum és hablaty kedveli ezt.
  5. OJani

OJani Kivételes tehetség

Nem kell a serlegbe bedobálni semmit sem. Mindenki automatikusan nevez a TOP1000-be, aki tovább játszik. Csak játssz tovább mint ahogy eddig.

6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Nem kell nevezni, ahogy eddig csináltad folytasd. A neved majd akkor látod ha többed lesz mint az utolsó limit
    Hm az eleje is megindult egy kicsit felfelé :D

Dyny, Kukori.és.Kotkoda, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  7. Bársonyka

Bársonyka Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a választ!

hablaty kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Nálam 1 óra 12 perc volt felhő nélkül , ha jól emlékszem

Dyny, hóóvirág, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  9. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

mert Nálad melegebb van szomszéd :)

Dyny, sziszi1965, hablaty és 2 más kedveli ezt.
  10. [-bali-]

[-bali-] Junior szaki

Sziasztok eventel már rég kész vagyok és még 110 macskajáték beadva jó kis event sok szép ajándék minden elismerésem a topba lévőknek.

Gio, OJani, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Részemről kikapcsoltam a cicusokat:oops: 202 cicától kaptam ajándékot, gombolyagom még lenne, meg gondolom jön még föl 10-15 játékra való, de eddig bírtam a fűzfák látványát...
    Az ajándékokkal elégedett vagyok, az első 100ból lett :
    150ezer tp,
    165ezer btp,
    80ezer csp,
    178 óra melós,
    1 titokól és 6 titokfa.
    Plusz az apróságok:p

A bónusz 102 cica ajándékai:
    165ezer tp,
    185ezer Btp,
    80ezer csp,
    120 óra melós,
    4 titokól és 5 titokfa,
    1 xxl barkács!!!!! és az apróságok;)
    AB elkerült, de a héten 2x léptem szintet a sok aratásnak köszönhetően(191:D), szóval mindegy.
    A gyerek farmján még csináljuk, 64 röpit kell begyüjteni reggelig, szóval még van esély, hogy meglesz az első teljesített eventje! Drukkoljatok neki!
    Aki még csinálja, annak jó cicázást! Én imádtam őket:inlove::inlove::inlove:! Sok ilyet kérek még!

kisszakács75, Dyny, hóóvirág és 7 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Itt vagyok, köszönöm, csak egy kicsit pihiztem, de már megy tovább a játék:)

Fätum, iboly54, kisszakács75 és 7 más kedveli ezt.
  13. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Hajrá Magyarok!!!

skalimaci az élenxD

Szorítok minden magyar gazdának:D

csio70, skalimaci, kisszakács75 és 8 más kedveli ezt.
  14. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ez kérlek nagyjából egészéből a 2 idő közötti 1x1, +vízzel, csatnival történő aratásnak a mennyisége. Ez még változhat mint most az idő, ha még esni is fog a felhőkből akkor hamarabb jönnek be a strandolók kaja, pia, manuális esőztető és elkezdhetik bedobigálni amit a napsütötte víz partján oda-vissza lesarlóztattak (vagy lesarlóztatottak nem kívánt törlendő).

Dyny, sziszi1965, hablaty és 3 más kedveli ezt.
  15. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó napot jó gazdálkodást! Részemről befejeződött a játék. 259 etetést sikerült megcsinálni és jelenleg és utoljára vagyok a listán 999-dik a sorban. Nagyon élveztem a hetet rengeteg nyereménnyel gazdagodva. Most készülök a nublonos eventre mert holnap 14 óra után leszek csak gépnél. Addig is sok sikert minden kedves gazdának.

16. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Meg van a felhősor, most már pluszban simogatom a cicákat. AB még egyelőre elkerült, de még van idő. :) Jó kis event volt ez, én részemről ezeket az eventeket imádom. :)

kisszakács75, hóóvirág, Gio és 3 más kedveli ezt.
  17. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!
    Akit illet! Tudtam abban a percben, amikor szomszédnak jelentkeztél! Vártam az alkalmat, hogy rád írhassak ... és eljött az az idő. Vedd vissza ami a tiéd, válassz új tettestársakat!
    Egyébként nem voltam itthon egész héten, de a min. 100 megvan, annál egy kicsivel több is. Idő hiányában azonban már nem tudok mit tenni, erről a topról is lemaradtam. Azonban van egy szomszédom, aki még nagyon ott van, őt segítem, és remélem a végén ott lesz az 1000-ben. Mindenkinek hajrá, mindent bele!

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
    kisszakács75, Dyny, breki072 és 2 más kedveli ezt.
  18. *Maia*

*Maia* Járnitanuló

Sziasztok!
    Én viszont csak akkor kérnék még egy ilyen evenetet, ha előtte kb. 1 évvel korábban visszahozzák a fagőzöst!
    Ugyanis a trágyafák nélkül a 1-2 éve kezdett gazdáknak esélyük sincs bekerülni a top1000-be
    1-2ezer szupertrágyával rendelkezők nem vehetik fel a versenyt a több tízezer trágyákat felhalmozott gazdákkal.

csio70, breki072, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. monsterfarm

monsterfarm Utánpótlás-írogató

Lehetetlen küldetés ez a számomra, hogy a legjobb 1000 közé bekerülni :wuerg::cry::cry:

20. doomsday

doomsday Haladó

mien történelem?
    63 cicát simiztem meg. de a nap végére lehet hogy 80 cicusom lesz. és holnap beleadok mindent.:inlove:8)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.