Cicakáosz - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 31.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Cáfolnám az "esélyem sincsen részt"

Nokéremszépen az event 6 napos
    1. napon alapmag felszaporítás
    2-5. napon 4:48 +vízzel a füttyfa érésideje így napi 3 aratás megvan ha éjszakára is azt ültetted.
    6. napon (no nem Svarcit klónozzuk) 2 aratás belefér és 2 malomban 1 aratás 2 óra alatt megvan így 12:00 előtt meg kell ejteni és gyorsan oda lehet adni azt a 30db mjátékot is.

Bizony a 0 perces növény nem árt, de ha 8 perces vagy 35 perces (ezek mind a rózsa számai) akkor is nagyjából 2000db szupertrágya szükséglettel be lehet kerülni az alsó traktusba. Ennyit áldozni 1 TOP esetén mondhatni xD mert tessék rákérdezni, hogy a máskor TOP-nak nevezett rendezvényen mekkora csp értékeket szórnak be a listán fentmaradók.
    Ennyi befektetéssel egy +40% TP bónusz adó kitehetőhöz jutni mikor 1 bagoly vagy táltostojás ennek a többszöröse, hogyanis fogalmazzam "bakfity".

Ezen TOP a jelen állás szerint kifejezetten a kezdők, középhaladóknak kedvezményezkedett. Máshol leírtam
    "...Ha 500db mjáték alatt lesz az alja akkor a panasz nyugodtan elmaradthat, mert egy tapasztaltabb játékos 30 napos új reges farmmal is bezsákolhatta (volna) vagy egy kezdő 6 hónapos farmmal TOPoroghatna a lista alján... "

csio70, Fätum, Pharmer500#2 és 10 más kedveli ezt.
  2. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Engem nem érdekel ez a rugózás a topon. Eszemben sem volt benevezni és nem is a top miatt jutottam idáig, hanem a jó kis ajik miatt. Talán 200 sztrágyám volt az elején, most 100 van. 1 trágyafám, 1 zoknifám és 2 propellerfám van, épp elég ahhoz, hogy minden eventet befejezzek.Ezt ugye pont duplán teljesítettem, tehát ezek nélkül is sikerült volna. Még van nem is tudom mennyi idő, és ha tényleg szorgalmasan csinálom, és nem csak így félgőzzel, akkor meglehetett volna még 100...
    Egyébként tényleg elhiszitek, hogy látjuk még azt a fagőzöst? Ugyan már...

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
    kisszakács75, Dyny, hablaty és még 1 ember kedveli ezt.
  3. doomsday

doomsday Haladó

megtudhatom h mi az a zoknifa?:eek:
    70 cicus simiztem meg.8)

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    Aztaaa mindenségét. Már rég láttam ilyen jó kis döntőt az első helyért. Hajrá, hajrá Skalimaci:)
    Már csak pár óra, utána lehet lazítani, orvoshoz menni megméretni a vérnyomást, altatót feliratni, stb....
    Én is alig várom a holnap délutánt, a jóból is megárt a sok:) Az ajándékokra viszont nem panaszkodom, nagyon sok jót kaptam.

5. csaba.a.székely

csaba.a.székely Junior szaki

RIA-RIA-HUNGÁRIA RIA-RIA-HUNGÁRIA
    kitartás SKALIMACI...
    egész MAGYARORSZÁG neked drukkól,szurkól...
    kicsi van már hátra csak igy tovább, tudom nem kevés munkád van benne...
    megérdemled hogy te legyél az első...
    tartom én a lelket bened, fel a fejjel...
    majd megérdemelten meg iszúk azt a behütőtt sört..

Kukackukac, csio70, times84 és 19 más kedveli ezt.
  6. doomsday

doomsday Haladó

lassan már 70 cicát simiztem meg tündérmackóm

7. BBke

BBke Fórumlakó

Tudja valaki, hogy az event növény, karácsonyi sütivel, fehér ártatlansággal, gesztenyés felhősorral, vízzel, trágyával, és szupertrágyával mennyi idő alatt érik be komforton?

hablaty kedveli ezt.
  8. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

bocsi eszt cáfolom én 2400szupitrágyával vágtam neki 170 környékén vagyok!!!És nem kelltöbb hozzá !!sajnálomazokat akik a fagözös után kezdtek!!de én is mondhatnám meg jopáran hogy könnyebb lenne farm arany fával vagy körhintákkal de hát késöbbkezdtem !! csak ennyi( Hajrá magyarok!!!

csio70, Pharmer500#2, Dyny és 5 más kedveli ezt.
  9. balalajka

balalajka Törekvő

Szia! 58 perc.

hablaty és Gio kedveli ezt.
  10. kukori80

Drága bogaram, örülök neki és hajrá:)
    Szia. 3,28 óra
    Szia. Az sima földön annyi nem a komforton.

Dyny, hóóvirág, ördög0 és 4 más kedveli ezt.
  11. *Maia*

*Maia* Járnitanuló

Viccelsz ugye?
    A 100 db játékhoz 600 db gombolyag kellett, ha a top1000 legalja a cél akkor is legalább +300 db kell még , azaz (300*6 =1800 db ) ha ehhez még hozzáteszem a 600-at akkor már 2400 db felröpi!!! :mad:
    Eventnövény aratáskor terültenként olyan 11-15 db jön, 4 terület max. 50, ehhez hozzáadom még a kapható napi 20 ajit azaz 170 felröpi naponta (ami jó ha meg van 150,esetleg 160) , ugye ezt már be sem kell szoroznom, hogy lássam képtelenség 6 nap alatt több 10ezer szupertrágya nélkül benevezni a top-ba.
    Eventnövény 110 kell egy gombolyaghoz, ezt beszorzom 400 db-al , az ugye 44ezer db (na ilyenkor már jó néhány gazda visítani szokott ;) ) .
    Vagy valamit rosszul számoltam?!

Fätum, csopke1, magdi06 és 3 más kedveli ezt.
  12. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!
    Skalimaci! Minden tiszteletem a Tiéd! Amennyiben azonban mégis a második helyen végzel - mert valljuk be k.tynka nem könnyű ellenfél - akkor is sűrű gratuláció Neked! Addig nincs baj, amíg a neved az 1000. helyre került, de ez ugye már nem következhet be!
    Bárhol is végzel, gratula Neked! Mert az nem kérdéses, hogy benne leszel az 1000-ben.
    Csendben azért megkérdezem ka.tynka nem magyart játékos? A neve alapján annak tűnik. Akár magyar, akár nem magyar, akár költött -már igazi pénzt -,akár nem, szép teljesítmény! Gratula Mindkettőtöknek!

Utoljára szerkesztett: 8.8.15
    skalimaci, Dyny, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  13. BBke

BBke Fórumlakó

Akkor most 58 perc vagy 3,28 óra? Nem mindegy :)

hablaty kedveli ezt.
  14. balalajka

balalajka Törekvő

A felsorolt kondiciókkal: gesztenyés felhő, karácsonyi süti, fehér ártatlanság, szupertárgya víz, 58 perc.

Gio és hablaty kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia. Az sima földön annyi nem a komforton.
    komforton mindennel együtt 3,28

16. BBke

BBke Fórumlakó

Köszönöm szépen :)

Kukori.és.Kotkoda, kukori80 és hablaty kedveli ezt.
  17. doomsday

doomsday Haladó

csak akarat kérdése;)

csopke1 és hablaty kedveli ezt.
  18. balalajka

balalajka Törekvő

Szia!
    Bocsánat elnéztem, a komfortot nem vettem figyelembe!

hablaty és kukori80 kedveli ezt.
  19. LBetti

LBetti Fórumgróf

Az eventnövény nem gond, a felröpinek meg kell egy kiadós 0 percezés. Pár ezer szupertrágya elég, egyelőre az aljához meg még kevesebb is.

csio70, kisszakács75, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  20. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok
    A toppba ne fogok bekerülni de az ajándélokat köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.