Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Az valószínűleg egy másik piac, nálam változatlan a helyzet, szerintem jól tettem, hogy eladtam.

2. Szellő85

Szellő85 Utánpótlás-írogató

sziasztok! képzeljétek el, én még soha nem vártam ennyire az eventet, mint a mostanit. szerintem nagyon érdekes, s értékes nyeremények vannak. az tény, hogy nagyon félek is tőle, mert oltárian nehéz szerintem, de mégis boldog vok nagyon. másokat is arra ösztökéltem, hogy fussanak neki, hisz érdekes kihívás. az viszont meglepő. hogy nincsenek tenyésztett állatok a piacon, gondolom, mindenki holnap fog nagyot kaszálni rajta... én próbáltam legyártani ma őket... :)

3. kisszakács75

kisszakács75 Fórumszaki

Sziasztok! Mily rég volt, hogy a tojást ugyanígy vadásztuk a piacon:oops::p:cry:

rozo52, agi967, felixx75 és 2 más kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Az én piacomon egyetlen egy darab sincs a barna bakból, se a barna tyúkból és a tehénből se, - viszont a szalontai már most 1500 (300 csp szokott lenni).

5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, nagy különbségek vannak a piacok közt. De tényleg szerencsés, aki a te piacodon van s 4500 csp-ért tudja megvenni a tenyészállatokat.
    Tudod én mire emlékszem? A pillangó vadászatra.:D Sehogy nem tudtam összeszedni, ami az eventhez kellett. Már egy szomszédom is segített vadászni, végül utolsó nap nekem meglett a kellő mennyiség, neki meg nem. Azok a szép idők.:D

-Encyberama-, czutika, agi967 és 3 más kedveli ezt.
  6. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Nekem is ez jutott az eszembe vadászás közben:D , régi szép idők..

7. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A tenyészállatok nagy része meg van már csak a nyúllal szenvedek mert ilyenkor áll neki ugrálni amikor kéne hogy ugorjon akkor meg csak kövit adja most 6 tenyészetből 4-en lett puha nyúl :D

Gio, _Cygnus_, muksika és 2 más kedveli ezt.
  8. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! Biztos igazad van, én is igyekszem megcsinálni, de ha naponta csinálok egy mangós turmixot, akkot tp-ben ott vagyok és nem kellene kb 100szupertápot kiadnom és rengeteg helyet elfoglalnom a tenyészteleppel, amikor 20000 8 órás eventnövény kell. Vagy több 100000 csp-ért megvenni a tenyészállatokat, persze, ha lehetne kapni. Szóval az event az event és csinálni kell, de ez szerintem akkor is túl keményre sikeredett a nyereményekhez képest.

9. benedekbobe63

benedekbobe63 Aktív író

Sziasztok!
    Bezzeg most ugrik a tenyésztés lett pár alpesi tehénkém is a sima bociból. Most örülök, hogy nem csináltam a kakkukkot, mert maradt szupitápom:D Még 15 tarka marha és bent figyelnek az állatkáim a pajtában. Már csak;) az eventnövény kell. A felröppenő miatt nem izgulok, eddig nem volt problémám. Majdnem kész a legenda.

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  10. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Rájöttem! ezt most kihagyom és gyütögetem a szupitápot a szamárra! asztán a kitehetöket meg majd cserenapkor elcserélem! Minek ide Event? Felesleges pénzkidobás! Inkább kinhagyom a cuccokat is..ugy sincs már helly semminek! ennyi!

11. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na most már értem, miért nem szabad lebecsülni a keverésnél kapott "bénának" tartott állatokat...
    Ezt az eventet szerintem elkezdem, egyrészt mert jók a nyeremények, másrészt meg már kipukkad a pajtám a szupitrágyáktól meg a kacsakatáktól :D
    Tenyészállatok egy része megvan, másik része nincs, szupitáp szintén nincs... :)

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  12. muksika

muksika Fórumlakó

Nálam a barna nyuszkó 8750. (Csak igen ritkán raknak fel belőle.)

13. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Keménynek kemény,de ne feledkezzünk meg a 297 ezer tpről és 118 ezer csp-ről,amit az event ad. Továbbá ott vannak a titok dolgok,amit nem mindenki tud megvenni,mivel nincs FA-a,és ha netán tüzifa fejlődik ki belőle,akkoris mehet a vonatra. A mamut fa pedig nagy érték egy farmon :) Ráadásul még 6 RA csatnit is kapunk,én örülök neki :)

14. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

1000 felett van a nyúl is már...

15. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok!
    Már alig vártam, hogy munka után nézzem a leírást, és bizony rendesen kerekedett a szemem a sok tenyészállat láttán, mert ugye azokkal nem igen foglalkozok. Persze ide nem jöttem olvasni, hanem egyből be a piacra, kerestem a barna bakot... a kecskénél. :DNem volt "barna" nevű (pedig kétszer is végignéztem), így addig kattintottam, amíg a következő "barnát" megtaláltam, négy lábbal, de aztán arra jutottam, van sztápom. Így aztán belevetettem magam a barna birka tenyésztésbe, mert csak kettő volt. Kicsit jobban átolvasva aztán felfedeztem, hogy van barna tyúk és NYÚL is, ami bak :D xD És az kell, nem a birka....
    Még szerencse, hogy először csak két telepet raktam ki.... Aztán arra gondoltam ezt a kis malőrt elhallgatom, de az utóbbi pár percben könnyesre röhögtem itt magam a visszaolvasással, így hát csak leírtam. xD
    Szóval most telepen a nyulak, persze ugrál is, mert nem kéne. Na nem valami hatalmasat, hogy elnézzem neki, épp csak a következőt. :)
    Mondanom sem kell, a többi tenyészállat sincs meg teljes létszámmal, így majd azok is mehetnek a telepre.
    Hiába no, kell az a felhősor :inlove:

gyulagazda45, rozo52, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  16. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Hát , talán kezd nagyon anyagias lenni a játék. Szerényen jegyzem ezt, lassan öt éve játszom.

macsek. kedveli ezt.
  17. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Sziasztok!
    xD... ezaz, akkorát nevettem ,mikor megláttam a kért tenyészállatokat. Nem mondhatjuk, hogy nem dolgozik a BP... :D, ja és nem játszik..., vagy figyel bennünket. xD (Mindegy mit írok, tudja már hol szorít a cípő.)
    Ez tetszett.

Ó, lesz később segítség, csak csp-d is legyen elég hozzá...;)

Hjaj, jaj! Nem levadászni, elfogni!:p

Bizti, hogy nem 18.800 habanero paprika és 580 ecet kell, hanem több? :oops:

Igaz! :) ;)

kutyaszálló és _Cygnus_ kedveli ezt.
  18. mica60

mica60 Járnitanuló

Sziasztok !
    Nálam a piacon semmi nincs ! De ahogy olvasom akinél van is valamelyik tenyészállat,az is horibilis összeg. Tenyészteni ??Most használtuk el a szupitápokat !Szerintem sok nem is lehet senkinek, ugyanis az utóbbi időben mindig volt valami új tenyészteni való. Hol a Bahamán, hol a sima farmon .

19. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Én nem boomról beszéltem, hanem turbómalomról vagy szupertáp akcióról - az egészen más... (A boomot amúgy Jónás is határozottan cáfolta)...[/QUOTE]
    Bocsi teljesen igazad van. A sok bába között elvesztettem a gyereket:D Tudom, hogy cáfolta, de voltak már itt csodák és remélem, hogy lesznek. Engem sem a malom sem a táp akció nem igazán segítene ki mert nincs per pill költeni valóm, azért még másnak lehet fontos.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  20. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Azért ez a tenyészállatos történet nekem most úgy hiányzott, mint ablakos tótnak a hanyattesés- amikor már úgyis le vagyok égve szupertáp ügyileg a múltkori kakukkolásból kifolyólag. Mellesleg nem is őrizgetek tenyészállatokat számolatlanul.... a piac kifosztva, egy tikot alig lehet találni.... szóval föladták a leckét, de rendesen... :D Majd meglátjuk, hogy mi is lesz ebből....

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.