Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Kajtathatok barna bak + magyar tarka után...a többit megvettem.Nem vagyok elájúlva a nyereménytől...mostanában nagyon rákattant a BP a titok ól-fa -ra.A nagyok nem igazán örülnek az xl-es fáknak de a narancs ólaknak sem...Inkább adtak volna 50 szupertrágyát.Csak a felhősorért csinálom!De akkor még valószinüleg tenyésztenem kell a hiányzó állatokat is.

2. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Ezzel csak az a baj hogy felhősort is ad..így nem lesz könnyű cserekor sem beszerezni.
    Szerintem.. :)

_Cygnus_ és borbelyandi kedveli ezt.
  3. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Ez tényleg így van. Én is "pikáns humort" (nem csípőset) láttam benne, és nem éreztem bosszankodást.
    Végre egy kis csavar. :)

_Cygnus_, n_nzsoka60, staramajka és 3 más kedveli ezt.
  4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Én is a kecskéknél keresgéltem a barna bakot egy ideig, mire rájöttem, hogy az nyúl is lehet. xD Kicsit jobban bele kéne merülni az állattenyésztésbe... 8):)

genka53, nemethpgabi, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  5. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szerintem itt nem szupertápban, hanem CSP-ben érdemes gondolkodni: lehet, hogy a turmix ugyanannyit ad, mint a jelenlegi szinteden a felhő adna, csakhogy a felhő ingyen van. Sztem 20-25e magasságában már meg fognak annyira állapodni a tenyészállatok, hogy nem kell a gép előtt szobrozni perceket, míg föltűnik egy: 30 barna bak az ilyen áron mondjuk 600-750e CSP; a 40 szalontai (legalábbis nálam) már most visszaesett, sztem a legtöbb piacon 1500 CSP-ért hozzáférhető tömegesen, tehát ez mondjuk újabb 60e CSP. Mennyi is egy általad említett m-n. turmix jelenlegi árfekvésben? 45e CSP - na szóval 20x45=900: ez azt jelenti, hogy a felhősorod kevesebb mint 3 hét alatt behozza az árát, és még gyógyelixír sem kell hozzá (persze alacsonyabb szinteken ennél több idő kell, meg alacsonyabb szinteken nehezebb összekaparni hirtelenjében is a CSP-t, de hosszútávon - sőt nem is annyira hosszú távon - ez bárkinek megérős befetetés)
    Ez nagyon sok esetben igaz is. De most azt igazán nem lehet mondani, hogy ne lenne neki hely: ott a tematikus felhősor, ami annyira nem is gagyi...

6. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Szia!Ha a felhősorod megvan amelyik a szalontai malacot adja,(van a piacon is )akkor csak a 30 db barna bak kell a felhőhöz és a kitehetőkhöz.A magyartarka és a barna tyúk nem kell.A gond itt a sárkányszósszal lesz,kell 40 db és több mint 2 óra a keverése egynek.Oda kell figyelni,hogy időben meg legyen.

ropoly és genka53 kedveli ezt.
  7. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Kelemény, zseniálisak a strófáid! :)

A pletykagangon már reagáltam Jónás megjegyzésére. Ha nem haragszotok, most megyek is, mert valami fontos dologra gyakorolok... [​IMG]
    PS: A Kata-rizs-t imádom! Nem tudom, hogy többek számára ennek miért van több értelme, mert a Kata_rzis-nak. xD

gyulagazda45, genka53, _Cygnus_ és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Kukujikúú, megjöttem én is az élménybeszámolóval.) Elolvastam - értelmeztem- kimentem a piacra megvenni a hiányzó állatokat mert ugye a malacon kívül kongott a pajta xD 1 óra alatt sikerült megvenni az összes hiányzót, hála a kedves gazdáknak akik nem csak behabzsolják az állatokat hanem árulják is xD Kezdődhet az event, jók a nyeremények és végre nem egy szokványos, rakjunk be a pajtából 50 almát ;) Jónás egyébként jót írt, de csak így utólag esett le a tantusz:p

genka53, nemethpgabi, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  9. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Na, a pletykagangon viszont még nem jártál ezek szerint? Máskülönben már tudnád, hogy semmiféle tantusz nem eshetett le - legalábbis magától, mert az más kérdés, hogy néhányan közülünk földre hajigáltak egy-két darabot...:p
    Na megyek én is, mielőtt Asszonykám végzetesen és visszafordíthatatlanul belemélyed a japán szamurájhagyományok ápolásába...
    :inlove:

genka53, Kata_rzis, _angela76_ és 2 más kedveli ezt.
  10. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Pontosan, én is ezért ráztam a fejem, mert bár írni nem szoktam a gangra, vagy a jósdába, de végig olvasom az első bötűtűl az utolsóig.
    ...és ezen sikeresen átszaladtam/tunk. Igaza van Nocinak, Jónás azóta is a hasát fogja a nevetéstől. :D

genka53, _Cygnus_, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

... nekünk meg a gatyafelkötéses tendencia lesz a folytatás...xD xD xD

kekmaci75 és genka53 kedveli ezt.
  12. agi967

agi967 Fórum biztosa

Szia!Mangós turmixot 1-2 db-ot tudok csinálni naponta,ennyi elixír röppen,csokis palacsintát is kb ugyanennyit és 2 lángost adó órám is van mégis nagyon örülök a felhősornak,7035 BTP-t kapok érte a mostani szintemen.Azért ez szépen rásegít majd a szintlépésekhez.Az aranybanán tudjuk,kevés.Ha mondjuk nem is lépek be minden nap,mondjuk 300x egy évben az is jóval több,mint 2milla BTP.:)Szerintem megéri.Ahogy Nóci mondja,ha csak a felhősort adná is megcsinálnám.Jó event elé nézünk.:D

genka53 és csio70 kedveli ezt.
  13. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia Pharmer! Te úgy látod, én így, remélem ezen nem fogunk összeveszni. Nagyon örülök a felhősornak, főleg hogy figyelembe veszi a szintünket is. De én a mangós turmixhoz valót megtermelem ( 150 van most is), nem kerül pénzembe. Mivel nincs barna bakom elég - a többiből sincs, de azok csak a teljesség miatt kellenének, mert minden eventet meg szoktam csinálni ( talán ez lesz az első, amit nem) - vagy tenyésztem, és majd vennem kell sztápot valós pénzért a szamárhoz, vagy ha tudnék venni a piacon, akkor kellene biztos 3-400000 csp, amim vagy van, vagy nincs. A tyúkról, tarka marháról ne is beszéljünk. Szóval jó kis kihívás, persze mindenkinek szíve joga, hogy mit, hogyan csinál, de akkor is fenntartom a véleményemet, hogy a beadandó nincs arányban a nyereménnyel. Máskor is kapunk ennyi tp-t, csp-t, répás-almás csatnit, stb. Sok sikert az eventhez!

14. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

xD xD xD xD
    Nagyon hosszú idő után már most! jó az event. Még nem találkoztam fanyalgóval, mindenki jókat derül a saját kárán és a más buzgóságán.
    Gratulálok a BP-nek, csak így tovább. :)

15. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Én vettem 5db Tarka tyúkot.... xD Barna tyúk helyett ....

gyulagazda45, .Sookie69., rozo52 és 5 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tényleg távol álljon tőlem, hogy valakit az eventre rá akarjak beszélni. Persze értettem, hogy csinálod. De számolgassunk egy picit. Egy mangós turmix előállításához kell: 40 kókuszdió, 40 banán, 30 mangó, 30 narancs, 100 vanília, 4 kecsketej, 60 gyógyelixír. Ennek értéke az én piacomon 20454 csp + 60 gyógyelixír, ha mi állítjuk elő és 42750 csp, ha megvesszük. Ha te állítod elő a mangós turmixot, akkor egy hónap alatt 613620 csp-be és 1800 gyógyelixírbe kerül annyi BTP, amennyit a felhősor ad. Nem kell mondjam, hogy egy év alatt ez hány millió csp, igaz? Ezzel szemben a felhősorhoz kell 40 szalontai sertés és 30 barna bak, ezek piaci értéke max 660000 csp. A szalontai sertés darabját 1500-ba, a barna bakét 20000 csp-be számoltam, ennyiért mindenki be tudja szerezni. Persze 3 napig event növényt kell ültessünk. Akinek nincs fokhagymája, az várhatja azzal az eventet, összekötve a kellemest a hasznossal.
    A fentieket tekintetbe véve mindenki gondolkozzon el holnapig, hogy meg akarja-e szerezni ezt a felhősort 660000 csp-ért és 3 napi aratásért vagy kiad minden hónapban 613620 csp-t és 1800 gyógyelixírt a felhősor által adott BTP-ért. :)
    Sikeres eventet kívánok Mindenkinek!

ropoly, omami1949, .Sookie69. és 14 más kedveli ezt.
  17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát én nem gratulálnék!!!!:cry:

szellorozsa kedveli ezt.
  18. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Természetesen, az működik, hogy nem kell vásárolnod, hanem megtermeled Magadnak. De mi van akkor, ha erre azt mondanám, hogy az eddig nem megvett, megtermeltet innentől eladhatnád (ha levonjuk a 10%-os piaci illetéket, akkor így számolva mondjuk már nem háromszoros, hanem négyszeres eventidő, tehát egyhavi a megtérülés).;)
    És valóban, a melléknyeremények még nem is lettek említve: én már rég emlékszem olyanra, amikor egy eventből (50 szupertáp, 4 PartyPöri, 4 titokól, 4 titokfa mellett - hogy ezeket mint nem CSP-s dolgokat ne keverjük bele) a direkt CSP-jutalomon túl még leesett 6 csatni és 6 rózsalekvár is (persze ezeknek most átementileg, talán némileg huzamosan is le fog esni az áruk, mert sokan piacra viszik majd, de normál körülmények (és testvérek) közt (is) már csak ez önmagában durván 450e CSP...
    De természetesen nem akartam elvitatni, hogy szemlélhető ez a dolog másképp is. Biztos van olyan játékszituáció, amiben nem éri meg. Viszont az sztem kevéssé vitatható (merthogy többé-kevésbé "mérhető"), hogy az utóbbi hónapok eventjeihez viszonyítva pont ár-érték arányban (és emellett teljesíthetőségben is - FA-költés és munkásvásárlás nélkül (80ó (ebből 72 tetszés szerint indítható bármikor) farmmunkások is mellesleg, ami alatt majdnem lezavarható az 1x1-ezős rész!)) ez az egyik legelőnyösebb...
    Most jut eszembe: arról volt szó, hogy a "hosszúkéssel" játszadozó Asszonykámra megyek vigyázni, nehogy megvágja/megszúrja magát a híres-hírhedt pengével; erre mit csinálok: csak ontom és ontom és ontom magamból a sorokat?!:eek:xD

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
    ropoly, omami1949, .Sookie69. és 6 más kedveli ezt.
  19. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Eszméletlen jókat röhögök. A családom meg valami komolyat néz a tv-ben és elég megrovó piilantásokat lövell felém a tekintetük.
    Inkább a Farmerama holnap kezdődő event fórumát olvasgatnák... xD

20. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

s
    Nem hogy nincs ennyi, de egy darab sincs a piacon, csak a szalontai sertésből. Jó lenne ez az event, mert megmozgat olyan növényeket, mint a kör gabona, stb., de ki az, aki 30 barna tyúkot, bakot stb. tart raktáron. Legföljebb 2-3 van belőle. Na most termeljek, vagy tenyésszek! A 18 800 paprika letermeléséhez hely és idő is kell.

_angela76_ és szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.