Csípős csoda csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Az még a sötét középkor hajnalán volt, mikor a farmokon burjánzottak a bájital fák....:music:
    Leszögezhetjük,aki kihagyja (Bolond lenne), millókat kereshet ha tenyészt, meg trágyát termel, hisz mindent megadunk egy bahás felhősorért... 8):p
    (naná,hogy most ugrál ez a tepsifüles)

_Cygnus_ and kukac42 like this.
  2. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

No, Farmer! Ne "comorkodj"! Kapsz előlegbe tőlem egy buksi-símogatást a tudományos igényű (ált. isk-i matek xD :cry:) eszmefuttatásaidért. :inlove:

_Cygnus_ and genka53 like this.
  3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Azért ne legyenek illúzióid a családunkat illetően. Nálunk egy matekzseni van a családban. [​IMG]
    Nekem max. erre futja az erőmből... [​IMG]

4. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szerintem mostmár biztos, hogy hamarosan jönni fog Valdemár. A BP a piacon most ingyen tanít csapkodni. xD xD

5. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Ezzel a tenyész állat hiánnyal tényleg milliókat lehet összeszedni.Én már izgulok hogy sikerül e nekem is feladatot teljesíteni vagy szégyen szemre lemaradok:)Mindenkinek jó eventet.

6. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Na a saját eventem szinte kész is. :)
    Totál önzetlenül kiraktam némi tenyészállatot a piacra, 21ezer felett is vitték mint a cukrot. xD
    A paszuly megjelenése óta mindig van némi tenyészállat a pajtában, csak kiböjtöltem hogy újra kelljenek majd. :)
    Holnaptól csak kapálni kell majd.:pxD

ropoly and _Cygnus_ like this.
  7. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Kata_rzis és nem Kata_rizs! xD
    Imádom a smyliaidat. Azt hiszem a 8 órások érése közben utánuk nézek a neten. :)

8. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Köszönöm-köszönöm, drágám!:inlove:
    Persze már ha nem a rózsa kecsketejüzemedben lévő tudós kecskékre utaltál?!o_O
    Persze azok meg ketten vannak, szóval akkor mégis én leszek az...:p Vagy pedig, alátámasztandó állításod második felét, a fenti eredményre az "abakuszod" használata nélkül jutottál...o_O

Magdusnéne, Alexandi and nemethpgabi like this.
  9. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én is szeretem őket. A legelképesztőbb témára is találni a google segítségével.

És hogy fokozzam a várakozást, van ám az eventhez kapcsolódó is:
    [​IMG] [​IMG][​IMG]
    Gyere mán Apjuk! Összekaptak a zsenimakik a tituluson! Mit csináljak???

10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jó, hogy szóltál. Becsületesen bevallom, még nem volt időm az ismertető elolvasására.
    Értelek.:D De el is lehet azt adni s a következő ilyen eventen gondolkodás nélkül kidobhatsz pár millió csp-t az ablakon.:p
    Bevárunk mindenkit, nem ellenségek vagyunk, csak versenytársak. :)
    Nagyon halkan jegyzem meg, hogy csak a táblázatot néztem meg, pedig láttam, hogy East jó ismertetőt csinált. Ha egy kis időm van itt nevetgélek, még aratni is elfelejtettem. :D Na megyek farmot rendezni, utána meg ismertetőt olvasni.:D Még jövök, addig is legyetek vidámak.

nemethpgabi likes this.
  11. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Jó éjt Mindenkinek!!!
    Holnap, kalandra fel!!!
    Aztán, majd meglátjuk!! :D
    Mondta a vak, és beleesett a gödörbe! :D :D :p

_Cygnus_ and Numiz like this.
  12. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Na látod ! Nem kell hosszú órákig írni valamiről, elég egy rövid mondat is xDxD
    Talán még soha nem volt olyan event hogy nem írták hogy nem jó, nem tetszik, rossz a nyeremény.... Most inkább mindenki csak nevet a saját maga hüleségein hogy kapkodva megvesz mindent ami barna xD Csak azt ne vegyétek meg amibe bele is lehet lépni xD

13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jaj erre muszáj még reagáljak, de ti lesztek a hibásak, ha event kezdésre nem érik be a növényem.:D
    A barna bak vadászatot a cirkuszi pandától kezdtem, katt jobbra, már csaptam is rá az egy darab ajánlatra. Az ütő állt meg bennem, amikor a felugró ablakban a 15 milliós értéket megláttam, hirtelenében azt sem tudtam, hogy ENTER előtt vagy után pillantottam az ablakra. Szerencsére előtte voltam s lélegzetvisszafojtva kapcsoltam ki. A pálmát én vittem volna el, a felesleges karate panda vásárlással.:D Tudok azért ilyeneket csinálni, a paszulyon már csak két FA-as felhősorom van, a többit már nagy igyekezetemben akaratlanul is kiváltottam.:D

14. Csikbaro

Csikbaro Járnitanuló

Azért az elmúlt egy évben eventek tekintetében ki volt engedve a nadrágszíj, 10 tyúk 20 birka 20 alma 20 cseresznye nem egy nagy mennyiség volt. Normál farmterületre tenyészétős gazdakörin kívül más nem is érkezett, ami megmozgatta volna a pajtát/ piac azon részét.

Többen írták milyen drága mennyi szuper táp...stb, kicsit tessék vissza emlékezni tavaly tavasszal még milyen beadandókat és mennyiket kértek, visszaszokás kérdése csak, tenyész állatokat piacolással meg lehet oldani nem kell rájuk szupertápot áldozni feltétlenül. Szükséges CSP sokféleképpen összeszedhető pl.: magtárban a napi 100 növény búzától paradicsomig történő megvásárlásával majd piacon történő eladásával, Bahánál szintén ilyen módon.

15. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Last edited: Oct 6, 2014
    csio70, Marika312 and Gio like this.
  16. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Bocsi, de nem tudom csak a nekem szólót idézni. Tudom, hogy nem sok üzleti szellem szorult belém, ezért én igyekszem magam megcsinálni, ami kell. Engem nem vonz a piacon való kutakodás, amit más örömmel tesz, soha eszembe nem jutna, hogy kiszámoljam, hogy minek mennyi csp értéke van, hogy, hogy járnék jobban. Biztos megvan a maga varázsa, ha több időm lesz a játékra, kipróbálom, de valószínű, hogy ehhez újra kellene születnem. De kész vagyok a barna bakkal, a többihez hátha mégiscsak meglepnek bennünket egy babyboommal.

-gyöngy-581 likes this.
  17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem 14 barna bakom és 10 barna tyúkom volt, valamin 2, azaz 2 db tarka marhám. Szalontairól nem szólok, azt ad a paszuly. A tyúkot meg tudtam venni valami 6700 CSP/db körül áron, a nyulakat letenyésztettem. 7 teleppel 3 kör, van 31 db-om, némelyikből lett puha is, egyszer adott 2 barnát és 3x adta vissza a 4 alapnyulat. A marhával kivárok, lehet, h. veszni hagyom, ha emberi áron meg tudom venni, lehet, h. megveszem, mert csak 50 sztápom maradt a szamarakhoz. Gazdakörben már nincs (csak arany állatnál, de annyi CSP-t nem ér).
    Ahogy én, Te is le tudod tenyészteni előre a barnákat fél óra alatt, ha sztápod engedi.Nem hiszem, hogy újat mondanék a 9 perces tenyészidővel. Nem az eventből vesz el időt.
    Egyébként én is ideszögeződtem a fórumhoz, pedig lenne dolgom. Tényleg, nem hallok nyürrögést, pedig az alapja ugyanúgy a 20e letermelendő - és általam utált 8 órás idejű - gaz, amit nem lehet kikerülni, és ugyanolyan robotos, mint eddig. Igaz, az azonnal induló farmmunkások be fognak segíteni benne elég sokat - bár 48 órát pont a barna marhákért adnak... Lehet gondolkozni, hogy kinek miért és hogyan éri meg.
    Én sportból végig szoktam csinálni az eventeket - kivéve a kakukk, mert az nem sport, hanem pénzkérdés -, itt a barna marhákon múlik, hogy teljesen kész lesz-e. Annyi sztápom nincs, h. legyártsam őket, így piacfüggő. Hacsak Kata meg nem szán...

18. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Az ilyesmiket megfelelő játékstratégiával el lehet kerülni. Ha pl. az év ezen fázisában a TOP500-as felkészülés megfelelő stádiumában lennél, akkor 15 milliós tételek akaratlan megvásárlása nem jelenthetne kockázatot...
    xD

_angela76_ and _Cygnus_ like this.
  19. boszieva

boszieva Fórumszaki

Jó estét mindenkinek!
    Nem nagyon akartam ezt az eventet csinálni, szeptember eleje óta szinte levegőt sem tudok venni, annyi a munka!
    De ezért a nyereményért megéri nekiindulni!
    Szóval holnap 2h körül ringbe szállok én is! :p
    Elég keveset csalhatunk le, ha csak a felhősorra megyünk! Mindenesetre nálam az lesz az első, a többi csak utána!
    Mert persze, ha már elkezdem, szeretném teljesen befejezni!;)

_Cygnus_ and Numiz like this.
  20. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia!
    Nem a napi 100 db növényre gondoltam a gatyafelkötéssel. ;)
    Itt most jött elő először az a helyzet, - ha jól emlékszem, - hogy 69 fölötti gazda tudja csak befejezni a teljes eventet.

_angela76_ likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.