Csípős csoda csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Arany Kezed van a tenyésztéshez. Szép !

2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Összeszámoltam: akinek csak a felhősor kell és a 3 kitehető annak ennyit kell beadnia, ez sem kevés, de valamit valamiért:
    habanéro: 17930 db
    ecet felreppenő: 564 db
    sárkányszósz: 32 db
    répa: 800 db
    fokhagyma: 320 db
    barna bak : 30 db
    kör gabona 50 db
    szalontai sertés : 40 db
    retek: 50 db

3. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Nekem enyhén szólva is fura ez a 69. szintre kalibrált event. Ha nem lennék annyi, alighanem őrjöngenék.
    Eddig minden tenyésztéses eventhez "járult" hétvégi baby-boom, ez amellett szól, hogy most is lesz. Viszont nemrég volt, és nyakunkon a "szamárság", ahol szintén dukálna egy. Hát, nem tudom, mire tennék nagy összeget. Mindenesetre remélem, hogy lesz. Az event(ből ami kell) meglesz anélkül is... csak szeretem. A nagy dobások mondjuk a feleségemnek jöttek eddig...

szemike50 likes this.
  4. kukori80

Nagyon nem tartom valószínűnek hogy most lesz boom, majd a szamárnál. Ezt végül is meg lehet oldani piaci vásárlással is. Az hogy most nem lehet kapni, nem jelenti azt hogy holnapután simán bemész a piacra és megveszed. Ez a mai a tipikusan gyorsan megvenni és letudni verzió. Holnapután meg annyi lesz a piacon hogy majd válogatunk hogy melyik olcsót vegyük meg ;)

5. DilóBringa

DilóBringa Utánpótlás-írogató

Hello mindenkinek aki még ébren van =)

Véletlenül beléptem a fórumra és megláttam ezt az eventet, háááát... még jó, hogy gépközelben sem leszek holnap, így nem kell aggódnom az event miatt :-DD Sok sikert mindenkinek aki belevág az újabb kihívásba, a kis családomnak külön szurkolok =))

gyongyvergazda and nemethpgabi like this.
  6. kukori80

Jájjj, szijja kislyányom) Miért nem csinálod az eventet? Most fogtam össze én is a családot mert szanaszét repkedtek ettől az eventtől xD Na de mi nem olyan család vagyunk hogy feladjuk.)

gyongyvergazda likes this.
  7. DilóBringa

Puszi drága anyukám =))

Holnap nem vagyok gépközelben, így el sem tudom kezdeni az eventet. Ráadásul most ellaposodottnak érzem a játékot, így nem hat meg egy esemény sem. Még átgondolom, hogy belefogok-e egyáltalán, inkább megyek a kukoricásba x-))

8. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Nekem minden tenyészállatból csak egy van, hogy lássam milyen:)
    Nem tenyésztek, inkább eladom a nyulat, disznót és a végén sokkal olcsóbban megvásárolom, remélem.
    Eddig ilyet még nem csináltam, de lehet, hogy szerencsém lesz:)
    Ha nem, tévedtem.

9. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Tesó!
    Kár, hogy nem jösz, mert nagy ám a tolongás az animál placcon. Próbálok én is ágaskodni, de sokan állnak előttem...xD

10. DilóBringa

Puszi Tesóóó =))

Én nem tolongok sehová, max az ágyikóba =)) Nyúlik a szám, így hát elköszönök.. jó éjt mindenkinek =)

11. kukori80

Szerintem meg most kezd érdekes lenni a játék. ;) Úgy látszik az új főnöknek csavaros az agya, na de velünk nem fog kitolni xD

12. Csikbaro

Csikbaro Járnitanuló

100 növényes dolgot nem is arra írtam

Tavaly nyáron a Nyári napforduló I-II eventnél 74-es szint kellet, hódra és darabold fára is szükség volt.

13. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Tesó!
    Szép álmokat! :) Én is megyek tentizni...

Én már nem is emlékszem erre az eventre. Ezek szerint mély nyomot nem hagyott bennem, pedig biztos megcsináltam. Úgy látszik nekem is már kell a cavinton. :)
    Gondolom, hogy a szinthez igazodó eventeket szeretnék bevezetni/rendszeresíteni az ilyen "fordulattal", hisz sokat kértük már a változtatást, mert nem ugyanaz hozza lázba az alacsonyabb, mint a magasabb szinten lévőket.

14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Igen, néha jók az ilyen eventek. Erre legalább nem mondhatjuk, hogy unalmas.
    Szép álmokat, jó éjszakát Nektek!

15. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Egyetértek.
    Ráadásul most nem is örülnénk annyira a Boom-os ugrásoknak, mert mindenből "barna" kell (tenyésztés első lépcső),
    főleg, ha fogytán a szuper táp.

Persze a nagy ugrás mindig jól jön...
    Ez egy jól kitalált, mozgalmas event lesz, szuper ajándékokkal - köszönet érte:)
    Jó eventezést Mindenkinek!:)

-vadocka70- likes this.
  16. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Egyet értek:)
    Eddig baj volt, hogy ritkán volt minden, na, de, most!!! Egymás hegyén hátán a "mini" és norm. eventek.
    Egyre többször nyúlunk a mobilunkhoz vagy a bankkártyánkhoz:)
    Igaz, sokan ezt tagadják:)

Zsu-muci likes this.
  17. szoke0303

szoke0303 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt! Van olyan farmom, ahol ötvenezer a barna bak... És olyan is, ahol egyáltalán semmi pénzért nincs... :(

18. dereret

dereret Fórumőrült

Az én piacomon "még csak" 25 ezernél tart, így még mindig nem adom el őket.
    Tegnap eventkiírás után 20 ezer csépére saccoltam, hogy ennyiért is elfognak menni az akkor még 4 ezer csépéért levadászható színesek.
    Akinek nincs elég szupertápja, annak csak a piac marad.
    Bahama tépét adó felhősort szerettek volna a gazdák. Hát most megkaptuk !xDxD

19. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Kakukk tenyésztés után ennyi tenyészállat. Jó lenne tudni lesz-e bébi boom

20. dereret

dereret Fórumőrült

majd csak a szamártenyésztésnél kb. 2 hét múlva

Thread Status:
Not open for further replies.