Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Hát elég rendesen>:( Én azt hiszem ki fogom hagyni a gyémántosakat. Egyedül a sertésem van meg. Az biztos, hogy nem fogok tenyészteni, inkább megvárom a szamarat.

mária4702 kedveli ezt.
  2. dereret

dereret Fórumőrült

Nem tudod használni, viszont később akció keretében megvásárolhatod a hiányzó részt a felhősorra vagy cserenap hozzájuthatsz.

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az eventben megnyerhető tematikus felhősor csak az összes dekorációs elemmel zárható.

4. Goran

Goran Fórum bárója

Azért megnézném cserenapon ki cseréli el a harmadikat xD

livia775, georga06, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad írt lehetőség több esélyes. Ha lesz ilyen akció és cserélhetők lesznek ezek az elemek.

nemethpgabi és dereret kedveli ezt.
  6. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Tenyésztelep beizzítva! Nyuszi szaporodik, a felhősorhoz csak az a fontos! :) Remélem a felröppenő nem lesz gond! Csak a szupitáp, hát az nagyon kevés!!!:(

7. dereret

dereret Fórumőrült

én is, de mnt hozzájutási lehetőség: csak csere vagy vásárlás a későbbiekben, ha lesz ilyen . Köszi Laboviti a módosítást

8. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

már csak 24 barna bak kell :), azt hiszem este már mindegyik tenyészállat a tízezret nyaldossa majd :)

kukac42 kedveli ezt.
  9. [mendy]

[mendy] Törekvő

Köszönöm a válaszod Goran.

10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    remélem nincs vadászati tilalom a barna bakraxDxDxD

_Cygnus_, csio70 és dereret kedveli ezt.
  11. czutika

czutika Fórumlakó

Nagyon köszönöm!

12. dereret

dereret Fórumőrült

De fura! Mindenki a tenyészállatokon akadt fenn /én is/, a kötelezőt meg csak most nézem: 20 ezer gaz kell és 8 órás.
    Azért ez sem kevés !!! Napi 3 aratással 4 területen 3 nap, ha tarolok. Paff neki!
    A 660 felröppenő OKÉ

13. Goran

Goran Fórum bárója

6 nap van a gazra, bőven belefér, főleg, hogy kapunk munkásokat és csatnit is nem keveset. Én nem fogom bontani a bahát és a tölgyön is gondolkodok, még így is bele kellene férnie 1x1-en csatnival.

livia775 és Jucus19 kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ez egyszer én lebontok mindent, nekem kell az a felhő:)
    Amit most vesztek a révnél, az megtérül a vámnál:)
    Biztos, ami biztos:)

15. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Hát kemény eventünk lesz, ez tény, de azt hiszem kellett már egy ilyen is, én mindenképpen örülök neki!

csio70 kedveli ezt.
  16. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Nálam most "természetesen" ugrott, na pufff.

kutyaszálló és dereret kedveli ezt.
  17. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Most néztem meg és ezért nagyon mérges vagyok, hogy a kitehetők csak a felhősorral adnak BTP.

18. Goran

Goran Fórum bárója

Ezt hívják motivációnak :-D

Na meg talán nem írta eddig senki, de azért a nyereményekre senkinek nem lehet panasza, igaz dolgozni is kell, de busás jutalmak várnak, 4-4 titokzatos, + partyk, na meg a szupertáp (sokan hiányolták) és a többi, ezt biztos befejezem :):pxD

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
    -cabernet-, Numiz, Claunyuszi és 2 más kedveli ezt.
  19. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Huhh, ez jó kemény feladatsor lesz :oops: váratlanul ért a temérdek tenyészállat-igénye. Szupertápot szamárra tartogattam... Ha már itt tartunk, a piacomon nemhogy az összes szükséges tenyészállatból nincs egy darab se, de a tehén is kifogyott. :sleepy: Akinél szintén nincs kínálat, és van feleslegbe pár bocikája, tudna kitenni párat?

Numiz kedveli ezt.
  20. Málnahab

Málnahab Rutinos

Azért nagy kitolás a 69. szint alatti játékosokkal... Legalább az első feladatsorból kihagyhatták volna a tüzes szószt!

livia775 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.