Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Várj egy picit, 48 óra múlva már meredeken esnek az árak... ;) Nemá" fefadással kezdj! -.-

2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok ! Mind a négy terület beültetve, malom 10 adaggal elindítva. 111 db ecet-felröpi jött szegfűből, fokhagymából, mamutokból, pálcikahegyezőkből. Piacozásom is jól sikeredett, vennem nem kellett, eladtam - jó kis haszonnal. Igazán jó event ez, - szeretem az eventeket. Mindenkinek kívánom, hogy sikerüljön !

Gio kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Figyelj oda a szósz keverési idejére! Nehogy amiatt bukd el az eventet.
    Lekörözhetetlen vagy! :D
    Nem tudom, Te mikor kezdted a játékot, de én a 60.-as vagy 65.-ös szinten kezdhettem el a repülést a Bahamáért. Elég sok eventet csak a pálya széléről néztem, mégsem ment el a kedvem a játéktól. Inkább motivált a haladásban, mint ahogy a mások sikere még mindig húzóerőt jelent nekem. Ha valakinek egy sikertelen event vagy egy megszerezhetetlen dolog elveszi a játék kedvét, az úgysem marad itt 3-4 évig. :)

nemethpgabi, kekmaci75, Tüsike56 és 10 más kedveli ezt.
  4. Pyro

Pyro Utánpótlás-írogató

Nem is értem, hogy ezt a fejlesztők, hogy gondolták!!!!???? Arra gondolhattak, hogy a játékosok többsége tele van szupertáppal egy kakukk event után, tehát azt a sok megmaradt szupertápot most fel lehet használni. Ez, most komoly??? Vicc!!!!

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Nóci.) Már nem pazarlom, szép fényesek lettek az ablakok, a többi megy az eventbe ;)
    Teljesen egyetértek. Nekem is volt hány olyan event amit nem tudtam megcsinálni, köztük a legeslegkedvesebbet a macskapüfölőst 8) De nem ment el a kedvem, sőt úgy éreztem hogy gyorsan fejlődnöm kell.

gazda5402, nemethpgabi, Tüsike56 és 3 más kedveli ezt.
  6. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

No para, az én piacomon már is zuhanórepülésbe mentek át a tenyészállatok árai.
    Barna tyúk 120 ajánlattal 41000-ről 18000-ra
    Barna bak 104 ajánlattal 58000-ról 30000-ra
    Magyar tarka 166 ajánlattal 71000-ről 30000-ra
    Még 2-3 nap és reális áron meg tudod venni a hiányzó példányokat.

nemethpgabi, kutyaszálló és _Cygnus_ kedveli ezt.
  7. bátorka

bátorka Járnitanuló

Én is kb így állok, beültettem mind a 4 területet, malmot beindítottam 19 adaggal, a tenyészállatok készen vannak, már csak ültetgetnem kell nonstop:D

Marika312 kedveli ezt.
  8. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

van a piacon tenyészállat, de horibilis áron, annyit nem ér az egész,ez kész kiszúrásnak tartom, én nem csinálom,kevés olyan van, akinek ennyi állata van raktáron, túl sokat kérnek. Sok szerencsét, jó játékot kívánok, szia.

9. zsuska1957

zsuska1957 Haladó

Én itt tartok, 4 terület bevetve, malom az összes szósszal elindítva. Magyar tarka hiányzik, majd látom vásárlás lesz, vagy tenyésztés.

10. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

A barna tenyészet nem bonyolult, mivel az az első szint. 15 barna tyúkhoz 60 sima tyúk és 60 szuptáp kell. Na a táp számolásában nem vagyok biztos:)

11. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Csak 30 szupertáp kell, ugyan is 2 kell egy tenyésztelepbe.
    .........
    Én mára befejeztem, eventgaz 4 területen 1x1-be elvetve, 40 szósz tekeredik a malomban, 296 ecettel zárom a mai napot.

Gio kedveli ezt.
  12. Marika312

Marika312 Fórum császára

... 15 tenyésztéshez 30 szupitáp szükséges.

13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Malom beindítva 40 adaggal. Bakot kitenyésztettem, tyúk hiányzik csak, de azt majd megveszem, mikor lemennek az árak. A földek bevetve.
    Jó éjt, mára befejeztem.

Gio kedveli ezt.
  14. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Brutál, hogy nálam 58-60 ezerért úgy viszik a magyar tarkát, mint a cukrot. Pedig ha jól látom, azért "csak" 4 titokcsemete (jó esetben nem XXL szivar) jár.
    A barna bakkal nálam mindenki óvatos. Még csak 45 ezernél jár az ára. Ennyiért még senki nem akarja piacra dobni a készleteit.
    A Bahával megjártam. Az eventnövény egy részét ott akartam 2x2-n szaporítani, de a 1,5 óra leteltével szőrén szálán eltűnt az összes föld a szigetről... Járt már így valaki? Technikailag állítólag nem lehet ellenőrizni. Nekem csak az a furi, hogy a farm többi részével nem volt probléma. Mindenesetre kellett egy extra kört futnom a szaporításhoz - persze annyi eszem volt, hogy ezt már ne a szigeten tegyem meg.
    Jó éjszakát mindenkinek.

15. Bözse

Bözse Rutinos

Igazán ne vedd kekeckedésnek, de ha az általad javasolt szintre vinnék le a határt, akkor a 40., 50. szint alattiak panaszkodnának. Ezt úgy lehetne megoldani, hogy az event idejére hozzáférhetővé teszik a növényt azoknak is, akik még nem érték el. Volt ilyen régebben is. Az event után "eltűnt" a vetőtábláról a cucc és csak a megfelelő szint elérésével kaphatta vissza a farmer. A másik járható útnak azt gondolom, hogy a felhő és a hozzávaló kitehetők nem követelnék meg a magasabb szintet. Ugyanakkor a produceri hírlevélben az szerepelt, hogy igyekeznek megbecsülni a régebbi játékosok lojalitását. ("Amikor a csapattal beszélgettem, minden tagunkat emlékeztettem arra, hogy az évek óta játszó játékosok a legfontosabbak. Megbecsüljük az időt és a fáradságot, amit évek óta fektettek a játékba! Jelenleg egy olyan új eventmechanika kialakításán dolgozunk, amely kifejezetten a régen játszó játékosokat célozza meg.") Szóval itt a 'kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon' verzió nem jön össze. Bár megnézném én azt a kecskét, amelyik otthagyja a káposztát. Az enyémek bizti nem. Igaz a kutya szárazeledelt jobban csípik. Egyszer egy 10 kilós zsákkal loptak el és faltak be.xDxD
    Régen sokkal lassabban lehetett haladni, szintet lépni. Nem voltak termékek, így nem lehetett folyamatos nasizással szinteken átrepülni rövid idő alatt. Csak 1 terület volt, arra pakolhattuk a földet, állatokat, kitehetőket. Cammogtunk a szintek között, de mire elértük a kövit, volt csp az új cuccokra. A hosszabb idő nagyobb pajtakészletet is jelent. Én több mint 4 és 1/2 éve játszom és az aláírásomban látod hová is jutottam ennyi idő alatt. Te 1/2 év alatt lettél 81. szintű (le a kalappal előtted ezért), de ez az idő kevés a biztos háttér kiépítéséhez, megtermeléséhez. Ne értsd félre, ez nem leszólás akar lenni, csak puszta ténymegállapítás. Ha köztünk marad, azt is elárulom Neked, hogy idei reggel én is falnám a szinteket és türelmetlenül rohannék minél magasabbra. És valószínűleg ugyanolyan helyzetben lennék az eventtel kapcsolatban, mint Te.;)

csio70, nemethpgabi, -Leviane- és 7 más kedveli ezt.
  16. batkamano30

batkamano30 Fórum-zöldfülű

[QUOTE="_Cygnus_,

Nem tudom, Te mikor kezdted a játékot, de én a 60.-as vagy 65.-ös szinten kezdhettem el a repülést a Bahamáért. Elég sok eventet csak a pálya széléről néztem, mégsem ment el a kedvem a játéktól. Inkább motivált a haladásban, mint ahogy a mások sikere még mindig húzóerőt jelent nekem. Ha valakinek egy sikertelen event vagy egy megszerezhetetlen dolog elveszi a játék kedvét, az úgysem marad itt 3-4 évig. :)[/QUOTE]

Szia. Ugyan nem az eventhez kapcsolódik,de most eszembe juttattad,hogy mi anno még repültünk a bahamáért. Nem is keveset.. Nekem nagyon tetszik az event. Sokaknak az volt a gond,hogy nincs kihivás. Hát most van.. :)

17. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

136 ecet gyűlt össze nálam eddig, éjszakára a sziget kivételével minden területre paprikát ültettem. Viszont a szósz helyett a malomban egyelőre csak szupertápot keverek. Jó éjt Nektek! :)

Utoljára szerkesztett: 7.10.14
  18. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szerintem kapósabbak lennének az eventkosarak, ha most kivételesen tettek volna bele szupertápot is. Jó éjt!

19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Fel ne add, nem olyannak ismertelek meg. Nálam már zuhannak az árak. Kivárjuk, míg olcsóbbak lesznek az állatok.
    A repülőórákat vagy miket, azt hiszem, a szintlépésért kaptuk. 200 órát kellett lerepülni, mikor százat lerepültem, akkor vezették be a csillagot. :D Attól kezdve 200 csillag volt a sziget ára, még szerencse, hogy beleszámították a lerepült órákat. Viszont csillagom nem volt, nem voltak gazdaköri feladatok, ritkák és nehezek voltak az eventek, alig tudtam egy keveset megcsinálni. Mégis itt vagyok. :)
    2332 habaneroval + 4 bevetett területtel és 228 ecettel zárom a napot. Reggel elindíthatom a malmot is a 40 szósszal.
    Nyugodalmas, jó éjszakát Mindenkinek!

20. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Kösz:) Így még könnyebb.
    Éreztem, hogy nem jól számoltam, de én csak a tenyésztelep alsó 4 kockáját látom magam előtt:)
    230 szupertáp, na, de ha ennyi nincs vásárolni is lehet állatot, rohamosan megy le mindnek az ára.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.