Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép jó reggelt Mindenkinek!
    Első két sor kivégezve, titokcsemete érik a bahán, földek bevetve. Először nem akartam leszedni a Tölgyest, de átgondoltam, így gyorsabb. Annó annak idején bizony kicsi létemre elég sok event befejezésről lemaradtam, mert nem volt hozzá növényem vagy kevés. A csatni és töklekvár receptjéről is lecsúsztam, mégsem voltam elégedetlen, sőt. Most 1 hónap alatt fel lehet vinni 80-as szintig. Jó volt úgy is, jó így is. Mindenki maga dönt hogy fejlődik. Csak csendben jegyezném meg, nekünk is kell a kihívás, a piacnak meg kifejezetten jót tesz ez az event. Nagyon tetszik, én bírnék még ilyeneket! ;):inlove: Ha vége az eventnek, biztos hogy bevásárolok barna állatokból, mert most kicsit felkészületlen voltam ezen e téren (is). xD

nemethpgabi, _Cygnus_, boszieva és 2 más kedveli ezt.
  2. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Jó reggelt!!!
    Szép napot mindenkinek!!
    Akkor újult erővel, folytatjuk az eventet. :D :D

ulmo12 kedveli ezt.
  3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Naná, hogy folytatjuk. :) Most pakoltam meg a malmot, forog a 40 sárkányszósz. Végül is nem csináltam plusz felszaporító köröket, felesleges szupertrágyapocsékolás lett volna. Kivártam türelmesen a reggelt, learattam egy teljes kör habanerot, így nyugodtan bepakoltam a malomba. Míg vetek-aratok 6 és fél óránként, elgondolkodom, hogyan pótoljam a barna állatkákat, ugyanis tegnap eladtam a meglévő készleteimet - kivéve a szalontait -, mert nem bírtam ellenállni a jó áraknak. :D Majd az idő eldönti, hogy lesz a legjobb, addig is sasolom a piacot. Szép napot! :inlove:
    Ui: Kedves szomszédaimtól elnézést kérek, a tegnapi ajándékküldést bealudtam. :oops:

Utoljára szerkesztett: 8.10.14
    Gio, Pharmer500#2, gyongyvergazda és 2 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

A piac nálam már tegnap beállt és mennek lefelé az árak. Szerintem mire az event végéhez közeledünk le is megy jelentősen. Nálam annyira nem is emelkedtek meg az árak, mint amiket itt olvastam:)
    Kész az 5. feladat arany része majdnem teljesen.

gyongyvergazda, dereret és magdi06 kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

A felröppenőkre nem lehet panasz: területenként átlag 15 db. érkezik. Mivel nálam mindenhol teljes tarolás van, így napi 3 aratással számolva 150-180 ecet berepked a pajtába.
    Mire csütörtök délelőtt a malom az utolsó szószt is ledarálja, addigra a növényes is kész és még a drága trágyát sem kell rá megvenni a piacon, elég vízzel locsolgatni.
    A piacomon már nincs hiánycikk a szükséges színesekből. Igaz nem olcsók, de bahamás tépét adó felhőt sem szór elénk gyakran a BP.

Gio, mamszi5107, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  6. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Jó reggelt, jó gazdálkodást. Itt is elindítva a sárkányszósz gyártás ( kerek 40 óra ), a földeken érik a habaneró tehát minden adott egy újabb remek naphoz.:)

csio70 kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A 4 .feladatot most fejeztem be/ a növényből hiányzik hozzá 30 db/
    A megnyert ólakat és fákat nem teszem ki, csak ha a növény készen lesz.Reménykedem,hogy lesz benne 1 árva kakas!

csio70, kukac42 és dereret kedveli ezt.
  8. maya

maya Fórumprofi

Jó reggelt mindenkinek.
    Nálam is megy a malom, érik a vetemény, még nem néztem meg a gazdakörit, most megyek. Éjjel fél 1-kor automatice ébredtem és arattam, mint mikor a gyerekhez kelni kellett anno.
    Mindenkinek jó gazdálkodást!:inlove:

Gio, _Cygnus_ és Welma kedveli ezt.
  9. dereret

dereret Fórumőrült

A kakas-kukorékolást én sem bánnám a farmon, de úgy mint Te, én is csak akkor teszem ki a titkokat, ha kilőttem az eventet.

Utána mennek gyorsan kifelé a mamutok is, mert ahogy a pletykásoknál olvasható: 2 rémséges event éri majd egymást a hónap 2. felében és ha csak 1 területen lehet gazokat ültetni, akkor igencsak kellenek majd a szupertrágyák.

Gio, mamszi5107 és magdi06 kedveli ezt.
  10. kukac42

Úgy legyen:) Én sem raktam még ki semmit, majd ha végeztem az eventtel, majd akkor. A partykat elpörgettem, mert a főnyereménynél ott volt a boldog lilom, de persze mit nyertem?
    Narancssárga halastavat, aztán narancs struccot, majd 2 szupitápot és 2 turbótrágyát :)
    Az ólaknak úgy örültem, hogy ihaj:)

magdi06, dereret és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. dereret

dereret Fórumőrült

Nekem a Tulipán mutogatta magát. Nosza, pörgettem és naná hogy még csak a közelébe se ment a mutató. :p
    Még az akciósból is van pár extra-pörgetésem, amiket csak akkor lövök ki, ha valamelyik virág ott díszeleg vagy a 200 %-os tépé, de a liliomon kívül eddig a másik kettőt sehogyan sem tudom becserkészni.:cry:

kukac42 kedveli ezt.
  12. kukac42

Egyszer sikerülnie kell! Én azon tudok nagyon bepörögni, amikor ott a virág, naná, hogy nem áll meg. Aztán a főnyeremény egy sárga ól na akkor meg sikerül a főnyeremény!
    Ezt nem bírom megemészteni, ezért ha egyszer meglátom a virágot elpörgetem ami van, ne is lássam azt a fránya kereket , ha csak idegesíteni tud:)
    Most néztem, nálam a barna állatok ára zuhanó repülésben van és több 100 ajánlat van már kint.

gyongyvergazda és dereret kedveli ezt.
  13. boszieva

boszieva Fórumszaki

Jó reggelt!

Úgy tűnik, alaposan le vagyok maradva, most váltottam 1X1-re. Nem aggódok, legalábbis egyenlőre! :music:

Szerintem minden egyébből be kell vásárolni, mert ahogy elnézem, az új vezetés új irányba tereli a játékot!
    Felül kell bírálnom az eddigi tendenciámat, hogy jó nekem az üres pajta is! xD

_Cygnus_, kukac42 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  14. magdi06

Szerintem minden egyébből be kell vásárolni, mert ahogy elnézem, az új vezetés új irányba tereli a játékot!
    Felül kell bírálnom az eddigi tendenciámat, hogy jó nekem az üres pajta is! xD

Gio és dereret kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Hát jól megszenvedtünk a tenyészállatokkal...

16. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Hát megint nem lehet belépni......

17. kelemeni

kelemeni Járnitanuló

szia, honnan vegyek fokhagymát a tüzes sárkányszószhoz, még nem termelhetem és a piacon sem vásárolhatok.?

18. anikó5252

anikó5252 Járnitanuló

most meg mi van? aratás közben kidobott a gép, egy kis pihi felirattal!>:(:cry:

19. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Karban vagyunk tartva...
    Ajjaj-gazdák van....
    Türelem.

kekmaci75 kedveli ezt.
  20. magdi06

Én bent hagytam 13 mamutot,ebből 7 szuper mamut fa. Úgy gondoltam,mire az ecetek felröppennek,a növény is meglesz,sőt a növénynek elég lesz 3 nap is.Viszont várom az akciót is a rémes napok előtt,mert ott is szükség lesz jócskán szupitápra.Most viszont az összegyűjtött összes trágyát elhasználtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.