Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Nekem nagy szerencsém volt,mert pont akkor dobta ki a pihit,mielőtt rákattintottam volna a gazdakörben a munkások elinditására. Hála az égnek. Remélem gyorsan végeznek,mert akkor nem tudok ma 3x aratni :(

2. friszbi

friszbi Utánpótlás-írogató

Ez a csípős csoda meglehetősen csípősnek igérkezik!!Nincs a kért menyiségü állat,a piacon örök áron kínálják,az este nem ment a játék,most épp a 3 órás aratóm viszi el mert kizártak a farmról!!!

3. Angyalszárny67

Angyalszárny67 Utánpótlás-írogató

Na úgy tűnik vége a karbantartásnak.Épp arattam.Siethetnékem van.;)Nagyon rosszkor jött ez a szünet.:(Nem jó jel,sokáig tölt.Annyit talicskáznak mostanság a barik,még feltörik a popica szegény párának.>:(Úgy látszik mégsem jött össze a javítás,mert nálam csak a betöltővirág forog.:oops:

4. -teknősfarm-

-teknősfarm- Fórum-zöldfülű

Nagyon jó lenne, ha előre tudnánk, hogy javítanak, én is beváltottam a 3 órás aratót! Vajon ez a veszteség pótolva lesz?

mária4702 kedveli ezt.
  5. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Jó reggelt :)
    remélem senki nem ásít nagyokat az éjszakai aratástól :)

Olvasgatom a hozzászólásokat , hát én nem veszem észre, hogy lesetek volna az árak a tenyészállatoknál .

Próba képen 50 ezer csp-ért tettem ki , vagy elviszik vagy nem alapon mindet , és reggelre már lábuk kélt egytől egyik mindnek .

Azt gondolom , hogy aki beáldozta a szupitápját , biztosan nem szeretné eladni olcsón .Köztük én sem .

Sajnos azt is adtam el , amit magamnak tenyésztettem , így most kezdhetek egy picit megint okoskodni :)

nemethpgabi, mária4702, dereret és 3 más kedveli ezt.
  6. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Nálam már megy :)

7. Angyalszárny67

Angyalszárny67 Utánpótlás-írogató

Nekem a betöltő virággal kéne beérnem,de próbálom újra.

8. tanítvány

tanítvány Utánpótlás-írogató

Ha elolvastad az event leírását, választ kapsz erre a kérdésre: nem mindenki tudja befejezni, csak aki elérte a 69. szintet. Csak az ezüst feladatokat tudod teljesíteni, elég sok fekete felhőm van, mert alacsonyabb szinten én sem tudtam bevejezni az eventeket. Ez benne van a pakliban. Szorgalom és türelem! Azért ne csüggedj!

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most azt tapasztaljuk, hogy ismét elérhető a játék.

dereret, Tüsike56 és kiszcica kedveli ezt.
  10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Érdekes, hogy mindig event közben jön rájuk, a karban tarthatnék!!! :D :p

mária4702 és Akela kedveli ezt.
  11. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Azt hiszem itt az eventet be is fejeztem! Csak nyugodtan" tartogassátok a karjaitokban" a játékot!>:(

12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    valahogy éreztem,hogy nem szabad korán kelnemxDxD
    szószkeverés elindítva,termelem a növénykéket,meglesem a piacon a tehénkéket,de még várok velük 40 e csp-nél tartanak
    megy az majd lejjebb is;);)

mária4702 és -vadocka70- kedveli ezt.
  13. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Szia! Hát, bánnnnyjakánya!!! Ki elkezdi, ki azonnal be is fejezi... Egyéni szuverén jog és döntés... :)
    Tartogatjuk (ha ezt Nekem címezted a "karban vagyunk tartva-ra"), mert a javítás előtt pl. alig tudtam átbandukolni egyik területről a másikra, illetve a bájitalokat nagyon nem akarta a mester bepakolni a kéjlakokba. Most minden normálisan műxik, a pár perc kiesés megérte.

Háborgi-háborgi-háb-háb-háp-háp :)

Ui: Képzeljétek, szégyen szemre tehénkéket kell nevelgetnem pár ólban, mert nem bírtam magammal, eltenyésztettem a piacra mindet. Megvenni meg sóher vagyok az alapállatokat :)

Gio, _Cygnus_, kiszcica és 6 más kedveli ezt.
  14. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

kedvenc62 ez nagyon rossz ízű megjegyzés volt.

A nagymamám azt mondta "kislányom a perec sem kerek , miért várod az élettől , hogy az kerek legyen " nagy igazság.

én imádom ezt a játékot , még akkor is amikor döcög vagy valami nem sikerül . Mert amit kitűzök célt , még ha picikék is , és sikerül megcsinálnom , boldog vagyok .

Vagy lehet én értettem félre és kész az evntet akart írni ?

Gio, nemethpgabi, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  15. dereret

dereret Fórumőrült

Te mit látsz, amit mi nem ? Miért kell a rémes napokhoz is majd szupertáp ? Hát már ott is tenyészteni is kell majd ?

magdi06 kedveli ezt.
  16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Gabikám, a kereskedői vénádat itt sem tagadhatod le.xD

kekmaci75 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  17. agi967

agi967 Fórum biztosa

Sziasztok! Szerencsére kimaradtam a karbantartásból, a játék észrevehetően gyorsabb,mint kora reggel.A molnárnak folyhat a könnye ettől az ecetes méregerős szósztól,kénytelen lesz egy szuszra letekerni mind a 40 darabot,csak nehogy felmondjon,megígértem neki,hogy utána újra a megszokott szupertápjával dolgozhat csak jól takarítsa ki azt a malmot nehogy nekem színes szamarak helyett sárkánybébik szülessenek.Délben aratok újra,az ezüstökből leadtam amit tudtam,délután meg az első szószok is elkészülnek.Lehet lecsípek egy kicsit a vacsihoz,a zuram szereti az erőset.:wuerg:xD

Gio, Magdusnéne, nemethpgabi és 10 más kedveli ezt.
  18. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Arra gondoltam még, hogy a karbantartás kiváló lehetőség volt egy rántotta elkészítésére, vagy egy csoki elfogyasztására (kell a plusz enerdzsi most), vagy egy büdi bagarettára, esetleg egy frissítő zuhira, vagy egy nem túl bonyolult matek lecke megoldására. Hogy én melyiket választottam, nemmondomeg, de tutti nem a matekleckét!

Piac érdekesen alakul. Nemrégen Nálunk szinte majdnem eltűnt a tarka boci, de sitty-sutty visszaállt minden a régi kerékvágásba. Szóval ha 78-ért nem mennek el a jószágaim csapatai, akkor meg lesz az eventhez való. (de azért inkább vegyék meeeeg.....nyaaa...) Tikok és nyuszifülesek átlagban tartják mindketten a 35-43 közötti szintet.

Kisebb szintű gazdáknak javasolnám (főleg, ha csibék is, és kapnak a mentortól szupitápucskut pluszban), hogy még nem késő tenyésztgetni ezeket az állatkákat, mert piszok nagy bevételre tehetnek szert belőle.

Gio, kekmaci75, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem elírtam.Szupertrágya biztos kell,de ha a szuper mamutfát hagytam bent,akkor talán érthető amit írtam és bocsi.Keverem-kavarom,izzad már a karom.....

20. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Titokcsemeték: 2 pisztácia (már az 51.), sima gránát (ebből is van 40), és moringa xl. Lehetne jobb is, de ajándék fának ne nézzük a fogát! xD:p

PocsékFarmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.