Csípős csoda csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. csillagocska19

csillagocska19 Kivételes tehetség

Nálam a barna tyúk, a barna bak és a magyar tarka marha eltűnt teljesen, illetve én adtam el barna tyúkot, de 4500 körül engedte a piac kitenni.

2. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Hát akkor csak motiválják magukat:D, megvenni még meg tudnám, ha lenne mit, amit tudok és érdemes azt kiszedek, a többi meg maradxD Nem elég, hogy ültetni kell, a malomba keverni, még tenyésszek is. >:(

3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nálam a pajtában 4-5 nagy tehény csorda is legel:) Mindjárt lesz belőlük értékesebb és kidobom a piacra őket:)

dereret likes this.
  4. dereret

dereret Fórumőrült

és miért siettél ennyire az eladással ? Lesz az még 20 ezer csépé is darabja.
    Kitettem 20 kéjlakot. Most nyulakkal, majd tehenek következnek.
    Pár darab kell csak mindkettőből, a többi majd megy piacra. Csak kivárok az árakkal.

Claunyuszi likes this.
  5. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Csak most jutottam el az ismertető olvasásáig, pedig gépnél voltam, de nem volt lélegzetvételnyi időm sem. Azt hittem, leesek a székről, mikor megláttam a hozzávalókat.xDJónás erre az eventre gondolt, hogy nem kezdőknek találták ki?:eek:
    Gyorsan megnéztem a pajtát, végül is csak 4 barna bak hiányzik...a piacról is.xDNa, vagy megveszem majd vagy kitenyésztek annyit. Húha, kong a pajtám a tenyészállatoktól. Szégyenszemre elértem, hogy pajta nézegetéssel kell kezdjek egy eventet.xD
    Azért megcsináljuk, igaz?:D

6. csillagocska19

Elvileg ha nincs kint ajánlat, akkor 3 nap múlva is ennyiért engedi max. a piac kitenni, de szóljatok, ha tévedek.

7. dereret

dereret Fórumőrült

ha valaki elkezdi egyesével kiszórni, azzal emelkedik a minimál ár.
    Így ami most 4 ezer csépé, megveszik, más is tesz ki...megveszik, így később már mindig picivel többért lehet majd kitenni.
    Nem csalódtam a tenyésztésemben: 20 nyúlacska lak adott 20 barna bakocskát.
    Semmi ugrálás, ahogy szokott az nálam lenni. Még sose örültem ennyire a soron következő tenyészjószágnak, hogy nincs ugrás.

8. csillagocska19

Igen, de ez is arra alapul, hogy valaki tesz ki, itt órák óta nem tett ki rajtam kívül tenyészállatot.

9. dereret

dereret Fórumőrült

Dehogynem, csak pillanatok alatt el is túnik. Fél órát álltam vigyázba a piacon, és nem kint, hanem bent kattintgatva, és amikor megjelent pl. egy barna bak, mire rákattintottam volna a vásárlásra, már más ügyesebb volt.

10. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Persze, hogy megcsináljuk! :D
    Sziasztok!
    Nekem is hiányzik a a barna bak (pajtakészlet: 2 db) és a magyar tarka (pajtában: 9 db), természetesen a piacról is eltűnt, de majd estefelé tenyésztgetek egy kicsit. :)

csio70 and _Cygnus_ like this.
  11. _Cygnus_

Nem tévedsz, de minek kell Te legyél az a balfácán, aki a többieknek felviszi az árat? Bocsánat, nem akartalak megsérteni. De úgy szokott ez történni, ha nincs kicsi? játékos, aki felviszi az árat, akkor majd a nagyok beszállnak s feltornásszák azt olyan magasságig, amit a piac elbír. Hát szerintem ez most a csillagos ég lesz, mivel minden régi játékos gondolkodás nélkül nekiáll az eventnek s bizony elég régen volt, amikor tyúkot meg nyulat tenyésztettünk alapállatból.

12. Goran

Goran Fórum bárója

Azért ne feledd, hogy 68 szint összes játékosa nem érdekelt az eventben és ők most el fogják adni a jószágaikat, tehát lesz kínálat, sokkal nagyobb, mintha mindenkinek elérhető lenne.

times84 likes this.
  13. dereret

dereret Fórumőrült

Nálam már mindhárom /a disznós most nem számít, sok van mindenkinek belőle/ 8 ezer csépénél tart. Fél órával ezelőtt 4 ezernél álltak.

14. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Nekem előbb sikerult 4000 ért 2x 15ös csomag barna tyukot vennem :)

15. csillagocska19

Nekem megérte eladni, mert az árán vettem szalontai sertést, darabját 800-900 körül, ami tuti több lesz a végére és többet nyerek rajta, mintha vártam volna a tyúkokkal.

16. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sosem gondoltam volna, hogy "pufferkészleteim" birtokában meg tudnak lepni egy eventtel (a TOP500-on kívül), de ez most sikerült - már a kiírás közzétételének minden megszokottnál korábbi időpontjával is...

Szóval ez új, ami a jövőre is szolgálhat mintával (előregondolkodnivaló újabb téren), de örülök neki annak ellenére, hogy most felkészületlenül ért: végre valami váratlan, ami a piacot is megmozgatja (megj.: a fokhagyma is ilyen lehet, sőt áttételesen még az azonnali TP-adó termékek piaca is a 69. szint miatt), és végre úgy érzem, hogy a nyeremények arányban vannak a befektetéssel.

Bizony barna bakból híján vagyok 26-nak, magyar tarka marhából meg 12-nek - kíváncsi leszek, mennyiért sikerül majd beszereznem őket (természetesen nem tenyészteni fogok). Barna tyúkból viszont van pont duplaannyim, mint a szükséges (magam is meglepődtem - már jó rég tehettem szert rájuk, mert nem is rémlik), és hát ami mindenért kárpótol: végre a szalontai sertéseken is túladhatok némi haszonnal, amiből pedig annyi volt, hogy eltenyészteni sem lett volna soha esélyem (egy részén már túladtam,a jelenlegi emelt áron, mert azért itt van óriás ól meg paszulyág, de a maradékkal - kb. annyival, amennyit valamikor talán egyszer még lesz esélyem eltenyészteni, ha másra nem kellxD - még kivárok)...:)

Én fullosra fogom csinálni, mert nekem a számomra máshogy nemigen hozzáférhető PartyPörikért és titokcsemetékért megéri, ha több100e CSP-be is fáj, ugyanakkor annak, akit a melléknyeremények nem érdekelnek: a zárható felhősorhoz a tenyészállatok közül elég a 30 barna NYÚLbak (ha kivételesen szerencsével NEM ugrál, 60 szupertáp) és a 40 szalontai sertés (kb. 60-80e CSP-ből még mindig beszerezhető a piacról - ennyit sztem bőven megér ez a felhősor).

Még egy dolog (ami miatt a nyulat kiemeltem): nemcsak a tarka tyúk hasonlíthat a barnára kinézetileg, de a birka szó is a bakra hangzásilag - miközben a juh hímjét ugye kosnak hívják (na csak azért mert nálam a barna birkák standját is rendesen lepucolta valaki...):-D
    Hát, ez csak akkor van így, ha nem volt annyid, amennyiből egyébként is felvásárolhattad volna az említett árszintű készletet. De amúgy - bár szerintem is jóval följebb fog még menni - nem kizárt, hogy más megfontolásból jobban jártál: ez elég kiszámíthatatlan, és most legalább biztosan elkél, nem ragad benn, mint esetleg ha nem sikerül jól beletrafálnod a csúcsárba...

Last edited: Oct 6, 2014
  17. _Cygnus_

Tudod Goran, ha más hozzávalóról lenne szó, már rendezném is át a farmot a nyereség miatt. De csak valós pénzen vett szupertápból lehetne némi csp-őt szerezni.
    Ebben nem vagyok biztos, mert a szalontai sertéssel Dunát lehet rekeszteni, hisz a legtöbb játékosnak ingyen dobálja a csillagért kiváltható felhősor.

nemethpgabi and Pharmer500#2 like this.
  18. dereret

dereret Fórumőrült

Jó áron szerezte be Csillagocska a szalontaiakat. Hihetetlen, de majdnem 3 ezer csépéért/db adtam túl 400 db-on és azonnal meg is vették.
    Nem mindenkinek van felhőn disznója + óriás ólja.,

mária4702 and _Cygnus_ like this.
  19. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Hehe! Bizony, figyelni kell, mint a vasútnál, mert a barna bakról először nekem is a kecske ugrott be, na mondom, ahhoz úgyis van óriás ólam, aztán gondos pajtabogarászás után beugrott, hogy az 1. szintű nyusziról van szó. :D Pedig kecskéket nemrég tenyésztgettem.:wuerg: Mondjuk nyuszikat nem mostanában.

Claunyuszi, csio70 and _Cygnus_ like this.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Hú, de jó kis összetett event! Ide nekem! :D

Emléxik még valaki, hogy a tavalyi TOP500-ba lehetett tenyészállatokat bedobni? Mert akkor nem adom el a készletemet...:music:

livia775 and _Cygnus_ like this.
Thread Status:
Not open for further replies.