Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

Ha nem írod, eszembe nem jutott volna magamtól, hogy Bahamás titokfák a nyeremények.xD
    Gyorsan kiszaladtam olvasni az ismertetőt és tényleg:
    Az event főbb nyereményei:

Az event 2. feladatsorában megnyerhető 4 darab titokzatos csemete Bahama szigeti titokfa, tehát miután megnyertük a szigeti menüben kell keresnünk!

Gio, misómasa, nemethpgabi és 2 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nagyon oda kell figyelni.Majdnem beszállítottam az 5.feladatba a felröpit! Sikerült " gondolkoznom" még kell 20 db malom pörgetés,nem jártam volna jól, ha azt megteszem!Délután jár le a malom.Be kell tenem a következő keverést!

Jucus1949, PocsékFarmer és agi967 kedveli ezt.
  3. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nem nagyon szoktam válogatni,hogy egy-egy eventbe mit érdemes és mit nem,végig szoktam vinni mindent,számomra ez a kihívás.De most először legyen meg a felhősor,biztos ami biztos,majd utána csinálom meg a 2. sor arany és gyémánt feladatát.Ja és azt néztem,a titokólból akár még kakas is lehet.Nem tudom,hányszor olvastam pedig a leírást,lassan nekem is kell valami agyi serkentő.Lassan esnek le a dolgok mostanság.

4. sobir

sobir Fórum-zöldfülű

Jó lenne, ha a szamár tenyésztést eltolnák...
    A beadandó tenyészállatokhoz sok szupertáp el lett használva, és a malom is foglalt, mert a tüzes sárkányszószt is ki kell keverni. :(

-julcsi13- kedveli ezt.
  5. dereret

dereret Fórumőrült

Amikor jön egy új event, a pletykába soha nem a nyereményekről írnak, hanem a hozzávalókról, a várható kötelezően ültetendő növény/ek db. számáról stb., így amikor megkapjuk az eventismertetőt, eszembe sincs sokszor, hogy megnézzem mik a nyereményekxDxDxD
    Az eventcsevegőkben se sokat foglalkozunk a díjakkal, annál inkább a taktikákkal, így sokszor már csak az event végén jut eszembe megnézni, hogy mi is a díj, xD és amíg ez a sorrend nálam így marad, addig tuti örömmel fogadok bármilyen event-kihívást .

csio70, Gio, Marika312 és 9 más kedveli ezt.
  6. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

ha olyan sok felesleged van én szivesen elfogadom.valamit biztosan nem jol csinálok mert nekem nincs felesleges cucom!!!!!

7. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Azt hol olvastad, hogy sok a feleslegem? Én csak annyit jegyeztem meg, hogy nem néztem meg a kiírásban, hogy a jutalom-titokfák szigetesek. Nem mondom, 4 db. xxl maténak még nálam is lenne bőven helye:)

Gio, kukac42, nemethpgabi és 3 más kedveli ezt.
  8. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Adogatom be, ameddig már eljutottam!!
    Nézem: barna tyúk!!!
    Na ezt nem merném hangosan mondani itthon!!!
    Kitörne az irgum-burgum!!! :D :D :D

Bözse, gyulagazda45, kekmaci75 és 3 más kedveli ezt.
  9. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Gondolkoztam,h megéri e nekem a titokfáért annyi tehenet venni,vagy tenyészteni,de erre én sem gondoltam,h bahamás :eek: Még jó,hogy itt olvasgatok. Igy már más a helyzet :)
    Szerintem Rózsikának akarta irni :) Mert ő irta,h 51 pisztáciája és 40 gránátja van. Mármint nem olyan gránátja :p hanem fája :D

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.10.14
    Gio, _Cygnus_, dereret és még 1 ember kedveli ezt.
  10. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Sziasztok:)
    Holnap 10-től Boldog aratás napja lesz;)

11. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Én is csak dicsérni tudom modiainkat, és azt, hogy bár mire végig olvastam a reggeltől du 3-ig összetorlódott hozzászólásokat, és kikacarásztam magam, még a Magdi fincsi receptjét is sikerült elmentenem.
    Ismételten örülök az eventnek, bár a fórum elején kaptam ezért a kijelentésemért az egyik gazdától. Szerintem az a bizonyos átugrandó léc pont annyira lett megemelve, hogy szórakozatóbb lett számomra a játék. Nem vagyon nagyon farmfüggő ;), de ez tényleg kellett már. Munka, család mellett nekem így lett élvezetes, és kikapcsol rendesen, néha túlságosan... xD

A barna birka tananyagon valószínű, hogy a legtöbben túl vannak. ;)
    Én még sajnos a nyuszin és a marhán nem vagyok túl. Kicsit még sokkol az ára, ha benézek a piacra. Sajnálom kiadni rá ezt az összeget, inkább ráülök a csp-kre hátha kikelnek és többen lesznek...xD

12. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok!
    Szeretném kérni a prémium tagokat, hogy a trágyát 300 db, vagy az alatti tételekben tegyék fel a piacon, mert nagyobb tételeket az átlag gazdáknak nem érdemes megvenni, mert nem éri meg, hiszen a készletünbe csak max 300 db-ot lehet tenni, a többi elveszik. Tudtommal.
    Köszönöm szépen.

ropoly, Jucus1949, kiszcica és 5 más kedveli ezt.
  13. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most hallok először a Bahamás titokfákról, pedig azt hittem, hogy aprólékosan átolvastam az ismertetőt. xD A felhősor Tp-jának annyira megörültem, hogy semmi más nem érdekelt. Eldöntöttem, hogy az kell nekem és mást nem is láttam. Most megyek megint olvasni. xD Az eventtel nagyon jól állok, van 3442 habanero a pajtámban s keveri a malom a 40 szószt. 90 óra...ezt az eventet se holnap fejezem be. :oops:

Gio, Jucus1949, PocsékFarmer és 2 más kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Kész van már valaki? Nagyon nem lepődnék meg :-D

csio70 kedveli ezt.
  15. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Szia:)

Én már igen......legalábbis idegileg;)

kutyaszálló, Gio, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  16. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Kedves "CSI"
    Legtöbb prémium gazda nem "vásárlási" - hanem "visszavásárlási" szándékkal teszi ki a trágyát - saját magának. Persze előfordul, hogy arra is lecsapnak a szintén prémium gazdák.
    Ajánlatos a vásárlóknak nagyon figyelni, hogy mennyi trágyát vesz.
    Apropó: minek most a trágya? napi 3x aratás vizzel és passz!

kutyaszálló és Jucus1949 kedveli ezt.
  17. dereret

dereret Fórumőrült

Ha a kötelező 40 órás malomgát nem lenne, szerintem páran már jeleztek volna, hogy készen vannak.
    Szuprtrágyával 4 tarolt területen csak másfél óra, és mindössze 9 aratás lenne csak így.
    Viszont nem hiszem, hogy a malom miatt most tömegek használnák ezt az ültetési módot.
    Holnap délre leteker a malom és ekkor simán kész a 20 ezer növény is /vagy picit később/.

kukac42 kedveli ezt.
  18. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Nem tudom, hogy a kerék-virágokat hol lehetne megnézni, mert én még sose láttam.:wuerg:

Nekem nem volt ilyen szerencsém, nálam sajnos működött a farm: Mivel én is várom a farmmunkások jövetelét, a saját kis összekuporgatott kuponjaimat vetem be inhüvelygyuszi ellen. DE!
    Ma reggel kissé elaludtam, és a csipás szememmel, és a még álmosságtól zsibbadt agyammal elindítottam a 12 órás kupont;
    aztán a 39 szószt a malomban (tegnap már legyártottam nagy örömmel azt az egyet, - nem bírtam megvárni a teljes adagot);
    aztán berongyoltam a gazdakörbe, és örömmel elkezdtem bedobálni a megszerzett javaimat;
    aztán kész az 1/1, kész az 1/2, kész az 1/3, kész a 2/1...
    Hűh, elindítottam a kincset érő 8 órás munkásokat. :cry: :cry: :cry:
    Természetesen a traktor kb. 20 órától fog pöfögni reggel 6-ig. Pont alvás ideje alatt...
    Rögtön kiszaladtam a gazdakörből, és bezártam még a farmomat is...

Ne reménykedj, nem fogják.

Nekem a rekeszizmom lett kész tegnap a sok nevetéstől, de a feladattal a legszorgalmasabbaknak is egy pár napot várniuk kell a malom miatt. :D

kutyaszálló, Gio és dereret kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

JÓ lenne,ha hallgatnának rád! Viszont ebben nem hiszek,ők is tudják,hogy mi csak 300 tápot vásárolhatunk.Ez direktbe Van! már bocs!

20. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem véletlen, hogy az eventezők pletykálnak vagy mondjam fordítva, hogy a pletyisek eventeznek? xD Komolyan nem szoktak érdekelni a nyeremények, egyikből se teszek kenyeret az asztalra. Azért játszom, hogy feltöltődve felálljak a számítógép mellől s szembe tudjak nézni a mindennapi gondokkal.
    Ezen most hangosan felnevettem, már megérte benézni. Az ilyen beszólások miatt érdemes a csevegőt olvasni. :)
    Itt senki nem farmfüggő. xD Az biztos, nem sokan értenék mi bajunk a barna birkával. Az este még kitettem hetet, sajnos még 5 ott figyel. :D Barna bakom még mindig nincs, az éjjel is, most is láttam 27000-ért, de nem vettem meg. Soha többet nem mondom, hogy én tudok piacozni. Most amikor muszáj lenne vásároljak, olyan határozatlan vagyok mint egy zöldfülű. Azt tudtam az elejétől, hogy őrült magasak lesznek az árak, de ekkora emelkedésre álmomban sem számítottam. Ha sokan várunk arra, hogy a végén csökkenni fognak az árak, akkor akkorát koppanok majd, hogy azt még Ti is meghalljátok. xD

csio70, nemethpgabi, Alexandi és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.