Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözse

Bözse Rutinos

Elég kátyúsra sikeredett ennek az eventnek az elérhetősége. Olyan mint időnként a netem. Mesebeli. Hol volt hol nem volt. Az idegtől már lesimogatom a macskáról az összes szőrt, mert nekem ez a homeopátiás Xanaxom. (A mellékhatások tekintetében kérdezzetek meg engem. Mondanám hogy nincsenek, de 1-2 karmolás néha becsúszik.) A belépési komplikációk elvitték 100 ezer csp-met, mert kakit is vennem kellett, ha nem akarok éjfélig fennmaradni. Erre már több kell, mint 1 macska! Kell vmi zene!

Ez olyan gáz, hogy már jó!

..................

Politikai tartalom eltávolítása. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.10.14
    greenfields, genka53, Cyra65 és 2 más kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nincs ilyen külső link, amin be tudnál lépni, ilyen esetben csak olvasni lehetséges.

3. -East17-

Szia!

Mivel a belépési szervereket támadás érte több alkalommal is, így nem mondhatni, hogy a cég a felelős érte:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/72902/

Gio, .Sookie69. és Bizeka68 kedveli ezt.
  4. DilóBringa

DilóBringa Utánpótlás-írogató

Hello mindenkinek =))

Jó lenne ez az event, ha legalább a feladatsorból kapott munkásokat (amiért megdolgozunk) fel tudnánk használni hasznosan. Épp kiváltottam aratás előtt a munkásokat a második feladatból gondolván majd 2 aratásra és visszaültetésre elég lesz, amikor leállt a szerver, így aratni és visszaültetni már nem tudtam. Mire visszaengedett eltelt pont annyi idő, hogy a következő adag 1 perccel később fog beérni, mint ahogy a munkások ideje tart x-))) Nem tudok felháborodni a történteken, mindenesetre bosszantó, hogy amiért megdolgoztam, azt csak részben tudom felhasználni.

genka53 és Cyra65 kedveli ezt.
  5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Nálam az történt, hogy a lányom állítja, hogy elvetett, de még sem volt elvetve. Így én is trágyáztam, ami ha normálisan működnek a dolgok, akkor a 8 órás növényeknél, napi 3-szori aratásnál nem kell. Persze a trágyát venni kell drágán, pedig az állatok megtermelik, csak tárolni nem tudjuk. Trágya, tenyészállat, ez kedvez a piacon eladóknak, kevésbé a vásárlóknak. Mindezek ellenére jó kis event, bár jó lenne, ha az ilyen technikai problémák nem lennének az eventeknél.

Cyra65 kedveli ezt.
  6. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Szia. Ez nagyon jó volt Bözse kedves! :D :D :D

Mindenki jól halad az eventtel? Én közepesen ... úgy mondva .. :p
    A szósz már keveredik a malomban .. 15 db kb kész van ...
    a titokcsemetékből említésre sem méltó nem jött ki .. reméljük, hogy a titokóllal nagyobb sikerem lesz .. nektek milyen eredményeitek lettek ?
    Én így előreláthatólag nem tudom mikor leszek kész az eventtel .. de az biztos, hogy szeretném végig csinálni ..
    Olvastam már tippet a röpikkel kapcsolatba hogyan lehet több .. tojások stb .. kár, hogy ilyenek nekem nincsenek ..
    Valakinek nincs ötlete, hogyan szerezhetek több röppenőt ? Előre is kösz.

Cyra65 kedveli ezt.
  7. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Közben, amíg írtam érkezett egy tájékoztatás, hogy valami támadás ért valamit ( nem értem, és nem értek hozzá). Akkor valószínű, hogy emiatt vannak ilyen jelenségek.

8. ibolyaanna

ibolyaanna Utánpótlás-írogató

Ebben az eventben kissé elsokallták a tenyészálatokat...csak a barna bak 30 db nálam a piacon 950 000 Csp...akkor még a másik kettő amiből szintén 30 db kell...gratula azoknak akik megérezték és begyüjtötték előre....87. szinten sem tudom megcsinálni az eventet...:(

Cyra65 kedveli ezt.
  9. szarvasagancs

szarvasagancs Junior szaki

Sziasztok, hát nem vagyok elragadtatva titokfák: banán, csillaggyümölcs, és ami még ér valamit a tűzvirágfa.Ólak 2 sas, 1 róka és egy narancs méhkaptár.

10. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Szegény macsek.....és szegény Te, és szegény Én......nekem Jenny nevű rottweilerem van, nehezen viselné a szőrtelen hátátxDxD
    ....én meg a karmolását:p
    Ergo a "belépési error" miatt marad a Rivotril - még a végén nemcsak játék-, hanem gyógyszer(drog) függő is leszek:D:D

SantiagoCano kedveli ezt.
  11. jani750

jani750 Utánpótlás-írogató

12. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Én már látom a végét!;)Az elején beszereztem az állatokat, onnantól sima kis event lett belőle. Az állatokkal viszont szenvedtem, félmillka CSP-m volt. Mindent eladtam amit csak tudtam, még a tenyészállatokból is beáldoztam bőven ár alatt. A szuper trágyával volt szerencsém, van 7 darab turbo fám. Na ezeket viszont XXL-es fákból csináltam. Esküszöm megérte, hiszen nem mindegy hogy pár száz darab szuper trágyával indulok az eventeknek, vagy pedig 1000 körülivel. A legendát is érdemes végig csinálni, észre lehet venni a különbséget felröppenőnél a 13. és a 15. szint között. De oda is rengeteg állat kellett, több mint fél évig tevéztem és kígyóztam.

mária4702 és melindalove81 kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó napot kívánok, sziasztok.

Nem szeretnék sem veled, sem mással vitatkozni, de egy dolgot azért nem szabad elfelejteni:"Akire rábízzuk a dolgainkat, az a jó gazda gondoskodásával felel érte és köteles mindent megtenni annak érdekében, hogy abban kár ne keletkezzen".
    Azt hiszem elgondolkodtató vagy megszívlelendő lenne.
    Esetleges kárpótlásról tudható valami ????

További szép napot kívánok mindenkinek.

Pandapoc♥ és Cyra65 kedveli ezt.
  14. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Köszönöm szépen a választ és a segitséget :)

15. -East17-

Szia!

A játékosokat javaikban nem érheti kár ezen támadások alkalmával (nem értendő ez alatt a futó munkások ideje és hasonló dolgok).

A történtekkel kapcsolatosan holnap kapunk hivatalos tájékoztatást, amit számotokra is közzéteszünk azonnal ahogy megérkezik, többet sajnos most nem tudok erről.

Pandapoc♥, Gio, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  16. agi967

agi967 Fórum biztosa

Megvan a felhősor+ a szakácssárkány.Remélem több kimaradás nem lesz,minden esetre először a felhőhöz váltom ki a rávalókat,a többi várhat.Ecet dolgában nem állok túl jól csak a teljes felhősorhoz hiányzik 95,de messze még a vége.Igaz,szombat-vasárnap nem leszek,de komfortra ültetek(lehet,hogy habanerot) mielőtt elmegyek,biztosan jól ad majd.

Gio, Cyra65 és Marika312 kedveli ezt.
  17. pappgera

pappgera Törzsjátékos

a titokfák 2 db brazil dió csillaggyümölcs, gránátalma. ezeknek is örülök, ugyan van belőlük pár db.
    A barnabakom hiányzik 8 db most megyek és eladok egy csomó állatot, növény, hogy meglegyen az eventem. Üdv. mindenkinek

Gio kedveli ezt.
  18. Bizeka68

Bizeka68 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A felhősorhoz és a kitehetőkhöz én a barna bakokat az eventnövény felszaporítása alatt kitenyésztettem, a szalontai sertés nem drága, így nekem már csak 7388 paprika és 82 felröppenő kell, na meg persze a tüzes cucc a malomból, ami még több mint 54 óra. Valószínűleg a teljes eventet most nem fogom befejezni, mert még sok tyúk és tehén kéne, de a bahás felhősorom meglesz, ha a tecnika is úgy akarja. :)

melindalove81 kedveli ezt.
  19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát nem tudom aki kész lett hogy csinálta, nálam a fő gond a tenyészállat, az árak az egekbe szálltak,, a szupertápot a kakukk elvitte, és csak most esett le a tantusz, hogy emiatt a jó kis tápok miatt a két event között még szupertápot sem tudunk keverni, persze kivétel a turbómalmosok.:wuerg:

20. forraifk

forraifk Járnitanuló

Sziasztok! Lehet, hogy a BP-nek is egy kicsivel többett kellene költeni a biztonságos szerverekre, és a biztonságos játékra. Lásd:fenn. Lejárt a csatnim, kidobtam az ablakon egy csomó "aranyáron" vett "kakit", lejártak az egyéb betett dolgok, ja, és most lehet felkelni iccaka aratni!!!! Na, de majd lesz valahogy! Mindenkinek sok sikert!

Cyra65 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.