Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Egy nappal meghosszabbították az eventet.

gazda5402 és *Zita42* kedveli ezt.
  2. Lydia01

Lydia01 Haladó

Szia! Én csak a saját piacomról tudok beszélni és azon belül is a tarka marháról, mert azt figyeltem (nálam már csak az hiányzik). Itt tegnap és ma délelőtt 50.000-ért simán elkapkodták őket. Estére alább ment az ára, de most hogy kevesebben pakoltak egymás alá megint felkúszott. Én inkább megvenném, de nekem ebben az árban most nem fér bele :(, így ha a végéig nem megy alább az ára, akkor inkább kitenyésztem (csak nagyon sajnálnám a szupitápot is). (Milyen egy smucig dög vagyok xD) Szóval a lényeg az lett volna, hogy szerintem még délelőttönként simán kereshetsz rajta, mert kb. 30000-ért én speciel még simán vennék (tapasztalatom alapján más meg még többért is:)).

Nem ide való rész törlése /Laboviti/

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
    békácska és mária4702 kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Hurrá! Event befejezve ,kiraktam a titkosokat,most izgulok,hogy azok legyenek amit szeretnék.Csak béka és sztjánoskenyér az óhajom.Ugye nem kivánok sokat?
    Szép napot mindenkinek.

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

nekem kimondottan tetszik ez az event, már 5 milliót kiárultam a tenyészállatokból, most azon gondolkodom, hogy veszek tápot és tenyésztek tovább.:):):)
    a tenyészállatokat meg majd a végén adom csak be.

.Sookie69., Marika312 és mária4702 kedveli ezt.
  6. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Event meghosszabbítva keddig.

7. békácska

békácska Junior szaki

Szia! :)
    Köszönöm a tippet...agyalok,hogy mi legyen,főleg,hogy puha nyuszikkal áraszt el a rendszer:) De nem csak azzal és nem csak a rendszer...azért írom le ide is,mert innen indult ki este a dolog,a kuncsorgásom:) Amikor beléptem ma a farmra, sorra kaptam az üzeneteket...el sem hiszem,hogy ennyi ecetet kaptam!Nagyon hálás vagyok mindenkinek!:)

csio70 kedveli ezt.
  8. flamne

flamne Törzsjátékos

Megcsináltam a 2 feladatot végig, de nem találom a Titokfákat! Hol keressem!!!Van bónuszkód hol tudom meg, hogy mi az? Köszönöm!

9. ÉdesMézes

ÉdesMézes Utánpótlás-írogató

Sziasztok! már péntek és még mindig semmi hír egy esetleges hétvégi baby-boomról! Olvasott valaki valamit erről,mert nem sok időm van átlapozni a fórum minden részecskéjét!!! köszönöm

10. Laboviti

Szia!
    A Csípős csoda event egyik nyereménye Mindenki számára 4 darab titokzatos csemete Bahama szigeti titokfa.
    A hivatalos, aktuális ajándékkódok az alábbi linken tekinthetők meg: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékkódok-bónuszkódok.905/

11. Laboviti

Szia!
    A mini akciók, eventek nyomon követésére az egyik legjobb módszer a fórum naptár funkciója. Ott azonnal a linkek segítségével tájékozódhatunk.

12. czutika

czutika Fórumlakó

Már csak 24 óra és kész a bedobandó! Szegény malmocskám nagyon teker majdnem szétakar esni! Nem értem miért de nekem most nagyon lassan múlik az idő! A fürge malom pedig pont az event előtt járt le!-.-xD

csio70 és vampire_hunter kedveli ezt.
  13. *Zita42*

*Zita42* Járnitanuló

sziasztok ! titokól eredményei: macskaházacska, pocoklak, narancskacsaól éssss süni :) ennek örülök mert még nem volt:D

csio70 és Lydia01 kedveli ezt.
  14. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Sziasztok:)
    Nálam megint gond van a bejutással:cry:
    Lassan aratnom kellene és nem biztos, hogy időben vissza tudok lépni:cry:

Sikerült:D

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
  15. flamne

flamne Törzsjátékos

16. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! A bahán találod meg a fák között.

17. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

A helyzet nálam is az, hogy lassúnak tűnik a malom :D pedig teker rendesen. A feröppik megvannak, tenyészállatkák letermelve, még néhány eventnövény és megvagyok. Titkos vágyaim pedig: szentjánoskenyérfa, esetleg tűzvirág no és a kakas :) Összességében elégedett vagyok, megdolgoztam a nyereményekért, de nem volt "lehetetlen küldetés". A felhősornak pedig nagyon-nagyon örülök (igaz még nincs meg, pár szósz hiányzik, de sínen van).

csio70, Marika312 és czutika kedveli ezt.
  18. czutika

czutika Fórumlakó

Szia!Szinte egyformán állunk! Nagyon örülök én is a felhősornak! További jó aratást!

vampire_hunter kedveli ezt.
  19. Ananke

Ananke Fórumelemző

Gratulálok!
    Nekem még se süni, se macskaól nincs. Szerettem volna a 4-ből legalább 1-t, ami még nincs, de lovat, mosómedvét, disznót és juhot kaptam. :oops:, Na de egyszer csak bejön !! ;)

vampire_hunter kedveli ezt.
  20. Goran

Goran Fórum bárója

Nem hiába reménykedtem :):pxD

Adj' Isten Gazdák! Üdvözlet Farmerek!

A bejelentkezési problémák okozta kellemetlenségek miatt bónusz-kódot kapunk a következő héten.
    A részleteket és egyéb információkat a későbbiekben osztjuk meg veletek.

Még nincs hírűnk arról, mit fog tartalmazni a bónusz.

Köszönjük ezúton is a türelmeteket
    a Farmerama csapata

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/belépési-hiba.11268/#post-73598

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.