Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! A befejezéshez van még bőven időd, de azért arra is gondolj, hogy nem minden kutya szőrösxD

_Cygnus_ és kutyaszálló kedveli ezt.
  2. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Jó van na!!!
    Kínai kopasz kutyára nem gondoltam!!!! :D :D :D
    Na meg arra sem, amelyik epiláltatott!!! :D:D
    Szép napot Neked!!!

kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  3. Mircsi2006

Mircsi2006 Járnitanuló

Sziasztok!
    Jó kis event volt ez! Még két kör paprika, és készen vagyok! Közben tenyésztgetem a bocikat, már csak pár darab kell. A rengeteg csillagomból kiváltottam az összes tenyésztői csomagot, így lett egy csomó szupitápom, amit most elhasználhatok!
    Tetszett most ez nagyon, még ha az elején nehéznek is tűnt! De elkezdtem itt olvasgatni, és a tanácsaitokat követve simán megcsináltam!
    Szuper!!
    :D

csio70, Marika312 és Gio kedveli ezt.
  4. gazda5402

gazda5402 Utánpótlás-írogató

Szia! Köszi a megerősítést. Én is ugyanígy gondoltam, és reménykedem az áresésben (tudod, a reményhal...). Egy kisebb tételt már sikerült is olcsóbban megszereznem. A tatár nem kerget, különösen, hogy meghosszabbították az eventet. Délutánra kész a szósz is, most már csak a tenyészállatokat kell figyelni.

További jó játékot és napsütéses szép napot kívánok Neked és minden játékostársunknak.

csio70 kedveli ezt.
  5. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Mi a véleményetek: ha még kb. 10.100 db növény, azaz habanero paprika hiányzik a feladatok befejezéséig, készen leszek? :oops::eek:

6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Az utolsó karika gizgaz érik, nálam is!
    A malom is még dolgozgat kicsit!!!
    Nehogy már unatkozzon!
    Délután, ha elég józan leszek, bepakolok mindent az eventbe.
    Ha összkerék hajtással (négykézláb) érek haza, akkor ez holnapra marad! :D:D

gyulagazda45 és kukori80 kedveli ezt.
  7. kertész2000

kertész2000 Járnitanuló

Ha minden területed szabad és csatnival tudsz aratni napi 3x, akkor simán megvan.

Ninettácska kedveli ezt.
  8. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Mivel, meghosszabították kedd délutánig az eventet, esélyes!

Ninettácska kedveli ezt.
  9. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok! Az utolsó kör paprikám érik, a malom még 2 db szószt kever, du.2 órára kész az event.Titokfák:csillaggyümölcs,XL licsi, XL datolyaszilva és XL matéfa
    Titokól:2 db macskaháza,1 db narancs halastó és 1 db sünodú. Ez utóbbi még nem volt , nagyon örülök neki. További jó eventezést kívánok, aki kész van annak gratula.

10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Kész vagyok az eventel. Tökéletesen jól sikerült event volt! :)
    Ja a Titokfákból ezek lettek: Tűzvirágfa,Brazildió, Gránátalma és Fügefa xl-es! :)
    Akik kész vannak gratulálok,akik még csinálják sok sikert! :)

11. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Holnapra én is kész vagyok ha a nyulak nem szúrnak ki velem egymásután 3x átugrotta a barna bakot a szupi tápom meg fogyóba van 2titokólból 1vakond és HURRÁ 1 kakas lett a másik 2 még érik

Gio kedveli ezt.
  12. Lydia01

Lydia01 Haladó

Szia! Igazából azt írtam, hogy amikor hazaérnek az emberek a munkából, akkor kicsit lejjebb megy az ára az állatoknak (sajnos nem annyira, hogy a hiányzókat be tudjam pótolni), de 50.000-ért még (ma ugyan nem figyeltem, de tegnap) simán elvitték őket az én piacomon. De nem írtam olyat, hogy nem éri meg, bár az tény, hogy azt sem, hogy igen (mert ezt mindenkinek magának kell eldönteni). Én csak egy kérdésre írtam válaszként azt, hogy nálam hogy alakul a helyzet.

csio70 kedveli ezt.
  13. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! szerintem igen! Én ma letudom még egy kör paprika és kész. A titokfákból semmi érdemes, az ólakból kaptam, sárga tojástojót.egeret, halat, de a végén ott volt a kakas, már nem is voltam olyan mérges. Jó kis event volt .ilyen nyugisan már régen nem lehetett eventezni még több ilyent szeretnék ahol nem kell kapkodni , és nem költöttem rá, az állatokat kitenyésztettem. Sok sikert mindenkinek aki még csinálja ,gratula aki befejezte !

csio70 és Ninettácska kedveli ezt.
  14. CateW

CateW Fórumlakó

Aki esetleg még nincs 69-es szinten, talán annak is érdemes az első sort végigcsinálnia. Ha csak az 1 szósz hiányzik, 9 FA-ért befejezhető a feladat egy-egy szintje. Így 18 FA-ért + kb 350000 csp-ért lehet kapni 45 szupertápot és 4 party pörgetést.
    Vagy ha 30 szupertápot a barna tyúkokra szán az ember, akkor 18 FA-ért 15 szupertáp + 4 party pörgetés.

Pharmer500#2, melindalove81 és Cyra65 kedveli ezt.
  15. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Bahás titokfák eredményei: XXL Avokádó, Papagájtollfa, Brazil dió, Gránátalma;)
    http://kepfeltoltes.hu/view/141011/titokf_k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Gazdakörikből nagy nehezen kinyert szupitápból 20 barna bakot sikerült kitenyésztenem a meglévő 9 mellé, az utolsó tenyésztésnél puha nyuszit kaptam a bak helyett, így kénytelen voltam egyet megvenni a piacon. Remélem a következő ilyen típusú eventhez nem kérnek majd ennyi tenyészállatot, bár ha majmot kérnek, akkor egy már lesz, személyemben.xD

nemethpgabi, Gio, gazda5402 és 4 más kedveli ezt.
  16. lári-fári

lári-fári Járnitanuló

Titokfából: licsi, kókusz, kamkvat, datolyaszilva xl-sek

Titokólból: angóra,pulykalábas festő 1-es szint, tehénistálló narancs, egérlyuk.

Mindenből több db van, mehetnek a raktárba, sajnálom a sok tenyészállatot, amit beadtam.

17. Hajnalifény

Hajnalifény Törzsjátékos

Növény kész,röpi összejött még a szósz fődögél.Na meg a marhák is elkódorogtak.Úgyhogy még rágódom rajta vegyek e 40 darabot vagy álljak neki tehénkét nevelni bár ledobtam 40 ólat s így is meg lesznek holnap estig. A feladatból eddig csak a parti pöriket váltottam:8 kacsa kata,2 kószáló kőszáli,strucc tsz.S láss csodát után látom a szép új virágot,na elvekkel ellen vettem egy pörit s na mi lett? :D Dongó 8)

Marika312 és Cyra65 kedveli ezt.
  18. Numiz

Numiz Fórum veteránja

Nem kaptam szikrát a baha titoktól : 2 pisztácia
    2 gránátalma

19. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok!
    Növényekkel tegnap óta kész vagyok, meg egyébként is kész vagyok. Az elején nagy hévvel letenyésztettem a hiányzó állatokat, persze nem zökkenőmentesen (melyik barna a barna), majd kényelmesen hátradőlve termeltem a paprikát. Mikorra a teheneshez értem, felfedeztem, hogy én bizony lefeleztem a szükséges állatmennyiséget és állhattam neki újra tenyészteni. Mondhatom, hogy sztáp állományom nem százas.... :oops:xD
    Most már csak a malom dolgozik és rá kell jönnöm, hogy ez a várakozás nekem nem is annyira szimpi, ma még beszedtem a felhősorról egy malacot, de most már csak tényleg a malom őrli az idegeimet :D Laza 15 óra múlva lesz kész.
    Még nem raktam ki a fákat, a titokólakat még nem váltottam ki, így ez event hatása igencsak retard lesz :D
    Parti pörik tájékán egy darab virág sem leledzik, így azokkal is kivárok.

Cyra65 kedveli ezt.
  20. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok! Bahás titokfák xxl Licsi,Tűzvirág,xxl Kivi, xl Kókusz.

Titokólból: Vakond,Angóra sárga,Egér,Sas(nem túl fényes)

Utoljára szerkesztett: 11.10.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.