Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. medi53

medi53 Utánpótlás-írogató

medike04 gazda vagyok. egy ideje nem nyillik meg a fórumom, szomszédot keresek. Jelenleg nincs bonuskod? Sziasztok : köszi

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Lehullt a lepel a titokfáimról: pisztácia, gránátalma, mandarin xl és egy papagájtollfa ami nekem még nem volt. :D
    A tenyészetek még nem értek meg, remélem 1 számomra kedves meglepi ott is várakozik. (válogathat a rendszer: béka, galamb, sün,... és a kakas, de abban nem is reménykedem):p
    Az event befejezéséhez még 1 napnyi várakozás van hátra, a malom nagyon lustán készíti a szószt. Biztos égeti már nagyon a garatját a sok csípős habanero.

Az eventet már teljesítőknek gratulálok!
    A malomra váróknak türelmes várakozást, és aki még küzd annak sikeres befejezést kívánok!

4. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Sziasztok!

Hááát, valahogy nekem a bahamán nem jut ki az új különlegességekből... :oops: :( Kókusz és guava XL + pisztácia és csillaggyümi... ezekből már volt. Na m1, lehetett volna rosszabb is.

5. staramajka

staramajka Junior szaki

Szervusztok!
    A titoknál is titkosabb szerzeményeim feltárulkoztak: brazil diófa, avokádófa XL, gránátalmafa, banánfa XL. :) Az ólak:narancs disznóól, narancs nyúl, rodeó ranch sárga, sárga birkanyíró. :)
    Igen klassz a felhősor, amit meg ad, az meg még inkább, úgyhogy hajrá Mindenki, aki még nem végzett, mert megéri, még akkor is, ha minden tenyészállatot ki kell tenyészteni -mint én is tettem a szalontai sertés kivételével, mert abból több száz van a tölgyön levő rúnának köszönhetően a felhősorról-. Irigy voltam, nem vettem a piacról, nem akartam horror árat fizetni értük, mert szp.tápom volt bőven(most 327 db, a csacsis eventig még csak több lesz). Most is szegényem malmom folyamatosan keveri bőszen , remélem nem esik szét. xD Aki befejezte annak nagy gratula!:inlove:
    További jó játékot és szép hétvégét Mindenkinek!:inlove:

Gio kedveli ezt.
  6. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

A cél megközelítve, már csak a malomnak kell dolgoznia:)
    Tény tenyésztett állatok miatt nehézkes volt, mert nem voltak és pont másik event előtt rakták be, de a sárkány miatt megvan:)
    Éljen a sárkány és még kék is!:) (Nekem jó kombo)
    Titkok kint majd kiváncsi leszek mi lesz belőlük:)

csio70 és Marika312 kedveli ezt.
  7. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Guava XL,Licsi XL,Mangó XL és gránátalma !! Nem semmi,igazi kedvcsináló!!!!!!Ajándék fának ne nézd a termését!!!!!:cry::cry::cry::cry:Azért szeretem ezt a játékot!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Gio kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia - Magyar tarka tehénből "csak" 30 db kell a feladatba. --de ha piacra is szánsz 10-et, akkor jó a 40 db. Sok sikert !

Hajnalifény kedveli ezt.
  9. Numiz

Numiz Fórum veteránja

A titok ólak jobban tetszenek mint a baha fái:
    -Gólya
    -Pocok
    -Sas és
    -Piros Kaptár (Semmi narancsos? o_O)

k.krisztinka, vje0315, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  10. n_nzsoka60

n_nzsoka60 Utánpótlás-írogató

Nagyon lustán dolgozik a malom, nem akar összejönni ez a szósz. Igaz, még van idő a befejezésig. ;)

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, valószínűleg nálam kötött ki, mert nekem lettxD narancs hal, 2 gólya,és mosómedve.
    A titokfákból pedig ezt kaptam: 2 alap gránátalma, csillaggyümi, és a végére hagytam, de lett egy XXL matém is. Naaaagyon örültem neki.

csio70, Numiz és dereret kedveli ezt.
  12. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Mintha magamat látnám/hallanám! xD Az én csp-számlám is (saját) rekordot döntött. [​IMG]
    Ez tényleg jobb, mint a Baby Boom! :)

nemethpgabi és Marika312 kedveli ezt.
  13. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Az utolsó aratásra várva, megnyíltak titkos óljaim: macska, róka, sas és narancs juhakol lett. A partypörgetésen pedig egy piros struccászati tsz. A csemeték még titkolják előttem a mivoltukat.
    Jó ez az event, a sárkány nagyon tetszik :)

Numiz és Gio kedveli ezt.
  14. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Kész lettem.xD Igaz nem csináltam meg az első kettő gyémánt részét de nem maradt szupi tápom.:mad:

15. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Erre a kérdésre csak Te tudhatod a választ.
    Az adott dolog (pontosan kiszámítható és kizárólag Rajtad áll), mekkora területen mennyi idő alatt mennyi növényt tudsz termeszteni. Első ránézésre sima ügy. Viszont azt csak Te tudod, napi hányszor tudsz belépni, van-e csatnid, van-e szupertrágyád, vannak-e munkásaid, fölszabadítod-e ezt vagy azt a területetedet stb.-stb....

Drukkolok, hogy a Te saját válaszod IGEN legyen...;)
    Bár elvileg még hiányzik valami 170 szupertáp a kitűzött 1000-ig, de tegnap én is elhasználtam egyet. Igen, nem tévedés: 1-et. A "pechszériámat" megkoronáztam azzal, hogy az össz. 3 kinnhagyott fontosabb ólamból mellékattintással az egyik már megetetettet fölülszupertápoztam, másfél órával a kiírt "születési idő" előtt (persze learatni nem tudtam visszatérni időben, meg a másik kettőtől külön nem is akartam volna learatni)...

----------

Ja, amúgy én még csak holnap fogok végezni. Persze én szokás szerint nem mindig és nem mindenhol eventest vetek (éjjelre, Bahán stb.). Mondjuk így -2 nappal később leszek kész, de még így is kevesebb BTP-t (és CSP-t) vesztek, mintha végig eventest ültetnék a Bahán is... Én a kitehetők kiszedésével kezdtem, hisz a felhősor az úgyis csak onnantól lesz aktív, ha minden megvan hozzá, a kitehetők viszont addig is adnak valamennyi TP-t magukban; a titkosak szintén ráérnek 1-2 napot még...

Utoljára szerkesztett: 11.10.14
    Cyra65 és Ninettácska kedveli ezt.
  16. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Hali ! na ugye megmondtam magamnak hogy szombat előtt nem veszel tenyészállatot ,Na most itt a jelzés hogy hallgassak magamra .Hú mérges vagyok !!!

csio70 kedveli ezt.
  17. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Kész lettem az eventtel,felhő is aktiválva! :D
    Mindenkinek csodás hétvégét,jó pihenést,és jó játékot!!

Harmony12 és Gio kedveli ezt.
  18. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

ha van hozzávalód tenyészd ki, hamar megvan, megéri, s akkor betudod fejezni, szia

csio70 kedveli ezt.
  19. annalovacska

annalovacska Utánpótlás-írogató

két sas egy béka aminek annyira megörültem hogy el is felejtettem mi a negyedik:)
    Köszönöm fejlesztők:)
    :D:D:D:D:D:D:D:D

ja megvan gólya volt a negyedik
    xDxDxDxDxDxDxDxD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.10.14
    Gio és berzsike kedveli ezt.
  20. berzsike

berzsike Fórummogul

Ez szuper! GRATULÁLOK!! Én késő este rakom ki ,:cry: de nagyon örülnék ilyen eredménynek:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.