Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

A bónusz mennyiben segít az event teljesítésében? A hosszabbítás többet ér. Ez igaz, csak az én véleményem:)
    Az eventtel lassan, de biztosan haladok, csak ültetni-aratni kell, amit már annyira únok, hogy csak...:)

2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Készen vagyok az eventtel, nagyon örülök, ezt is sikerült végigvinni. Titkosaim: Gólya, Sas, Egér, Macska. - 2 db Gránátalmafa, Kakaófa, XL Kivifa. Mindegyikből van már, sajnos az új ólak elkerültek, pedig nagyon vártam.
    Gratulálok azon Gazdatársaimnak akik már befejezték, és sikeres befejezést azok számára kik még dolgoznak rajta. Hajrá ! Megéri !

Szviki04 és Gio kedveli ezt.
  3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Kész vagyok végre az eventtel!! [​IMG] Az ólakat még nem teszem ki, majd holnap.:)

Numiz, cherryqinn és Gio kedveli ezt.
  4. alpha58

alpha58 Rutinos

Az eventet befejeztem, felhősor aktiválva. A titokólak: pisztácia, 2 mandarin XL, papagájtollfa. A ólak: sas, sima strucc, róka és macska. Nagyon szerettem volna egy kakast, de most is elkerült. Nem baj, majd talán legközelebb. Visszarendezem a farmomat és pihi. Mindenkinek további jó játékot.

Gio kedveli ezt.
  5. cherryqinn

cherryqinn Járnitanuló

Sziasztok!
    Titokólakból semmi érdekes nem lett,de a titokfák megleptek!
    Lett 2 papagájtoll fa,1 brazil dió és egy csillag gyümi.
    Felhősornak is nagyon örülök,mert jól jön a baha tp.
    Jó kis event volt!Köszönjük!

(Erzsébet) és Gio kedveli ezt.
  6. bátorka

bátorka Járnitanuló

Event kész:) Titkosakat kitettem, ha készen lesznek jelentkezem az eredménnyel. Pajta töltögetés következik 1-2 napig, aztán visszarakom a mamutokat.

Marika312 és Gio kedveli ezt.
  7. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    holnap reggel lesznek meg a tüzes sárkányszósz utolsó darabjai, akkor fejezem be :D A titkosokból lett: gránátalma (sima), pisztácia, fügefa xl, matéfa xl, valamint pocok, gólya, róka és egy kecskeól 2. szint. Még mindig kakashiányom van, de nem is számítottam rá ;) így nem ért meglepi és bosszúság sem xD Mindenkinek sok sikert és gratula, akik már készen vannak!

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  8. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Titokfak 1 ora mulva, az olakbol lett 2db kakas 1db narancs tehen,1db narancs pulyka...

csio70, bakosagi54, .attila80. és 4 más kedveli ezt.
  9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Gratula!
    Tegnap este két ólat tettem ki, süni xD és pocok... az előbbi miatt az utóbbit elnézem a rendszernek ;) reggelre kiderül, mi lesz a másik kettőből :music: a fákat nem is váltottam ki, de ahogy elnézem, talán nem is baj :p

-gyöngy-581 és Gio kedveli ezt.
  10. mltimi

mltimi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kész lettem én is. Nagyon jó és élvezetes volt az event, valamint kimondottan jó hangulatú a fórum!

.attila80. és Gio kedveli ezt.
  11. alpha58

alpha58 Rutinos

Most már tudom, hogy nekem miért nem lett kakasom. Hozzád szökött. Gratulálok hozzá.

csio70 kedveli ezt.
  12. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello!
    Már jeleztem, hogy nem találom sehol a szürkület tenyészetemet. Vuisszairtatok, hogy az ólaknál, de ott sem tal
    álom! SOS!

13. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Gratulálok a kakasokhoz!
    Engem sajnos megint elkerültek!

nyulus74 kedveli ezt.
  14. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

titokóljaim: pocok, egér, róka és piros ló;
    titokfáim: tűzvirágfa, pisztácia, kakaó XL, kókusz XL.

Talán majd legközelebb több szerencsém lesz.

Gratula, akik már végeztek az eventtel,
    jó eventezést, hajrá, akik még küzdenek vele:)

K&K

Gio és (Erzsébet) kedveli ezt.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontos ID szám ismeretében tudjuk ellenőrizni.

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratulálok ! --szerintem az egyik kakas eltévesztette a címet ...

17. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Hidd el menni fog, én úgy csináltam, hogy a holt időben beraktam 16 ólat,megettem a zselét,be az állatokat,rá bájital,18 percenként arattam,szinte 1 nap megvolt a tenyészet.Holtidőnek nevezem azt, éjjel nem arattam, így a reggeli aratáshoz igazodva,este arattam,utána tenyésztés, majd a reggeli vetés berakása.Írj ha tudok valamiben esetleg segíteni,hajrá, meglesz,szia rozsaviola

18. manyika1126

manyika1126 Utánpótlás-írogató

Készen vagyok mind a négy farmmal! Az event jócskán megcsappantotta vagyonomat. Most nekilátok a gyűjtögetéshez. A farm helyreállítva. A fákat és az ólakat kiraktam és várom a csodát. További jó munkát és hibátlan szerver működést, annak aki még dolgozik! Jó éjszakát mindenkinek!

.attila80. és Gio kedveli ezt.
  19. .attila80.

.attila80. Junior szaki

Sziasztok!

Tegnap délben készen lettem az eventtel :D 555 db ecetem és 60 db habanero paprikám maradt meg. :)

Nagyon tetszett az event ész a nyeremények is tetszettek. :)

A titkozatos fákból lett 2 csillaggyümölcs, 1 fügefa XL, 1 gránátalma. A titokzatos tenyészeteket még nem raktam ki. :D

Aki még csinálja, annak sok szerencsét és sok felröppenőt. Aki végzett, annak gratulálok!! :D

mltimi, farmerogirl és Gio kedveli ezt.
  20. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Sziasztok! Nekem még kever a malom, de a titokfáimról tájékoztatást tudok adni: 2 db gránátalmafa, 1 XL kakaó, 1 XL banán. Azért a tenyésztésnél remélem szerencsésebb leszek! ;) :)

Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.