Csípős csoda csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

Sziasztok
    Event letudva
    Fak,Matefa xl,Papagajtollfa,Granatalmafa,es Pisztacia
    Titokollbol,2 Eger,Macska esssss Galambduc ami meg nem volt

Gio likes this.
  2. aragor-máté

aragor-máté Utánpótlás-írogató

titok ól
    2 róka, juhakol narancs, kaptár narancs :(

Na jó, nem csak sírok, az event jó volt! Köszönöm!

Last edited: Oct 12, 2014
    kutyaszálló, mltimi and Gio like this.
  3. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Sziasztok! Már csak a szószra várok, ami reggelre meglesz és kész vagyok! Az ólak nagy csalódást okoztak, de a fák között volt tűzvirágfa és csillaggyümölcsfa, ami még nem volt. Annyira szerettem volna békát!

4. Bözse

Bözse Rutinos

Event letudva, lélekben már a szamarasra gyúrok.;) De szomorúan tapasztalom, hogy a belassulás még elő-előfordul.:( Hogy ez a internetes szolgáltató hibája-e, esetleg most sokan rá vannak kattanva a hírekre és annak köszönhető, vagy ez még a túlterheléses támadás utózöngéje, nem tudom. Apropó, van 1 ötletem, a 'zombivá' tett fertőzött gépek összehangolt támadása ellen: Rick, Daryl, Michonne és a kedvencem Glenn.:D4 évadon át megmutatták milyen hatékonyak a zombikkal szemben és már csak 1et alszunk és itt az 5. évad (már a 6. is tuti az AMC szerint). Végre értelmet nyer az október és az akut elvonási tüneteket megszünteti amikor újra hallható ez:music::

Daryl nem próbálja meg túlélni a zombi apokalipszist, a zombik próbálják túlélni a Daryl apokalipszist!:pxD

5. Zsuzsanna7068

Zsuzsanna7068 Járnitanuló

Jó estét szorgos gazdatársak! Kész lettem az eventtel ami nagyon tetszett, kellett gondolkodni,piacozni,szupertápot szerezni(a nagy keresgélésben meglepetésként ért ,hogy a tölgynél még maradt szupertápom amit elfelejtettem eddig kiváltani :D) és ami fontos a piacomon jó olcsón lehetett csatnit venni így bespájzoltam télére.;)A titkosakból lett:2 pocok,macska,rózsaszín disznó,papagájfa,xxl kókusz,csillaggyümi,pisztácia.Gratula a készítőknek,hajrá a dolgozóknak!

6. 1998xD

1998xD Utánpótlás-írogató

A négy farmon a következők sikeredtek: narancs ló, KAKAS!, gólya, retró hód++; piros hal, narancs kecske, GALAMB, narancs nyúl; egér, 2 narancs nyúl, sárga tojástojó (na ez nagyon jól jött 89-es szinten!); cica, egér narancs nyúl, gólya. Mindent összevetve nem vagyok szomorú, mert volt benne egy-két jó, a többi utazik, ha jön a vonat! A fák is hasonlóan alakultak. Volt alma XXL is, de naspolya is jött, úgyhogy nem vagyok szomorú. Bocs, ezek a titokfák egy régebbi eventből maradtak! A mostaniból jöttek papagájtollak, gránátalmák, csillaggyümölcsök, meg tűzifák...

7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A titokfákat most szedtem le. Lett egy papagájtollfa, egy mombin XXL, egy sima gránátalma, egy XL kakaófa. Több mint elégedett vagyok. :D A titokólak csak egy óra múlva érnek be, mindegy mi fejlődik ki belőlük. Nekem ez az event nagyon tetszett. :)

8. -szerencseföld-

-szerencseföld- Aktív író

sziasztok A titokólakból lett GÓLYA és KAKAS még nem volt sasfészek ,egérlyuk .Másik farmomon BÉKA még nem volt mosómaci vakond egér nagyon örülök.

9. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Valszeg nálam mindezt a feng sui szabályainak megsértésére vezethetjük vissza: valszeg az ágyat kell áthelyezni a szoba középvonalától - vagy a bal oldali falhoz, vagy a jobb oldalihoz, utóbbi esetben azonban a fej-láb/láb-fej irányt is meg kell cserélni...:-D

Még 195 habanerót vissza kell vetnem, ugyanis 780-nak még híján vagyok. Ezt leszámítva minden megvan, de azért jól jön a hosszabbítás, mert a csatnim most este jár le, ebbe már nem fért volna bele, és így éjjelre nem kell rövid eventest vetni, hanem mehet holnap délutánig valami nagyon hosszú, és holnap estig kényelmesen a maradék habanero (pl. pázsitviolával párosítva). A felhősor már megvan - "hosszas" vacillálás után az aktiválást megerősítő ablakon végül a pipát választottam (ráadásul szuverén döntésem alapján, még ecpeckimeheces segítséget sem vettem igénybe!:-D). A party pöri is kiváltva, de egyelőre nem elpörgetve. A titkosak maradtak utoljára: a talányos tenyészetek holnap estére pont ideálisak lesznek kitenni, a titokfákat meg majd csak kedden délelőtt (elvileg abba a feladatrészbe már minden megvan, csak az ecetek bedobásával még kivárok, mert az aratógépet keddtől jobban ki tudom használni).

Szviki04, Gio, Bözse and 1 other person like this.
  10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    A titokólak: narancs pulyka, narancs kacsa, narancs kaptár, sárga aranymosó.
    Bánatos vagyok, mint Füles [​IMG]

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Nóci.) Egy szavad nem lehet, tényleg jókat kaptál, gratulálok :)
    Szia Farmer.) Hát ezen az ecpeccen akkorát nevettem hogy most kerültem elő a szék alól :[​IMG] Pedig választhattál volna a közönség segítsége és a felező között is ;) Arról ne is beszéljünk hogy engem is felhívhattál volna xDxD

12. Bözse

Bözse Rutinos

Igazán nem akarok tolakodó lenni, de kifejtenéd bővebben, hogy mi vitt rá erre. :eek:Mert ugye alternatívaként ott a vonzó kinézetű és vadító színű x.;)xD Vagy ha hezitálsz, akkor egyszerűen csak bezárod a kis ablakot, mely igen agresszív módon választásra kényszerít.:p;)

13. Annabogyó

Annabogyó Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon tetszett az event.Szép nyugodtan megoldható volt.A nyeremények is jók voltak.A titkosok már nem titkosok.
    A titokólak:Sünodú,Rókalyuk,Sasfészek,Vakondlak.
    A titokfák:Szentjánoskenyérfa,Mandarinfa XXL,Sárkánygyümölcsfa XL,Guavafa.
    Mindennel meg vagyok elégedve.Ennél rosszabb eventünk soha ne legyen!
    Aki végzett,annak gratulálok!
    A többieknek kitartás!

14. padamak

padamak Fórum nagymestere

A fák után (szentjánoskenyérfa említésre méltó) az ólak:
    narancs kacsa és disznó, DE ÚJ béka és sün! Köszi, BP! :wuerg:;)

csio70, alpha58 and kutyaszálló like this.
  15. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

ólak: pocok, egér, 2 sün
    a fákat elfelejtettem kirakni:)

csio70, Gio and alpha58 like this.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nem olvastam még vissza, Te miket kaptál? Annyira el vagyok havazva mostanában, csak kapkodva olvasom a fórumot is. A titokólakból róka, sün, narancs strucc, narancs kecske lett. Mennek a menübe, de én szeretem a narancsólakat.

Gio and genka53 like this.
  17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Fákból semmi jót, de kaptam egy békát ami még nem volt

Gio, _Cygnus_ and genka53 like this.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

gratulálok,biztosan örülsz az új állatkáknak:):)

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

_Cygnus_ írta:
    Szia!
    Nem olvastam még vissza, Te miket kaptál? Annyira el vagyok havazva mostanában, csak kapkodva olvasom a fórumot is. A titokólakból róka, sün, narancs strucc, narancs kecske lett. Mennek a menübe, de én szeretem a narancsólakat.

Szervusztok, örülök a békádnak kukori80! Én is csak ilyenkor késő este tudom olvasni a Fórumot, amikor meg már csak végigszaladok rajta, amennyire tudok, hogy visszaolvassak. Már tegnap este megírtam, hogy resetelnünk kellene, de nem találtam pártolókat hozzá. Pedig olyan jól jönne még egy ilyen felhősor!:cry: Icipicit csaaaak, no, olyan nagyon szeretnéééék :inlove::inlove::inlove: írjunk ki népszavazást- vagy azt nem lehet kezdeményezni?

Jucus19 likes this.
  20. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Mondasz valamit, de hidd el, jól megfontoltam - deduktív módszerrel, vagyis kizárásos alapon jutottam a döntésre:
    1. Mivel eléggé megcsappant a hozzászólás-szám a topicban, attól tartottam, túl sok időt vesztenék, míg bevárom a kellő mennyiségű jótanácsot, a közönség segítsége tehát gyakorlati megfontolásokból kiesett.
    2. Mivel továbbra is kitartok az ingyenes játékmód mellett, Te pedig ingyenesen hívható zöld számot nem bocsátottál a tudomásomra, így a telefonos segítség igénybe vételét elvi okokból vetettem el.
    3. A kézenfekvőnek maradt utolsó lehetőséget, a felezőt (tulajdonképpen az ec-pec-kimehetsz a számítógépes segítség egy "analóg", vagyis nem-digitális megfelelője lett volna ugye) pedig egyenest két okból is elutasítottam. Először egy ízlésbeli kérdés: tudniillik már enélkül is úgy érzem, túlságosan hangsúlyossá vált a szerencse faktor szerepe a játékban. A másik pedig a fairplay: rájöttem, hogy ha a két verziót elfelezem, mindössze 1 marad, maga a helyes válasz - ez pedig jogosulatlan előnyszerzés lett volna a többi játékossal szemben (tudod: úriember biztosra nem fogad - még akkor sem, ha mellékállásban cyberparaszt).

xD
    Jogos a kérdés, jogos. Nincs ebben semmi titok, szokásom szerint nyílt kártyákkal játszom.
    Ismerhetsz: szeretek számolgatni, meg összevetni a kínálkozó lehetőségeket - így volt ez most is.
    Az, hogy bezárjam az ablakot, a döntéshelyzettől való megfutamodás lett volna, az meg távol áll tőlem. Szóval maradt az, hogy mérlegre tettem a felkínált két lehetőséget, és egyszerűen arra jutottam, hogy a zöld pipával jobban jövök ki TP-ben.

xD
    ----------
    Azért, hogy az érdemeket ne tagadjuk el: a kérdés eredetileg nem bennem fogalmazódott meg először...;):

Szviki04, genka53 and Bözse like this.
Thread Status:
Not open for further replies.