Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez meglepő! Tehát arany fát is lehetett nyerni? Ez szuper,legalább valakinek szerencséje lett.GRATULA:csak így kiabálva ,mert ez nagy szó!

mária4702 kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sajnos az én kakasom is nálad kötött ki!

3. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Nagyon köszönöm, így sikerül befejeznem :)

4. Málnahab

Málnahab Rutinos

Milyen arany fát? FA fát tudtommal nem lehet már nyerni, ez valami más lesz, nem? Főleg, mivel most csak bahás csemeték voltak a nyeremények között. Vagy nem?

5. agi967

agi967 Fórum biztosa

Sziasztok.Készen vagyok én is, a titokfákat,ólakat ma reggel raktam ki. Amit pörgettem:xxl-es narancsfa, 2x 4 kk turbótrágya és 10 szupertáp.Igaz,kiesett két és fél nap az eventből,mert hét végén nem voltam net közelben,de így is lazán teljesíthető volt,a felhőt már pénteken befejeztem és az ecet is bőven meglett.Annak aki még dolgozik rajta hajrá.Meglepődtem,hogy a kért tenyészállatok ára még mindig nagyon magas.Most nem tenyésztek piacra,kell a szamárra a szupertáp.Ja igen,a kis farmomon úgysem jutottam volna el a felhősor megszerzéséig,így a titokólakat kiváltottam,amiből kakas,sün,piros disznó és narancs nyúlól lett.Az első 3 nem volt ott még,de a kakasnak ezen a farmon is módfelett örülnék,mert nincsen.

Gio kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad idézett hozzászólás egy nagyon régi élmény felelevenítése. Ebben az eventben a titokzatos csemeték a szigeti ültetvényre érkeztek.

magdi06 kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratulálok , szépek, jók lettek. (A tüzifák jöhetnek hozzám .... )

8. tyukanyo59

tyukanyo59 Járnitanuló

az én oljaim is a vonatra várnak,hogy utazhassanak.egér pocok.. béka-na ezt még átrakom a másik farmomra,jaj és narancshal.de az egeret és a pockot majd elcserélném szívesen.a titokfákat kihagytam mert sajnáltam értuk a tenyészállatokat.de ôrulôk ez jo event volt-legalábbis nekem

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Végeztem az eventtel:) Talányos tenyészeteim: narancs halastó, 2 sün és rózsaszín tehénistálló;) nagyon örülök neki. A csemetést nem csináltam meg, nem tudom kitenyészteni a tehenet, megvenni sem lehet, mert még indig horror ára van. Talán ha lemegy az ára akkor megveszem:D

csio70, Gio és gyongyvergazda kedveli ezt.
  10. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    Én nem vagyok elégedett maradéktalanul hisz az óljaim a következők lettek: 1db Sün(volt 2), 1db egér(alap)(volt 2),Retró hódvár++(volt 3),1db Macska(volt 2) Jobban örültem volna kakasnak,békának.A titokfákat én még nem váltottam ki mert horroráron adják a Magyar tarka marhát(is)amiből 10db kellene.Olcsóbban adnák-elvinnénk,de így fennáll hogy a nyakán marad(és elbukja a 10% ker. díjat is),pedig ha már az alapár duplájával beérné jól járna-de hát az önzés és "pénzéhség" itt is felüti fejét.Én megállom,hogy NE vegyem meg-és így nem lesz meg a 4db bahamacsemete-főleg ha hasonló eredményt hozna a már meglévő bahás fák esetében is.

11. bubucucu

bubucucu Járnitanuló

Készen vagyok az eventtel, a titokólakról jobb nem is beszélni 2 db róka és 2 db vakond lett, még mérgelődni sincs kedvem miatta... Titokfák: gránátalma, csillaggyümölcs, xl datolyaszilva és szentjánoskenyérfa! Ez legalább kicsit változatos

12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szia ne mérgelődj a róka nagyon sokat ér :475 pontot,ha még nincs kész a kupád ettől csak a mosómaci jobb az 500-at érxDxD

melindalove81 kedveli ezt.
  13. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Én nagyon örültem volna a rókáknak a juh és disznó helyett :). Cserenapon szívesen elcserélem rájuk ;)

Gio kedveli ezt.
  14. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Szia TeremtŐ! Sajnálom, hogy ilyen rossz szájízzel írtad a hsz-odat. A süni az én piacomon többet ér, mint a brekkencs (Bocs Breki! :) ). Az egér is jó lesz ecccccer valamire, a ++hódvárról meg ne is beszéljünk, hiszen tenyésztés-tenyésztés hátán, ki tudja, mit hoz a jövő. Mellesleg egész csini ez az ól....

A piacozás-os gondolatod sarkallt a válaszra. Még mindig jól mennek a tenyészállatok, igen. De nincs önzés és nincs pénzéhség. Bár én már eltenyésztettem a csacsikra szánt tápucskukat is, pár napja ezért nem piacolok a barnákkal. Viszont előtte nem sajnáltam a szupikat, mert nemmondommeghogymennyitkerestem.... :) Mindenki másként játszik. Írtam már párszor. Ha valaki "csépé-hajhász", annak is van előnye és hátránya; ha tépére gyúrsz, annak is. És egyik a másikból előnyre tesz szert ismeretlenül és "akaratlanul". Én eladtam a barna bocikat, mert volt, akinek nem volt szupitápja, hogy kitenyéssze őket. Én jól jártam, Ő jól járt. Erről szól a hétköznapi életünk is, nem?
    És ha bent ragadt volna a végén pár tarkabarka, akkor sem dőltem volna kardomba, mert kiszolgáltam előtte a vevőket, melyen kerestem. Mely csépén majd veszek akár növényeket, akár bármi mást. Fordított helyzetben ott volt mindenki előtt a lehetőség, hogy ha nincs szupitáp, akkor adja el a pajta-dolgait. Akár a mogyeszt. Akár az epret. Akár az evőpálcikát. Akár az tehénkét. Akármit.

Bocsi, ha hosszú voltam, csak kikívánkozott..... ! :(

Jah, beszámoló: titokólak: 2 gólya, egér, cica
    Fák: 2 gránátalma, brazil dió és asszem csillaggyümi, de ebben nem vagyok biztos.
    Persze, jobban örültem volna én is kakaskának, mert Ő még nem tette tiszteletemet a farmon, de jójjjjeeeez!!!!!!
    Szeretek játszani! :)

Nana470801, csio70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  15. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Narancsos a kacsasült!Mármint a régi olasz filmvígjáték szerint!!!!:music::music:

Vége az eventnek, mármint nálam.Nem siettem a végrehajtással.A titok dolgok felejtősek ugyanígy a retro pörgetés is.Azért várom a következő eventet.

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.10.14
    csio70 és Gio kedveli ezt.
  16. NAGYIMAMIKA

NAGYIMAMIKA Fórum-zöldfülű

Jó napot kívánok mindenkinek!!!Nem szoktam írogatni (de rendszeres olvasója vagyok a Fórumnak) de most határtalan a boldogságom.Végre egy jó event!!!Már a tegnap befejeztem (5 farmon játszok)...Nem volt kellő mennyiségű szuper tápom egyik farmon sem...de egy kis stratégiával megoldottam mindegyiken. Mindegyik titokólnak örvendtem mint egy kisgyerek,főleg a sűnikének meg a brekinek,volt még,kakas is, valamelyik farmomon még 2.is. A Bahás csemetéknél 1 szentjános kenyérfa is beugrott,gránátalmák,pisztácia..meg mit tudom én.Hát, a 4 év alatt most először érzem,hogy érdemes volt dolgozni!!!Mindenkinek kívánok sikeres befejezést. Soha nem szabad feladni a reményt!!!Kellemes hetet mindenkinek és jó szamártenyésztést.

Nana470801, Szviki04, csio70 és 5 más kedveli ezt.
  17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

PocsékFarmer teljesen egyet értek a véleményeddel.

Aki a tenyész állatokat adta el , jól járt , mert lett egy csomó csp-je ,és valószínűleg a pajtáját töltötte fel . Aki meg terményeket adott el és vásárolta meg a tenyészetet hogy be tudja fejezni az eventet , annak lett egy csudi szép felhősora . Mi itt a baj ?

Nem értem meg azokat a gazdákat , akik semmi befektetés nélkül , sajnálják a másik társuktól .

De ki így gondolkodik , ki úgy , a játék a lényeg és a jó event , mint amilyen ez is volt .

NAGYIMAMIKA, csio70, LunaTunder és 2 más kedveli ezt.
  18. Lydia01

Lydia01 Haladó

Én a vásárlótábort gyarapítottam az event során, mivel számomra a táp értékesebb volt, mint a csp, így a barna tyúkokat gyorsan bespájzoltam. Minden részfeladatot megcsináltam, a barna bakokat magától értetődő volt, hogy meg kell szerezzem, ugye a felhősor miatt. A szalontait sikerült "aprópénzért" megvenni, így azt is begyűjtöttem a piacról. A marha volt a kétesélyes. Nagyon szerettem volna beszerezni őket, de nem a csemeték miatt, hanem a munkásokért. Mivel jelenleg nem tudok áldozni a játékra, így lényegében pár százezer csp-ért 28 FA értékű munkásokat (ha a 48óra/7FA akciós árat nézem) nyertem rajta (a csemeték meg ugye csak a ráadás). Mindezt úgy, hogy a kezdő kasszám 500.000 csp volt, és most van 100.000. Ez azért nem vészes. Meg közben a pajtában lévő búzám mennyisége is szépen felment 100.000 fölé, amit ha eladnék simán vissza tudnám hozni a kiindulási pénzemet és a pajtában is megmaradna a kiindulási adag. A nyert csatnikból most töltögetem a pajtámat, amíg futnak a munkások, meg ha van időm még búzázok kicsit egy zabkenyér kíséretében. Így kihasználva lényegében ingyen kaptam mindent, még úgy is, hogy "emelt árakon" vettem meg a tenyészállatokat. Számomra teljesen megérte és nem érzem úgy, hogy akitől megvettem az árút, az "pénzéhes" lett volna, végül is az élet is ilyen (mindennek az aktuális árát kell megfizetni, ha most rögtön akarom).

Az ólak és a fák csak event után lesznek kipakolva, így arról már nem tudok beszámolni, de talán majd legközelebb annak az eredményét is megosztom. :)

Holnap 2-től beugrik 1 napra Valdemár!:D
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja-teszt-jelleggel.11315/

Utoljára szerkesztett: 13.10.14
    csio70, Gio, mária4702 és 4 más kedveli ezt.
  19. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

:) Szép napsütéses napot mindenkinek!!;)
    A beígért kódról nincs még semmi hír??

mária4702 kedveli ezt.
  20. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Ez a megéri/nem éri meg dolog rendkívül relatív, viszont sztem inkább kevesebb, mint több olyan farm van, ahol nem éri meg.

Ha csak a titokfákat vesszük (most azt hagyjuk, hogy mi lesz belőlük) - jelen CSP-árak mellett durván 4-5 nap alatt kényelmesen kipiacozható a kiadás. Ugyanezt, ha FA-ban vesszük:
    - Aki itthonról játszik és nincs FA-fája, az másképp csak vásárlással jutna hozzá: neki egyértelműen megérheti.
    - Akinek van 1 FA-fája, az 20 nap alatt szüretelhetné össze a rávalót: ő is 4-szer jobban járt.
    - Aki olyan országból játszik, ahol rendszeresen van mozi, az mondjuk tud napi 4-5 FA-t szerezni, na ő akkor mondjuk egálban van (ha a többi nyereményt nem számítjuk).
    - Aki olyan országból játszik, hogy van mozija meg még FA-fája is van mondjuk 10, na neki nagyon-nagyon nem éri meg, viszont vele szívesen cserélnék...;)

Palacsintax, Arwen69, mária4702 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.