Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Köszi, Lydia01, hogy megerősítettél a "másik oldalról"! Ami ugyebár nem ellentétes oldal, hanem párhuzamos . Nagyon jól gondolkoztál a munkásokat illetően, de ne is az akciós árat nézd, hanem az alapot. :)
    Nem tudom, hányas szinten vagy, de nagyon ügyesen játszol!!! Gratulálok!!!
    Ha kérdezik Tőlem ismerősök, hogy mi ez a játék, mert már hallották, hogy aratás-vetés, és nem-e uncsi...., nem tudom Nekik elmagyarázni, hogy ez nem elsősorban "gazdálkodó"-, hanem inkább stratégiai játék. Mert vannak háborús-, nemtommilyen- játékok, amire azt mondják: stratégiai. De tulajdonképpen a Farmerama is az, nézzük csak ezt az eventet. De akár egy sima BabyBoom-ot. Vagy egy bármilyen mini eventet. Mindenkinek más a fontos. Mindenki másra hajt. Mindenkinek mást jelent a játék kapcsán a kikapcsolódás és a szórakozás.

Nekem leginkább (a régi xxl-es cserikéken túl) a régi-régi Fórum-hangulat hiányzik, bevallom őszintén. A sok-sok kedves topicok jó hangulatát most a csevegők adják. Nagyon jó ez. Szeressem. De a többi eltűnt....úgy tűnik.....:(

csio70, LunaTunder, *Zita42* és 3 más kedveli ezt.
  2. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,
    Event még a tegnap reggel letudva, csak meg akartam várni a titkosokat is, hogy arról is beszámolhassak.
    Fák: csillaggyümi, papagájtollfa, XL guava, XL kamvat. Mindenből volt már eddig is több darab. A papagájtollat és csillaggyümit jónak tartom, hisz CSP-ért nem vehető meg.
    Az ólak: sárga és narancs tehén, sas és egy galamb (ebből még nem vol). Semmi piros vagy rózsaszín nem keveredett bele, nem akarta elrontani a sárga és narancssárga vonulatot, gondolom.
    Összességében nem volt rossz az event, a paszulyágnak kimondottan örülök.
    Jöhet a következő és főleg a malomban a szupitáp keverés, mert annak a száma nagyon kezd a nulla felé közelíteni és a szósz miatt jgy is volt néhány napos kiesés.
    Kitartást azoknak, akik még gyűrik az eventet.

Gio és nyuszika2003 kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bocsi ! de nekem nem a fákkal van a bajom, sem az ólakkal, de mivel sok helyen kettő kakas is érkezett,én csak viccből írtam,hogy az enyém is ott landolt.

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nem gondolkodunk egyformán és ez nem baj. De én nem tartom önző, pénzéhes játékosoknak azokat, akik most megszedték magukat. Van 992 szupertápom, mégis úgy döntöttem, hogy nekem az többet ér némi csp-nél és megvettem a hiányzó tenyészállatokat. Akik könnyebben adnak ki valós pénzt a játékra, azok most másképp döntöttek. Ők is jól jártak, én is jól jártam. Tudod, itt is pénzből élünk, még akkor is, ha ez csak virtuális. :p Nekem is visszajön pár barna birkám, amit 14000-ért raktam ki. xD Na és? sose tartom számon, hogy mi az, ami bennragad a piacon. Ha nem mernék néha nagyot álmodni, akkor nem lenne annyi csépém, mint amennyi van. ;) Ha nem lenne annyi csépém, akkor nem tudnék néha esztelen vásárlásokat csinálni. xD Ilyen esztelen vásárlást csináltam most is, a Kincses sziget bevezetésekor is, amikor a frissen kiváltott maté és datolyaszilva darabjáért 2500-2700 csp-t adtam. Jól látod, kétezret írtam. :D Ha megnézed, hány darabot kér a feladat, akkor láthatod mennyi pénzt szórtam ki hirtelenében. Várhattam volna vele pár napot, míg lemennek az árak, de akkor este akartam kütyüvel telepakolni a szigetet és nem törődtem semmi mással. :D Ehhez viszont az kell, hogy néha én is az általad 'pénzéhesnek' titulált játékosok táborát szaporítsam. :p

5. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ne is törődj vele:)
    Az én sünöm és kakasom is másoknál talált "jó helyet":)
    Nálam nem érezték volna jól magukat:)
    Az event kész, szépen-lassan-komótosan:) Olyan "öregesen".

6. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

sziasztok, még 800 habanero és én is kész vagyok:D nagyon jó event volt, az utóbbi időben nem tudtam az eventeket 100%-ban megcsinálni a felröpik miatt.. de most nagyon jól adta és nagyon boldog vagyok, hogy most végre mindenem meglett, a titok dolgokra még várok;) remélem lesz meglepetés:p aki még tenyészt vagy vet, annak kitartást és sok sikert!

7. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Sikerült megszereznem a felhősort és hozzá a kitehetőket, és már csak egy aratás és 23 marha választ el attól, hogy a teljes csilis feladattal készen legyek :) Remélem, nem jön közbe semmi ;)

kutyaszálló, Gio és Lydia01 kedveli ezt.
  8. Lydia01

Lydia01 Haladó

A régi fórumról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert csak 4 hónapja találkoztam a játékkal, de igencsak megtetszett, most 75-ös szinten vagyok. Nagyon sok tippet/trükköt zsebeltem be a hozzászólóknak köszönhetően, ezért gondoltam, hogy én is megírom, hogy gyarapítgattam a pajtám na meg a kasszám tartalmát. Lassan többet lógok a fórumon, mint a játékban.:p

Közben pörgettem egyet a keréken (bár ne tettem volna) Boldog liliom helyett 5250 TP. :wuerg:

PocsékFarmer és csio70 kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Vagyunk ezzel így egy páran. :) Néha az az érzésem, hogy nem a játék miatt fórumozok, hanem a fórum miatt játszom. :D

10. agi967

agi967 Fórum biztosa

Nem titkolóznak tovább a fáim,,óljaim.Jobbra számítottam,de nem bosszankodom,a felhősor nagyon jó,de nem akartam semmit bent hagyni,kitenyésztettem a hiányzó tenyészállatot,nem került több szupertápomba,mint amennyit az event adott. A fák:gránátalma,xl licsi és 2 pisztácia. Az ólak:sün,narancs strucc,narancs pulyka és sárga angórasimogató(ez még nem is volt,de nem is hiányzott).Amit pörgettem:xxl narancsfa,2x4 kk turbótrágya és 10 szupertáp.Ezzel megvagyok,várom Valdemárt. xDAki készen van,annak gratulálok,aki még csinálja,annak még kis kitartást kívánok.

kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  11. LunaTunder

LunaTunder Fórum-zöldfülű

Szerintem is embere válogatja, senki sem tesz fegyvert a játékos fejéhez, hogy kötelező legyen megcsinálnia az éppen aktuális eventet :)
    Én a nagyobb szintű (80-as) farmomon nem csináltam, csak az aratógépig. A kisebben meg csak a kék sárkány érdekelt, illetve most keverem még a szószt, hogy megszerezzem a titokólakat.

Egyetértek Pocsékfarmerrel is, ez tényleg egy stratégiai gazdálkodó játék ;) "Mindenkinek más a fontos. Mindenki másra hajt. Mindenkinek mást jelent a játék kapcsán a kikapcsolódás és a szórakozás. " Bosszankodni kár, hetente van event; ha most nem jött össze, akkor a következő, vagy cserenapkor.

_Cygnus_, PocsékFarmer, csio70 és 2 más kedveli ezt.
  12. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Sziasztok!
    Event letudva két farmon is :)
    Az ólakkal elégedett vagyok süni,macsek,béka,piros ól ,szinte egyik állat sem volt még meg .
    Fáknál már kicsit morcos lettem,egy említésre méltó gránátalmát kaptam,többi xl-s régi fa ami kapható csp-ért is.
    Összességében elégedett vagyok az eventtel,izgalmas volt és volt benne kihívás,bár a tenyészállatokat kicsit túlzásnak tartottam de én meg tudtam termelni őket .

PocsékFarmer és Gio kedveli ezt.
  13. alpha58

alpha58 Rutinos

Gratulálok a kakasokhoz. Most már tudom, hogy hajnalban kelnek a kakasok. Én meg délután néztem meg a titokóljaimat.

14. moric67

moric67 Fórumlakó

titok őlra kár volt hajtanom!
    ezt már megszoktam!
    azért jó kis event volt!

csio70 kedveli ezt.
  15. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok ! Lelkesen a mai napon befejeztem az eventet ! (Ez mostanában sajnos ritka nálam !!!!! )Én is csatlakozom azokhoz a játékosokhoz,akik csak dicsérni tudták ezt a feladatot !Nem vettem meg az állatokat ,hanem kemény munkával tenyésztettem őket és a CSP tartalékomat is majdnem lenulláztam . De nem bánom ,
    hiszen hosszútávon a Bahamára sok TP jön!!!!! Egy óra múlva kész lesznek a titokfák és a titokólak is .Remélem,hogy az őszi levelek alá egy sünike is beköltözik . Rá vágyom a legjobban ( hisz van kakasom,gólyám galambom és békám is )!!!!!
    Aki még dolgozik kitartást ,aki befejezte jó pihenést kívánok !

PocsékFarmer, csio70 és Gio kedveli ezt.
  16. Fanny_Farm

Fanny_Farm Utánpótlás-írogató

Event letudva, titokóljaim titokfáim mind tűzre valóak :(

narancs disznó, narancs juh, narancs hal, róka
    2 mangó XL, 1 kamkvat XL, 1 brazil dió

Viszont jött pár millka CSP a kasszába

csio70 és n_nzsoka60 kedveli ezt.
  17. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    Az event kész, csak a tehenes részt nem fejeztem be. Sokat kellene a befejezéshez tenyészteni,
    de sajnálom a szupi tápot, nagyon lecsappant.
    A piacon még most is 42.000 egy tehén. Elvből ennyiért nem veszek. Így keverem a tápot és várom
    a szamaras tenyésztést.

kutyaszálló kedveli ezt.
  18. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Köszönjük! Igen van, de régen lehetett megnyerni, titokfából lett neki. Nem szoktam irigykedni soha senkire, de akkor nagyon irigy voltam.:) Amikor nem ér rá, meg szokott kérni hogy szedjem le a farmját, de hát én is fáradt vagyok, van amikor nem nyúlok hozzá. Na, azt látnod kellene, nem sajnál semmit csak az aranyfáját hogy nem szedtem le.:D

Ha jól emlékszem csak egyszer volt ilyen lehetőség. Kábé 3 éve farmozunk,a drágám kezdte, nekem csak megtetszett a tyúk káricálása. Sokáig csak tyúkjaim voltak. :DKét- három hónap lehet közöttünk, de előbbre tart 9 millió TP-vel, és ugyanazon a szinten vagyunk. Képtelen vagyok utolérni. Nem baj. Az a fő, ha nyugodt a férfi, és számolgatja a banánjait. ;)

A mangó szuper, én azokat adom el. Kamvkat és brazil dió is kell a többieknek beadáshoz, megéri szép nyugisban kitenni és eladni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.10.14
    PocsékFarmer, csio70 és Zsolti23 kedveli ezt.
  19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mielőtt válaszolnál, kérlek gondold át kinek szeretnél írni ,mert így csak dupla vagy tripla hozzászólásokat gyártasz, ez pedig a fórumon nem megengedett. Ha más lehetőséged nem lenne, használd a legutolsó hozzászólásodban a szerkesztés lehetőséget.

20. n_nzsoka60

n_nzsoka60 Utánpótlás-írogató

Én is letudtam az eventet. Titokólak sárga szarvasgomba malacfarm, aranymosó hollótanya sárga, gólya és aminek nagyon megörültem békató.

Party pörgetések 4 Kacsa Kata trágya, 8 szupertáp, 1 forró csoki és 1 körözött. A titokfák még egy kis ideig titkosak maradnak. ;)

csio70 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.