Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bohoc0424

bohoc0424 Járnitanuló

:)Sziasztok!

Mégegyszer szeretném meköszönni a segítő gazdáknak, hogy sikerült ma befejeznem az eventet!:):)

2. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Rendben. Nem tudok szerkeszteni, de majd megpróbálom. Ha majd valami furcsa eredményt kapok, akkor segítesz? Persze csak ha ráérsz. Észrevettem hogy összeszerkesztitek(ted) a válaszaimat, de gondoltam majd ti meg oldjátok. Illetve ti meg tudjátok oldani.
    A szerkesztésre kattintva mit csináljak?

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A legsimább módja a dolognak, ha a beidézni szándékozott hozzászólások alatt található Válasz gombra kattintasz sorban, majd ezután írod az idézetek közé a mondandódat. Így nem kell visszamenni szerkeszteni.

Ha mégis szükséged lenne rá: kikeresed a hozzászólást amire még válaszolni szeretnél, Válasz gombra kattintasz. Ekkor alul megjelenik az idézet. Azt kimásolod, és megnyitod a hozzászólásodat Szerkesztés-re. Oda bemásolod az idézetet és válaszolsz rá.

4. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Helyzetjelentés:habanero 1338 db , ecet 87db kell még és meglesz a teljes felhősorom.Reggel még reménytelennek láttam,mert 220 ecet hiányzott,de remélem meglesz.Örülök,hogy meghosszabították az eventet,különben esélyem se lett volna.Éjszakára a liliomtól a rózsáig vetettem 1x1-re,bahán maradt a habanero,az a leghosszabb.Holnapra van még néhány szupertrágyám,ha minden kötél szakad.

Jucus19, _Cygnus_, Gdominik és 2 más kedveli ezt.
  5. Canary88

Canary88 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A titokzatos tenyésztésből egy új lett: rókalyuk. A másik három: vakond, macska, narancs lóistálló.

Marika312 kedveli ezt.
  6. Alinee2

Alinee2 Törekvő

Gratulálok!
    Neked is gratulálok!
    Remélem sikerült ... és köszönöm a segítséget! :)

7. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok !
    Titok jelentés : fák :-Gránátalma, Csillaggyümölcs , - Guava XL, Kivi XL
    állatok : Pocoklak , Sárga pulykaláb festőtelep, Béka , Sünike ( végre hozzám is beköltözött ):D:D:D:D:D

Marika312, kutyaszálló és Gio kedveli ezt.
  8. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

a titkosaim,strucc karám 2 szint,gólya,macskaházacska,és a leg lényegesebb tehénistálló 2.Szóhoz sem jutok.90 en :wuerg:

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Benéztem a piacomra és döbbentem láttam, hogy a barna és tarka állatkák ára nem lefelé, hanem a várakozással ellentétben felfelé kúsznak:( hát ebből már biztosan nem lesz meg a tehenes feladat:oops: sebaj, nem búsulunk, a többi megvan!:D

10. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Emiatt ne búsulj, azok fognak búslakodni, akiktől holnaptól nem veszik meg egy hétig, és bukják a 10% levonást.-.-

11. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sajnos ez tényleg így van. És ami még vicc, hogy a két szinttel magasabb nyúl olcsóbb :( Én alapjáraton nem foglalkoztam a tehenekkel, nem kellettek, inkább maradjon meg a tápom.xDxD Ja a titokból lett sas (ez nem volt), mosómaci lett 2 db, béka ez sem volt, meg pulyka narancs ez is volt.

Kiscsibuci kedveli ezt.
  12. pyramidia

pyramidia Fórum-zöldfülű

Igen, biztos vagyok hogy este 9-kor ultettem el eventnovennyel (megontozve), es masnap este 10-kor begazosodva kaptam a kerteket. es nem csak ezen a neven, hanem meg 2 masikon is.
    Ugyanezt a valaszt kaptam a Panaszkonyvben is.
    De azert semmi gond, amiket meg akatram csinalnim, sikerult... :)

13. ádám1014

ádám1014 Aktív író

Sziasztok!
    Titokól jelentés:
    1 galamb, 1 kakas, egy kaptár 2-es meg nyúl 2-es

Az első kettő szuper!A többiből már van.
    Az event kész, mindenkinek sok sikert, aki még hajtja
    Üdv

Gio, alpha58 és Marika312 kedveli ezt.
  14. maki17

maki17 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még 10 tüzes sárkány szószt kellene a malomba előállítani de már nincs annyi idő . Lehet hogy itt a vége ezen bukom el! Egyébként jó kis event volt! Jó éjt mindenkinek!

15. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Megcsináltam a titokfákat. Lett 1 tűzvirág, 2 brazil dió, 1 pisztácia. Egy kisebb farmomon lett még papagájtollfa és 3 xl fa.
    A farmomon még kifejlődésre vár a titokzatos tenyészet és 1 kisebb farmomon a 4 bahama fa.

csio70 kedveli ezt.
  16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

állítólag ha elkezded tekerni a malomban ott felajánlja neked a farmarannyal való befejezést és akkor be tudod adnixDxD
    két fám beérett: pisztácia és szentjani, a többit még tartogatom
    az első ól narancs halacska:D:D

FacskoG és maki17 kedveli ezt.
  17. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Sziasztok! :)
    Reggel sikeresen meglett a teli felhősor, büszke vagyok magamra, kb. 2 nap alatt értem el :)
    Sok sikert mindenkinek, itt a finish ideje! :D

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  18. maki17

maki17 Fórum-zöldfülű

Köszi! Örülök a segítségnek! Jó gazdálkodást kutyaszálló! :D

kutyaszálló kedveli ezt.
  19. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

88-on 2! XXL hód:eek: 1 róka 1 vakond, hát ezekből amúgy is volt bőven, bahamafák: gránát-csillaggyümi-xl kiwi + még 1 xl gagyi..... no komment:sleepy:

bodnkriszti kedveli ezt.
  20. Kovács_Tamás_[Tomk_]

Kovács_Tamás_[Tomk_] Junior szaki

Kifejlődtek az ólak, hát 91. szinten nem valami nagy durranás. Róka, egér, macska, narancs nyúl.
    A kisebb farmomon is csak xl fák lettek. Na nem baj összességében elégedett vagyok, mert sikerült szerezni 1 gólyát, 1 békát, 1-1 piros tehenet és disznót.:D Ja és kipörgettem a boldog liliomot. ;):p A baham TP-t adó felhősornak meg különösen örülök.:)

Gio és csio70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.