Csípős csoda csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 6.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csillanéni67

csillanéni67 Junior szaki

Sikerült befejeznem!!!!!

Gio és csio70 kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ilyen felhősort többet is elfogadnék, hátha jobban haladnánk egy kicsit a szigeten, hisz ott nem sok lehetőség van.:)
    Gratula a titkosaidért, szuper eresztés.;)

csio70 kedveli ezt.
  3. BakosGyula

BakosGyula Utánpótlás-írogató

2xl-es és 2sima fa lett.atitok ól sem adott semmi ujat.nem volt érdemes a sok szupi tápot és a csp elhasználni

csio70 kedveli ezt.
  4. boszieva

boszieva Fórumszaki

Jó reggelt!

Tegnap este befejeztem az eventet, reggelre a fák és az ólak is kifejlődtek.
    Lett egy narancs struccom, narancs kecském, vakondom, galambom, kakaó XL-em, guava XL-em, pisztáciám és egy tűzvirágfám. -.-
    A felhősornak viszont nagyon örülök! :D

Gio és csio70 kedveli ezt.
  5. zozzantó

zozzantó Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Én is kész vagyok,és a titok ólból lett békám.Örültem neki,az még nem volt.

Gio, alpha58, achmed1122 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. loko0414

loko0414 Junior szaki

Üdv mindenkinek!!.
    Kész lettem az eventtel!! Nekem tetszett az event és a nyeremények is. A titok ólak beértek: róka, sün, gólya és rózsaszín juhól lett belőle. További jó játékot mindenkinek.

Gio, alpha58, achmed1122 és 3 más kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Remélem aki hozzákezdett az eventhez,mindenkinek sikerült.Nekem tetszett az event,több felé is kellett figyelni és ez érdekes volt.Már az ecetből van annyi,hogy még egy körre elég lenne.Jöhet a következő!

kutyaszálló kedveli ezt.
  8. balint_eny

balint_eny Utánpótlás-írogató

Összességében én is elégedett vagyok az eventtel. A titokfák is beértek reggelre, lett egy sárkánygyümölcsfa XL, 2 csillaggyümölcsfa (ezek már voltak) és egy szentjánoskenyérfa (ez még nem volt). A titokzatos tenyészet kicsit jobban sikerült, ott lett egy gólyám, egy sünim, egy narancs kaptárom és egy sárga pehelytollgyűjtőm.

Gio és achmed1122 kedveli ezt.
  9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

szívesen segítettem:inlove::inlove:
    csak azt tudom még ajánlani neked is,hogy olvassál minél többet itt a fórumon,mert sokat tanulunk egymástól;);)

Gio, Kiscsibuci és csio70 kedveli ezt.
  10. bognarkatalin

bognarkatalin Utánpótlás-írogató

4 farmom kész meg a csp is.

csio70 kedveli ezt.
  11. padamak

padamak Fórum nagymestere

A feleségem farmján titokólból számottevő a kakas lett. Etetheti...:oops:

Gio, alpha58, achmed1122 és 2 más kedveli ezt.
  12. jeldo

jeldo Járnitanuló

Kész az event. Nagyon jó volt. Felhősornak örülök, 7560 BTp-ot kapok, ez is valami. Ja, és lett egy kakasom és egy sünöm. Már volt, de örülök nekik nagyon. Szép napot Mindenkinek! :)

Gio, achmed1122, csio70 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. FacskoG

FacskoG Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sikeresen befejeztem az eventet, nagyon tetszett! :)
    Fák: XL sárkánygyümölcs, XL mangó, XXL guava, gránátalma
    Ólak: narancs pulyka, róka, róka, mosómaci
    Most néztem be a pajtába, és csodák csodájára minden tenyészállat megvan a paszulyhoz! :)
    A szilaj bikát tenyésztettem, a többi pörgetésekből!!
    Gyorsan be is dobálom őket :)

Gio, Kiscsibuci, achmed1122 és 2 más kedveli ezt.
  14. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!
    A megnyert titokcsemetékkel és ólakkal nem igazán voltam elégedett, de szerintem ezt a BP is érezte, ezért küldött kárpótlást. :)
    A nyeremény Party-pörgetésekből tegnap meglett a Betöltővirág, ma pedig a Boldog Liliom. :D
    És pont most fogyott el a pörgetésem, amikor megjelenik nyereményként a Rózsaszín StruccTSZ...

Szóval az eventet sikeresen zárom, remélem mindenki más is!
    A hátralévő 2 órára még hajrá, aztán pedig irány a vidámpark!

Gio, _Cygnus_, ]Vírus[ és 4 más kedveli ezt.
  15. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Hello Mindenkinek!

Sikerült utolérnem magam a feladatokban, szóval mára kész lettem mindennel :)
    A 4 db ajándék titokzatos csemetéből lett csillaggyümölcs, brazil dió és 2 db pisztácia.
    Az ólakból pedig ezeket kaptam: sünodú, macskaházacska, pocoklak és XXL hódvár :D
    Nem vagyok telhetetlen, de XXL gránátalmának és kakasnak jobban örültem volna :D

]Vírus[ kedveli ezt.
  16. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Juppppiiiiiiiiiiiii! Felhősor teljes,megcsináltam.xDxDxDA második sor gyémánt feladatán kívül minden készen lett. A titokólakat most raktam ki, a pörgetések:húsvéti lekvár,8 szupertáp, valentin napi cserép és csp. Nagyon örülök. :D Azt se bánom,ha 4 tojástojó lesz a titokólakból,nagyon vágytam erre a felhősorra.Köszönöm szépen a sok segítséget.;)

Gio, _Cygnus_, ]Vírus[ és 2 más kedveli ezt.
  17. Bodolai88

Bodolai88 Fórum-zöldfülű

Helló! Későn kezdtem bele, nem is tudom megszerezni a felhősort, de a kitűzött célig 25 db ecet hiányzik.
    Most még érik egy kis repce. Nagyon izgi :) Lehet tippelni, hogy elég lesz e xD

Kiscsibuci kedveli ezt.
  18. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Gratulálok a kakasotokhoz ez sajnos nekem most nem sikerült, de remélem, hogy az elkövetkezőnél én hozzám is ide talál, mert én nagyon várom.
    Szia! Gratulálok a party-pörgetésedhez nagyon szerencsés vagy. Nálam is volt már ilyen és reménykedtem, hogy ezt kapom, de sajnos elkerült a szerencse de azért egyszer talán sikerülni fog.

kisördög kedveli ezt.
  19. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

A titokfákat még majd csak most fogom kitenni - nem tudom, miben reménykedjek az ólak alapján...

Azokból lett két (régebbi) titokól meg két CSP-ből/barkácsból megoldható: mosómedveodú, rókalyuk, piros halastó, rózsaszín lóistálló.

Asszem, erre szokták azt mondani, hogy fifty-fifty...
    Vagy mégsem...? Vagy csak azt döntsem el, melyiket veszem fiftynek, mielőtt megköveztek?
    :pxD:music:

_Cygnus_, ciklon23 és Jucus19 kedveli ezt.
  20. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Szia:) Látatlanban elcseréled arra,amit én kaptam?xD

Pharmer500#2 és szili48 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.