Csípős csoda csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 6, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Málnahab

Málnahab Rutinos

Elveszni az ajándék se fog, lesz még tenyésztés máskor is :)

2. maya

maya Fórumprofi

Ahogy olvasom a hsz-eket úgy röhögök, persze magamon is, mert a barna bakot betettem továbbtenyésztésre, véletlenül persze,
    most lehet pótolni még jó hogy éjjel-nappal darálom a szuper tápot!
    Ja és három napja vetem-aratom egyfolytában a csili paprikát mert láttam a képeken hogy az kell, a fene sem gondolta hogy többféle csili paprika létezik pedig igen!

3. kiszcica

kiszcica Fórumprofi

Ó hát attól nem kell félnem,h ilyen "elvetemült" szomszédjaim legyenek :D Egyik sem vesz :)

Pharmer500#2 and _Cygnus_ like this.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nagyon hiányzik a túrbómalom. Vajon megszánnak vele minket? :sleepy::eek:

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is készen vagyok a tenyésztéssel.Event alatt már nem akarok kapkodni,így jó,indulhat az event.Most tudott ugrani a tenyészet,lett 4 alpesi tehenem,4 puha nyuszim és 4 kendermagos tyúkom.Azt most utoljára beraktam,hát ha ugrik egy nagyot!!!

Gio, dereret and kiszcica like this.
  6. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Eddig ott tartok, hogy a barna tikok, már az ólban kárálnak, Na meg a barna bakok is rágcsálják a káposztát, meg a répát. Már csak a bocikra gyúrok! :D

csio70 and magdi06 like this.
  7. czutika

czutika Fórumlakó

Tenyésztés kész! Kezdődhet az event! Remélem már több bakit nem csinálok!

csio70, Gio and _Cygnus_ like this.
  8. Akela

Akela Fórum ismerője

Event előtt biztos nem.

9. Tmarie

Tmarie Törzsjátékos

Hát nem semmi ez az event, de nagyon tetszik :)

A barna tenyészállatokból, leellenőriztem a pajtámat, szerencsére bővel van, sőt barna tyukocskából 500 fölött, szalontaiból 1500 fölött, a többi olyan 200 körül ;)

A 20.000 növény az sem semmi... szerencsére lesznek majd munkások...

A nyeremények viszont nagyon tetszenek :)

Mindenkinek jó munkát!

csio70, Gio and _Cygnus_ like this.
  10. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Szalontait adott a felhősor,abból van bőven,csak 30 db barna bak kell a salsa táncoshoz és megvan a felhősor és a kitehetők.A magyartarka és a barna tyúk nem kell hozzá.

11. Trace76

Trace76 Törekvő

Bezzeg most tud ugrani a tenyésztés, ki van ez is találva mint mindig! 28 tenyészterepen voltak tehenek, abból 19 jött tarka a többi ugrott...még bolyhos borjúm is lett :p Persze ismét annyit kombináltam hogy nem láttam a fától az erdőt és a tehenekkel meg a nyulakkal kezdtem a tenyésztést -.- aztán rájöttem hogy a tyúkokkal kellett volna! Szégyenszemre vennem kellett 5 barna tyúkot mert elfogyott a szupitápomxD

12. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sziasztok. Jó kis event lesz ez. Én örülök. Én a röppenő miatt aggódom, mert nekem mindig épphogy megszokott lenni ... sajnos...
    Én 100% hogy nem kezdek bele tenyésztésbe ... egyáltalán eszembe sem jutott, inkább várom amíg lemennek a tenyészállatok ára .. ha kell akkor várok szombatig is ... :)

13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én azt javaslom , hogy aki barna bármit vett a barna tyúk és a barna bak helyett , az most tegye ki a piacra :)

Én ugyanis vettem ijedtemben 40 darab barna birkát , most veszni nem veszik semmi kárba alapon kitettem a piacra a duplájáért és már el is kelt :)

Ha a barna hátizsákom teszem ki , biztosra veszem , hogy nem tudna koppanni a polcon , már ott sem lenne :)

14. tunderke01.

tunderke01. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Holnaptól tenyészteni kell,vagy gazt vetni?

15. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

pedig most sokkal többen rászánnák az árát... (a turbómalomnak)

16. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Nézek-nézek... Viccesnek vicces. Még végigolvasom a csevegőt, s meglátom: veszek vagy tenyésztek... Én az ideiglenes tenyésztésekkel nem szoktam szerencsés lenne, lehet, hogy a szamarat is kihagyom...

17. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Nem is tudom mire számitottunk, a nyuszik arról hiresek, hogy ugrálnak, nem csak szépen lassan jönnek-mennek--xD
    .

_Cygnus_ likes this.
  18. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

19. agi967

agi967 Fórum biztosa

Én is eladtam az összes barna birkámat.xDSzerencsére nem kellett vennem semmit,pár tenyészállat hiányzott,már a pajtában vannak.Annyi szupitápot ad az event,hogy megérte a hiányzó állatokat tenyészteni.
    Én is jól szórakozom a fórum olvasása közben.Automatikusan elvetettem 1x1-re a mogyorót éjszakára.Reggel komfortozhatok szupertrágyával,ha sok felröpit szeretnék kezdésnél.:sleepy:

_Cygnus_ and -vadocka70- like this.
  20. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Szépek az árak 16 ezer a barna tik. A többi már nem is mondom:(

Thread Status:
Not open for further replies.